neuken op de kermis incest

.

Gezocht vrouw voor trio opa beft

Nou jongen Hitler kreeg een hartstilstand van de gasrekening. In een klas op een jongens-school, was de meester ziek. Jantje zit in de klas en zit te dromen. Hij kijkt naar buiten en opeens valt hij in slaap, dan word hij wakker een staat een woendende juf voor hem die ze de franse buldogg noeman vanwegge haar rimpels. En ze zegt "jantje als je het buiten kijken mooier vind dan jou toekomst, dan moet je zo blijven doen.!

Onze les is trouwens spelling: Jantje zit bij opa op schoot in de kantine van het bejaardentehuis. En opeens roept er een bejaarde in de zaal: Roept er een andere bejaarde: Twee domme blondjes gingen naar een restaurant opeens zij de ene domblondje ik heb een zwangerschaptest gedaan opeens segt de andere domblondje en waren de vragen moeilijk? De oma van jantje is verhuist en heeft een nieuw hondje gekocht. Jantje vraagt aan oma'' oma heeft uw huis ook nog een naam? Oma zegt tegen de politieman: De juf zegt tegen Jantje: Komt Jantje bij zijn moeder, die aan het tv kijken is,en vraagt: Komt Jantje bij zijn broer die aan het zingen is en vraagt: Komt Jantje bij zijn zus die ook aan het zingen is.

De volgende ochtend komt Jantje op school. Jantje zat in de klas en vroeg aan de meester: Het is juist beter als je niets gedaan hebt.

Zo hoort het in het leven. De juffrouw heeft op school een leuk idee, ze geeft de kids les in dichten. Om het duidelijk te maken geeft ze een voorbeeld: Gino steekt zijn hand op en zegt: Jantje zegt tegen zijn vriend: Drie mannetjes en drie vrouwtjes. Jantje komt thuis met zijn rapport en na het bekijken ervan, zegt zijn vader: Ik weet wel waar de meester woont. Er is een nieuwe leraar in een klas. Hij wil zien of de kinderen in zichzelf geloven.

Tim staat op en de leraar vraagt: De juf vraagt aan Jantje: Welke is er dan getrouwd? Hansje komt bij de kassa en gaat gelijk vooraan staan. Jantje komt weer eens te laat op school en de juf vraagt waarom hij weer te laat is. Fientje en haar moeder zijn in de dierentuin.

Fientje heeft nog nooit een pauw gezien, en als ze langs het hok met de pauwen lopen, zegt Fientje: Jantje kwam te laat op school, de juf vroeg: Hans heeft zijn zusje een klap gegeven. Jantje komt thuis en begint te lachen. Jantje komt uit school en zegt tegen zijn mama: Vraagt een jongentje aan een oude heks: Als u vorig jaar 99 werd, word u dit jaar toch honderd? Twintig leerlingen zitten al in de klas wanneer de leraar binnenkomt.

Kevin begint te lachen. En jij, Korneel, wat heb jij uitgestoken? Jantje mocht voor zijn verjaardag één iemand uitnodigen, hij koos Marie. Eerst de roluiken toe doen, want de buren mogen het niet zien en nu de deur op slot voor mijn ouders en het licht uit. Er staat een leraar voor de klas en die vraagt aan zijn leerlingen: Vincent mag voor het eerst samen met zijn jongere zusje in bad.

Met verbazing stelt hij vast dat ze lichamelijk iets anders geschapen is dan hij. Nadenkend naar zijn zusje kijkend, zegt hij: Liesje wordt jarig vraagt oma: De prins komt op school. Dus zegt de juffrouw: Als je moet plassen, steek je 1 vinger op en als je moet poepen steek je 2 vingers op.

Jan komt te laat de klas binnen de meester zegt: De meester vraagt aan jantje of hij Amerika op de kaart kan aanduiden. Jantje komt Amerika aanduiden en de meerster antwoord dat Jantje Amerika juist heeft aangeduid. Dan vraagt de meester aan Piet: Jantje en Pietje lopen samen naar school. Onderweg zegt Jantje tegen Piet: Ik heb gisteren gedroomd dat ik op de kermis was!

Jantje zit in de klas en zegt de hele tijd broem broem. Op een gegeven moment is de juf het zat en zegt: Jantje komt aan bij een voetbalwedstrijd met een kaartje voor de overdekte tribune. De controleur kijkt hem verbaast aan en zegt: Wat doet ie eigenlijk?

