neuken met schoonvader 3 lullen in een kut

...

Heerlijk gepijpt dikke vette tieten


neuken met schoonvader 3 lullen in een kut

...
Negers met grote lullen sex oud en jong


Henk sr deed zijn stoel leuning naar achtere en ik sjorde supergeil aan het worden zijn broekje naar beneden,oei dat was even schrikken,wat een lul kwam er in volle glorie te voorschijn. Ik pijpte snel zijn eikel mijn mond in, mijn mond moest ik hiervoor tot het uiterste openen,proefde zijn voorvocht wat ik heerlijk vond. Zo,n grote dikke lul had ik nog nooit gezien,laat staan gevoeld, ik ging helemaal geil uit mijn dak,begon hem te pijpen,masseerde zijn ballen die ik niet in een hand kon houden zo zwaar en groot waren ook zijn kloten.

Mijn kutje begon trekkende bewegingen te maken,volgens mij was ik nu zeiknat tussen mijn benen, Henk sr ging ook op zoek naar mijn kutje. Ik moest mij iets verleggen om hem erbij te laten,voelde zijn grote vingers graaie in mijn kruisje,zijn vinger gleden door mijn inderdaad natte schaamlippen, mmm hijgde hij al snel,een kaal geil nat kutje heb jij Samantha. Ik pijpte mijn schoonvader met zoveel opwinding,dat had ik echt nog nooit zo opgewonden gedaan bij Henk jr die ik toch ook wel een paar keer per week tussendoor pijpte voor wij gingen neuken.

Ik vergat gewoon helemaal onze omgeving en was alleen maar met zijn grote lul bezig die ik graag wilde voelen spuiten in mijn mond. Henk sr was een ervaren man en maakte mijn kutje in rap tempo klaar,daar was ook niet zoveel voor nodig gezien mijn geilheid. Net nadat ik was klaar gekomen kwam hij met een kracht van een orkaan klaar in mijn mond,ik slikte mijn rot om het allemaal te kunnen inslikken, jeetje wat een sperma produceerde de man en wat een kracht kom er vrij tijdens zijn zaadlozing.

Ik kwam hierna overeind,zag de mensen voor de auto voorbij lopen,maar niemand scheen iets op te vallen. Ik zat mijn lippen nog af te likken toen Henk sr mij een sigaret gaf,even relax en in rust komen meisje lachte hij voor wij naar binnen gaan,samen rookte wij bijna zonder een woord te zeggen ons sigaretje op. Henk sr was of misschien moet ik zeggen grote HENK lag nu halfslap nog wat na te lekken op zijn bovenbeen. Met zijn zakdoek maakte hij zijn lul zelf schoon en deed zijn broekje weer aan,waarna wij de bouwmarkt ingingen.

Terwijl ik daar liep voelde ik mij super, had zojuist mijn schoonvader gepijpt en proefde zijn sperma nog in mijn mond. De haakjes werden gekocht en zonder een woord over ons avontuurtje te spreken reden wij naar huis terug waar mijn schoonmoeder en aanstaande man druk aan het klussen waren, jullie moeten eens weten ging het door mijn gedachte heen wat wij hebben uitgespookt,was het druk vroeg mijn schoonmoeder nog, ja hou op zei Henk sr het lijkt wel of de mensen het daar voor niets krijgen,een knipoog naar mijn volgde.

Wij gingen weer aan het werk,maar de gedachte aan mijn schoonvader bleef maar in mij boven komen,mijn kutje bleef nat en ik supergeil, hier wilde ik nog veelmeer van proeven,maar ja hoe het verder zou gaan wist ik echt niet tussen ons, het is zeer spannend maar ook gevaarlijk natuurlijk.

In de week van mijn trouwen moest er nog zoveel geregeld worden,dat ik wel tussendoor vaak aan Henk sr dacht,steeds zijn heerlijke lul weer voor mij zag, maar wij elkaar bijna niet zagen.

Op mijn trouwdag was het een groot feest,gezellig en ik voelde het echt als de dag van mijn leven. Ik had een hele mooie trouwjurk met spannende lingerie er onder inclusief zoals het hoort een jarretel gordeltje. Tijdens een dansje met Henk sr ten overstaan van de bijna gasten fluisterde hij in mijn oor, je ziet er schitterend stralend uit Samantha! Ik zou wel even onder je trouwjurk willen kijken. Mijn hartje begon over te slaan, ik overdacht de mogelijkheid hiervoor daar ik het zelf ook graag wilde.

