kalepoesjes sperma in anus

...

Bare ontvangst sex in ruil voor spullen

Ik was zestien, op het hoogtepunt van levenslust, en ik was altijd bereid om spannende dingen mee te maken. Al sinds mijn geboorte hebben Pa en Ma en ik trektochten gemaakt. Wij kamperen dan in een tentje ergens langs een meertje of een beek en brengen de tijd door liefst zonder een ander menselijk wezen te zien.

Maar dit jaar ging het niet door omdat Pa het te druk had op zijn werk. Het hele jaar al had ik me op deze tocht verheugd en ik was werkelijk behoorlijk gedeprimeerd dat het niet door zou gaan.

Het weekend was begonnen, het was ochtend en ik was bezig met mijn ontbijt, toen Ma de keuken binnenkwam en mij een grote verrassing bezorgde. Ze probeerde me steeds op te vrolijken omdat ik nog steeds in mijn depressie zat. Je weet dat Pa niet mee kan komen, omdat hij het te druk heeft op zijn werk, maar ik heb net hem gepraat en hij denkt dat jij en ik het samen wel kunnen redden en ook zonder hem een leuke tijd kunnen hebben. Wat vind je ervan? Ik kuste haar op haar wang en rende naar mijn kamer.

In minder dan 10 minuten was ik klaar met inpakken en stond klaar om te vertrekken. Ik zag dat Ma haar rugzak al had ingepakt en naast de voordeur had gezet.

Ik zette beide rugzakken in de auto en van wij vertrokken. Ma reed naar de Ardennen en omdat het midden in januari was, was het best nog koud. Het vroor niet, maar de frisse lucht was even wennen.

Op de top zou het nog kouder zijn, maar perfect om sportief te kamperen. Na een rit van drie uur, kwamen wij bij de plek waar wij altijd onze auto parkeerden.

Wij stapten uit en maakten een snelle warme hap om te eten, alvorens wij aan de klim begonnen, naar de plek waar wij meestal ons eerste kamp opslaan. Het is wel een lange voettocht maar de aanblik van het vredige bergmeertje en de mooie wildernis eromheen zijn dan een grote beloning.

Ma is dan wel achterin de dertig, maar ze is heel goed in vorm en ze kan haar deel van de bagage best dragen. Wij waren licht bepakt, een kleine tent, donzen slaapzakken, proviand, en alleen de kleren die wij droegen en wat visgerei. Alles zat in onze rugzakken. Toen wij ongeveer vier uur gelopen hadden, trok de hemel plotseling dicht met zware donkere wolken. Het was bijna vier uur in de middag en het leek erop alsof wij een flinke hoosbui zouden krijgen, zodat wij besloten op een kleine heuvel ons kamp op te zetten.

Het was nog een dik uur lopen tot aan onze favoriete plek, maar nu zouden wij tot volgende ochtend moeten wachten. Net toen we onze rugzakken afdeden, begon het te regenen en bijna onmiddellijk ging de regen over in een steenkoude, doorwekende hoosbui. De temperatuur was dichtbij het vriespunt zodat onze natte handen pijn deden van de kou.

Tegen de tijd dat wij de tent opgezet hadden, waren onze kleren volledig doorweekt en geen van ons hadden nog een droge draad aan het lijf.

Nat tot op het bot, koud en rillend, doken wij in onze tent en gingen op het grondzeil liggen. In deze regen was er geen sprake van dat wij een kampvuur konden aansteken, om ons op te warmen en onze kleren te drogen.

Tot overmaat van ramp ontdekten we dat, in mijn haast om in te pakken, ik mijn slaapzak thuis had laten liggen. Nu hadden we alleen maar mijn moeders slaapzak en dat was het enige droge ding dat wij nog hadden. Wij waren ervaren genoeg om te weten hoe we moesten overleven op deze hoogte. We wisten dat de temperatuur snel zou dalen en na middernacht tot onder het vriespunt zou zakken. Met rillende stem zei Ma: Ik ga mijn natte kleren uitdoen en in de slaapzak proberen om mijzelf wat op te warmen.

Ik zou heimelijk naar haar naakte lichaam hebben kunnen gluren, maar aangezien ik het zo koud had dat mijn ballen bijna bevroren, dacht ik er niet eens aan om stiekum te gluren. Zodra zij uitgekleed was, kroop zij in haar donzen slaapzak en zei me dat ik erbij moest komen liggen. Ik doe mijn ogen wel even dicht en vooruit, schiet een beetje op! Ik was er niet zeker of het de kou was, die me deed huiveren, of de gedachte aan haar lichaam.

Ik keek naar haar en zag haar ook naar mij kijken: De enige manier waarop wij deze nacht kunnen overleven is met onze gezamelijke lichaamswarmte! Ik gleed mijn natte ondergoed uit en wierp het op de stapel met onze andere natte kleren. Zij tilde de slaapzak open en in het weinige licht dat beschikbaar was, zag ik haar blote tieten, met hun tepels omhoog gericht.

Toen ik in de slaapzak kwam, ging ik op mijn rug naast haar liggen, omdat het laatste dat ik haar wilde laten voelen, mijn piemel was, die onderhand al de helft van zijn maximale grootte had bereikt. Maar het probleem was, dat de rits van de slaapzak niet dicht ging, op deze manier. Het was nog best lastig om de rits dicht te krijgen achter mijn rug en ik moest mij letterlijk tegen haar aan persen om hem dicht te kunnen trekken.

En waar ik al bang voor was, dat gebeurde ook. Mijn piemel lag nu tegen haar blote rug aan geklemd! Gelukkig was hij nog vrij slap, omdat het zo koud was. Zij zei niets toen ik wat dieper in de slaapzak schoof en mijn piemel en ballen langs haar blote rug gleden.

Toen mijn piemel haar billen bereikte werd ik verrast. Ik had gedacht dat zij haar slipje wel aan gehouden zou hebben. Maar dat had ik verkeerd. Mijn kleumende piemel lag tegen haar koude blote billen. Zij giechelde zachtjes, om te proberen de stemming wat te verbeteren, veronderstel ik. Eindelijk lag ik dan goed in de slaapzak maar nu lag mijn piemel tegen de bil van mijn moeder aan. Jij hebt echt niets wat ik nog nooit eerder heb gezien, nietwaar? Ik wreef met mijn hand over haar arm en haar schouder, om haar koude ledematen wat op te warmen.

