Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité.

Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince.

Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Zijn hand greep mijn zak en pik en hij voelde aan t condoom wat er omheen zat. Goed zo slaaf nog niet klaar gekomen, prima. Hij pakte een halsband met een riem eraan en sloot die om me hals, ik werd losgemaakt van de tafel en moest kruipen op handen en knieën voor hem uit een rondje om de pick nick tafel heen.

Op je knieën sletje commandeerde hij mij, uiteraard deed ik wat hij van me vroeg, handen op je rug, de handboeien gingen om, hoer. Dus jij wil de meester dienen? Traag knikte ik van ja te traag want een dikke klodder spuug belande op mijn gezicht gadverdamme wat is dat vies ik protesteerde maar zijn reactie was een klets met zijn leren handschoen in mijn gezicht, dreigend zette hij zijn zware leren werklaars tegen mijn zak aan terwijl hij me nog een keer in mijn gezicht spuugde.

Ik hield mijn mond maar dicht straks belandde zijn spuug nog in mijn mond. Hij raadde mijn gedachte en trok aan de riem, mond open vieze kut dat je bent ik sloot mijn ogen en deed mijn mond open flats deed de klodder op mijn tong ik kokhalsde ervan. Mijn knieën deden pijn van het zitten op de grond. Hij begon weer te praten, eigenlijk heb ik niks aan je je hebt geen ervaring en je wilt niks leren want daar ben je gewoon te dom voor je komt hier s avonds buiten bij een onbekende man wie weet doe je dat vaker omdat je gewoon een vieze zaad vragend pisslet bent, voor je lul hoef ik je ook niet te houden want die heb je haast niet en ik denk ook niet dat je er iets mee kan je ziet er gewoon uit als een vieze onder gespuugde stink snol.

Hij maakte zijn broek los en daar verscheen zijn knots jezus wat schrok ik dik en groot aders aan de zijkant. Het enige waarom ik jou een kans kan geven is als jij eens vreselijk goed je best doet om mij klaar te pijpen met die gore slettenbakke lippen van je ik knikte van ja en voelde mijn eigen lul ook kriebelen.

Meester mogen mijn handboeien los zodat ik extra mijn best kan doen. Flats weer een klodder spuug op mijn gezicht. Waar ik de brutaliteit vandaan haalde. Laat maar zegt mijn meester ook dit verpest je alweer voor dat je begonnen bent. Doe je mond maar open en onderga je straf zoals een vieze tippelslet als jij bent betaamt.

Zijn gruwelijke staaf penetreerde mijn mondje beetje bij beetje vulde zijn gigantische lul mijn mond en moest ik adem halen door mijn neus. Zijn stotende bewegingen werden steeds wilder en steeds dieper gleed zijn paal achterin mijn mondje. Zijn volle zak met grote ballen kletsten tegen mijn kin aan, ik hield het niet meer gruwelijk ik kwam klaar terwijl die grote man met zijn neukstaaf mijn mondje verkrachtte mijn zaad knalde eruit het condoom liep vol.

Mijn meester had door dat ik mijn hoogtepunt bereikt had hij haalde zijn lul uit mijn mond en schudde afkeurend nee nee nee. Dus jij denkt dat je klaar mag komen voordat de meester zijn hoogtepunt heeft gehad stomme achterlijke trien, klets deed zijn hand, ik hapte naar lucht terwijl hij snel in mijn mond spuugde wat ben jij toch een achterlijke sukkel zeg jezus ik weet niet of jij te trainen bent zo n debiel als jij heb ik nog nooit mee gemaakt.

Hij haalde het condoom van mijn pikkie en zwaaide ermee voor mijn gezicht. Dus slaaf jij bent gekomen zonder toestemming doe je mondje maar open dan kun je je eigen troep lekker door slikken, ik schudde van nee goedschiks of kwaadschiks slaaf ik krijg toch mijn zin of je doet nu netjes je mond open of ik martel je net zolang totdat je je mond open doet kies zelf maar.

