meisjes die spuitend klaarkomen 3 mannen neuken 1 vrouw

Prive ontvangst drenthe grote borsten priveontvangst

Doe ik als man ook niet. Waar je vroeger nog wel eens een paar keer achter elkaar klaar kon komen, is dat nu bij mij wat minder, het zij zo. Ik accepteer het en daar zit denk ik de cloe. Mijn huidige partner komt met gemak enige keren achter elkaar klaar. Ik tel het niet, maar zeker toch wel tot keren. Het is dan wel altijd zo dat haar clitoris gestimuleerd wordt, door mij of door haarzelf, iets wat ik uit het verleden ook ken en ook hier vaker lees. Door alleen penetratie zonder clitoris stimulatie is toch vaak lastiger.

Als we anaal neucqen gaat het echt heel snel en moet mijn vrouw zelfs inhouden, net zoals de meeste mannen vaak doen ik zei de gek. Anders is het 'feestje' snel over. Anaal windt haar gewoon heel erg op en vaak is het kort na de eerste penetratie al dat ze tot een orgasme komt. Omdat ze dan meestal na een orgasme niet meer anaal wil, stellen we dus het orgasme vaak even uit. Tijdens het vrijen aan de vaatwasser of administratie denken wil nog wel eens helpen het orgasme enige tijd uit te stellen.

Genieten van de kleine dingen en ze intens beleven op het moment zelf. MoMa donderdag 12 mei Vanwege het feit dat m'n partner mij de laatste drie dagen meerdere keren heeft laten klaarkomen en laten squirten elke keer ben ik hier terecht gekomen!

Tijdens gewone penetratie is het meestal tussen de 4 á10 keer. Spuitend klaarkomen was niet iets nieuws voor mij maar zo vaak achter elkaar wel.

Ik geef daarom mijn huidige partner alle credits want hij weet mij precies te triggeren wat dat betreft! Meerdere keren klaarkomen gaat heel makkelijk bij mij. Als ik het zelf doe, kom ik meestal twee of drie keer, gewoon door vingeren of een vibo op mijn clit - soms ook naar binnen.

Met partner zorg ik ervoor dat ik eerst een of twee keer ben klaargekomen door mijn vibo, dan doen we meestal oraal tot ik klaarkom, en daarna penetreren. Meestal lukt het dan nog wel een keer, en het lukt altijd als ik mezelf help terwijl hij in me zit. Ja, meerdere keren klaarkomen bestaat dus echt. Wel vaak spierpijn de volgende dag in mijn bovenbenen.

Kwejeebo vrijdag 13 mei Meerdere keren klaarkomen is een eitje. Waar ik vrouwen nou nooit over hoor is een dubbel orgasme dus clitoraal en vaginaal tegelijk Ponnie83 vrijdag 13 mei Mijn minnaar kon mij met gemak meerdere keren achter elkaar klaar laten komen en ook snel!

Bij meerdere orgasmes worden ze toch steeds intenser en lekkerder. Kwejeebo schreef op 13 mei Sorry hoor, maar ik ben verbaasd over het bestaan ervan. Echt nog nooit van gehoord. Hoeveel tijd zit er dan tussen de orgasmes? Bedoelen ze met meermalig klaarkomen dat je gewoon een paar keer tijdens de vrijpartij klaafkomt dus met tussenpozen van 20 minuten of bedoelen ze dat je in 5 minuten 2x klaarkomt?? Kan me er helemaal niks bij voorstellen na 1 keer is het dont touch me anymore. Amand schreef op 13 mei Heb je dan 2 plekken die tegelijkertijd in brand staan ofzo?

Is er een regel voor binnen hoeveel tijd je zoveel x moet? Dat trio orgasme is trouwens wel een aanrader. Anonymous vrijdag 8 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? Log dan hier in.

Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Deze week in VIVA. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt?

Dat is bij ons dagelijkse kost. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een. Sterker nog, alle vrouwelijke orgasmes zijn zo goed als uitgesloten, want een vrouw kan niet ejaculeren en daarmee is een vrouw laten spuiten dan ook volledig uitgesloten! Dat is wat er gedacht werd tot de jaren zestig van de twintigste eeuw.

Tegenwoordig zijn we veel verder met de onderzoeken en hebben ook veel vrouwen een ervaring gehad met deze vorm van spuitend klaarkomen. Vandaag gaan we eens dieper in op dit vrouwelijk spuitorgasme om te bekijken wat het nou precies is, wat het veroorzaakt en of het een aanrader is of juist niet. We sluiten af met de 7 beste tips om te zorgen voor een vrouwelijk spuitorgasme, dus lees vooral rustig verder om alles te weten te komen over dit toch wel spannende onderwerp!

Vaak wordt beweerd dat het vrouwelijk spuitorgasme niets anders is dan urine dat uit het vrouwelijk lichaam komt. Niets is natuurlijk minder waar: Wanneer je kijkt naar de kleur en de geur ruikt als je het al ruiken kunt dan verschilt dit aanzienlijk van urine.