Zij reikte achterom, greep mijn hand beet en trok hem op haar borsten. Mijn hart sloeg over terwijl zij hem precies tussen haar twee flinke tieten neerlegde. Dat deed ik dus maar al te graag. Ik begon met mijn hand over haar koude borsten te wrijven.

Ik probeerde om het niet te opvallend te doen, maar af en toe pakte ik een borst in mijn hand en kneep er even zachtjes in. Ik streelde haar hele voorkant, vanaf haar hals tot aan haar onderbuik en dan weer omhoog.

Ik lag strak tegen de volledige lengte van haar lichaam gedrukt, wij lagen als twee theelepeltjs tegen elkaar aan.

Na ongeveer twintig minuten hield zij eindelijk op met rillen, maar ze vroeg me wel om dicht tegen haar aan te blijven liggen. Ik streek nog nog eens met mijn hand van boven naar beneden over haar voorkant en toen mijn hand over haar tieten ging, merkte ik dat haar tepels nog steeds opgezwollen waren. Dat is niet meer van de kou, dacht ik. Toen schoot mijn hand, echt helemaal toevallig, een beetje te laag op haar buik en kwam in contact met haar schaamhaar, ze zei er niets van en ik genoot met volle teugen.

Dat wil zeggen, totdat ik het heel warme kreeg en er van onderen iets bij mij begon te bewegen. Ik hield op met wrijven en verstijfde. Mijn piemel werd iedere seconde harder en even later duwde hij heel stevig tegen haar bil, die ook lekker warm geworden was.

Hoewel het nog heel vroeg in de avond was, hoopte ik dat zij al in slaap was en niet merkte dat ik een flinke stijve had ontwikkeld. Zonder ruimte om mijzelf van haar te verwijderen, lag mijn opgezwollen piemel strak opgesloten tussen ons in. Zij was dus wakker en ze had mijn erectie gevoeld! Toen besefte ik dat dit een lange en onrustige nacht ging worden. Zij schoof wat heen en weer en mijn stijve piemel kwam in haar bilnaad terecht.

Er was niets wat ik eraan kon doen. Ik kon niet verder achteruit en ik kon me al helemaal niet omkeren. Ik zat vastgeplakt terwijl mijn steeds dikker wordende piemel zich tussen de warme, zachte billen van mijn moeder drukte. Na een paar minuten van onmenselijke marteling, merkte ik dat zij ook moeite had om in slaap te vallen. Ik voelde haar achterom reiken en op mijn heupen kloppen. Dan kun je misschien slapen? Daardoor kwamen haar billen iets hoger tegen mijn buik en boven het puntje van mijn lul uit.

En voordat ik wist wat er gebeurde, gleed mijn eikel naar onderen en omdat daar wat iets ruimte was, gleed hij rechtstreeks tussen haar dijen, tegen de haren van haar poesje aan! Wel, ik heb van mezelf al geen kleine piemel, maar nu was hij zelfs langer en dikker dan ooit!

Hij lag stevig ingeklemd tussen de warme dijen van mijn moeder en was in direct contact met haar behaarde poesje. Ik kon haar kutharen voelen kietelen aan mijn eikel. Dit was inderdaad veel comfortabeler, maar het gevoel was nu weer veel te lekker om te kunnen slapen. Vijf minuten gingen voorbij en mijn ademhaling bleef maar snel. Ik begon haar buik en haar borsten en haar hals maar weer te strelen. Met opzet liet ik mijn vingers over haar tepels glijden en ik schokte af en toe een klein beetje met mijn heupen, waardoor mijn piemel nog wat dieper tussen haar dijen kwam te zitten.

Ik kon voelen dat mijn eikel tegen de voorkant van haar kut lag en dat er al wat voorvocht uit begon te lekken. Bij mij of bij haar, dat wist ik niet. Nog een minuutje ging voorbij en toen zei mijn moeder iets dat ik nooit zal vergeten: Want ik denk dat dat enige manier is waarop wij vannacht nog een klein beetje slaap kunnen krijgen. Ik vind het niet erg, ik weet best wel hoe zoiets gaat.

Ik ken hem, dus ken ik jou. En ik vind het echt niet erg. Bovendien, morgen zullen we al onze energie hard nodig hebben! Ik wist ze gelijk had. Morgen zou het een uitputtende dag worden, vooral als de regen zou bevriezen tot ijzel. En ik zou inderdaad nooit in slaap kunnen vallen met deze reusachtige erectie. Zij hield haar hand op mijn dij en trok mij stevig tegen haar billen aan. Dat was genoeg aanmoediging en ik begon tegen haar billen te bewegen.

Afwisselend gleed mijn piemel naar voren en naar achteren tussen haar dijen, en mijn ballen raakten haar billen, telkens als ik helemaal naar voren bewoog. Met mijn hand begon ik te knijpen in haar tiet. Tot mijn grote verrassing probeerde zij mij te helpen door haar heupen tegen mij in te bewegen. Onderhand verloren wij beiden flink wat voorvocht, en in tijd een mum van tijd was het kletsnat daar tussen haar benen.

Mijn vingers knepen zachtjes in haar tepel en ik hoorde haar ook hijgen. Ik werd stoutmoediger en nam haar borst stevig in mijn hand en begon toen met langere slagen mijn onderlichaam te bewegen, steeds sneller en steviger. Toen klopte het noodlot aan de deur Het was misschien onvermijdelijk, maar ik had werkelijk niet verwacht wat er toen gebeurde. Door het stevige pompen en het steeds natter worden van haar kut, gleed mijn lul iets omhoog en bleef steken tegen ingang van haar natte poesje!

Haar adem stokte en haar lichaam huiverde. Ik hield meteen op met bewegen. Mijn hand bevroor op haar tieten. Niemand zei iets voor een paar seconden. Door de gloed die uit haar poesje kwam, kon ik merken zij ook heel opgewonden was. Ze voelde heel warm en vochtig aan.

