je lul aftrekken turkse kutjes

Ik stapte naar binnen en het eerste wat me opviel was de heerlijke geur van wierook die door het hele huis hing. Ze wees naar het hoekje naast trap waar 3 paar schoenen stonden. Ik trok mijn schoenen uit en plaatsen ze naast de andere schoenen.

De woonkamer was erg simpel maar op een andere manier ingericht dan de meeste Nederlandse woonkamers. Links stond een houten tafel met 4 houten met stof bekleedde stoelen. Aan de rechterzijde van de woonkamer stond een redelijk laag salontafeltje met tegen de muur aan de kant van de gang een lage bank met daarom heen wat modernere gestoffeerde stoelen. Er was geen tv aanwezig maar op een soort van tv kastje stond een wat oudere CD speler met een 2 oude boxen waaruit zachte Turkse muziek kwam.

Omdat de bank zeer laag was ging mijn spijkerbroek strakker zitten waardoor mijn nog steeds stijve pik nog minder ruimte kreeg. Ik voelde mijn stijve pik uit het fluwelen slipje glijden wat opnieuw dat heerlijke opwindende gevoel gaf en waardoor mijn harde pik tegen de binnenkant van mijn spijkerbroek duwde. Op dat moment kwam Tugba de woonkamer in met de thee en plaatste deze op het lage salontafeltje!

Ik was bang dat ze de bobbel in mijn broek zou zien die nu toch wel een beetje zichtbaar was. Zo normaal mogelijk plaatse ik mijn handen in elkaar, net over mijn kruis zodat de bobbel in mijn broek hopelijk niet zichtbaar was voor haar. Ik voelde me ongemakkelijk en was bang dat ze iets zou merken maar aan de andere kant voelde ik me enorm opgewonden wat erg spannend was. Het idee dat zij zou merken of zien dat ik een stijve had was erg geil.

Rustig nam Tugba glimlachend plaats in de gestoffeerde stoel rechts van de bank waardoor ze met haar rug naar het raam zat. Ze glimlachte en plaatste haar benen over elkaar waardoor haar mantel wat omhoog kwam en haar witte kousen zichtbaar werden. Ik vertelde wat over mijn studie en over hoe het er bij ons thuis een beetje aan toe ging.

Onder het gesprek stond ze op om de thee in te schenken waardoor haar grote, ronde puntige borsten naar beneden hingen. Ik fantaseerde over haar grote rijpe borsten en dacht aan mijn harde pik die was verwikkeld in het fluwelen slipje van mijn moeder. Bij elke geile gedachte voelde ik het fluwelen slipje langs mijn stijve pik heen schuiven.

Ik had zin om naar de wc te gaan en mezelf hard af te trekken. Het idee om mezelf af te trekken bij haar op de wc deed me enorm doen opgeilen!

Ik had het niet meer, ik had zin om klaar te komen! Ik zat zin om mezelf lekker hard af te trekken over haar rijpe Turkse kutje, maar ik moest me beheersen. Terwijl Tugba de thee aanreikte begon ze te vertellen over haar scheiding die ze net achter de rug had. Ze vertelde in het kort dat haar man in de jaren steeds bezittelijker en agressiever werd en dat het maar beter was zo.

Ik probeerde aandachtig te luisteren maar mijn gedachten dwaalden steeds snel af naar mijn harde stijve pik die steeds langs het fluwelen slipje van mijn moeder gleed. Keer op keer werd mijn stijve pik gestreeld. Ik had het niet meer! Ik was zo geil en opgewonden dat ik besloot om naar de wc te lopen en mijn pik lekker hard af te trekken in het slipje van mijn moeder en het vervolgens vol te spuiten. Ik keek geschrokken op en keek haar wat roodaangeslagen aan.

Ze fronste en keek met een strenge zwoele blik. Hoorde ik dat nu goed. Op dat moment spreidde Tugba zittend haar benen een beetje uit elkaar en trok langzaam haar mantal omhoog. Terwijl ze me een beetje verlegen aankeek kwamen haar witte kousen onder haar mantel vandaan.

Ik kon niet geloven dat ze dit nu echt deed. Had ze iets gemerkt of gezien? Ik voelde mijn stijve pik nog harder worden die nu echt bekneld zat tussen het fluwelen slipje van mijn moeder en de binnenkant van mijn spijkerbroek. Ze stond heel eventjes op zodat ze haar stoel recht tegen over mij kon zetten. Langzaam spreidde Tugba haar grote stevige benen waardoor haar witte kousen beter te voorschijn kwamen. Roodaangeslagen en verlegen keek ik weg van haar terwijl ik mijn handen over mijn bobbel plaatste.

Tugba spreidde haar benen nog meer. Haar witte kousen zaten strak om haar stevige bovenbenen heen waardoor het stuk net boven haar kousen wat uitdijden. Langzaam werd haar witte Turkse slipje zichtbaar. Ze had grote dikke schaamlippen die dicht tegen elkaar waren gedrukt en zo goed naar voren kwamen in haar witte slipje. Ze plaatste haar benen op de stoel zodat ze zittend in de hurkhouding tegen over me zat.