Resoluut draaide hij zich om om mij enkele tellen bedenktijd te geven. Hij draaide zich om en ik opende mijn mond wagenwijd en stak voor de zekerheid mijn tong zo ver mogelijk naar buiten. Zo zat ik daar op mijn knieën mijn handen achter op mijn rug gebonden terwijl mijn meester behendig het condoom liet leegstromen in mijn mond, ik kok halsde toen het op mijn tong kwam.

Slikken hoer slik het allemaal door, proef je lekkere warme zaad van af nu is dat je beloning dit is waar je het voor doet dit is waar ik jou verslaafd aan ga maken aan dit lekkere warme verse witte zaad, hier ga je om smeken elke keer. Als ik je zie smeek je om een lul die klaar komt in je mondje begrepen sperma sletje van me.

Hij liet alles in mijn mond glijden ik had moeite om het weg te krijgen het was ook veel lachend keek de meester mij aan vieze vuile stomme sukkel dat je bent je zit hier een beetje op je knieën te smeken om genade laat je een beetje als oud vuil behandelen zit hier een condoom leeg te zuigen, gadverdamme zeg jij bent het echt waard om misbruikt en mishandeld te worden, klets deed zijn vlakke hand op mijn wang en klets aan de andere kant ook nog, mijn oren suisden ervan.

Jij bent gewoon een vieze slet en ik ga je trainen zodat je lekker elke dag voor mij kan tippelen vieze sperma verslaafde kut hoer ga ik van je maken.

Ik begon echt bang te worden van deze sadistische man terwijl hij voor me ging staan en commandeerde me sloeg en schopte aan de riem trekkend die aan mijn halsband vast zat.

Eindelijk had ik het door en smeekte om genade om zijn zaad alsjeblieft meester kom lekker klaar in mijn mond ik wil het proeven meester ach toe nou meester ik heb het nodig uw hete geil, geef t me aub. Het verkrachten van mijn mond begon weer gruwelijk stootte hij zijn paal bij me naar binnen alleen nu duurde het niet zo lang voordat zijn pik achter in mijn keel ontplofte en hij met brute kracht al zijn hete zaad bij me naar binnen spoot. Gruwelijk er leek geen eind aan te komen en al die tijd drukte hij mijn hoofd tegen zich aan ik moest slikken en kon geen lucht krijgen ik kokhalsde terwijl hij alweer tegen me aan t schreeuwen was over hoe zo n vieze ondankbare slik hoer ik wel niet was.

Ik moest huilen en voelde me vies terwijl hij mijn handboeien los maakte en mijn halsband ook ik voelde me ook heel geil van binnen zo n meester was ik al heel lang naar op zoek, ik verlangde alweer naar een volgende keer terwijl hij verdween in het duister. Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Net Webshop Copyright - Opwindend.

.

Vandaag sexdate erotische massage barendrecht

Voor de echte rape liefhebbers een must. Deze gestoorde mannen lopen vrij rond en overvallen onschuldige meisjes die helemaal toegetakeld en bruut verkracht worden. Dit zijn de meest brute rapesexfilms die je ooit hebt gezien. Bevatten zeer schokkende beelden!!

Vader is een dictator voor zijn vrouw en dochter. Vader Tjerk is vijftig jaar en internationaal vrachtwagen chauffeur. Moeder Agnes is achtendertig en dochter Amber zestien.

Amber heeft donkerblond lang haar en is gewoon een plaatje, een lekker stuk, met fel blauwe ogen en een leuk b cupje. Ze lijden onder het harde regime van de man des huizes als ie thuis is. Hij is rijdt internationaal en is soms weken weg, tot grote vreugde van vrouw en dochter, maar als hij weer thuis is, meestal een week lang, dan wordt er een strak beleid gevoerd van verre gaande onderdanigheid, de man is de BAAS en de dochter en vrouw hebben maar naar hem te luisteren, hij is extreem jaloers en extreem overdrijvend dictatoriaal.

Agnes was in de keuken bezig schoon te maken, er mocht immers geen spatje te vinden zijn. Ze begon hem dieper en harder te zuigen, zo diep dat ze begon te kokhalzen, wat hem nog kwader maakte. Hij sloeg haar hard in het gezicht, wat haar een bloedneus opleverde, ze pijpte flink door en haar bloed sijpelde in haar mond.