De ouders van Mirjam zijn heel zuinig met geld. Mirjam komt thuis met een folder waarop staat dat er morgen een groot feest is in de speeltuin. Nu wordt het eens tijd dat jullie voordelig een broertje voor me kopen! Jantje en zijn vader zaten op de bank. Op een gegeven moment zegt Jantje tegen vader: Oma is mijn moeder. Jantje gaat naar school en heeft zijn les niet geleerd. In de les vraagt de meester aan Jantje: De kindjes mochten de juf raadseltjes vragen.

Het ging van "Hoe heet mijn hond? En hoe heet mijn kat? Voorruit, naar huis en vanavond kom ik eens met je vader praten. Jantje deed het hele verhaal. Op het eind vroeg vader: Het misverstand werd uit de voeten gedaan en Jantje mocht morgen weer naar school.

De volgende week was het weer raadseldjes dag, en weer vroeg Jantje: Twee vrouwen zitten op te scheppen over hun kinderen. Zegt de ene vrouw: De juf is in de klas met moeilijke woorden bezig.

Kattententoonstelling" roept een ander. Dan zegt er iemand: Een dom tienerblondje vraagt aan haar vader: Komt een man bij een boerderij, belt aan en er doet een klein jochie open. De man vraagt of zijn vader thuis is, waarop het jochie andwoordt: De onderwijzer geeft een eenvoudig rekensommetje op: Jantje vraagt aan vader: Er lopen duizenden lekkere wijven rond, en jij neukt een ooievaar!!

Jantje laat een scheet in de klas. De meester stuurt hem de klas uit Op de gang komt Jantje de drecteur tegen en die vraagt hem: Arno zegt tegen zijn moeder: Doe je voeten uit je broekzakken en ga buiten spelen. Jantje huilt omdat zijn hondje is overleden. Een lerares lager onderwijs start op een nieuwe basisschool in Rotterdam. En op de eerste dag probeert ze een goede indruk na te laten op de kinderen, dus begint ze over voetbal, vertellende dat ze een Feyenoord-fan is.

Ze vraagt de leerlingen hun hand op te steken als ze ook Feyenoord-supporter zijn. En ja hoor, alle handjes massaal de lucht in,.. Dus de lerares vraagt: Je hoeft toch niet altijd zoals je moeder of je vader te zijn. Want stel dat je moeder een hoer is en je vader een verdwaalde homo, wat zou jij dan opeens zijn?! Jantje kwam heeeel erg hard lachend thuis. Een mooi meisje heeft haar armband laten repareren en komt het nu ophalen. Ze vraagt hoeveel het kost.

Je moet haar eens horen als ze via de regenpijp omhoog klimt! Klik hier om een reactie te geven. Een jongetje ziet zijn buurman die zijn vissen aan het voeren is. Het jongetje vraagt aan zijn buurman: Op een dag ging Jantje naar school.

Toen vroeg de meester: Jantje geeft straks zijn kinderfeestje. Zijn moeder zet allemaal flessen cola in de koelkast en dan zet Jantje een lege fles in de koelkast. Jantje kwam uit school en zegt zijn moeder: Wat moet ik kopen mam? Even later komt jantje weer terug. Een man en een vrouw hadden twee kinderen Ze heten Mark en Frank.

Op een dag kregen ze nog een kindje. Ze gingen naar het gemeentehuis om het kindje aan te geven. Nu hebben we de nieuwe Euro! Drie kinderen komen elkaar tegen en beginnen over hun moeder te praten. Het eerste kind zegt: Jantje staat voor een huis ontzettend sip te kijken, dan komt er een meneer langs en die vraagt: Als de meneer weer bij Jantje komt staan, zegt Jantje.

Tommie komt huilend de keuken binnen. Vader bekijkt het rapport van zijn zoon. De onderwijzer vraagt aan Jantje: Jantje woont met z'n moeder in een huis. Ze zijn heel arm en het loopt tegen Sinterklaasavond aan. Jantje heeft in een tijdschrift een hele mooie fiets gezien, die ie graag zou willen hebben.

Maar z'n moeder vindt dat ie dat maar aan Sinterklaas moet vragen. Dus Jantje aan het schrijven voor aan brief aan Sinterklaas.