Maak het nu maar af, want dan kunnen we gaan slapen. Het is echt OK wat mij betreft, dat beloof ik je! Na drie of vier bewegingen, kneep zij weer met haar billen en bewoog zachtjes tegen me in! Haar doorweekte poesje scheidde grote hoeveelheden slijm af!

Ik hoorde soppende geluiden en ik rook de bedwelmende geur van sex, het maakte me gek. Hij was 35 jaar en op de foto zag hij er goed uit en met een behoorlijk grote lul. Hij wilde graag mijn vrouw en beurt geven. Het was een geluk dat ik een camera had geplaatst, want hij voelde er niets voor om een getuige erbij te hebben.

De dag brak aan en da man kwam. Mariette nam hem mee naar de slaapkamer en ik zat direct achter mijn pc. Beiden ontkleedden zich en Willem begon met haar kut en tieten te spelen. Het deed haar toch wat. Ze pakte zijn lul en trok hem zachtjes af. Hij had inmiddels een paar vinger in haar kut en ik hoorde haar hijgen. Toen nam mijn verbazing toe.

Wim bleef haar geilen en ze werd steeds wilder. Plotseling kwam ze klaar. Nu kroop de man op haar en schoof zijn imposante pik in haar kut. Spuit je maar leeg in mijn kut. Ik zag Mar uitbundig klaarkomen. Wim neukte rustig verder en weer kreeg Mar een orgasme. Wim begon nu harder te stoten en hij kwam klaar. Schokkend spoot hij haar kut vol en Mar lag te gillen van genot.

Had ik het niet goed met haar gedaan? Ik begreep er niets van. Wim kleedde zich aan, gaf Mar een kus en vertrok. Mar kwam beneden in een ochtendjas. Het is zonder meer anders een andere lul erin te krijgen.

Ik begrijp nu wat je bedoelde met "elk kutje is anders'. Dat geld natuurlijk ook voor lullen. Heb je alles opgenomen? Wil je weer een andere lul? Mar bleek totaal verandert. Ik liet haar de foto's zien en we kozen er een uit. Het was een knul van 38 jaar. Op het afgesproken uur belde hij aan. Spoedig lagen ze naakt op bed. Hij begon aan haar tepels te trekken en was niet erg zachtzinnig.

Ik wist dat dit fout zou lopen, want Mar hield niet van ruw gedoe. Flip ging rechtop zitten en begon aan zijn lul te trekken. Hij kreeg hem niet stijf. Hij bukte zich en begon haar kut te likken. Ik keek werkelijk geinteresseerd, want ik had dat nooit gedaan en zij had het dus ook niet meegemaakt.

Nu wilde hij dat ze hem pijpte, maar dat weigerde ze. Logisch, want bij mij deed ze dat ook nooit. Hij probeerde zijn halfharde pik in haar kut te krijgen, maar dat lukte niet.

Uiteindelijk gaf hij het maar op en kleedde zich weer aan. Teleurgesteld kwam ze beneden. Ik voelde me zo goedkoop. Als jij wat actiever was geweest had het wel gelukt. De volgende dag koos ik er zelf een uit zonder haar medeweten. Het was een grote neger met een flinke lul, Carlos geheten.

Hij kwam op tijd en Mariette keek verbaasd en geschrokken. Maar ze begreep dat ze niet terug kon. Toen die twee op bed lagen begon hij zachtjes met haar tepels, kuste steeds lager en schoof dan een kussen onder haar kont. Hij stak een vinger in haar kut en begon haar tegelijk te likken.

Ik zag zijn tong haar kut in gaan. Mar kon niet stil liggen en haar lichaam schokte. Hij stak er nog een vinger bij en Mar kreunde. De deur van mijn kamer ging open en mijn oudste dochter kwam binnen. Lachend keek ze naar de beelden op de pc.

Je bent een geile bok, maar wel lief. Was die klootzak van mij maar eens zo lief voor mij. Een keer in de maand moet ik mijn poten wijd doen en hij komt meteen klaar. Klaarkomen heb ik al lang niet meer gevoeld, alleen een volle kut met zaad. Voor hem ben ik een zaadbak, meer niet. Kijk mams tekeer gaan.

Mar kwam gillend klaar en nu hield de man zijn werkelijk enorme lul voor haar gaatje. Langzaam schoof hij in haar. Ik voelde een hand aan mijn lul. Trinette had me door mijn broek beet gepakt. Je zit met een harde lul. Ze maakte mijn broek los en haalde mijn paal tevoorschijn. Ze sprong op en trok in sneltreinvaart haar broek uit en ik keek tegen haar kale kut.

Ik wil je lul erin. Ze ontkleedde mij en zichzelf verder. Ze schoof alles opzij en ging op het bureau liggen. Ik begon mijn dochter te beffen en liet haar en paar maal klaarkomen. Nu stak ik mijn lul langzaam in haar wijdgeopende kut en drukte hem zo diep mogelijk. Geef me een stevige beurt. Ik heb het zo nodig. Ik begon haar te neuken. Gelukkig stond alles op opname, want wij keken niet maar naar Mar en de neger. Rustig ramde ik mijn pik in mijn meid.

De deur ging weer oen en daar stond mijn tweede dochter. Begin je nu al met je dochter, pa? Jij en ik wisten van mams en ik kwam kijken. Ik werd zo geil dat ik paps bijna gedwongen heb me te neuken en laat ons nu met rust. Ik wil afgeneukt worden. Kom paps, door neuken en maak me met je heerlijke lul klaar. Ik wilde niet anders. Plotseling voelde ik een hand aan mijn kloten en toen ik achterom keek zag ik Carla ook naakt staan. Wat een heerlijk geil figuur had ze, net als haar zuster.

Straks ben ik aan de beurt. Als grote zus je lul krijg wil ik hem ook. Ik word geil van jullie. Ik neukte Trinette flink door en nadat zij een paar maal op mijn lul was klaar gekomen spoot ik schokkend mijn sperma diep in haar kut. Spuit je zaad maar in m'n kutje. Smeer me maar door. Toen ik uit haar kwam pakte Carla mijn pik en likte hem af.