Na enkele minuten begon hij te grommen en ze voelde een flinke lading in haar mond gepompt worden, ze zorgde er wel voor alles door te slikken zonder te morsen, want dat had haar de laatste keer een gekneusde arm opgeleverd, ze moest drie x goed slikken om het weg te krijgen. Hij ritste zijn gulp dicht en ging weg zonder een woord te zeggen. Agnes stond op en bekeek haar bloedende neus in de spiegel, ze veegde alles af voordat haar dochter naar beneden kwam.

Ze proefde nog zijn zaad in de mond en ging snel haar tanden poetsen. Amber besloot die avond met haar moeder uit te gaan en was vast van plan om dat vaker te gaan doen als haar vader niet thuis was. Hij zou een week weg zijn. Hij pakten beiden aan een arm en trok ze de kamer in, hij sloeg beiden hard in hun gezicht en bond Agnes vast aan een stoel en deed een prop in haar mond zodat ze niet kon schreeuwen.

Na enkele minuten stopte hij en trok haar omhoog, onderwijl zijn vrouw vuil aankijkende, die van angst verstijfd was, ze had zelfs in haar broek geplast kon hij zien, daar zou hij haar later wel voor straffen. Hij scheurde de rest van de kleding van hun dochter van haar lijf en bekeek haar eens goed, ze had een prachtig figuur, mooie kleine borsten en een heerlijk kutje.

Hij pakte enkele ti-ribs, bond haar handen vast en schopte haar benen uit elkaar en bond ook die vast zodat ze geen kant op kon.

Zo bekeek hij haar enkele minuten en dit zo dat hij zeker wist dat Agnes dit ook kon zien. Hij sloeg met zijn andere hand op haar tietjes, dat ze deed ze op zwellen, niet van genot, maar meer van de pijn. Hij voelde wel dat ze heel nauw was, misschien had ze toch de waarheid gesproken en was ze nog maagd, het maakte hem alleen maar geiler.

Hij haalde zijn vingers en ging voor haar staan, zijn stijve pik in zijn hand houdend, plaatste hij hem voor haar kutje. Tjerk likte haar gezicht en duwde zijn lid langzaam in haar naar binnen. Agnes kon niets anders doen dan toekijken, hoe haar lieve dochter werd verkracht door haar man. Zijn negentien centimeter grote pik zat er nu voor tweederde in haar. Hij draaide even om, om het zijn vrouw te laten zien.

Tjerk ging weer voor haar staan en pakte zijn pik weer vast die ook onder het bloed zat en bracht hem weer in haar, steeds dieper en dieper, toen hij er net zover in zat, drukte hij bruut door, tot aan zijn ballen zat hij nu in zijn dochter, het voelde zalig aan. Ze was zo superstrak en het idee dat het zijn pik was die als eerste in haar kwam, maakte hem nog geiler.

Hij neukte haar hard nu en sloeg op haar steeds roder wordende borsten , na een minuut of tien zo door te hebben geneukt voelde hij het borrelen in zijn ballen. Hij liet zijn pik nog in haar, nagenietend van zijn felle orgasme, tot dat hij er half slap uit floepte.

Tjerk ging twee meter van haar weg staan en bekeek het resultaat, hij zag zijn dochter snikkend staan, haar kutje stond nog open en een glinsterend straaltje zaad liep langzaam uit haar, langs haar dijen naar beneden. Hij liep naar zijn vrouw toe, haalde de prop uit haar mond en dwong haar zijn pik schoon te likken, hij sloeg in haar gezicht om zijn eis kracht bij te stellen.

Tjerk bleef geil en Amber kon niet anders dan afwachten, of hij nog meer in petto had, daar kon ze op wachten, want zijn pik verdikte zich en kwam langzaam schokkend weer omhoog. Hij maakte haar benen los en knipte de ti-ribs door en haalde plotseling een paar stalen handboeien te voorschijn, het koude staal deed Amber rillen. Amber wist niet hoe gauw ze in het gevraagde standje op de grond moest komen, bang voor nog meer klappen.

Amber schaamde zich, want klaar komen op haar verkrachter! Dat was toch wel het laatste wat ze gewild had, maar haar lichaam dacht daar anders over.