Die lui bij de PTT zien die brief, maken hem open en lezen hem hardop voor op het werk. Ik heb een mooie fiets gezien, maar we hebben geen geld om zoiets te kopen. Zou u hem voor mij willen kopen? Totaal 93 euro, net 7 euro te weinig. De brief wordt met 93 euro terug gestuurd. Nadat Jantje z'n eigen brief weer had opengemaakt, schrijft hij weer een brief aan Sinterklaas, welke weer door de PTT gelezen wordt.

Janny zit sinds kort op zangles. Zegt haar broertje Rik: Noortje heeft voor een proefwerk een 0. En de meester zegt: De meester anwoordt met ja. Zegt noortje het kan wel, je doet de koelkast deur open en de giraf er in en de deur weer dicht. Zegt noortje nog een hoe stop je een olifant in de koelkast.

Fout, zegt noortje je moet eerst de giraf er uit halen voor dat de olifant er in kan. Nog een, koning leeuw organiseert een feest welk dier komt niet opdagen?

Nee antwoordt noortje de olifant want die zit nog in de koelkast. Wat zingen de wees kinderen als ze voor het weeshuis staan?

We gaan nog niet naar huis! Jantje zei de jufrouw hoeveel vingers heb jij? Je hebt er maar 10 waar is je elfde vinger dan. Dat is me piep jufrouw. Er is een jongen die levensecht kan tekenen, hij heeft er altijd tienen op zijn raport voor. Zegt de ene man tegen de andere man: Nou bij mij was het nog veel erger ik heb al twee keer mijn mond aan de schoorsteen verbrand!

Er zitten twee baby''s in een buik, zegt de ene baby wat word jij later? Zegt de andere baby: Ik word hout hakker.

Vraagt de ene baby: Jantje vraagt aan zijn jufrouw of ze zijn gat af wil vegen. Bektoe en Ambras gingen verstoppertje spelen. Het was de beurt aan Bektoe om te tellen. En bektoe begon te tellen. Even later tikte er een agent op zijn schouder.

Op het bureau vroeg de commissaris: Jantje zit in de klas en hij zegt: Een meisje vraagt aan haar moeder of ze een steen mag gaan kopen.. Mams vraagt wat ze met een steen moet en het meisje antwoord: Jantje ging naar de bioscoop en kocht een kaartje. Bij de ingang werd er een stukje van zijn kaartje gescheurd en hij mocht naar binnen. Maar Jantje kocht een nieuw kaartje en die werd weer gescheurd.

Toen Jantje voor de honderdste keer een kaartje kocht vroeg de kaartjesverkoopster: De directeur komt in een drukke klas binnen: Een rijke boerenfamilie verhuist naar de stad, waar ze een groter huis hebben gekocht.

Aangekomen bij het huis, zegt het ene kind tegen het andere: Die moeten een kamer delen. Jantje moet naar de winkel en gaat weg met zijn zusje. Op de terugweg valt zijn zusje in de sloot. Wanneer hij thuiskomt, vraagt zijn moeder: De les gaat over koalabeertjes. Er wordt opgebeld en een kinderstemmetje zegt: Een mevrouw komt met haar 14 kinderen bij de pastoor. De kleinste van 2 jaar oud komt bij de pastoor: Ze moesten van de jufvrouw engelse woordjes leren.

Zegt de een tegen de ander: Jantje zit bij sinterklaas op schoot. Een man hoort van een man; mijn vrouw las een boek over de de drie musketiers, en ze kreeg een drieling. De andere man zegt; Mijn vrouw las een boek de vijf straatkatten, en ze kreeg een vijfling.

Een andere man heeft alles gehoord, en rent naar huis. De twee mannen kunnen nog net optijd vragen; waarom ren je naar huis toe?

Mijn vrouw leest het boek: Alibaba en de veertig rovers! De lerares legt, tijdens biologieles, uit aan de kinderen waar de lichaamsdelen allemaal voor dienen: Plotseling steekt eigenwijze Jantje zijn vinger op: Mijn opa is blind en doof, zijn neus loopt en zijn voeten ruiken!

Jantje zit in de klas, Hij steekt zijn vinger op en vraagt aan de meester of hij naar de W. De meester zegt o. Toen de meester al een uur zat te wachten, ging hij eens kijken. De meester vraagt aan Jantje waarom hij zo lang op de W. Opeens zegt de meester Jantje kom onmiddelijk van de w. Jantje zegt kan niet, kan niet, kan niet..!!

De meester zegt kom onmiddelijk van de w. Zijn moeder zei als je nu niet van de w. Janje zei alweer hetzelfde. Dus kwam de politie naar school. Die zeiden als je nu niet van de W. Jantje zei weer hetzelfde.