In de feestzaal was een aparte kamer waar onze cadeau's waren, over 15 minuten in het zaaltje dan zei ik, Henk sr lachte van oor tot oor en zei heel graag dochter. Henk sr was al in de kamer aanwezig toen in binnen kwam, de deur achter mij op slot draaide en in zijn armen viel. Kort tongde wij elkaar,met onze tongen uitwendig,anders ga je make-up eraan lachte hij, de man dacht aan alles Ik heb een geil cadeau voor je zei hij.

Aan neuken dacht ik nu niet hoe graag ik het ook zou willen: Dit zou echt geduldig moeten gebeuren anders was ik bang dat ik hem niet kon hebben in mijn toch wel strakke kleine kut.

Henk sr ging op zijn knieen voor mij zitten,ging met zijn hoofd onder mijn trouwjurk en ik voelde hem mijn slipje opzij schuiven gevolgd door zijn tong die mij heerlijk begon te beffen, ik was zo opgewonden dat het weer niet lang duurde voor ik heerlijk klaarkwam op zijn ervaren tong. Hij stopte haalde een pakje uit zijn jaszak en rommelde wat nog steeds onder mijn jurk verscholen.

Mijn slipje schoof hij opzij en ik voelde iets kouds en diks mijn natte kutje inkomen, wat is dat vroeg ik verbaasd,ssst komt goed lachte hij.

Mijn kutje werd hierdoor opgerekt en ik voelde mij goed opgevuld in mijn kutje,mijn slipje deed Henk sr weer goed en kwam onder mijn trouwjurk vandaan, ik keek hem aan en vroeg weer,wat zit er nu in mijn kutje.

Lachend zonder een woord te zeggen beantwoorden hij mijn vraag, een heftig trillend effect ontstond er in mijn kutje,een heerlijk gevoel maar voor mij een onbekende ervaring, misschien dertig seconden bleef dat ding in mijn kutje hevig trillen toen het plotseling weer op hield. Ik kwam er bijna van klaar, toen toonde mijn schoonvader lachend een klein kasje wat een afstand bediening scheen te zijn, hiermee kan ik het eitje wat nu in je geile kutje aan en uit schakelen zei hij.

En zo gebeurde ook op de feest avond van mijn trouwdag,ik ging met dat eitje zoals hij dit noemde weer de zaal in tussen onze gasten en bij mijn man. Steeds weer zetten hij dat tril ding in mijn kutje aan, op de gekste momenten, of ik was aan het dansen met Henk jr of ik stond te praten met andere familieleden.

Keer op keer voelde ik mijn orgasme opkomen,en telkens precies op tijd tijdens ons oog contact zetten mijn schoonvader dat ding weer stop. Gek maar ook supergeil werd ik ervan. Het was al nacht toen ik mijn laatste dansje met hem deed, en hij weer dat trillen had geactiveerd, tijdens deze dans met hem kon ik het niet meer houden, ook omdat dat eitje nu volop in mijn kutje bleef trillen, ik kwam zo stil mogelijk klaar op dat trillen en hing wat slap in de handen van mijn schoonvader die nu wel gelukkig dat eitje uit schakelde met zijn afstandsbediening, vergeet het er zo niet uit te halen fluisterde hij in mijn oor, zou slordig zijn als mijn zoon het zou ontdekken straks in je kutje tijdens jullie huwelijksnacht.

In deze week is tot nu toen de geilste periode in mijn leven begonnen,ik ben nu 24 jaar maar hoe mijn schoonvader mij steeds weer kon opwinden was nog nooit een man gelukt.

Het neuken tussen ons was nog niet gebeurt,maar dat gebeurde een week na mijn terugkomst van onze huwelijksreis op ook al weer een hele spannende locatie en super manier. Het gevoel van haar warme natte tong was geweldig en ze begon me vakkundig te pijpen, ondertussen de dildo in mijn aars heen en weer bewegend en af en toe mijn ballen strelende.

Zij ging op haar knieën tegenover me zitten en zoog mijn pik hard naar binnen. Ik voelde mijn eikel tegen haar gehemelte komen en begon neukbewegingen te maken. Met beide handen greep ik haar hoofd vast en begon haar mond wild te neuken. Ondertussen ramde zij steeds harder de neppiemel in mijn hol waardoor mijn prostaat stevig werd gestimuleerd.

Ik duwde mijn stijve penis zo diep mogelijk in haar keel, maar zij kon het hebben en duwde de dildo nog verder mijn darm in. Dit was teveel en ik voelde een gigantisch orgasme opkomen. Met een oerbrul spoot ik alles wat ik had in de warme en natte keel van mijn schoonmoeder. Bij elke schok kwakte ik een straal zaad in haar slokdarm en Celine slikte alles geil kijkend door. Het orgasme vloeide weg en nog na-trillend keek ik haar aan.