Tjerk vulde na een kwartier, haar kutje opnieuw met een verse lading sperma, Amber voelde zijn geil pulserend naar binnen gepompt worden, God wat had papa een dikke harde grote pik zeg, spookte het in haar geile hoofdje. Agnes wist zich geen houding, ze hoorde haar dochter klaar komen en klaar komen en nog eens voor een derde keer, op een vreselijk geile manier klaar komen, voordat de verslappende lul er uit schoot.

Tjerk liet haar zo zitten. Hij moest immers weer met de vrachtwagen weg en zou toch al te laat bij de klant aankomen, als hij niet toevallig naar huis terug was gekomen, omdat hij wat papieren was vergeten, had hij nooit geweten wat zijn vrouw en dochter uitspookte. Hij dacht nu echt, dat ze hem altijd voor de gek hielden, als hij er niet was, een ding was zeker, die geile dochter kon zijn pik vaker krijgen en aangezien hij haar onbeschermd had vol gespoten met zijn vruchtbare geile zaad.

Ze wachtte beiden met iets te zeggen, of te handelen, tot dat ze zeker wisten dat hij weg was. Amber had de stalen handboeien nog om, maar kon wel vrij lopen, dat in tegenstelling tot Agnes, die helemaal was vast gebonden op dekstoel en geen kant op kon. Nu moest ze haar moeder nog los zien te krijgen, ze knielde voor haar en probeerde met haar tanden de ti-rib om haar polsen door te bijten, terwijl Amber daarmee bezig was, keek ze naar haar moeder en ze zag dat haar tepels door haar shirt heen prikten.

Ik weet namelijk wat me te wachten staat. Wat mij en mijn Meesteres te wachten staat. Met een brede glimlach op mijn gezicht kruip ik Het is zaterdagochtend; de trilwekker onder mijn kussen gaat af om zeven uur.

Naast mij ligt de Godin die mij in Haar leven toeliet. Ze ligt in een diepe slaap. Om vijf uur was ik ook al wakker geworden. Dit gebeurt bijna iedere ochtend als mijn lid Ik voel me opgewonden. Mijn lichaam voelt warm aan en de zenuwen trekken door tot in mijn buik.

Ik draag een badjas. Niets meer en niets minder. De zachte stof valt heerlijk over mijn borsten en bezorgt me een vrij gevoel. Vrij genoeg om met mijn handen Heb jij mijn slipje gezien, Linda? Nee, hoor, Jantien, maar ik heb wel een ernstig vermoeden wie je slipje heeft! Wat bedoel je, wie dan? Nou, dan moet je bij ons inwonend neefje zijn namelijk! Wat, Peter, die heeft mijn slipje????

Sissy Sexverhalen   donderdag 20 juliElles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus?

Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région.

Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Zijn hand greep mijn zak en pik en hij voelde aan t condoom wat er omheen zat.

Goed zo slaaf nog niet klaar gekomen, prima. Hij pakte een halsband met een riem eraan en sloot die om me hals, ik werd losgemaakt van de tafel en moest kruipen op handen en knieën voor hem uit een rondje om de pick nick tafel heen. Op je knieën sletje commandeerde hij mij, uiteraard deed ik wat hij van me vroeg, handen op je rug, de handboeien gingen om, hoer.

Dus jij wil de meester dienen? Traag knikte ik van ja te traag want een dikke klodder spuug belande op mijn gezicht gadverdamme wat is dat vies ik protesteerde maar zijn reactie was een klets met zijn leren handschoen in mijn gezicht, dreigend zette hij zijn zware leren werklaars tegen mijn zak aan terwijl hij me nog een keer in mijn gezicht spuugde. Ik hield mijn mond maar dicht straks belandde zijn spuug nog in mijn mond. Hij raadde mijn gedachte en trok aan de riem, mond open vieze kut dat je bent ik sloot mijn ogen en deed mijn mond open flats deed de klodder op mijn tong ik kokhalsde ervan.