Dus werd de deur ingetrapt. Jantje was in de W. De politie vraagt wat is er Jantje¿ Ja, zegt Jantje, ik heb nog nooit meegemaakt dat er uit een poepgaatje van 5cm een keutel van 40 centimeter uit kan komen. Charlotte ging met haar moeder ganzen boord spelen. Charlotte pakt de dobbel steen en gooit hem keihard tegen het plafond. Marie, die 6 jaar is, komt met haar oma bij een speeltuintje.

En, o ja, niet op de rekstok, want je hebt een jurkje aan en dan kunnen jongens je onderbroekje zien. De jufrouw vraagt aan haar leerlingen: Jantje drinkt in één zijn melk op en laat daarna een harde boer.

Wat is dat nou?! Een grootvader en zijn kleinzoon lopen langs de zee. De jongen vraagt vervolgens: Jantje zit in de klas en vraagt aan zijn juf: Even later vraagt de juf: Jantje moest huis werk maken.

Die sommen moest hij gaan maken. Dus hij vroeg aan zijn vader: Dus hij ging naar zijn broer hij vroeg: Dus hij ging naar zijn moeder. En vroeg aan haar: Dus ze zei ja, ja tegen haar kennis, maar dat schreef Jantje op. Het laatst ging hij naar zijn zus hij vroeg aan haar: Volgende dag ging hij naar school en de juf vroeg: Jantje komt vanuit school en loop met zijn rapport in zijn hand.

Hij heeft allemaal enen, dus hij is erg bang dat zijn vader en moeder boos worden!!!!! Dus hij gooit z'n rapport maar in het water bij de sloot. Als hij thuis komt vragen zijn vader en moeder: Ventje komt op school aan en zegt tegen zijn meester: Twee peuters komen elkaar tegen in de zandbak. Doe je even open? Op de lagere school is het op vrijdagmiddag, tussen half vier en vier uur, vrij vragen stellen. Jantje steekt zijn vinger op en vraagt: De week daarop vraagt Jantje weer: Weer een week later stelt Jantje dezelfde vraag: Buiten de klas gaat Jantje staan huilen.

Dehoofdonderwijzer komt langs en vraagt wat er aan de hand is. En ik zal je het antwoord geven: Jantje staat erom bekend altijd in de klas van die vunzige taal uit te slaan. Op een dag vraagt de juffrouw aan de klas: Wie weet er nu een werkwoord dat begint met de letter N? De juf geeft de klas een raadseltje op: Ik bedoel namelijk een koe. Een vijfde-klasser komt hijgend aan bij een bezinestation.

Vlug een emmer benzine!!! De school staat in brand!!! Jantje vraagt aan de leraar: Maar waarom vraag je dat? Het is rood, zit in een hoekje en wordt steeds kleiner, rara wat is dat?

Ik was laatst voor een zakenbezoek in Amerika en toen ik in een woonwijk belandde zag ik daar een jongetje innig een oudere vrouw omhelzen. Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld.

Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat. Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien.

Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen. Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen. Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken.

Google Analytics wordt door FOK! Deze cijfers worden gebruikt om de site verder te optimaliseren. Bij video's die op onze site gebruikt worden worden door de aanbieder vaak youtube, maar er zijn meer aanbieders cookies geplaatst om bijvoorbeeld het aantal bekeken video's te meten. Bij de afbeeldingen die op de site geplaatst worden door onze bezoekers kunnen cookies geplaatst worden door de gebruiker zelf, danwel door de gebruikte hostingprovider. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt om het bereik van de afbeeldingen te meten.

Deze advertentienetwerken verkopen ook advertentieruimte aan andere partijen. Welke partij gebruikt wordt kan per advertentie verschillen.neuken op de kermis incest

.Lekker geil kutje neuken meiden


Jantje zit in de klas, Hij steekt zijn vinger op en vraagt aan de meester of hij naar de W. De meester zegt o. Toen de meester al een uur zat te wachten, ging hij eens kijken.

De meester vraagt aan Jantje waarom hij zo lang op de W. Opeens zegt de meester Jantje kom onmiddelijk van de w. Jantje zegt kan niet, kan niet, kan niet..!! De meester zegt kom onmiddelijk van de w. Zijn moeder zei als je nu niet van de w. Janje zei alweer hetzelfde. Dus kwam de politie naar school. Die zeiden als je nu niet van de W. Jantje zei weer hetzelfde. Dus werd de deur ingetrapt. Jantje was in de W. De politie vraagt wat is er Jantje¿ Ja, zegt Jantje, ik heb nog nooit meegemaakt dat er uit een poepgaatje van 5cm een keutel van 40 centimeter uit kan komen.

