gluren naar sex zeer jonge sletjes

Dit is toch geen seks? Dit is doktertje spelen lijkt me. Of heeft tante gezien dat ze echt seksuele handelingen hebben gepleegd met alles erop en eraan.

Goh mijn kinderen zijn zowat de halve zomervakantie met hun vriendjes aan het logeren. En ze zullen vast wel eens "seks" hebben. Even wat meer achtergrond: Over de vader en zijn rol: Hij laat zeker dit soort moeilijke zaken over aan mij en over lastige onderwerpen zegt hij: Daar kan je een heel nieuwe discussie over beginnen maar dat is nu eenmaal hoe het is. Zijn mening in deze is: De moeder is niet in het spel. De kinderen zijn bij haar weggehaald wegens verwaarlozing en ze vindt het niet de moeite waard om een bezoekregeling aan te vragen zolang die niet officieel is mogen wij de kinderen niet bij haar brengen.

Dan woon ik in Amerika, in een achtergebleven gebied en de cultuur van mijn man en de familie van de kinderen is zwart ghetto. Dat is echt een heel groot verschil met wat - vermoed ik - de gemiddelde Viva lezeres kent. De kinderen hebben nog helemaal geen sexuele voorlichtig op school gehad. Wel op een zomerkamp, maar dat ging meer over SOA's en voorbehoedsmiddelen.

Het is vast een vooroordeel, maar zijn ze in die omgeving niet sowieso jonger bezig met seks dan wat wij gewend zijn? Dit betekent dus ook dat je ze goede voorlichting moet geven. Als ze dat niet op school krijgen, en je man laat moeilijke onderwerpen aan jou over, lijk je mij de aangewezen persoon om een gesprek met de dochter aan te gaan. Hou het luchtig en in vertrouwen. Dan zul je vanzelf merken of dit soort spelletjes doktertje spelen zijn of niet. Vertel daar ook bij dat vrijen erg prive is, maar dat ze met jou overal over kan praten, ook over nare dingen.

Liza, ik kan me voorstellen dat jouw 'normale' reactie, vanuit jezelf bedoel ik daarmee, heel anders is dan de 'normale' reactie vanuit de cultuur van jouw vriend. Jouw reactie ligt waarschijnlijk wel dicht bij de viva vrouwen, maar die van je vriend en de tante niet. Dat lijkt me ontzettend lastig, want je moet een middenweg vinden tussen wat volgens jou het goede is en wat in de omgeving geaccepteerd is. De tip om stiefsochter te vragen wat volgens haar seks is, lijkt me een mooie opening voor een gesprek.

En ik zou ook aan tante vragen wat ze precies gezien heeft ook de vorige keren. Laat haar weten dat ze altijd bij je terecht kan met haar vragen en twijfels. En dat het ontdekken van haar eigen lichaam en gevoelens nooit slecht kan zijn. Je vindt vast een bewoording die past in haar cultuur en achtergrond.

Overigens deed ik ook zulke spelletjes met mijn nichtje en mijn eerste vriendje en vond dit zo normaal dat ik het er gewoon met mijn ouders over kon hebben. Dan over wat er gebeurd is: Het wordt gezien als iets vies en details doen niet ter zake. Ik ga natuurlijk eerst mijn dochter vragen naar haar verhaal. Helaas is dochter een moeilijke prater, volledig contrast met haar broer.

En zeker omdat ze weet dat dit een precair onderwerp is denk ik dat het nog heel moeilijk gaat worden om er echt achter te komen wat ze heeft gedaan en wat haar gevoelens zijn. Ze heeft ook een sociaal werkster die ze 3x per week ziet en die ga ik zeker inschakelen, maar niet voordat ik zelf met dochter heb gesproken.

En nogmaals, ik moet eerst zelf duidelijk weten wat mijn insteek is. Verder wil ik er geen heethangijzer van maken, het klinkt of de meiden het beiden spannend vonden dus in ieder geval geen dwang.

Dochter kennende denk ik echter dat het ietsje verder ging dan "doktertje spelen". Ik denk inderdaad niet aan abnormaal sexueel gedrag, volgens mij meer vroegrijp gedrag. Ik vind 10 nog zo jong. Ik denk dat ik vooral worstel met de vraag op welke leeftijd ik "echte" sex geaccepteerd vind en wat nu eigenlijk het verschil is tussen "echte" sex, en naakt spelen en elkaars geslachtsdelen aanraken.