Hoewel het niet helemaal duidelijk is waar het ejaculaat vandaan komt, wijzen de meeste bronnen in de richting van een klier vlak in de opening van de vagina van de vrouw. Waar het vandaan komt mag misschien onduidelijk zijn, dat het geen urine is, dat is in ieder geval wel helemaal zeker.

Of het een aanrader is, dat is makkelijk na te gaan. Op het internet en in boeken vind je redelijk wat getuigenissen van vrouwen die een ervaring hebben gehad met het vrouwelijk spuitorgasme. Uiteraard zijn het vooral de mannen die deze reacties domineren, allereerst omdat zij het voor elkaar hebben gekregen een vrouw te laten spuiten, maar ook omdat het vaak één van de meest intense momenten geweest blijkt die tijdens de seks beleefd is.

Omdat een orgasme met ejaculatie veel intenser is dan een orgasme die veroorzaakt is door penetratie of stimulatie van de clitoris , heerst er na de seks een veel beter gevoel in bed, vooral bij de vrouw. Ze is meer voldaan en haar lichaam heeft veel meer stoffen aangemaakt die een gevoel van geluk op zullen wekken. Reden te meer om het eens te proberen natuurlijk, maar hoe kun je een vrouw laten spuiten? Wij hebben de 7 beste tips opgezocht en alle onwaarschijnlijke en magische trucjes, die hebben we buiten beschouwing gelaten.

Wanneer je deze zeven tips opvolgt, is de kans groot dat je een vrouw aan het spuiten zal krijgen. Een van de belangrijkste dingen om te herinneren tijdens de seks, is dat vrouwen en mannen niet op dezelfde manier seks beleven. Waar een man over het algemeen alles richt op de daad zelf, is het voor de meeste vrouwen juist een uitgebreid moment van intimiteit. Neem daarom vooral de tijd, zorg dat je partner zich op haar gemak voelt en dat er absoluut geen haast in het spel is.

Is dit er wel, dan zal zij niet genoeg op haar gemak zijn om zich volledig te kunnen laten gaan. Om een goed spuitorgasme te kunnen veroorzaken bij een vrouw, is het nodig op zijn minst de G-Spot te vinden en bij voorkeur eigenlijk ook de A- Spot. De locatie van deze twee plekjes is anders bij elke vrouw, maar normaal rekenen we erop dat we de G-Spot kunnen vinden op ongeveer een halve middelvinger de vagina in, richting de buikwand ligt de vrouw op haar rug, dan moet je vinger dus omhoog wijzen om de G-Spot te vinden.

De A-spot ligt ongeveer tweemaal zover de vagina in en bevindt zich richting de navel, ook in opwaartse richting dus wanneer de vrouw ligt. Heb je deze twee plekjes gevonden, dan is de kans aanzienlijk groter dat je een spuitorgasme voor elkaar kunt krijgen. Natuurlijk zijn er verschillende technieken en de ene zal beter werken bij je partner dan een andere, maar de truc is vooral om te blijven variëren.

Heb je tijdens het proberen een methode gevonden die erg aan lijkt te slaan, ga dan verder met deze techniek en stop vooral niet. Een aantal verschillende technieken dragen allemaal bij aan het opwekken van een spuitorgasme, waaronder:. Met verschillende technieken heb je meerdere opties om te proberen en hierdoor is de kans op succes groter. Probeer aan de signalen van je partner af te lezen wat ze ervan vindt. Een analyse van een aantal minuten tijdens de seks zal in de meeste gevallen niet heel bevorderend werken namelijk.

Dirty Talking kan een vrouw helpen om net over dat punt heen te komen, om zich helemaal te laten gaan voor dat intense orgasme. Of je krijgt een vlakke hand in je gezicht.

Houd je partner van dirty talk , dan is dit zeker een aanrader. Houd ze er niet van, dan kun je er beter voor kiezen om lieve dingen tegen haar te zeggen zodat ze zich juist helemaal op haar gemak voelt en zich beter zal kunnen ontspannen tijdens de seks.

Weet je niet of ze van dirty talk houdt, dan is er maar een oplossing: Probeer het eens uit tijdens de seks en kijk hoe ze reageert! Je kunt het ook buiten de slaapkamer vragen, maar veel vrouwen hebben geen idee hoe ze er op zouden reageren tijdens de seks zelf. Voordat je als man afhaakt met lezen; deze opmerking is waar voor de meeste vrouwen onder ons. Zonder een goede mindset is het onmogelijk voor een vrouw om klaar te komen en zelfs genieten van de seks kan lastig zijn, zeker wanneer er prestatiedruk achter zit.

Zeur je al weken over het feit dat ze niet spuitend klaar kan komen, ondanks alles wat je doet, dan zit je al helemaal op het verkeerde spoor. Zorg vooral dat er geen druk achter zit, drink samen een glas wijn en geef haar een massage.meisjes die spuitend klaarkomen 3 mannen neuken 1 vrouw