Hierdoor werden haar grote dikke schaamlippen lang uitgerekt en kwam er een grote Turkse cameltoe naar voren die bekneld zat in haar strakke witte slipje!

Langzaam begon ze met haar rechter hand, haar grote rijpe Turkse schaamlippen te masseren en bij alles wat ze deed bleef ze mij aankijken. Ik voelde mijn stijve beknelde pik kloppen en bij elke beweging voelde ik het fluwelen slipje langs mijn harde pik heen glijden. Terwijl ze me bleef aankijken bleef ze over haar dikke Turkse schaamstreek heen wrijven.

Al snel zag ik haar witte slipje vochtig worden waardoor haar dikke schaamlippen nog groter leken te worden. Waardoor ze met steeds diepere en langere halen haar grote Turkse cameltoe masseerden begon ze langzaam en zacht te kirren. Ik was nu zo geil en mijn pik was nu zo stijf geworden dat het zeer begon te doen, ik had zin om hem er uit te halen en mezelf lekker af te trekken terwijl ik keek hoe Tugba haar rijpe Turkse kutje aan het vingeren was.

Ik knikte gehoorzaam terwijl ik probeerde om de knopen van mijn spijkerbroek los te maken. Op dat moment liet Tugba haar benen vallen en stond op. Ze kwam naar me toe gelopen en plaats haar rechter voet naast mijn heup. Ze trok haar mantel op waardoor ik op nog geen 30 centimeter, recht in haar grote vochtige rijpe Turkse kut keek.

Ze had een grote kale gladde kut met een mooi bijgewerkte harig schaamplukje aan de bovenkant. Langzaam kwam ze met haar grote schaamstreek en vochtige strakke slipje naar mijn gezicht toe. Voorzichtig drukte ik mijn neus in haar dikke vochtige schaamlippen die nog bekneld in haar slipje zaten.

Haar dikke schaamlippen krulde met gemak om mijn neus heen. Ik rook haar, ik rook haar kut! Ik rook haar geil en kutvocht. Langzaam begon ik mijn gezicht door haar dikke schaamlippen heen te wrijven. Al snel pakte ze mijn hoofd vast en drukte stevig mijn gezicht in haar vochtige schaamstreek. Ze begon kleine kreetjes te geven terwijl ze vertelde dat haar kutje jeukte.

Steeds harder en steviger begon ze met haar rijpe vochtige kut over mijn gezicht te rijen. Ik voelde haar dikke vochtige schaamlippen door mijn gezicht heen glijden.

Al snel stopte ze en naam plaats naast me. Een beetje onderuit met haar benen weid zodat ik haar Turkse kut goed kon zien en haar grote ronde puntige borsten op haar redelijke dikke buik leunden. Murat was al wat ouder, ze schatte hem veertig.

Hij had een bierbuik, maar ook stevige armen. Boven zijn witte polo kwam een behoorlijke dos borsthaar en ook zijn bovenlip was behaard. Matthijs zette twijfelend een stap naar voren en strekte zijn hand ook uit. De Turk vertelde dat hij eigenlijk naar zijn werk moest, maar dat hij hen ook wel te woord kon staan bij hem thuis.

Lachend voegde hij daar aan toe dat de meeste mensen toch pas in de middag rozen kochten. Het appartement van Murat voldeed aan Sophies verwachtingen: De tafel was blijkbaar het pronkstuk van het appartement, het was zelfs versierd met een tafelkleed, ook al was het een bevlekte.

De Turk gebaarde de studenten om plaats te nemen. Het meisje nam als eerste plaats en de jongen ging recht tegenover haar zitten. Daar had Murat moeten zitten, dacht Sophie, maar jij wil natuurlijk weer mijn inkijk bewonderen. Ze schoot hem even een venijnige blik toe, maar hij merkte het gelukkig niet op. Murat ging naast Sophie zitten en lachte haar toe.

Ze stelde een aantal vragen, hoe lang hij hier al woonde, hoe het hier vroeger was, wanneer de situatie veranderde. De Turk vertelde een verhaal bij iedere vraag die ze stelde en hij sprak beter Engels dan zij had verwacht. Naarmate het interview langer duurde, merkte ze dat hij telkens iets dichter bij haar schoof. Hij gaf uitgebreid antwoord op de laatste vraag die in haar opkwam toen ze voelde dat hij een hand op haar schoot legde.

Sophie was het inmiddels gewend dat de Turken graag aan haar zaten. Vergeleken met de Turken die zich op haar af hadden getrokken, viel dit mee. Ze liet Murat zijn gang gaan, het interview was toch bijna voorbij. Ongewild voelde Sophie kriebels in haar buik, blijkbaar deden die forse, behaarde Turkse mannen toch wat met haar. Nadat Murat zijn verhaal af had gerond, richtte hij zijn aandacht op Sophie en wisselden de rollen zich om. Sophie keek hem vragend aan en schoot een blik naar Matthijs, die zijn aandacht had gevestigd op haar borsten.

Aan hem heb ik ook niks, dacht Sophie. Murats vingers gleden langzaam maar zeker naar haar string. Was ze gek geworden, dat ze dit zomaar toeliet? Ze dacht terug aan de winkeliers, ze wilden haar allemaal neuken! De Turken waren ook niet bang om het te laten zien, in tegenstelling tot Matthijs. Even vroeg ze zich af of Matthijs wel eens doorhad dat de Turkse mannen masturbeerden wanneer zij in hun buurt was, of waar Murat mee bezig was.