Twee van haar halfzussen zijn beiden op jarige leeftijd zwanger geraakt. In algemene termen heb ik altijd tegen de kinderen gezegd: Beauke maandag 19 augustus Is je dochter donker? Meisjes van Afrikaanse afkomst zijn vaak veel eerder geslachtsrijp en dus misschien ook seksueel actief. Maar ja, tien is wel erg jong Mijn zusje was er ook heel jong bij, die had op haar twaalfde een vriendje waar ze al alles mee deed.

Toen is ze ook met de pil begonnen, maar kan dat in de VS? Ze begint net een beetje borstjes te krijgen maar is nog niet ongesteld. Volgens mij worden de meisjes uit haar familie laat ongesteld. Haar oudere zus werd net voor haar 14e ongesteld. Ik vind 12 ook nog erg jong voor sex en aan de pil. Zolang dochter nog niet ongesteld is hoeft er in ieder geval geen pil bij en zolang ze met meiden aanrommelt ook niet natuurlijjk. Ik was wel van plan haar meteen aan de pil te doen als ze een vriendje zou krijgen, maar dan dacht ik toch meer aan 14 en niet jonger.

Waarom is het besides the point wat ik vind? Ik vind dat just de kern. Ik heb geen moeite met het verschil aanbrengen rekening houden met omgeving, en vrij en open jezelf kunnen zijn. Maar ik weet dus even niet zo goed hoe vrij ik haar wil laten zijn. En ik ben serieus met mijn vraag: Als ze aan elkaar geslachtsdelen friemelen en daar een lekker gevoel bij krijgen of zelfs klaarkomen dan is dat toch gewoon sex?

Ik heb even geprobeerd te googlen hierop maar vind bijzonder weinig. Allemaal lekker vaag van "doktertje spelen" is normaal en laat een kind vrij in zijn sexuele ontwikkeling. Ik word er nog niet wijzer van.

Juniper, zegt precies wat ik niet zo goed uit mijn toetsenbord krijg. Maak duidelijk aan haar dat ze bij jou met alles terecht kan, ook als het in de omgeving niet geaccepteerd wordt. En probeer ook dicht bij jezelf te blijven sorry voor de kots-uitdrukking , predik geen dingen waar je achter staat. Ik heb even geprobeerd te googlen hierop maar vind bijzonder wienig. Oh ok, ik snap je probleemstelling nu wat beter: Je worstelt ook nog met de vraag wat jij zelf wil toelaten, klopt dat?

Het enige wat je kunt doen is waarschijnlijk duidelijk maken dat je sommige dingen sex met iemand anders bijv alleen doet binnen een relatie en als je wat ouder bent. Tot 6 augustus heb je nog de kans om zelf te gaan oordelen in het casino van Oostende. Ik vond het alvast een heerlijke bende verse talenten die stuk voor stuk verschillende instrumenten bespelen, dansen én zingen ; il faut le faire!??????

Proficiat en thanks for the invite! Een bericht gedeeld door Rani De Coninck ranideconinck op 27 Jul om 2: Onze tafelvriend van vanavond! Een bericht gedeeld door Marleen Merckx marleenmolly op 25 Jul om Het is ook nog vakantie voor soapactrice Sandrine André. Zij leest een boekje in de Provence. Wat een rust, wat een uitzicht", schrijft de 'Familie'-ster. Wat een rust, wat een uitzicht vakantieisbegonnen lesalpes lekkerindeschaduw boekjelezen inthemiddleofnowhere.

An Lemmens en Natalia zijn samen op vakantie in Congo. Gearriveerd in Mikeno Lodge, virunganationalpark - gewoon met je mond vol tanden staan door die natuurpracht en -kracht. Een bericht gedeeld door An Lemmens anlemmensofficial op 25 Jul om 7: Dat presentator Kobe Ilsen in zijn vrije tijd graag in bed ligt met zijn kat De Bolle, zo bewijst hij met een zwart-witte selfie in bloot bovenlijf.

Een bericht gedeeld door Kobe Ilsen kobeilsen op 25 Jul om

.