Nu wil ik nog een schot in mijn kut. De meiden ruilden van plaats en ik begon het kutje van Carla te likken. Ik stak een paar vingers in haar en even later nog een vinger. Langzaam werkte ik er naar toe en ja hoor, ik kreeg mijn hele hand in haar kut.

Zo'n kut krijg je niet zonder oefeningen. Ik maakte haar nu een paar keer klaar terwijl Trinette met mijn pik en kloten speelde. Mijn lul stond weer keihard.

Ik trok mijn vuist terug en schoof gelijk mijn paal in haar opening. Hard neukte ik haar. Ik had al flink gespoten in mijn oudste dochter en nu kon ik even rammen zonder direct klaar e komen.

Neuk je dochter suf. Ik wil je zaad in mijn kut. Carla reeg nu de orgasmen aaneen. Ze bleef klaar komen. Na een flinke tijd voelde ik mijn kloten borrelen en daar kwam de lading. Schokkend spoot ik ook dit kutje vol. Ik vond het nu tijd om ons te kleden. Ik keek op de monitor. De man was haar nu stevig aan het neuken. Ik zag zijn paal snel in en uit haar kut gaan. Het zou dus niet lang meer duren.

Deze vent was al langer met haar bezig dan zijn voorgangers. Mar kraaide haar genot uit. Schuddend en schokkend kwam ze klaar. De man nu ook en ik zag dat hij haar kut vol spoot. Mar had haar armen en benen om hem heen geslagen en ontving zijn zaad juichend. Ze kusten elkaar en ze kwamen van het bed af.

Na enige tijd kwam ze, duidelijk vermoeid, beneden. Wat kan die kerel neuken. Ik heb een afspraak met hem gemaakt voor volgende week. Zijn lul voelde ik in mijn baarmoeder.

En hij spoot als een brandslang. Maar je hebt het toch gezien? Daarna kreeg ik gezelschap. Trinette kwam eerst en zag hoe je genoot. Dan klaagde ze over haar vent en het draaide eropuit dat ik haar ging neuken. Heb jij je dochter verkracht? Ze dwong me bijne om haar een beurt te geven. Ik was haar aan het neuken toen Carla binnenstapte.

Die eiste ook een beurt. Maar het was heerlijk. Terwijl ik me door een vreemde vent, en neger, laat neuken, neuk jij je dochters. Wat gaat er van ons worden? Alleen ben jij losgekomen en neuk je eindelijk voor je plezier. Je bent een geile neukteef geworden.

Kom, nu gaan we even je beurt van die zwarte lul bekijken. Ik draaide het opgenomen gedeelte terug en zag de hele voorstelling.

Het bleek dat de man haar drie keer geneukt had. Als hij uit haar kwam zag je grote golven sperma uit haar kut stromen. Ze had duidelijk heel erg genoten. We gingen naar bed en vielen tevreden in slaap. De volgende dag kwamen onze dochters op bezoek. En zijn jullie goed afgeneukt door papa?

Ja, we hadden het nodig. Wij waren geil en hij had een lekkere harde lul dank zij jouw voorstelling. We hebben geen spijt. En jij toch ook niet, mams?

Toen Mar even iets aan het eten ging doen kwamen de meiden samenzweerderig naar me toe. Vond je onze kutjes tevredenstellend? Ik weet dat onze broers mama een geil wijf vinden en ze hoorden van ons dat ze nu regelmatig door andere kerels geneukt wordt. Als je mama vanavond naar haar kamer stuurt zorg ik dat de jongens haar samen afneuken. Ze is wel een stuk ouder en heeft niet zo'n strak lichaam als jullie. Mar kwam terug en het bleef gezellig. Jij laat je toch ook verder neuken.

Ik wil wedden dat je een bloedgeile kut geworden bent. Tja meid, ik heb genoten. Vooral van die neger. De meiden gingen naar huis. Na het eten hielp ik Mar opruimen. Ik heb een verrassing voor je. Zonder iets te vragen ging Mar naar de slaapkamer.

Daar lag een briefje op het toiletkastje. Ze deed als bevolen. Rustig lag ze te wachten toen ze de deur hoorde opengaan. Ze voelde dat er iemand binnenkwam. Er kwam iemand naast het bed staan en pakte haar linkerhand en bracht die naar zijn pik. Zachtjes begon ze de toch al stijve pik af te trekken.

Nu werd haar rechterhand gepakt en kreeg ze en tweede stijve lul in haar hand. Verwachtingsvol trok ze ook gretig aan die paal. Nu voelde ze een hand aan haar tepel en dan een mond. Mar werd gek van geilheid. Ze voelde haar kut stromen. Nu voelde ze een tong langs haar kut gaan en onmiddellijk kwam ze klaar.

Er werd een lul voor haar mond gehouden en ze begon stevig te pijpen. Even liet de man dat toe, maar dan pakte hij haar hoofd vast en begon in haar mond te neuken. Hij deed het rustig. Nu voelde ze een lul in haar kut komen.

Deze ramde hem in een keer tot zijn kloten in haar en begon hard te neuken. Mark raakte buiten adem van deze ruige neukpartij. De pik in haar mond begon ook steeds harder te rammen en soms stopte hij even en drukte zijn eikel in haar keel. Het was benauwd, maar het wond haar erg op. Nu drukte hij zijn lul tot zijn kloten tegen haar lippen zaten en hield hem zo.

Ze begon te kokhalzen, maar slikte en zijn lul kwam nu achter in haar slokdarm. Weer eruit en verder stampen. Ze voelde de lul in haar kut dikker worden en met een gekreun begon hij diep in haar te spuiten. De pik in haar mond werd nu ook dikker en ze kreeg stralen sperma in haar mond. Ze kon niet ander dan doorslikken. Het viel haar mee. Het was toch wel lekker. De mannen trokken hun palen terug en ze kreeg even rust.