Stiekem merkte Sophie dat de gedachte dat Murat haar nog intiemer betastte dan de Turkse mannen in het bijzijn van Matthijs haar opwond. Liet ze het daarom toe? Waar was ze in vredesnaam mee bezig? Hij schoof haar string opzij. Pas toen besefte Sophie ook hoe opgewonden ze was, maar ze had geen tijd om daar over na te denken. In een oogwenk stond Murat op, pakte Sophie uit haar stoel en legde haar met haar billen op de tafelrand. Als Sophie al niet wist wat haar overkwam, wist Matthijs het al helemaal niet!

De Turk rukte zijn broek naar beneden en er sprong een pik omhoog zoals Sophie die nog nooit had gezien! De dikke schacht was op zijn allerminst twintig centimeter en zo bruin dat hij bijna zwart was, maar de prominente, ongetwijfeld besneden eikel was zacht roze en glom van het voorzaad. De eerste gedachte die haar te binnen schoot was dat hij haar daadwerkelijk zou neuken! De tweede gedachte was of zijn lul wel zou passen. Zonder enige moeite rukte de Turk de string van haar heupen en gooide hem achteloos op de vloer.

Nog voordat haar string was geland, had Murat zijn pik al tegen haar schaamlipjes aan gezet. Hij wreef even met zijn eikel over haar schaamlipjes. Haar adem stokte elke keer wanneer hij over haar klitje wreef. Was ze zo geil en nat? Haar hart bonkte in haar keel. Ze kon het bijna niet geloven, maar het was niet alleen zijn voorzaad, maar ook haar eigen geil wat Murat over haar lipjes uitstreek. Sophie zat met haar rug naar Matthijs toe, die zo niks kon zien, maar wel duidelijk haar gekreun kon horen.

Gebeurde het wel echt? Haar gekreun veranderde in een gilletje toen Murat in een keer zijn dikke lul in haar nauwe kutje schoof. Zie je hoe hij mij neukt?! Matthijs verschoof zijn stoel om mee te kunnen kijken. Sophie keek Matthijs recht in de ogen met een blik van verbazing, maar ook ongetemde opwinding. Moest hij meedoen of moest hij blijven zitten? Hij was als verlamd door wat er voor hem uitspeelde. Het enige wat bewoog, was zijn erectie die keihard tegen zijn broek drukte. Omdat Sophie zo'n strak kutje had, wilde Murat haar laten wennen aan zijn pik.

De Turk voelde hoe hij elke centimeter in haar opvulde. Sophie was echter onverbiddelijk in de greep van haar geilheid en kon niet meer wachten. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Meteen liet hij zijn lul weer uit haar schuiven met een luide plop en stootte hem weer in een keer diep in haar kutje. Zijn eikel kwam tegen haar baarmoedermond aan. Gek geworden van lust bekeek ze de Turk in een heel ander licht.

Ze verlangde naar hem, ze wilde zijn behaarde borst tegen haar tieten voelen drukken, ze wilde zijn pik in haar kutje voelen raggen, ze wilde zijn pik zo diep mogelijk nemen, ze wilde zijn ballen tegen haar kont voelen slaan, ze wilde zijn volle kracht voelen, maar ze wilde ook dat Matthijs toekeek hoe hij dat met haar deed! Matthijs keek stomverbaasd naar het tafereel. Zijn natte droom speelde zich voor zijn ogen uit, alleen was het deze Turk, die hun beide vader had kunnen zijn, die het meisje van zijn dromen platneukte!

Toch werd hij eindeloos geil van het aanzicht. Hij knoopte zijn broek los en liet hem tot zijn enkels vallen. Als Sophie zich liet neuken door deze Turk en hem zelfs aanmoedigde om toe te kijken, dan zou hij zich er op aftrekken!

Binnen een mum van tijd kreeg Sophie wat ze wilde. De Turk had zijn tempo opgevoerd, zijn pik gleed in en uit haar strakke, maar kletsnatte kutje, zijn ballen sloegen met elke stoot tegen haar volle billen en met zijn stevige armen hield hij haar bij haar heupen vast. Anders zou hij haar onvermijdelijk van de tafel af neuken!

Haar borsten wiegden heen en weer onder Murats krachtige bewegingen en uiteindelijk vielen ze uit haar topje, tot groot genoegen van de Murat en Matthijs. Met elke stoot slaakte Sophie een gilletje.

Haar gilletjes veranderden in een langgerekt gekreun toen ze voelde dat hij haar tot een orgasme ging neuken. Fuck me, I'm cumming! Matthijs, hij neukt me klaar! Wat maakte het haar uit? Niemand kon haar horen op Murat en Matthijs na en ze wilde dat ze allebei hoorden dat ze klaarkwam onder Murats gerag.

Hij wilde nog veel langer genieten van dit meisje! Bijna al zijn aandacht besteedde de Turk aan niet klaarkomen. De rest van zijn aandacht besteedde hij aan het heerlijke meisje dat hij neukte en het hem zo moeilijk maakte om niet al zijn zaad in haar knijpende strakke kutje te spuiten!