Geilekutjes pijpgluren naar sex zeer jonge sletjes

Dit is toch geen seks? Dit is doktertje spelen lijkt me. Of heeft tante gezien dat ze echt seksuele handelingen hebben gepleegd met alles erop en eraan. Goh mijn kinderen zijn zowat de halve zomervakantie met hun vriendjes aan het logeren.

En ze zullen vast wel eens "seks" hebben. Even wat meer achtergrond: Over de vader en zijn rol: Hij laat zeker dit soort moeilijke zaken over aan mij en over lastige onderwerpen zegt hij: Daar kan je een heel nieuwe discussie over beginnen maar dat is nu eenmaal hoe het is. Zijn mening in deze is: De moeder is niet in het spel. De kinderen zijn bij haar weggehaald wegens verwaarlozing en ze vindt het niet de moeite waard om een bezoekregeling aan te vragen zolang die niet officieel is mogen wij de kinderen niet bij haar brengen.

Dan woon ik in Amerika, in een achtergebleven gebied en de cultuur van mijn man en de familie van de kinderen is zwart ghetto. Dat is echt een heel groot verschil met wat - vermoed ik - de gemiddelde Viva lezeres kent. De kinderen hebben nog helemaal geen sexuele voorlichtig op school gehad.

Wel op een zomerkamp, maar dat ging meer over SOA's en voorbehoedsmiddelen. Het is vast een vooroordeel, maar zijn ze in die omgeving niet sowieso jonger bezig met seks dan wat wij gewend zijn? Dit betekent dus ook dat je ze goede voorlichting moet geven. Als ze dat niet op school krijgen, en je man laat moeilijke onderwerpen aan jou over, lijk je mij de aangewezen persoon om een gesprek met de dochter aan te gaan. Hou het luchtig en in vertrouwen. Dan zul je vanzelf merken of dit soort spelletjes doktertje spelen zijn of niet.

Vertel daar ook bij dat vrijen erg prive is, maar dat ze met jou overal over kan praten, ook over nare dingen.

Liza, ik kan me voorstellen dat jouw 'normale' reactie, vanuit jezelf bedoel ik daarmee, heel anders is dan de 'normale' reactie vanuit de cultuur van jouw vriend. Jouw reactie ligt waarschijnlijk wel dicht bij de viva vrouwen, maar die van je vriend en de tante niet. Dat lijkt me ontzettend lastig, want je moet een middenweg vinden tussen wat volgens jou het goede is en wat in de omgeving geaccepteerd is. De tip om stiefsochter te vragen wat volgens haar seks is, lijkt me een mooie opening voor een gesprek.

En ik zou ook aan tante vragen wat ze precies gezien heeft ook de vorige keren. Laat haar weten dat ze altijd bij je terecht kan met haar vragen en twijfels. En dat het ontdekken van haar eigen lichaam en gevoelens nooit slecht kan zijn. Je vindt vast een bewoording die past in haar cultuur en achtergrond. Overigens deed ik ook zulke spelletjes met mijn nichtje en mijn eerste vriendje en vond dit zo normaal dat ik het er gewoon met mijn ouders over kon hebben.

Dan over wat er gebeurd is: Het wordt gezien als iets vies en details doen niet ter zake. Ik ga natuurlijk eerst mijn dochter vragen naar haar verhaal. Helaas is dochter een moeilijke prater, volledig contrast met haar broer. En zeker omdat ze weet dat dit een precair onderwerp is denk ik dat het nog heel moeilijk gaat worden om er echt achter te komen wat ze heeft gedaan en wat haar gevoelens zijn.

Ze heeft ook een sociaal werkster die ze 3x per week ziet en die ga ik zeker inschakelen, maar niet voordat ik zelf met dochter heb gesproken. En nogmaals, ik moet eerst zelf duidelijk weten wat mijn insteek is. Verder wil ik er geen heethangijzer van maken, het klinkt of de meiden het beiden spannend vonden dus in ieder geval geen dwang.

Dochter kennende denk ik echter dat het ietsje verder ging dan "doktertje spelen". Ik denk inderdaad niet aan abnormaal sexueel gedrag, volgens mij meer vroegrijp gedrag. Ik vind 10 nog zo jong. Ik denk dat ik vooral worstel met de vraag op welke leeftijd ik "echte" sex geaccepteerd vind en wat nu eigenlijk het verschil is tussen "echte" sex, en naakt spelen en elkaars geslachtsdelen aanraken.