Charlotte ging met haar moeder ganzen boord spelen. Charlotte pakt de dobbel steen en gooit hem keihard tegen het plafond. Marie, die 6 jaar is, komt met haar oma bij een speeltuintje. En, o ja, niet op de rekstok, want je hebt een jurkje aan en dan kunnen jongens je onderbroekje zien. De jufrouw vraagt aan haar leerlingen: Jantje drinkt in één zijn melk op en laat daarna een harde boer.

Wat is dat nou?! Een grootvader en zijn kleinzoon lopen langs de zee. De jongen vraagt vervolgens: Jantje zit in de klas en vraagt aan zijn juf: Even later vraagt de juf: Jantje moest huis werk maken.

Die sommen moest hij gaan maken. Dus hij vroeg aan zijn vader: Dus hij ging naar zijn broer hij vroeg: Dus hij ging naar zijn moeder. En vroeg aan haar: Dus ze zei ja, ja tegen haar kennis, maar dat schreef Jantje op.

Het laatst ging hij naar zijn zus hij vroeg aan haar: Volgende dag ging hij naar school en de juf vroeg: Jantje komt vanuit school en loop met zijn rapport in zijn hand. Hij heeft allemaal enen, dus hij is erg bang dat zijn vader en moeder boos worden!!!!!

Dus hij gooit z'n rapport maar in het water bij de sloot. Als hij thuis komt vragen zijn vader en moeder: Ventje komt op school aan en zegt tegen zijn meester: Twee peuters komen elkaar tegen in de zandbak. Doe je even open? Op de lagere school is het op vrijdagmiddag, tussen half vier en vier uur, vrij vragen stellen.

Jantje steekt zijn vinger op en vraagt: De week daarop vraagt Jantje weer: Weer een week later stelt Jantje dezelfde vraag: Buiten de klas gaat Jantje staan huilen.

Dehoofdonderwijzer komt langs en vraagt wat er aan de hand is. En ik zal je het antwoord geven: Jantje staat erom bekend altijd in de klas van die vunzige taal uit te slaan. Op een dag vraagt de juffrouw aan de klas: Wie weet er nu een werkwoord dat begint met de letter N? De juf geeft de klas een raadseltje op: Ik bedoel namelijk een koe.

Een vijfde-klasser komt hijgend aan bij een bezinestation. Vlug een emmer benzine!!! De school staat in brand!!! Jantje vraagt aan de leraar: Maar waarom vraag je dat? Het is rood, zit in een hoekje en wordt steeds kleiner, rara wat is dat? Ik was laatst voor een zakenbezoek in Amerika en toen ik in een woonwijk belandde zag ik daar een jongetje innig een oudere vrouw omhelzen. De vrouw stapte in de auto en het jongetje kwam naar me toe en ging naast me in het bushokje zitten. Waarop het ventje zegt: Wanneer we ze nodig hebben halen we ze daar op!

Lerares voor de klas vraagt de kinderen een zin te maken met het woord 'niettegenstaande' erin. Een lerares voor de klas vraagt aan de kinderen noem eens 3 fruitsoorten. Moos meteen zal ik mijn banaan eens in uw pruim peren? Jantje loopt langs de slaapkamer van zijn vader en moeder en denkt bijzichzelf, ik mag niet eens op mijn duim zuigen. Jantje tegen zijn vader: Oma vraagt aan jantje of hij even een zetpil wil plaatsen.

Zegt Jantje; "Buk maar, nog een vraag waar moet ie in, in die grijze of die bruine? De juffouw vraagt aan Jantje of hij weet hoe God eruit ziet. Juffrouw komt in de klas en zegt: Want alle woordjes die met on beginnen, zijn niet leuk of vervelend. Nou,Joris,noem jij er is een paar: Ongeluk en ongeval juf. Een lerares voor de klas zegt tegen de kinderen maak eens een zin met het woord controle erin. Jantje zegt tegen zijn moeder: Een man vraagt bij een boerderij of hij daar kan overnachten.