Ik voelde me schuldig, meer dan normaal, mijn vrouw bedrogen, notabene met haar moeder. Ik vroeg of ik voldeed. Ze ging wijdbeens voor me staan en spreidde haar benen. Ik ging op de bodem van de douche zitten en keek recht in haar kale doos. Haar schaamlippen hingen er wat uitgerekt bij, maar haar klit was duidelijk gezwollen. Ik zette mijn mond over haar genotsknopje en begon te likken, te zuigen, zachtjes te bijten, alsof mijn leven er vanaf hing. Tegelijk duwde ik een hand in haar grote scheur.

Celine kreunde steeds harder en kon met moeite blijven staan. Met wat moeite porde ik een vinger door haar dikke billen, zoekende naar haar anus.

Die vond ik en ik drukte mijn vinger hard naar binnen. Op dat moment kwam Celine klaar, schokkend en spuitend, trillend over haar hele lichaam. Haar vaginale vocht vloeide rijkelijk, ze spoot me helemaal onder, en het smaakte zout en zoet.

Ik likte haar luid smakkend schoon. Zo streelden en kusten nog een tijdje, zacht en teder. Ik zei wel te willen, maar mijn beste kameraad was nog niet zover. Celine trok er wat aan en voelde achter mijn kont. Blijkbaar had ik de dildo nog er in zitten, helemaal vergeten, en ze begon het ding in en uit mijn anus te bewegen.

Ze ging zitten, pakte mijn slappe lul in haar mond en ging weer pijpen. Ondanks dat ik een half uur geleden was klaargekomen kwam er na een paar minuten toch weer leven in mijn kruis. Celine rukte de dildo uit mijn gat, ging voorover geleund staan en spreidde haar billen, waardoor haar doos goed toegankelijk was. Ik schoof mijn halfslappe lul haar zeiknatte kut en begon te neuken, maar ik kreeg er weinig genot van, ik voelde nauwelijks dat ik in haar kut zat.

Celine had het in de gaten. Ik betastte haar enorme borsten, lekker zacht met harde tepels en mijn pik maakte daardoor een pleziersprongetje. Ze ging rechtop op haar knieën voor me zitten, haar borsten omhoog geduwd en manoeuvreerde mijn inmiddels wat strakkere paal tussen haar zachte bollen. Ze bewoog op en neer, en het zachte vlees voelde heerlijk om mijn piemel heen. Het idee, dat ik mijn schoonmoeder tussen haar tieten neukte, wond me enorm op.

Het was zo'n geil gezicht om mijn dikke pik tussen haar vlees op en neer te zien schuiven. De eikel kwam er bij elke stoot bovenuit en Celine nam hem dan even in haar lekkere mond.

Ik nam haar borsten zelf vast zodat ik kon bepalen hoe ik ze wilde neuken. Daardoor kreeg Celine haar handen vrij, en ze nam de dildo en stopte die in haar kont.

Ondertussen neukte ik haar tieten steeds harder en drukte ze strak om mijn pik. Het een onbeschrijflijk geil gevoel en gezicht om haar gigantische memmen vast houden en tegelijk mijn stijve ermee te stimuleren, terwijl zij een dildo in haar aars had, en een hand in haar kut. We hijgden steeds sneller, synchroon bijna, en ik zag dat Celine ging klaarkomen. Zelf was ik ook bijna zover en toen ik haar voelde schokken, hield ik mijn hoogtepunt ook niet meer tegen en kwam klaar.

Mijn pik, ingeklemd tussen haar vleesbollen, schokte wild en spoot dikke witte stralen sperma omhoog, die op haar tieten landden, en op haar gezicht. Terwijl ik klaar kwam duwde ik haar wild neer, schoof mijn spuitende pik zo diep mogelijk in haar enorme spleet en schoot mijn laatste stralen in haar baarmoeder.

We maakten ons schoon, droogden ons af en keuvelden nog wat na. Schoonpa en Anja zouden over een uur terug zijn en ze mochten niks vermoeden. Ik verheugde me nu al er op. Laat een reactie achter Reacties 8 Favorieten.

Gerelateerde verhalen Gerelateerde video's Gerelateerde collecties. Mijn allereerste vakantie met mijn tante, oom en n Taboe Volwassen Masturbatie Heb al zoveel verhalen gelezen dat ik toch ook iets wil neerschrijven wat ik ongeveer 33 jaar geleden heb meegemaakt.

Vakantie Met Bibi - 1 Eerste keer Taboe Elk jaar hetzelfde liedje, de onderhandelingen met zijn ex vrouw over de invulling van de vakantie.