Mijn knieën deden pijn van het zitten op de grond. Hij begon weer te praten, eigenlijk heb ik niks aan je je hebt geen ervaring en je wilt niks leren want daar ben je gewoon te dom voor je komt hier s avonds buiten bij een onbekende man wie weet doe je dat vaker omdat je gewoon een vieze zaad vragend pisslet bent, voor je lul hoef ik je ook niet te houden want die heb je haast niet en ik denk ook niet dat je er iets mee kan je ziet er gewoon uit als een vieze onder gespuugde stink snol.

Hij maakte zijn broek los en daar verscheen zijn knots jezus wat schrok ik dik en groot aders aan de zijkant. Het enige waarom ik jou een kans kan geven is als jij eens vreselijk goed je best doet om mij klaar te pijpen met die gore slettenbakke lippen van je ik knikte van ja en voelde mijn eigen lul ook kriebelen.

Meester mogen mijn handboeien los zodat ik extra mijn best kan doen. Flats weer een klodder spuug op mijn gezicht. Waar ik de brutaliteit vandaan haalde. Laat maar zegt mijn meester ook dit verpest je alweer voor dat je begonnen bent. Doe je mond maar open en onderga je straf zoals een vieze tippelslet als jij bent betaamt.

Zijn gruwelijke staaf penetreerde mijn mondje beetje bij beetje vulde zijn gigantische lul mijn mond en moest ik adem halen door mijn neus.

Zijn stotende bewegingen werden steeds wilder en steeds dieper gleed zijn paal achterin mijn mondje. Zijn volle zak met grote ballen kletsten tegen mijn kin aan, ik hield het niet meer gruwelijk ik kwam klaar terwijl die grote man met zijn neukstaaf mijn mondje verkrachtte mijn zaad knalde eruit het condoom liep vol.

Mijn meester had door dat ik mijn hoogtepunt bereikt had hij haalde zijn lul uit mijn mond en schudde afkeurend nee nee nee. Dus jij denkt dat je klaar mag komen voordat de meester zijn hoogtepunt heeft gehad stomme achterlijke trien, klets deed zijn hand, ik hapte naar lucht terwijl hij snel in mijn mond spuugde wat ben jij toch een achterlijke sukkel zeg jezus ik weet niet of jij te trainen bent zo n debiel als jij heb ik nog nooit mee gemaakt.

Hij haalde het condoom van mijn pikkie en zwaaide ermee voor mijn gezicht. Dus slaaf jij bent gekomen zonder toestemming doe je mondje maar open dan kun je je eigen troep lekker door slikken, ik schudde van nee goedschiks of kwaadschiks slaaf ik krijg toch mijn zin of je doet nu netjes je mond open of ik martel je net zolang totdat je je mond open doet kies zelf maar. Resoluut draaide hij zich om om mij enkele tellen bedenktijd te geven. Hij draaide zich om en ik opende mijn mond wagenwijd en stak voor de zekerheid mijn tong zo ver mogelijk naar buiten.

Zo zat ik daar op mijn knieën mijn handen achter op mijn rug gebonden terwijl mijn meester behendig het condoom liet leegstromen in mijn mond, ik kok halsde toen het op mijn tong kwam.

Slikken hoer slik het allemaal door, proef je lekkere warme zaad van af nu is dat je beloning dit is waar je het voor doet dit is waar ik jou verslaafd aan ga maken aan dit lekkere warme verse witte zaad, hier ga je om smeken elke keer. Als ik je zie smeek je om een lul die klaar komt in je mondje begrepen sperma sletje van me.

Hij liet alles in mijn mond glijden ik had moeite om het weg te krijgen het was ook veel lachend keek de meester mij aan vieze vuile stomme sukkel dat je bent je zit hier een beetje op je knieën te smeken om genade laat je een beetje als oud vuil behandelen zit hier een condoom leeg te zuigen, gadverdamme zeg jij bent het echt waard om misbruikt en mishandeld te worden, klets deed zijn vlakke hand op mijn wang en klets aan de andere kant ook nog, mijn oren suisden ervan.

Jij bent gewoon een vieze slet en ik ga je trainen zodat je lekker elke dag voor mij kan tippelen vieze sperma verslaafde kut hoer ga ik van je maken. Ik begon echt bang te worden van deze sadistische man terwijl hij voor me ging staan en commandeerde me sloeg en schopte aan de riem trekkend die aan mijn halsband vast zat.