Sophies gekreun veranderde in gejammer, ze wilde dat hij doorging! Ze kronkelde van orgastisch genot. Ze wilde geneukt worden door hem, ze wilde zijn dikke pik in haar kutje voelen raggen! Murat keek haar aan met een brede grijns en liet zijn pik uit haar kutje glijden.

Met een felle ruk trok de Turk haar beha van haar borsten. De sluiting knapte, maar het maakte haar niks uit.

Nu ze bevrijd waren van haar topje en haar beha, wiegden haar borsten zo verleidelijk heen en weer, dat Murat het niet kon weerstaan om haar tepels in zijn mond te nemen en er heerlijk op te zuigen. Ze kreunde van genot, maar ze wilde meer! Bijna teder duwde ze Murat van zich af, maar haar handen trokken verwoed haar rokje naar beneden. Toen ze op ooghoogte van de steigerende pik was, kreeg ze een idee.

Pas op dat moment besefte ze dat hij zich aftrok op het tafereel. Het aanzicht van Matthijs die machteloos masturbeerde in zijn stoel terwijl de Turk haar platneukte wond haar mateloos op!

De smaak van zijn voorzaad en haar eigen geil vulde haar mond. Hij voelde net zo groot in haar mond als in haar kutje. De pik steigerde in haar mond en wipte er na een paar halen uit. Haar borsten werden platgedrukt, zodat ze nog groter leken. Murat vond het jammer dat hij haar onschuldige gezichtje niet meer kon zien, maar zo had hij wel een geweldig uitzicht op haar lekkere billen. Hij kon de verleiding niet weerstaan om met zijn vlakke hand op haar kont te slaan. Net zoals Murat wilde Matthijs nog niet klaarkomen, dus moest hij zich beheersen om maar langzaam aan zijn pik te sjorren.

Zou hij ook nog een beurt krijgen? Het maakte hem eigenlijk niet uit, wat hier gebeurde was al geil genoeg! Murat gaf meteen gehoor. Hij spreidde haar benen en hield ze uit elkaar met zijn armen om zo onverhinderd in haar kutje te kunnen raggen. Het kostte de Turk geen moeite om haar te penetreren en in een mum van tijd beukte hij weer op haar in.

De tafel kraakte en Sophie kreunde onder zijn wilde stoten. Sophie voelde hoe Murats lul haar kutje tot haar baarmoedermond opvulde, ze voelde elke ader en die dikke eikel in haar hete, natte kutje. Murat voelde hoe nauw en heet Sophies kutje was, hij voelde hoe haar kutje met volle kracht zijn pik kneedde.

Het verbaasde Murat dat haar kutje nog harder kon knijpen, ze kwam weer klaar! De Turk wilde haar volop laten genieten en beukte met volle kracht op haar in, zodat Sophie haar orgasme niet meer uit kon kreunen, maar het luidkeels uit moest schreeuwen.

Dit had ze nog nooit eerder meegemaakt! Vind je het geil? Sophies orgasme bereikte een hoogtepunt, Murat ragde onmenselijk hard op haar in! De tafel kraakte luid en de poten braken onder het tafelblad vandaan, zodat Murat naar voren schoot. Toen Murat en Sophie op de grond terecht kwamen, kwam zijn eikel voor een fractie van een seconde in haar baarmoeder.

Sophie kermde het uit van genot, wat kon die Turk haar hard neuken! Nadat ze weer bij waren gekomen, rolde Murat hijgend, maar lachend van haar af. Het was hem gelukt om toch niet klaar te komen, ondanks haar heerlijke knijpende kutje! Alsof haar leven er van af hing, klom ze op de behaarde Turk, pakte zijn lul vast en leidde hem haar kutje in. Het geweldige gevoel dat hij haar weer opvulde, zorgde ervoor dat ze lachte, maar haar uitdrukking veranderde snel weer in een van extase nadat de Turk haar heupen vastpakte en hun nieuwe standje gebruikte om zo diep mogelijk in haar te komen.

Vooroverhangend voelde Sophie Murats borsthaar tegen haar tepels kriebelen. Verwoed pakte ze de twee boorden van zijn polo en trok ze uit elkaar. Al dat heerlijke borsthaar! Sophie keek Murat recht in de ogen. Haar ogen waren dof van pure lust, haar lange, donkerblonde haar was volledig in de war, ze was een losgeneukte, beeldschone jonge meid!

Voor een moment stopte Murat. Ze nam dat moment om nog verder voorover te buigen om hem hartstochtelijk te zoenen. Zijn tong vulde haar mond zoals zijn pik haar kutje vulde.

Het borsthaar dat eerst haar tepels kietelde, schuurde nu tegen haar dikke tieten, ze vond het heerlijk! Het meisje bewoog uit zichzelf op en neer, zo hoog mogelijk zonder zijn lul uit haar kutje te laten vallen en daarna zo diep mogelijk. Binnen een paar seconden bereed zij hem verwoed, ze wilde weer klaarkomen op zijn dikke lul!

.