Dit had ze wel nodig want ze was menig keer klaar gekomen. Zoveel orgasmen achter elkaar had ze nog niet eerder gehad. De mannen begonnen weer met haar te spelen. Ze kreeg een paar vingers in haar kut en een in haar kont. Snel kwamen er in haar doos nog een paar vingers bij en haar kont werd ook wijder gemaakt.


kalepoesjes sperma in anus

...

Vooral van die neger. De meiden gingen naar huis. Na het eten hielp ik Mar opruimen. Ik heb een verrassing voor je. Zonder iets te vragen ging Mar naar de slaapkamer. Daar lag een briefje op het toiletkastje. Ze deed als bevolen. Rustig lag ze te wachten toen ze de deur hoorde opengaan. Ze voelde dat er iemand binnenkwam.

Er kwam iemand naast het bed staan en pakte haar linkerhand en bracht die naar zijn pik. Zachtjes begon ze de toch al stijve pik af te trekken.

Nu werd haar rechterhand gepakt en kreeg ze en tweede stijve lul in haar hand. Verwachtingsvol trok ze ook gretig aan die paal. Nu voelde ze een hand aan haar tepel en dan een mond. Mar werd gek van geilheid. Ze voelde haar kut stromen. Nu voelde ze een tong langs haar kut gaan en onmiddellijk kwam ze klaar. Er werd een lul voor haar mond gehouden en ze begon stevig te pijpen. Even liet de man dat toe, maar dan pakte hij haar hoofd vast en begon in haar mond te neuken.

Hij deed het rustig. Nu voelde ze een lul in haar kut komen. Deze ramde hem in een keer tot zijn kloten in haar en begon hard te neuken. Mark raakte buiten adem van deze ruige neukpartij. De pik in haar mond begon ook steeds harder te rammen en soms stopte hij even en drukte zijn eikel in haar keel.

Het was benauwd, maar het wond haar erg op. Nu drukte hij zijn lul tot zijn kloten tegen haar lippen zaten en hield hem zo. Ze begon te kokhalzen, maar slikte en zijn lul kwam nu achter in haar slokdarm. Weer eruit en verder stampen. Ze voelde de lul in haar kut dikker worden en met een gekreun begon hij diep in haar te spuiten. De pik in haar mond werd nu ook dikker en ze kreeg stralen sperma in haar mond. Ze kon niet ander dan doorslikken.

Het viel haar mee. Het was toch wel lekker. De mannen trokken hun palen terug en ze kreeg even rust. Dit had ze wel nodig want ze was menig keer klaar gekomen. Zoveel orgasmen achter elkaar had ze nog niet eerder gehad. De mannen begonnen weer met haar te spelen. Ze kreeg een paar vingers in haar kut en een in haar kont. Snel kwamen er in haar doos nog een paar vingers bij en haar kont werd ook wijder gemaakt.

Tot haar verbazing voelde ze een hele vuist in haar kut schuiven en gillend kwam ze klaar. Een man kwam naast haar liggen en ze werd op zijn pik gezet. Hij trok haar tegen zich aan en ze voelde en pik tegen haar kont.

Daar heb ik nooit iets in gehad. Ondanks haar tegenstribbelen drukte die lul een stukje naar binnen. Plotseling kreeg ze een harde klap op haar tieten en ook op haar buik. Van schrik ontspande ze zich en onmiddellijk Drukte de man zijn lul helemaal naar binnen. Ze schreeuwde van pijn, maar even later was de pijn weg en voelde ze alleen geile lust. Spuit mijn kut en mijn kont vol. De mannen stootten een paar maal diep in haar en stopten toen hun bewegingen.

Haar blinddoek werd weggenomen en ze keek verbaasd in het gezicht van haar jongste zoon. Ze keek achterom en zag haar oudste zoon. Ik ben jullie moeder en dit is incest. Jullie kunnen toch je moeder niet gaan neuken? Je vroeg zelf om je vol te spuiten. Dat doen we dus. Gelijk begonnen de jongens weer te neuken. Ja, ja, stamp dieper in mijn Gillend kwam Mar klaar op de lullen van haar zonen.

De jongens bleven stevig doorstampen. Ze waren reeds een keer klaargekomen en nu konden ze flink door neuken. Mar voelde het ene orgasme na het andere door haar lijf razen. Nooit eerder had haar kut zo in de brand gestaan. Na lange tijd kwamen de jongens kort na elkaar klaar en toen hun moeder de stralen zaad in haar kont en kut voelde spuiten kwam een orgasme opzetten die haar helemaal gek maakte.

Ze gilde het uit. Toen allen gekalmeerd waren ging de deur open en kwamen de dochter binnen. Dat is dus gelukt. Dat was klaarkomen, h"? Wat ging jij tekeer zeg. Toch wel lekker, nietwaar, om een paar lullen in huis te hebben. Mar sprong van bed. De stralen sperma liepen langs haar dijen. Jongens, trek iets aan en ga je vader aflossen achter de computer. En jullie, hete snollen, uitkleden. Jullie gaan direct jullie vader totaal leeg neuken.

Je laat geen druppel zaad in hem. Hij moet amper nog kunnen staan. Dat moet voor een paar geile slettekutten als jullie toch geen moeite zijn?

Zonen en dochters stonden verbluft te kijken. Zulke gore taal hadden ze van hun moeder nooit eerder gehoord. De jongens gingen naar beneden en ik moest boven komen. Mijn dochters lagen reeds naakt op bed. Heb je een beetje genoten toen de jongens mij afneukten? Je heb zeker aan je lul zitten trekken. Neuk de meiden tot je je pik niet meer overeind kan krijgen. Spuit die kutten maar vol. Een paar maanden geleden had ik nooit een andere lul dan die van je vader gezien. Toen werd ik geneukt door vreemde kerels en nu heb ik stralen zaad in mijn kont en mijn kut gehad en ik heb een vuist in mijn kut gehad en een straal sperma in mijn mond.

En dat allemaal van mijn eigen zonen en ik vond het nog lekker ook. Niet te geloven, je vader neukt zijn eigen dochters en ik laat me met plezier afneuken door mijn zonen. Hoever kan een echtpaar nog gaan? Dat doen wij ook en misschien wil ik nog wel een kind van papa.