Eindelijk had ik het door en smeekte om genade om zijn zaad alsjeblieft meester kom lekker klaar in mijn mond ik wil het proeven meester ach toe nou meester ik heb het nodig uw hete geil, geef t me aub.

Het verkrachten van mijn mond begon weer gruwelijk stootte hij zijn paal bij me naar binnen alleen nu duurde het niet zo lang voordat zijn pik achter in mijn keel ontplofte en hij met brute kracht al zijn hete zaad bij me naar binnen spoot. Gruwelijk er leek geen eind aan te komen en al die tijd drukte hij mijn hoofd tegen zich aan ik moest slikken en kon geen lucht krijgen ik kokhalsde terwijl hij alweer tegen me aan t schreeuwen was over hoe zo n vieze ondankbare slik hoer ik wel niet was.

Ik moest huilen en voelde me vies terwijl hij mijn handboeien los maakte en mijn halsband ook ik voelde me ook heel geil van binnen zo n meester was ik al heel lang naar op zoek, ik verlangde alweer naar een volgende keer terwijl hij verdween in het duister.

Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Net Webshop Copyright - Opwindend.

.
Jonge negerin man zoekt trio


Hij neukte haar hard nu en sloeg op haar steeds roder wordende borsten , na een minuut of tien zo door te hebben geneukt voelde hij het borrelen in zijn ballen. Hij liet zijn pik nog in haar, nagenietend van zijn felle orgasme, tot dat hij er half slap uit floepte.

Tjerk ging twee meter van haar weg staan en bekeek het resultaat, hij zag zijn dochter snikkend staan, haar kutje stond nog open en een glinsterend straaltje zaad liep langzaam uit haar, langs haar dijen naar beneden. Hij liep naar zijn vrouw toe, haalde de prop uit haar mond en dwong haar zijn pik schoon te likken, hij sloeg in haar gezicht om zijn eis kracht bij te stellen.

Tjerk bleef geil en Amber kon niet anders dan afwachten, of hij nog meer in petto had, daar kon ze op wachten, want zijn pik verdikte zich en kwam langzaam schokkend weer omhoog. Hij maakte haar benen los en knipte de ti-ribs door en haalde plotseling een paar stalen handboeien te voorschijn, het koude staal deed Amber rillen. Amber wist niet hoe gauw ze in het gevraagde standje op de grond moest komen, bang voor nog meer klappen. Amber schaamde zich, want klaar komen op haar verkrachter!

Dat was toch wel het laatste wat ze gewild had, maar haar lichaam dacht daar anders over. Tjerk vulde na een kwartier, haar kutje opnieuw met een verse lading sperma, Amber voelde zijn geil pulserend naar binnen gepompt worden, God wat had papa een dikke harde grote pik zeg, spookte het in haar geile hoofdje. Agnes wist zich geen houding, ze hoorde haar dochter klaar komen en klaar komen en nog eens voor een derde keer, op een vreselijk geile manier klaar komen, voordat de verslappende lul er uit schoot.

Tjerk liet haar zo zitten. Hij moest immers weer met de vrachtwagen weg en zou toch al te laat bij de klant aankomen, als hij niet toevallig naar huis terug was gekomen, omdat hij wat papieren was vergeten, had hij nooit geweten wat zijn vrouw en dochter uitspookte. Hij dacht nu echt, dat ze hem altijd voor de gek hielden, als hij er niet was, een ding was zeker, die geile dochter kon zijn pik vaker krijgen en aangezien hij haar onbeschermd had vol gespoten met zijn vruchtbare geile zaad.

Ze wachtte beiden met iets te zeggen, of te handelen, tot dat ze zeker wisten dat hij weg was. Amber had de stalen handboeien nog om, maar kon wel vrij lopen, dat in tegenstelling tot Agnes, die helemaal was vast gebonden op dekstoel en geen kant op kon.

Nu moest ze haar moeder nog los zien te krijgen, ze knielde voor haar en probeerde met haar tanden de ti-rib om haar polsen door te bijten, terwijl Amber daarmee bezig was, keek ze naar haar moeder en ze zag dat haar tepels door haar shirt heen prikten.