Sexkontakt shemale sex in de klasje lul aftrekken turkse kutjes

Ik stapte naar binnen en het eerste wat me opviel was de heerlijke geur van wierook die door het hele huis hing. Ze wees naar het hoekje naast trap waar 3 paar schoenen stonden. Ik trok mijn schoenen uit en plaatsen ze naast de andere schoenen. De woonkamer was erg simpel maar op een andere manier ingericht dan de meeste Nederlandse woonkamers. Links stond een houten tafel met 4 houten met stof bekleedde stoelen.

Aan de rechterzijde van de woonkamer stond een redelijk laag salontafeltje met tegen de muur aan de kant van de gang een lage bank met daarom heen wat modernere gestoffeerde stoelen. Er was geen tv aanwezig maar op een soort van tv kastje stond een wat oudere CD speler met een 2 oude boxen waaruit zachte Turkse muziek kwam.

Omdat de bank zeer laag was ging mijn spijkerbroek strakker zitten waardoor mijn nog steeds stijve pik nog minder ruimte kreeg. Ik voelde mijn stijve pik uit het fluwelen slipje glijden wat opnieuw dat heerlijke opwindende gevoel gaf en waardoor mijn harde pik tegen de binnenkant van mijn spijkerbroek duwde. Op dat moment kwam Tugba de woonkamer in met de thee en plaatste deze op het lage salontafeltje! Ik was bang dat ze de bobbel in mijn broek zou zien die nu toch wel een beetje zichtbaar was.

Zo normaal mogelijk plaatse ik mijn handen in elkaar, net over mijn kruis zodat de bobbel in mijn broek hopelijk niet zichtbaar was voor haar.

Ik voelde me ongemakkelijk en was bang dat ze iets zou merken maar aan de andere kant voelde ik me enorm opgewonden wat erg spannend was. Het idee dat zij zou merken of zien dat ik een stijve had was erg geil.

Rustig nam Tugba glimlachend plaats in de gestoffeerde stoel rechts van de bank waardoor ze met haar rug naar het raam zat. Ze glimlachte en plaatste haar benen over elkaar waardoor haar mantel wat omhoog kwam en haar witte kousen zichtbaar werden.

Ik vertelde wat over mijn studie en over hoe het er bij ons thuis een beetje aan toe ging. Onder het gesprek stond ze op om de thee in te schenken waardoor haar grote, ronde puntige borsten naar beneden hingen.

Ik fantaseerde over haar grote rijpe borsten en dacht aan mijn harde pik die was verwikkeld in het fluwelen slipje van mijn moeder.

Bij elke geile gedachte voelde ik het fluwelen slipje langs mijn stijve pik heen schuiven. Ik had zin om naar de wc te gaan en mezelf hard af te trekken. Het idee om mezelf af te trekken bij haar op de wc deed me enorm doen opgeilen! Ik had het niet meer, ik had zin om klaar te komen! Ik zat zin om mezelf lekker hard af te trekken over haar rijpe Turkse kutje, maar ik moest me beheersen. Terwijl Tugba de thee aanreikte begon ze te vertellen over haar scheiding die ze net achter de rug had.

Ze vertelde in het kort dat haar man in de jaren steeds bezittelijker en agressiever werd en dat het maar beter was zo. Ik probeerde aandachtig te luisteren maar mijn gedachten dwaalden steeds snel af naar mijn harde stijve pik die steeds langs het fluwelen slipje van mijn moeder gleed. Keer op keer werd mijn stijve pik gestreeld. Ik had het niet meer! Ik was zo geil en opgewonden dat ik besloot om naar de wc te lopen en mijn pik lekker hard af te trekken in het slipje van mijn moeder en het vervolgens vol te spuiten.

Ik keek geschrokken op en keek haar wat roodaangeslagen aan. Ze fronste en keek met een strenge zwoele blik. Hoorde ik dat nu goed. Op dat moment spreidde Tugba zittend haar benen een beetje uit elkaar en trok langzaam haar mantal omhoog. Terwijl ze me een beetje verlegen aankeek kwamen haar witte kousen onder haar mantel vandaan. Ik kon niet geloven dat ze dit nu echt deed.

Had ze iets gemerkt of gezien? Ik voelde mijn stijve pik nog harder worden die nu echt bekneld zat tussen het fluwelen slipje van mijn moeder en de binnenkant van mijn spijkerbroek.

Ze stond heel eventjes op zodat ze haar stoel recht tegen over mij kon zetten. Langzaam spreidde Tugba haar grote stevige benen waardoor haar witte kousen beter te voorschijn kwamen. Roodaangeslagen en verlegen keek ik weg van haar terwijl ik mijn handen over mijn bobbel plaatste. Tugba spreidde haar benen nog meer. Haar witte kousen zaten strak om haar stevige bovenbenen heen waardoor het stuk net boven haar kousen wat uitdijden.

Langzaam werd haar witte Turkse slipje zichtbaar. Ze had grote dikke schaamlippen die dicht tegen elkaar waren gedrukt en zo goed naar voren kwamen in haar witte slipje. Ze plaatste haar benen op de stoel zodat ze zittend in de hurkhouding tegen over me zat. Hierdoor werden haar grote dikke schaamlippen lang uitgerekt en kwam er een grote Turkse cameltoe naar voren die bekneld zat in haar strakke witte slipje! Langzaam begon ze met haar rechter hand, haar grote rijpe Turkse schaamlippen te masseren en bij alles wat ze deed bleef ze mij aankijken.

