geile negerin neuken bondage meesteres

...

Milf escort nederland gratis sex iphone

Er kwam nogal wat reactie op. Maar helaas niet wat ik zocht. Gelukkig bij de laatste advertentie zat een mail die mij wel aansprak. In ieder geval was deze schrijver geen bluffer of grootdoener. Ik schreef hem terug en nodigde hem voor een kennismaking uit. Ik had mij wel voorgenomen als het klikte het die zelfde dag ook met hem te proberen. Ik kon niet langer wachten ik wilde het dolgraag uitproberen. Met mijn man had ik afgesproken dat hij die avond op familiebezoek zou gaan en daar zou blijven tot ik hem zou opbellen.

Naarmate de dag naderde werd ook mijn geilheid groter. Eindelijk was het dan zover, vanavond zou het misschien de eerste keer zijn waar ik zo lang naar verlangde. Hoewel ik me had voorgenomen eerst maar te beginnen met bondage, het leek me erg geil een man vast te binden had ik voor alle zekerheid enige dingen gekocht om lichte SM ook te proberen. Ik had een klein zweepje, een stel handboeien en wat klemmen en haken, en ook een koord in huis.

Toen het tijdstip naderde dat ik voor het eerst met een voor mij onbekende man zou kennis maken voelde ik me wel nerveus en tegelijk geil. Mijn kutje was nu al nat bij de gedachte dat het de eerste keer al zou gebeuren.

Ik had mij gekleed in een korte rok met zwarte kousen en schoenen met hoge hakken en een kanten zwarte blouse daaronder droeg ik niets. Precies op de afgesproken tijd werd er aangebeld en met enige aarzeling ging ik open doen. Ik was verbaasd toen ik een vrij vlotte man van ongeveer midden dertig zag staan.

Ook hij scheen verbaasd te zijn of het nu kwam door mijn kleding of om mijn persoon. Ik nodigde hem uit naar binnen te komen. Onder een kopje koffie begonnen wij bijna gelijktijdig met de vraag over onze wensen en ideeën. In dit gesprek bleek mij al snel dat hij mijn type wel was maar ik durfde het hem nog niet te zeggen.

Dat was dan ook niet nodig want hij deed nu het woord door te zeggen dat het hem wel wat leek en ik eigenlijk precies degene, ook wat uiterlijk betreft, was die hij zocht.

Nu het ijs wat gebroken was kwamen we al snel tot het doel van ons contact. Hij hield er van een slaaf te zijn, maar zou het ook wel leuk vinden als we daarna de rollen eens zouden omdraaien en ik voor slavin zou spelen.

Ik vroeg hem of hij er bezwaar tegen had om het vanavond eens uit te gaan proberen. Eddy, zo was zijn naam, was het daarmee eens maar hij wilde dat hij als eerste de slaaf zou zijn en ik als het verder klikte de slavin zou spelen. Ik stemde daarin toe want naarmate we nader tot elkaar kwamen voelde ik dat ik dringend aan seks toe was op welke manier dan ook.

Op dit moment had ik geen enkel bezwaar meer om met een eigenlijk nog vreemde man seksspelletjes te gaan doen. Mijn geilheid was nu al bijna op zijn top. Wij gingen naar onze slaapkamer waar ik bij voorbaat het een en ander had voorbereid. Ik beval hem als slaaf zich geheel naakt uit te kleden en zelf zijn penis stijf te maken tot de grootte die ik goed zou vinden. Zijn penis behoorde niet tot de grote jongens maar voor mij speelde dat geen rol. Toen hij als recht vooruit stond beval ik hem op te houden bang dat hij al zou gaan spuiten, en dat wilde ik voorlopig nog uitstellen.

Ik bond rond zijn enkels een koord zodat hij zijn benen niet meer uit elkaar kon doen en maakte het vast aan een haak. Ik pakte zijn lul en ballen en trok beide omhoog zodat ze goed boven zijn dijen uitkwamen. Ik bond de ballen en lul met een leren koordje af.