De man kiest voor de dochter. De dochter gaat naar bed en wat later gaat de man ook naar bed, helemaal naakt. Dat meisje zegt wat is dat? Oh dat is mijn konijntje en hij gaat slapen. Een uur later wordt de man met een grote schreeuw wakker. Wat doe jij nou vraagt hij aan hetmeisje. Nou ik begon je konijntje te aaien, toen begon ie over te geven en heb ik zijn nek omgedraaid. Jantje, hoe kom je daar nu aan? Jantje loopt op de markt, vraagt de ijscoman: Dan krijg je een gevangenisstraf van veertig jaar!

Jantje haalt voor zijn moeder stroop bij de kruidenier. Hij geeft het blikje dat hij van z'n moeder kreeg aande kruidenier deze vult het blikje met stroop en vraagt: Hij wilde is zien of de kinderen in zichzelf geloofden. Daarom gaat hij in de klas en zegt: Tim staat op, en de leraar vraagt: Jantje zat in de gevangenis omdat hij met een kattepult geschoten had.

Op een dag zei de gevangenisdirecteur: Wat ga je doen als je thuis komt? Jantje zit in de klas, hij vraagt aan de meester: Een paar minuten later vraagt Jantje weer: Weer een paar minuten later vraagt de meester, waar ligt de Stille Oceaan? Jantje steekt zijn vinger op en zegt: Bart en Bea zitten in een restaurant. Dolverliefdkijken ze elkaar aan en fluisterenlieve woordjes.

De ober staat al zeker tien minuten naast hun tafelte wachten om de bestellingop te nemen. Bea,liefje, ik zou je welkunnen opeten! Goed zegt de ober snel en wat wilt u er bij drinken? Jantje zit in de klas. En zegt tegen de juffrouw dat zijn gat pijn doet.

De juffrouw zegt tegen Jantje dat hij geen gat mocht zegen maar bibs moet zegen. Na een tijtje gaat Jantje foetbalen. Jantje zegt tegen de juffrouw dat er een bibs in het raam is. Jantje komt thuis, zijn vader verwacht het rapport van Jantje. Hé Jantje, waar is jouw rapport?

Toen zei Jantje trillerig: Twee slakken lopen over het strand. De ene ziet een Naaktslak voorbijkomen zegt de anderen weg hier het is hier Een naaktstrand!!!! Jantje licht in bed hij roept naar zijn vader: Nog 5 minuten later. Na een tijdje vraagt jantje aan de piloot durf je een baksteen naar beneden te gooien? Weer na een tijdje vraagt jantje aan de piloot: Als jantje weer op de grond is ziet jantje een kindje huilen.

Vraagt jantje wat er gebeurd was. Antwoord het kindje ik kreeg een knikker op mijn hoofd. Later ziet jantje een man dood op straat met een baksteen langs zijn hoofd. Toen kwam jantje een lachend kindje tegen en vroeg waarom hij zo moest lachen.

Antwoord het kindje ik liet een scheet en de hele school ontplofte. Papa, is God black of bruin? Papa, heeft God blond of bruin haar? OH papa is God dan Michel Jackson? Jantje vraagt waarom heb je grijs haar mam. Omdat mijn kinderen stout zijn begint mama. Waarom heeft oma dan grijshaar zegt Jantje. Geert komt te laat op school hij komt de klas binnen en de juf vraagt Geert waarom ben je te laat? En geert zegt nou ik had een droom. De juf gelooft hem niet En Geert praat verder het ging over voetbal maar ze hadden verlenging.

Jantje speelt kaart met vader. Opeens ziet vader dat Jantje spiekt. Zo moeilijk is Nederlands niet, je moet alleen maar goed lezen. Jantje zit op school. Dan vraagt de juf aan Jantje " waar stierf napoleon?

Deel ook een mop, dat is echt GAAF! Ondertussen al moppen toegevoegd. Ontvang de gratis nieuwsbrief. Toverkracht Jantje loopt door het bos. Scheet Pietje zit op school. Te slim voor school Pietje zit al weken verveeld voor zich uit te staren in de klas. Poep Jantje poept bij meneer de pastoor op de stoep.

Supermarkt Jantje loopt met oma door een supermarkt, en jantje ziet 50 euro liggen hij vraagt: Poepen Jantje zit in de klas en de juffrouw zegt: Gevallen Er waren 2 kinderen eentje heette gek en de andere niemand, niemand en gek gingen in de boom , dus niemand viel uit de boom, en toen ging gek naar de politie , en zei: Tractor rijden Er word aan de deur gebeld, Jantje doet de deur open.