Ik voelde mijn stijve beknelde pik kloppen en bij elke beweging voelde ik het fluwelen slipje langs mijn harde pik heen glijden. Terwijl ze me bleef aankijken bleef ze over haar dikke Turkse schaamstreek heen wrijven. Al snel zag ik haar witte slipje vochtig worden waardoor haar dikke schaamlippen nog groter leken te worden. Waardoor ze met steeds diepere en langere halen haar grote Turkse cameltoe masseerden begon ze langzaam en zacht te kirren.

Ik was nu zo geil en mijn pik was nu zo stijf geworden dat het zeer begon te doen, ik had zin om hem er uit te halen en mezelf lekker af te trekken terwijl ik keek hoe Tugba haar rijpe Turkse kutje aan het vingeren was.

Ik knikte gehoorzaam terwijl ik probeerde om de knopen van mijn spijkerbroek los te maken. Op dat moment liet Tugba haar benen vallen en stond op. Ze kwam naar me toe gelopen en plaats haar rechter voet naast mijn heup. Ze trok haar mantel op waardoor ik op nog geen 30 centimeter, recht in haar grote vochtige rijpe Turkse kut keek.

Ze had een grote kale gladde kut met een mooi bijgewerkte harig schaamplukje aan de bovenkant. Langzaam kwam ze met haar grote schaamstreek en vochtige strakke slipje naar mijn gezicht toe. Voorzichtig drukte ik mijn neus in haar dikke vochtige schaamlippen die nog bekneld in haar slipje zaten. Haar dikke schaamlippen krulde met gemak om mijn neus heen.

Ik rook haar, ik rook haar kut! Ik rook haar geil en kutvocht. Langzaam begon ik mijn gezicht door haar dikke schaamlippen heen te wrijven. Al snel pakte ze mijn hoofd vast en drukte stevig mijn gezicht in haar vochtige schaamstreek.

Ze begon kleine kreetjes te geven terwijl ze vertelde dat haar kutje jeukte. Steeds harder en steviger begon ze met haar rijpe vochtige kut over mijn gezicht te rijen. Ik voelde haar dikke vochtige schaamlippen door mijn gezicht heen glijden. Al snel stopte ze en naam plaats naast me. Een beetje onderuit met haar benen weid zodat ik haar Turkse kut goed kon zien en haar grote ronde puntige borsten op haar redelijke dikke buik leunden.

Murat was al wat ouder, ze schatte hem veertig. Hij had een bierbuik, maar ook stevige armen. Boven zijn witte polo kwam een behoorlijke dos borsthaar en ook zijn bovenlip was behaard. Matthijs zette twijfelend een stap naar voren en strekte zijn hand ook uit.

De Turk vertelde dat hij eigenlijk naar zijn werk moest, maar dat hij hen ook wel te woord kon staan bij hem thuis. Lachend voegde hij daar aan toe dat de meeste mensen toch pas in de middag rozen kochten.

Het appartement van Murat voldeed aan Sophies verwachtingen: De tafel was blijkbaar het pronkstuk van het appartement, het was zelfs versierd met een tafelkleed, ook al was het een bevlekte. De Turk gebaarde de studenten om plaats te nemen. Het meisje nam als eerste plaats en de jongen ging recht tegenover haar zitten.

Daar had Murat moeten zitten, dacht Sophie, maar jij wil natuurlijk weer mijn inkijk bewonderen. Ze schoot hem even een venijnige blik toe, maar hij merkte het gelukkig niet op. Murat ging naast Sophie zitten en lachte haar toe. Ze stelde een aantal vragen, hoe lang hij hier al woonde, hoe het hier vroeger was, wanneer de situatie veranderde.

De Turk vertelde een verhaal bij iedere vraag die ze stelde en hij sprak beter Engels dan zij had verwacht. Naarmate het interview langer duurde, merkte ze dat hij telkens iets dichter bij haar schoof.

Hij gaf uitgebreid antwoord op de laatste vraag die in haar opkwam toen ze voelde dat hij een hand op haar schoot legde. Sophie was het inmiddels gewend dat de Turken graag aan haar zaten. Vergeleken met de Turken die zich op haar af hadden getrokken, viel dit mee. Ze liet Murat zijn gang gaan, het interview was toch bijna voorbij. Ongewild voelde Sophie kriebels in haar buik, blijkbaar deden die forse, behaarde Turkse mannen toch wat met haar.

Nadat Murat zijn verhaal af had gerond, richtte hij zijn aandacht op Sophie en wisselden de rollen zich om. Sophie keek hem vragend aan en schoot een blik naar Matthijs, die zijn aandacht had gevestigd op haar borsten. Aan hem heb ik ook niks, dacht Sophie. Murats vingers gleden langzaam maar zeker naar haar string. Was ze gek geworden, dat ze dit zomaar toeliet?

Ze dacht terug aan de winkeliers, ze wilden haar allemaal neuken! De Turken waren ook niet bang om het te laten zien, in tegenstelling tot Matthijs. Even vroeg ze zich af of Matthijs wel eens doorhad dat de Turkse mannen masturbeerden wanneer zij in hun buurt was, of waar Murat mee bezig was.