Twee van haar halfzussen zijn beiden op jarige leeftijd zwanger geraakt. In algemene termen heb ik altijd tegen de kinderen gezegd: Beauke maandag 19 augustus Is je dochter donker? Meisjes van Afrikaanse afkomst zijn vaak veel eerder geslachtsrijp en dus misschien ook seksueel actief. Maar ja, tien is wel erg jong Mijn zusje was er ook heel jong bij, die had op haar twaalfde een vriendje waar ze al alles mee deed.

Toen is ze ook met de pil begonnen, maar kan dat in de VS? Ze begint net een beetje borstjes te krijgen maar is nog niet ongesteld. Volgens mij worden de meisjes uit haar familie laat ongesteld. Haar oudere zus werd net voor haar 14e ongesteld. Ik vind 12 ook nog erg jong voor sex en aan de pil. Zolang dochter nog niet ongesteld is hoeft er in ieder geval geen pil bij en zolang ze met meiden aanrommelt ook niet natuurlijjk.

Ik was wel van plan haar meteen aan de pil te doen als ze een vriendje zou krijgen, maar dan dacht ik toch meer aan 14 en niet jonger.

Waarom is het besides the point wat ik vind? Ik vind dat just de kern. Ik heb geen moeite met het verschil aanbrengen rekening houden met omgeving, en vrij en open jezelf kunnen zijn.

Maar ik weet dus even niet zo goed hoe vrij ik haar wil laten zijn. En ik ben serieus met mijn vraag: Als ze aan elkaar geslachtsdelen friemelen en daar een lekker gevoel bij krijgen of zelfs klaarkomen dan is dat toch gewoon sex?

Ik heb even geprobeerd te googlen hierop maar vind bijzonder weinig. Allemaal lekker vaag van "doktertje spelen" is normaal en laat een kind vrij in zijn sexuele ontwikkeling. Ik word er nog niet wijzer van. Juniper, zegt precies wat ik niet zo goed uit mijn toetsenbord krijg. Maak duidelijk aan haar dat ze bij jou met alles terecht kan, ook als het in de omgeving niet geaccepteerd wordt. En probeer ook dicht bij jezelf te blijven sorry voor de kots-uitdrukking , predik geen dingen waar je achter staat.

Ik heb even geprobeerd te googlen hierop maar vind bijzonder wienig. Oh ok, ik snap je probleemstelling nu wat beter: Je worstelt ook nog met de vraag wat jij zelf wil toelaten, klopt dat? Het enige wat je kunt doen is waarschijnlijk duidelijk maken dat je sommige dingen sex met iemand anders bijv alleen doet binnen een relatie en als je wat ouder bent. Tot 6 augustus heb je nog de kans om zelf te gaan oordelen in het casino van Oostende. Ik vond het alvast een heerlijke bende verse talenten die stuk voor stuk verschillende instrumenten bespelen, dansen én zingen ; il faut le faire!??????

Proficiat en thanks for the invite! Een bericht gedeeld door Rani De Coninck ranideconinck op 27 Jul om 2: Onze tafelvriend van vanavond! Een bericht gedeeld door Marleen Merckx marleenmolly op 25 Jul om Het is ook nog vakantie voor soapactrice Sandrine André.

Zij leest een boekje in de Provence. Wat een rust, wat een uitzicht", schrijft de 'Familie'-ster. Wat een rust, wat een uitzicht vakantieisbegonnen lesalpes lekkerindeschaduw boekjelezen inthemiddleofnowhere. An Lemmens en Natalia zijn samen op vakantie in Congo. Gearriveerd in Mikeno Lodge, virunganationalpark - gewoon met je mond vol tanden staan door die natuurpracht en -kracht.

Een bericht gedeeld door An Lemmens anlemmensofficial op 25 Jul om 7: Dat presentator Kobe Ilsen in zijn vrije tijd graag in bed ligt met zijn kat De Bolle, zo bewijst hij met een zwart-witte selfie in bloot bovenlijf.

Een bericht gedeeld door Kobe Ilsen kobeilsen op 25 Jul om

.