Kassa rij Jantje ging boodschappen doen in de winkel. Geschiedenis les Jantje komt huis van school, papa vroeg aan Jantje had je het leuk vandaag op school? Meester ziek In een klas op een jongens-school, was de meester ziek.

Gramatica Jantje zit in de klas en zit te dromen. Later ,,wat wil jij later worden anne? Moppen tappen Jantje zit bij opa op schoot in de kantine van het bejaardentehuis. School School is net seks. De leraren zijn kut, En wij zin de lul.

Zwangerschaps test Twee domme blondjes gingen naar een restaurant opeens zij de ene domblondje ik heb een zwangerschaptest gedaan opeens segt de andere domblondje en waren de vragen moeilijk? Op de straat is vies jantje en oma lopen op straat. Oma en de hond De oma van jantje is verhuist en heeft een nieuw hondje gekocht. Jantje en het alfabet De juf zegt tegen Jantje: Huiswerk Jantje zat in de klas en vroeg aan de meester: Rijmpjes en gedichten De juffrouw heeft op school een leuk idee, ze geeft de kids les in dichten.

Muggen Jantje zegt tegen zijn vriend: Slecht rapport Jantje komt thuis met zijn rapport en na het bekijken ervan, zegt zijn vader: Dom Er is een nieuwe leraar in een klas. Manier van denken De juf vraagt aan Jantje: Aansluiten Hansje komt bij de kassa en gaat gelijk vooraan staan. Verlenging Jantje komt weer eens te laat op school en de juf vraagt waarom hij weer te laat is.

Kip in bloei Fientje en haar moeder zijn in de dierentuin. Voetbal Jantje kwam te laat op school, de juf vroeg: Zusje slaan Hans heeft zijn zusje een klap gegeven. Rund Jantje komt thuis en begint te lachen. Rond lokaal Jantje komt uit school en zegt tegen zijn mama: Achteruit Vraagt een jongentje aan een oude heks: Snippers Twintig leerlingen zitten al in de klas wanneer de leraar binnenkomt.

Onder het laken Jantje mocht voor zijn verjaardag één iemand uitnodigen, hij koos Marie. Lekkere melk Er staat een leraar voor de klas en die vraagt aan zijn leerlingen: In bad Vincent mag voor het eerst samen met zijn jongere zusje in bad.

Poppen Liesje wordt jarig vraagt oma: Prins op school De prins komt op school. Weer naar huis Jan komt te laat de klas binnen de meester zegt: Amerika ontdekt De meester vraagt aan jantje of hij Amerika op de kaart kan aanduiden. Kermis Jantje en Pietje lopen samen naar school. Broem broem Jantje zit in de klas en zegt de hele tijd broem broem. Rijke vader Jantje komt aan bij een voetbalwedstrijd met een kaartje voor de overdekte tribune. Voordelig De ouders van Mirjam zijn heel zuinig met geld.

Oma Jantje en zijn vader zaten op de bank. Zweten Jantje gaat naar school en heeft zijn les niet geleerd. In de kleuterklas De kindjes mochten de juf raadseltjes vragen. Naam spellen Twee vrouwen zitten op te scheppen over hun kinderen.

Elastiek De juf is in de klas met moeilijke woorden bezig. Tractor rijden Komt een man bij een boerderij, belt aan en er doet een klein jochie open. Maar twee De onderwijzer geeft een eenvoudig rekensommetje op: Ooievaar Jantje vraagt aan vader: Stank Jantje laat een scheet in de klas. Spastisch Arno zegt tegen zijn moeder: Zakgeld Jantje huilt omdat zijn hondje is overleden. Supporter Een lerares lager onderwijs start op een nieuwe basisschool in Rotterdam.

Strafwerk Jantje kwam heeeel erg hard lachend thuis. Papa komt zo afrekenen Een mooi meisje heeft haar armband laten repareren en komt het nu ophalen. Oma mag geen trap meer lopen Jantje zegt: Watervlooien Een jongetje ziet zijn buurman die zijn vissen aan het voeren is. Napoleon Op een dag ging Jantje naar school. Geen dorst Jantje geeft straks zijn kinderfeestje.

Boodschappen Jantje kwam uit school en zegt zijn moeder: Euro Een man en een vrouw hadden twee kinderen Ze heten Mark en Frank. Ziekenwagen Drie kinderen komen elkaar tegen en beginnen over hun moeder te praten. Op zijn duim geslagen Tommie komt huilend de keuken binnen. Wat ben je stil "Peter, wat ben je toch stil vandaag. Een tien Vader bekijkt het rapport van zijn zoon.