Stiekem merkte Sophie dat de gedachte dat Murat haar nog intiemer betastte dan de Turkse mannen in het bijzijn van Matthijs haar opwond. Liet ze het daarom toe? Waar was ze in vredesnaam mee bezig? Hij schoof haar string opzij. Pas toen besefte Sophie ook hoe opgewonden ze was, maar ze had geen tijd om daar over na te denken.

In een oogwenk stond Murat op, pakte Sophie uit haar stoel en legde haar met haar billen op de tafelrand. Als Sophie al niet wist wat haar overkwam, wist Matthijs het al helemaal niet! De Turk rukte zijn broek naar beneden en er sprong een pik omhoog zoals Sophie die nog nooit had gezien!

De dikke schacht was op zijn allerminst twintig centimeter en zo bruin dat hij bijna zwart was, maar de prominente, ongetwijfeld besneden eikel was zacht roze en glom van het voorzaad.

De eerste gedachte die haar te binnen schoot was dat hij haar daadwerkelijk zou neuken! De tweede gedachte was of zijn lul wel zou passen. Zonder enige moeite rukte de Turk de string van haar heupen en gooide hem achteloos op de vloer. Nog voordat haar string was geland, had Murat zijn pik al tegen haar schaamlipjes aan gezet.

Hij wreef even met zijn eikel over haar schaamlipjes. Haar adem stokte elke keer wanneer hij over haar klitje wreef. Was ze zo geil en nat? Haar hart bonkte in haar keel. Ze kon het bijna niet geloven, maar het was niet alleen zijn voorzaad, maar ook haar eigen geil wat Murat over haar lipjes uitstreek. Sophie zat met haar rug naar Matthijs toe, die zo niks kon zien, maar wel duidelijk haar gekreun kon horen. Gebeurde het wel echt? Haar gekreun veranderde in een gilletje toen Murat in een keer zijn dikke lul in haar nauwe kutje schoof.

Zie je hoe hij mij neukt?! Matthijs verschoof zijn stoel om mee te kunnen kijken. Sophie keek Matthijs recht in de ogen met een blik van verbazing, maar ook ongetemde opwinding.

Moest hij meedoen of moest hij blijven zitten? Hij was als verlamd door wat er voor hem uitspeelde. Het enige wat bewoog, was zijn erectie die keihard tegen zijn broek drukte. Omdat Sophie zo'n strak kutje had, wilde Murat haar laten wennen aan zijn pik.

De Turk voelde hoe hij elke centimeter in haar opvulde. Sophie was echter onverbiddelijk in de greep van haar geilheid en kon niet meer wachten. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Meteen liet hij zijn lul weer uit haar schuiven met een luide plop en stootte hem weer in een keer diep in haar kutje.

Zijn eikel kwam tegen haar baarmoedermond aan. Gek geworden van lust bekeek ze de Turk in een heel ander licht. Ze verlangde naar hem, ze wilde zijn behaarde borst tegen haar tieten voelen drukken, ze wilde zijn pik in haar kutje voelen raggen, ze wilde zijn pik zo diep mogelijk nemen, ze wilde zijn ballen tegen haar kont voelen slaan, ze wilde zijn volle kracht voelen, maar ze wilde ook dat Matthijs toekeek hoe hij dat met haar deed!

Matthijs keek stomverbaasd naar het tafereel. Zijn natte droom speelde zich voor zijn ogen uit, alleen was het deze Turk, die hun beide vader had kunnen zijn, die het meisje van zijn dromen platneukte!

Toch werd hij eindeloos geil van het aanzicht. Hij knoopte zijn broek los en liet hem tot zijn enkels vallen. Als Sophie zich liet neuken door deze Turk en hem zelfs aanmoedigde om toe te kijken, dan zou hij zich er op aftrekken!

Binnen een mum van tijd kreeg Sophie wat ze wilde. De Turk had zijn tempo opgevoerd, zijn pik gleed in en uit haar strakke, maar kletsnatte kutje, zijn ballen sloegen met elke stoot tegen haar volle billen en met zijn stevige armen hield hij haar bij haar heupen vast. Anders zou hij haar onvermijdelijk van de tafel af neuken! Haar borsten wiegden heen en weer onder Murats krachtige bewegingen en uiteindelijk vielen ze uit haar topje, tot groot genoegen van de Murat en Matthijs. Met elke stoot slaakte Sophie een gilletje.

Haar gilletjes veranderden in een langgerekt gekreun toen ze voelde dat hij haar tot een orgasme ging neuken. Fuck me, I'm cumming! Matthijs, hij neukt me klaar! Wat maakte het haar uit?

Niemand kon haar horen op Murat en Matthijs na en ze wilde dat ze allebei hoorden dat ze klaarkwam onder Murats gerag. Hij wilde nog veel langer genieten van dit meisje! Bijna al zijn aandacht besteedde de Turk aan niet klaarkomen.

De rest van zijn aandacht besteedde hij aan het heerlijke meisje dat hij neukte en het hem zo moeilijk maakte om niet al zijn zaad in haar knijpende strakke kutje te spuiten! Sophies gekreun veranderde in gejammer, ze wilde dat hij doorging! Ze kronkelde van orgastisch genot.