Die klootzak van mij brengt er niets van terecht. Ik wachtte niet en dook tussen de meiden en nam een kut in elke hand. Ik ging op mijn knieen zitten en vingerde beide kutten. Om de beurt likte ik eraan. Wat smaakte die teven lekker. Ik bracht steeds meer vingers in de scheuren en dan drukte ik hard mijn vuisten erin.

Ze kermden even, maar begonnen dan geil te bewegen. Daar was niet veel voor nodig. Ik schoof mijn vuisten op en neer in de kutjes en de meiden begonnen te gillen. Beide lichamen schokten hevig en hijgend smeekten ze om mijn lul. Ik liet hen eerst een paar keer goed klaar komen en kroop dan op mijn jongste dochter.

Ik schoof mijn lul in Carla's natte kut. Ik wil ook een kind van je. Ik deed mijn best en het geile mormel kwam klaar op mijn lul. Gelukkig op tijd, anders had ik mijn zaad niet binnen kunnen houden. Ik stapte nu over op Trinette's kut. Ik kon me enigszins beheersen en kwam samen met haar klaar. Stralen zaad spoot ik tegen haar baarmoeder. Het was maar goed dat ze de pil slikte, anders had ze nu met jong gezeten.

Misschien zou ik het niet eens erg gevonden hebben. Ik lag nog met mijn pik in haar kut toen Mar, nog steeds naakt, binnenkwam. Zeg, je moet je kut eens scheren. Zo'n bos haar is niet mooi. Ik ben nog steeds geil, dus morgen mogen ze me bewusteloos neuken. Ik verheug me er al op. Dan blijf je lekker lang vast zitten. Mams, wat een geile kut ben jij geworden.

Inmiddels hadden de meiden m'n pik weer staande gekregen en eisten dat ik hen eerst maar weer eens klaar zou beffen. Ik vond dat geen probleem. Eerst kregen ze beiden m'n hele vuist er weer in en ik begon op hun kietelaar te zuigen.

Het resultaat was er naar. Beiden kwamen klaar en lagen te kronkelen op mijn vuisten, wat resulteerden in nog meer orgasmen. Ze gilden het uit. Ik vond het tijd om mijn pik weer diep in hun tunneltjes te boren en begon hen hard te neuken. Een aantal stoten in kut een en dan weer een aantal in kut twee. Na lange tijd spoot ik het kutje van Carla vol. Schokkend voelde ik mijn sperma in haar kut spuiten. Wat kwam ik lekker klaar in deze geile slet.

Ik dacht dat ik nu even rust zou krijgen, maar ik was mis. Ze begonnen me samen te pijpen en ze bleven maar doorgaan. Eindelijk wisten ze nog wat zaad uit m'n ballen te zuigen en toen was het voor mij over en uit.

Ik was kapot geneukt. Ik had uiteindelijk mijn leeftijd ook niet meer mee. Slaap had ik nodig. Mar kwam bij me liggen. En heb jij genoten van de jongens? Ik ben echt goed bevredigt. Morgen gaan we het uitgebreider doen. Je zult wel zien. De volgende middag kwam Trinette met dik behuilde ogen bij ons. Hij vroeg of ik een vriend had en ik zei dat ik over lullen genoeg kon beschikken. Toen heeft hij mij geslagen. We gaan scheiden en ik wil hier weer komen. Mar had wat gesmoesd met haar dochters en die weer met hun broers waardoor die avond de woonkamer uitgeruimd werd en er kleden en kussens op de vloer in de plaats kwamen.

Ik was benieuwd wat er zou komen. Iedereen begon zich uit te kleden en ik volgde gedwee. Mar werd op haar rug gelegd en de jongens begonnen haar kut kaal te knippen. Toen volgde het inzepen en dat werd met de hand gedaan.

Mar lag te kronkelen. Dan kwam het scheermes en nu lag ze onbeweeglijk. Het resultaat was een mooie gladde kale kut. Ik kroop naar haar toe en begon haar te beffen. Mijn tong stak ik in haar kut en ze kwam klaar. Ze gaf me en kus. Mijn jongste zoon ging naast Trinette zitten en stak een paar vingers in haar kut. Verbaasd bekeek ik dat.

Carla pakte mijn lul en mijn oudste zoon stak zijn vingers in zijn moeders kut. En er komt direct nog iemand bij. Even later ging de bel en Mar ging naakt naar de deur. Binnengestapt kwam de grote neger. Hij stelde zich aan iedereen voor en ontkleedde zich. Hij ging naar Mar en kuste haar kale kut. Dat was dus een speler meer. Carlos begon Mariette's kut te likken en ze nam de lul van haar oudste zoon in haar mond. Ik had verder geen tijd, want Carla vroeg mijn aandacht.

Ik likte haar kutje tot ze klaar kwam. Iedereen kon het horen. Ik zette haar op haar knieen en ramde mijn lul in haar grotje. Spuit mijn kut vol en geef me en kind. Ik hield een rustig tempo aan anders kwam ik te snel. Ik keek naar mijn vrouw en zag die enorme zwarte staaf in en uit haar kale kut glijden.

Haar zoon neukte haar in haar kont. Dit was zo een geil gezicht dat mijn pik begon te zwellen en ik mijn kwak diep in mijn dochter's kutje spoot. Zij kwam daardoor ook klaar en gilde het uit. Ik keek naar rechts en zag mijn andere dochter door haar broer geneukt worden.

Die twee kwamen ook klaar. Nu hoorde ik Mar gillen en zag haar tieten schudden. Ze kwam klaar op een onvoorstelbare manier. Ik zag dat beide lullen haar kut en kont volspoten. Wat was mijn wijfje lekker geneukt. Trinette kwam naar mij toe. Ze wenkte de neger. Wil jij me in mijn kont neuken? Ik wil graag die enorme dropstaaf in mijn kut. Ze begon ons stijf te pijpen en dat lukte snel. Ze kwam op mijn lul zitten en langzaam schoof ik diep in haar kontje.