Kauwgom De onderwijzer vraagt aan Jantje: Lieve Sinterklaas Jantje woont met z'n moeder in een huis. Kerstliedjes Janny zit sinds kort op zangles. Noortje Noortje heeft voor een proefwerk een 0.

Weeshuis Wat zingen de wees kinderen als ze voor het weeshuis staan? Jantje Jantje zei de jufrouw hoeveel vingers heb jij? Dat is me piep jufrouw Klik hier om een reactie te geven. Tekenen Er is een jongen die levensecht kan tekenen, hij heeft er altijd tienen op zijn raport voor. Babys Er zitten twee baby''s in een buik, zegt de ene baby wat word jij later? Bips Jantje vraagt aan zijn jufrouw of ze zijn gat af wil vegen.

Verstoppertje Bektoe en Ambras gingen verstoppertje spelen. Brom brom Jantje zit in de klas en hij zegt: Tandsteen Een meisje vraagt aan haar moeder of ze een steen mag gaan kopen.. Jantje in de bioscoop Jantje ging naar de bioscoop en kocht een kaartje. Snippers De directeur komt in een drukke klas binnen: Nieuwe woning Een rijke boerenfamilie verhuist naar de stad, waar ze een groter huis hebben gekocht.

Met je andere vinger Moeder zegt: Zusje Jantje moet naar de winkel en gaat weg met zijn zusje. Klimmen De les gaat over koalabeertjes. Telefoongesprek Er wordt opgebeld en een kinderstemmetje zegt: Jantje en jantje en jantje.. Engelse woordjes 2 kleine kleutertjes waren in de klas. Bij Sinterklaas Jantje zit bij sinterklaas op schoot. Jantje's tegendeel De lerares legt, tijdens biologieles, uit aan de kinderen waar de lichaamsdelen allemaal voor dienen: Jantje Jantje zit in de klas, Hij steekt zijn vinger op en vraagt aan de meester of hij naar de W.

Wie het hoogste gooit Charlotte ging met haar moeder ganzen boord spelen. In de speeltuin Marie, die 6 jaar is, komt met haar oma bij een speeltuintje.

Ik ben mooi De jufrouw vraagt aan haar leerlingen: De melkboer Jantje drinkt in één zijn melk op en laat daarna een harde boer. Jantje in de supermarkt Waarom drinkt Jantje de melk in de supermarkt op? Omdat op het pak melk staat hier openen. Hoevercraft Een grootvader en zijn kleinzoon lopen langs de zee. Jantje moet plassen Jantje zit in de klas en vraagt aan zijn juf: Blauwe sokjes 2 baby's liggen in een ziekenhuisbed, zegt de een tegen de ander: Rekenen Jantje moest huis werk maken.

Alle eendjes Jantje komt vanuit school en loop met zijn rapport in zijn hand. Ik heb bij mama geslapen Ventje komt op school aan en zegt tegen zijn meester: Condoom op de veranda Twee peuters komen elkaar tegen in de zandbak. Zwembadcollecte "Jantje, er wordt gebeld. Jantje krijgt geen antwoord Op de lagere school is het op vrijdagmiddag, tussen half vier en vier uur, vrij vragen stellen.

Jantje mag niets zeggen Jantje staat erom bekend altijd in de klas van die vunzige taal uit te slaan. Goed maar toch fout De juf geeft de klas een raadseltje op: Brandblussen op school Een vijfde-klasser komt hijgend aan bij een bezinestation. Straf voor iets wat je niet gedaan hebt Jantje vraagt aan de leraar: Rood en steeds kleiner Het is rood, zit in een hoekje en wordt steeds kleiner, rara wat is dat?

Wonen op het vliegveld Ik was laatst voor een zakenbezoek in Amerika en toen ik in een woonwijk belandde zag ik daar een jongetje innig een oudere vrouw omhelzen. Niettegenstaande Lerares voor de klas vraagt de kinderen een zin te maken met het woord 'niettegenstaande' erin. Drie fruitsoorten Een lerares voor de klas vraagt aan de kinderen noem eens 3 fruitsoorten. Jantje mag niet duim zuigen Jantje loopt langs de slaapkamer van zijn vader en moeder en denkt bijzichzelf, ik mag niet eens op mijn duim zuigen.

Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken. Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Je browser ondersteunt geen javascript. Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc.

Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id.

Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat. Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien. Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen.

neuken op de kermis incest