Ze wilde geneukt worden door hem, ze wilde zijn dikke pik in haar kutje voelen raggen! Murat keek haar aan met een brede grijns en liet zijn pik uit haar kutje glijden. Met een felle ruk trok de Turk haar beha van haar borsten.

De sluiting knapte, maar het maakte haar niks uit. Nu ze bevrijd waren van haar topje en haar beha, wiegden haar borsten zo verleidelijk heen en weer, dat Murat het niet kon weerstaan om haar tepels in zijn mond te nemen en er heerlijk op te zuigen. Ze kreunde van genot, maar ze wilde meer! Bijna teder duwde ze Murat van zich af, maar haar handen trokken verwoed haar rokje naar beneden. Toen ze op ooghoogte van de steigerende pik was, kreeg ze een idee. Pas op dat moment besefte ze dat hij zich aftrok op het tafereel.

Het aanzicht van Matthijs die machteloos masturbeerde in zijn stoel terwijl de Turk haar platneukte wond haar mateloos op!

De smaak van zijn voorzaad en haar eigen geil vulde haar mond. Hij voelde net zo groot in haar mond als in haar kutje. De pik steigerde in haar mond en wipte er na een paar halen uit. Haar borsten werden platgedrukt, zodat ze nog groter leken.

Murat vond het jammer dat hij haar onschuldige gezichtje niet meer kon zien, maar zo had hij wel een geweldig uitzicht op haar lekkere billen. Hij kon de verleiding niet weerstaan om met zijn vlakke hand op haar kont te slaan. Net zoals Murat wilde Matthijs nog niet klaarkomen, dus moest hij zich beheersen om maar langzaam aan zijn pik te sjorren. Zou hij ook nog een beurt krijgen?

Het maakte hem eigenlijk niet uit, wat hier gebeurde was al geil genoeg! Murat gaf meteen gehoor. Hij spreidde haar benen en hield ze uit elkaar met zijn armen om zo onverhinderd in haar kutje te kunnen raggen. Het kostte de Turk geen moeite om haar te penetreren en in een mum van tijd beukte hij weer op haar in. De tafel kraakte en Sophie kreunde onder zijn wilde stoten. Sophie voelde hoe Murats lul haar kutje tot haar baarmoedermond opvulde, ze voelde elke ader en die dikke eikel in haar hete, natte kutje.

Murat voelde hoe nauw en heet Sophies kutje was, hij voelde hoe haar kutje met volle kracht zijn pik kneedde. Het verbaasde Murat dat haar kutje nog harder kon knijpen, ze kwam weer klaar! De Turk wilde haar volop laten genieten en beukte met volle kracht op haar in, zodat Sophie haar orgasme niet meer uit kon kreunen, maar het luidkeels uit moest schreeuwen.

Dit had ze nog nooit eerder meegemaakt! Vind je het geil? Sophies orgasme bereikte een hoogtepunt, Murat ragde onmenselijk hard op haar in! De tafel kraakte luid en de poten braken onder het tafelblad vandaan, zodat Murat naar voren schoot.

Toen Murat en Sophie op de grond terecht kwamen, kwam zijn eikel voor een fractie van een seconde in haar baarmoeder. Sophie kermde het uit van genot, wat kon die Turk haar hard neuken!

Nadat ze weer bij waren gekomen, rolde Murat hijgend, maar lachend van haar af. Het was hem gelukt om toch niet klaar te komen, ondanks haar heerlijke knijpende kutje!

Alsof haar leven er van af hing, klom ze op de behaarde Turk, pakte zijn lul vast en leidde hem haar kutje in. Het geweldige gevoel dat hij haar weer opvulde, zorgde ervoor dat ze lachte, maar haar uitdrukking veranderde snel weer in een van extase nadat de Turk haar heupen vastpakte en hun nieuwe standje gebruikte om zo diep mogelijk in haar te komen.

Vooroverhangend voelde Sophie Murats borsthaar tegen haar tepels kriebelen. Verwoed pakte ze de twee boorden van zijn polo en trok ze uit elkaar. Al dat heerlijke borsthaar! Sophie keek Murat recht in de ogen. Haar ogen waren dof van pure lust, haar lange, donkerblonde haar was volledig in de war, ze was een losgeneukte, beeldschone jonge meid!

Voor een moment stopte Murat. Ze nam dat moment om nog verder voorover te buigen om hem hartstochtelijk te zoenen. Zijn tong vulde haar mond zoals zijn pik haar kutje vulde. Het borsthaar dat eerst haar tepels kietelde, schuurde nu tegen haar dikke tieten, ze vond het heerlijk! Het meisje bewoog uit zichzelf op en neer, zo hoog mogelijk zonder zijn lul uit haar kutje te laten vallen en daarna zo diep mogelijk.

Binnen een paar seconden bereed zij hem verwoed, ze wilde weer klaarkomen op zijn dikke lul!

.

Prive ontvangst leiden sexdate almere


je lul aftrekken turkse kutjes

Grote lul in klein kutje sexdate terneuzen


je lul aftrekken turkse kutjes