De neger zette zijn paarse eikel voor haar kut en kwam langzaam binnen. Trinette had er enigszins moeite mee, daar ze al gedeeltelijk opgevuld was door mij. Ik voelde de dikke knuppel binnendringen. Samen begonnen we haar te neuken. Er voog een orgasme door haar lijf en deze werd gevolgd door een nieuwe. De orgasmen volgden nu zo snel op achtereen, alsof het een lange was. Haar lijf sidderde tussen ons en haar kont en kut knepen ritmisch steeds harder. Dit was niet goed voor ons, want wij stonden nu ook op de rand.

Ik voelde mijn kloten borrelen en samentrekken en ik voelde Carlos' lul zwellen. Onvermijdelijk kwamen we klaar en spoten de slet vol.

Toen we uitgespoten waren kwamen we uit haar. Ze zag er afgeneukt uit. Carlos lachte tegen mij. Ja hoor, dat mag! Vraag me eigenlijk ook hoe en waar hij dan wel klaar moet komen, wanneer hij niet in mijn kontje mag komen?

Zie het al voor me,hij komt bijna klaar en moet het dan met hand afmaken boven de was tafel ofzo. Als je naar de wc bent gegaan zit er geen stront in je endeldarm hoor. Je hoeft ook niet per se een anale douche te nemen, al kan het misschien helpen tegen angst voor een 'verrassing'. En waarom wel anale seks ikke merel en geen spuiten over lichaam? Wat is er vies aan sperma? Je laat je gaten wel volspuiten maar op je lijf is het ineens vies? Skytje vrijdag 22 mei Skytje schreef op 22 mei IvyRosa schreef op 22 mei Wat maakt dat geplak dan uit.

Ik begrijp het niet helemaal Franck maandag 25 mei Een afknapper als je niet lekker in haar kontje mag spuiten, dus dat hoort er voor mij wel bij! En daarna lekker ATM bij haar, mmmm! Maakt het helemaal af! Suy maandag 25 mei Als ik het anaal zou doen mag hij best in me spuiten hoor. Maar ik heb het nog nooit gedaan wel nieuwsgierig. Ben er alleen van overtuigd dat het never nooit gaat passen, word werkelijk al beroerd van het idee! Hoe in godsnaam kan zo'n formaat in mijn miniscule nauwelijks meerekkende gaatje daar?

Vina woensdag 27 mei Vind mijn seksleven aardig spicey toch vraag ik mij iets af: Is het iets van de nieuwe generatie? Ik zie geen verschil met sperma in je kont of in je vagina Het klinkt me niet echt lekker in de oren, de meeste mannen houden niet van hun eigen sperma volgens mij?

Maargoed, smaken verschillen nu eenmaal. Heyjij woensdag 27 mei Kan je fijn de resten van je eigen endel-darm proeven. Tress donderdag 28 mei Nah is niet zo fris he, ik heb er denk ik 3 zo genomen en ik denk dat geen enkele dit zou accepteren, en dan bedoel ik daarna in het mondje he!
Nu sex limburg homoboys nl

  • 815
  • Particulier escort lekker hard neuken
  • Ik legde mijn handen aan beide kanten van haar gezicht.
  • Shemale party nederland gangbang maandag


Gay massage nijmegen sex aanbod


Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire.

Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma.

Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Home Seks Man laten klaar komen bij anale sex Man laten klaar komen bij anale sex? Sofie donderdag 21 mei Alle reacties Link kopieren Quote. Na wat oefening ben ik anale sex steeds lekkerder gaan vinden. Zo af en toe in een geile bui penetreert mijn vriend mij dan ook anaal.

Wat ik mij afvroeg aan de gene die het ook anaal doen. Ja hoor, dat mag! Vraag me eigenlijk ook hoe en waar hij dan wel klaar moet komen, wanneer hij niet in mijn kontje mag komen? Zie het al voor me,hij komt bijna klaar en moet het dan met hand afmaken boven de was tafel ofzo.

Als je naar de wc bent gegaan zit er geen stront in je endeldarm hoor. Je hoeft ook niet per se een anale douche te nemen, al kan het misschien helpen tegen angst voor een 'verrassing'.

En waarom wel anale seks ikke merel en geen spuiten over lichaam? Wat is er vies aan sperma? Je laat je gaten wel volspuiten maar op je lijf is het ineens vies? Skytje vrijdag 22 mei Dat deed ik dus maar al te graag.

Ik begon met mijn hand over haar koude borsten te wrijven. Ik probeerde om het niet te opvallend te doen, maar af en toe pakte ik een borst in mijn hand en kneep er even zachtjes in. Ik streelde haar hele voorkant, vanaf haar hals tot aan haar onderbuik en dan weer omhoog.

Ik lag strak tegen de volledige lengte van haar lichaam gedrukt, wij lagen als twee theelepeltjs tegen elkaar aan. Na ongeveer twintig minuten hield zij eindelijk op met rillen, maar ze vroeg me wel om dicht tegen haar aan te blijven liggen. Ik streek nog nog eens met mijn hand van boven naar beneden over haar voorkant en toen mijn hand over haar tieten ging, merkte ik dat haar tepels nog steeds opgezwollen waren. Dat is niet meer van de kou, dacht ik.

Toen schoot mijn hand, echt helemaal toevallig, een beetje te laag op haar buik en kwam in contact met haar schaamhaar, ze zei er niets van en ik genoot met volle teugen. Dat wil zeggen, totdat ik het heel warme kreeg en er van onderen iets bij mij begon te bewegen. Ik hield op met wrijven en verstijfde. Mijn piemel werd iedere seconde harder en even later duwde hij heel stevig tegen haar bil, die ook lekker warm geworden was. Hoewel het nog heel vroeg in de avond was, hoopte ik dat zij al in slaap was en niet merkte dat ik een flinke stijve had ontwikkeld.

Zonder ruimte om mijzelf van haar te verwijderen, lag mijn opgezwollen piemel strak opgesloten tussen ons in. Zij was dus wakker en ze had mijn erectie gevoeld! Toen besefte ik dat dit een lange en onrustige nacht ging worden.