Ga even rechtop zitten en doe je armen stijf langs je lichaam. Ik bond zijn armen ter hoogte van de ellebogen aan zijn lichaam vast en dwong hem daarna weer te gaan liggen.

Met de rest van het koord bond ik hem ook aan een haak vast. Ik beval hem nu mij te smeken of ik mij ook wou uitkleden. Hij vroeg, nee hij smeekte inderdaad “ Meesteres ik wil u ook graag naakt zien! Ik bemerkte dat deze striptease hem begon op te winden. Hij kronkelde heen en weer voor zover hij zich nog kon bewegen.

Langzaam volgde mijn rok en ik stond nu naakt voor hem. Meesteres mag ik uw borsten met mijn handen bewerken smeekte hij. Ik zei nu nog niet en niet meer vragen je wacht maar af wat ik met je ga doen. Ik ging nu ook op het bed en ging precies met mijn kutje tegen zijn eikel aan zitten. Bewerk nu maar mijn borsten maar denk eraan dat je het goed doet want anders krijg je handboeien om en kun je met je handen niets meer doen.

Hij begon zachtjes mijn tepels te bewerken. Maar opeens in zijn opwinding kneep hij hard in een tepel hetgeen mij een kreet van pijn ontlokte. Tenminste ik deed alsof het erg veel pijn deed maar eigenlijk deed het niet veel pijn maar het wond mij juist op.

Hiervoor krijg je straf. Ik pakte de zweep en liet die nogal flink over zijn borst gaan hij kreunde het uit van pijn of van geilheid. Maar dat wist ik nog niet. Terwijl ik met de zweep nog bezig was liet ik mij met een ruk over zijn stijve lul zakken tot deze tot het einde in mij zat.

Zijn ballen drukten tegen mijn dijen. Deze plotselinge reactie van mij bezorgde hem schijnbaar toch wel iets. Hij wipte omhoog, voor zover dat mogelijk was en ik voelde dat zijn lul er flink diep inging. Ik drukte mezelf ook meteen naar beneden zodat Eddy geen neuk bewegingen meer kon maken. Ik wilde het spel rekken. Klaarkomen mocht hij wel maar ik wilde zijn sperma tussen mijn tieten hebben. Nog nooit was een lul tussen mijn borsten klaar gekomen.

Ook daarvoor voelde mijn man niets. Ik wilde juist zien hoe een lul het sperma er uitspoot en dat zou ik goed kunnen zien als ik Eddy’s lul tussen mijn tieten klemde en hem zo klaar liet komen. Ik ging van hem af. Oh Meesteres waarom mag ik niet in je kutje blijven, ik vond het heerlijk in zo’n lekkere warme spleet, kreunde Eddy.

Als je deze functionaliteit wel wilt gebruiken, overweeg dan om Internet Explorer te upgraden naar versie 9 of hoger, of gebruik een alternative webbrowser zoals Chrome of Firefox. Bob neukt een vastgebonden pantysletje tussen haar voeten. Sintia Stone maakt een schrikbarend geile fetish film. Marianne Moist gebruikt Nick als haar persoonlijke neukslaaf.

Bianca Dark geeft haar slaafje geile opdrachten. Melizza domineert haar slaafje en krijgt een lading zaad in haar mond. Roodharige slavin Amanda wil gedomineerd worden door twee mannen. Meesteres Noir filmt extreme penetraties met de mooie slavin Denise.

SM meesteres Nikita laat zich afneuken als een sletje. Donkere Slavin krijgt van Meester Bob een strenge beurt. Vienna komt spuitend klaar als ze onder handen wordt genomen door meester Bob.geile negerin neuken bondage meesteres

...
Turkse meiden neuken rijpe vrouw zoekt

  • MASTUBERENDE MANNEN VROUWEN BETALEN VOOR SEX
  • Geile negerin neuken bondage meesteres
  • 384
  • Ik ben jouw slavin, geen weg terug. Ik voel er niets voor. Vieze oude moeder krijgt haar kleren gescheurd part2