Zij schoof wat heen en weer en mijn stijve piemel kwam in haar bilnaad terecht. Er was niets wat ik eraan kon doen. Ik kon niet verder achteruit en ik kon me al helemaal niet omkeren. Ik zat vastgeplakt terwijl mijn steeds dikker wordende piemel zich tussen de warme, zachte billen van mijn moeder drukte.

Na een paar minuten van onmenselijke marteling, merkte ik dat zij ook moeite had om in slaap te vallen. Ik voelde haar achterom reiken en op mijn heupen kloppen.

Dan kun je misschien slapen? Daardoor kwamen haar billen iets hoger tegen mijn buik en boven het puntje van mijn lul uit. En voordat ik wist wat er gebeurde, gleed mijn eikel naar onderen en omdat daar wat iets ruimte was, gleed hij rechtstreeks tussen haar dijen, tegen de haren van haar poesje aan! Wel, ik heb van mezelf al geen kleine piemel, maar nu was hij zelfs langer en dikker dan ooit!

Hij lag stevig ingeklemd tussen de warme dijen van mijn moeder en was in direct contact met haar behaarde poesje. Ik kon haar kutharen voelen kietelen aan mijn eikel. Dit was inderdaad veel comfortabeler, maar het gevoel was nu weer veel te lekker om te kunnen slapen. Vijf minuten gingen voorbij en mijn ademhaling bleef maar snel. Ik begon haar buik en haar borsten en haar hals maar weer te strelen. Met opzet liet ik mijn vingers over haar tepels glijden en ik schokte af en toe een klein beetje met mijn heupen, waardoor mijn piemel nog wat dieper tussen haar dijen kwam te zitten.

Ik kon voelen dat mijn eikel tegen de voorkant van haar kut lag en dat er al wat voorvocht uit begon te lekken. Bij mij of bij haar, dat wist ik niet. Nog een minuutje ging voorbij en toen zei mijn moeder iets dat ik nooit zal vergeten: Want ik denk dat dat enige manier is waarop wij vannacht nog een klein beetje slaap kunnen krijgen. Ik vind het niet erg, ik weet best wel hoe zoiets gaat. Ik ken hem, dus ken ik jou. En ik vind het echt niet erg. Bovendien, morgen zullen we al onze energie hard nodig hebben!

Ik wist ze gelijk had. Morgen zou het een uitputtende dag worden, vooral als de regen zou bevriezen tot ijzel. En ik zou inderdaad nooit in slaap kunnen vallen met deze reusachtige erectie. Zij hield haar hand op mijn dij en trok mij stevig tegen haar billen aan. Dat was genoeg aanmoediging en ik begon tegen haar billen te bewegen. Afwisselend gleed mijn piemel naar voren en naar achteren tussen haar dijen, en mijn ballen raakten haar billen, telkens als ik helemaal naar voren bewoog.

Met mijn hand begon ik te knijpen in haar tiet. Tot mijn grote verrassing probeerde zij mij te helpen door haar heupen tegen mij in te bewegen. Onderhand verloren wij beiden flink wat voorvocht, en in tijd een mum van tijd was het kletsnat daar tussen haar benen. Mijn vingers knepen zachtjes in haar tepel en ik hoorde haar ook hijgen. Ik werd stoutmoediger en nam haar borst stevig in mijn hand en begon toen met langere slagen mijn onderlichaam te bewegen, steeds sneller en steviger.

Toen klopte het noodlot aan de deur Het was misschien onvermijdelijk, maar ik had werkelijk niet verwacht wat er toen gebeurde. Door het stevige pompen en het steeds natter worden van haar kut, gleed mijn lul iets omhoog en bleef steken tegen ingang van haar natte poesje!

Haar adem stokte en haar lichaam huiverde. Ik hield meteen op met bewegen. Mijn hand bevroor op haar tieten. Niemand zei iets voor een paar seconden. Door de gloed die uit haar poesje kwam, kon ik merken zij ook heel opgewonden was. Ze voelde heel warm en vochtig aan. Maak het nu maar af, want dan kunnen we gaan slapen. Het is echt OK wat mij betreft, dat beloof ik je! Na drie of vier bewegingen, kneep zij weer met haar billen en bewoog zachtjes tegen me in!

Haar doorweekte poesje scheidde grote hoeveelheden slijm af! Ik hoorde soppende geluiden en ik rook de bedwelmende geur van sex, het maakte me gek. Ik kneep zachtjes in haar tepel en hoorde haar kreunen. De top van mijn piemel gleed over haar kietelaar en ik kon mijn eikel voelen haken achter haar gezwollen klit, als ik erlangs gleed.

Het deed haar huiveren en zij scheidde nog meer vocht af. Haar bewegingen pasten zich aan mij aan, en ze werden krachtiger. Zij maakte haar rug hol, om haar kietelaar naar onderen te duwen zodat hij beter contact met mijn eikel zou krijgen. Ik kon mijn zaad al voelen borrelen in mijn ballen en ik vocht om niet klaar te komen.

Het was echt heerlijk en ik moest de controle over mijzelf houden, anders zou ik klaarkomen en dan was alles voorbij. Toen zei Ma iets dat me raakte als een baksteen: Ik nam aan dat zij zich had bedacht en ermee wilde stoppen. Maar ik widel je iets vragen. Ik wil graag doen wat u wilt! Ik weet dat het een rare vraag is, maar gezien de omstandigheden heb je er misschien begrip voor? Zij wilde gewoon dat ik haar echt ging neuken! Ik ging bijna van mijn stokje.

Op dat ogenblik was er niets ter wereld wat ik liever zou doen dan om mijn lul in haar kut te stoppen en haar eens flink stevig door te neuken. Hoewel zij het als een redelijk verzoek had voorgespiegeld, nodigde zij me gewoon uit om haar echt te neuken en mijn sperma in haar kut te spuiten!

Ik ben geen groot toneelspeler, maar toch probeerde ik het te laten klinken alsof ik twijfelde of we dit wel konden doen. Na een gespeelde aarzeling zei ik: Zij wiebelde met haar kont om aan te geven dat ik weer mocht beginnen en ik begon.