Ze was toch niet geil geworden? Agnes zag haar kijken en werd vuurrood, ze probeerde zich er uit te praten, maar moest toch toegeven dat ze geil werd van het mooie lichaam van haar dochter.

Amber kreeg het voor elkaar de ti-ribs door te bijten, bij haar polsen en die bij haar voeten deed Agnes met een schaar, maar hoe moest ze de stalen boeien om de polsen van haar dochter er af krijgen?! Amber liep nog steeds leeg van het vele zaad, dat haar vader in haar had gespoten, dus pakte Agnes een handdoek om haar kutje en dijen schoon te vegen. Amber ging zitten, met haar benen wijd, zodat haar moeder er gemakkelijk bij kon.

Agnes werd nu ook wild, ze stond op en deed haar kleren uit. Ze stond poedelnaakt voor haar dochter, die nog steeds met geboeide polsen op de stoel zat. Agnes was al zo vaak vernederd en verkracht door haar man, dat ze enigszins wat trekjes had over genomen. Ze pakte het hoofd van haar dochter vast en duwde haar natte open staande kale kut er op.

Amber was nu al vier keer klaar gekomen en al zo ver heen, zodat ze nu tot meer bereid was. Ze duwde haar tong, zover mogelijk in de kut van haar moeder. Amber ging de volgende dag, na er een verzuimd te hebben gewoon weer naar school, haar lange blonde haren nu in twee staarten met strikjes en een verduveld kort rokje, zo dat er bij veel jongens hun mond open viel van verbazing en in menig broek zich wat roerde. Ze zag er opeens hoerig uit, was dat bewust?

Amber normaal een rustig meisje, dat eigenlijk niet opviel, ook al was ze bloedjes mooi en nu opeens rondliep als een volleerde hoer. Agnes op haar beurt, liet zich die ochtend bespringen door de buurman. Thijs was altijd al geil op haar geweest, maar was bang voor de berensterke Tjerk, maar nu Agnes letterlijk gesmeekt had om geneukt te worden, was die grens vervaagd.

 Ze voelt eens aan men pik en zegt mmmmmm.  Eens de kledij aan moet ik teru Fantasie deel 3 Als de Mrs gedaan heeft neemt ze die kapotte nylon met men eerste half opgedroogde zaad en ze wrijft haar natte kutje daarmee af met mijn resten en daar waar nog restjes liggen en ze stopt het in mijn mond.

 Ze maken mij los en moet op de grond gaan liggen met armen en benen gespreid. Fantasie deel 2 Dan komt de Mr plots met zijn harde pik boven mij staan en vraagt guess what's now?

 Ik smeek neen neen maar bezwijk onder de druk.  De Mrs houdt mijn bedekte nylonkop vast en neemt de pik van de Mr en laat hem in mijn nylonbekje glijden.  Ik moet mijn tong meer gebruiken,ja Mr en Mrs. Net thuis van de late dienst trok ik een flesje bier los, en ze smaakten me prima. Sommige mensen begrijpen niet wat een profiel en sublijst inhoudt Nou voor die mensen, het is de bedoeling om die door te lezen om zo de informatie te vinden over die persoon.

Het is zinloos en vooral onnozel om vragen te stellen als het antwoord al op het profiel en in de sublijst sta Mijn eerste dag Vind leuk om mijn foto's te plaatsen wacht alleen nog een op een leuk gesprek Ben trouwens echt de persoon op de foto's heb een Facebook en een instagram Om het te bewijzen en voor de liefhebbers mijn eigen nummer.

Gehoorzame geile slet grenZeloos, hard sm. Eerbetoon De weldaad van het opvoeden. Haar tomeloze verlangen naar meer is stimulerend en uitdagend. Haar toewijding is pril en onbedorven. Zij zit in de achtbaan van de emoties en opwinding. Het gevoel dat zij me schenkt GezelligGeil Leuke gezellige chat.

Hij heeft vandaag een kerenbroek aan en een zwart shirt en ik zit natuurlijk bijna naakt naast hem Keysha en haar roddels en achterklap Keysha meent te kunnen oordelen dat ik fake ben.   Nu is het meerendeel van de fakers man die zich voor vrouw uit geeft,  Door aan anderen te moeten vertellen dat ik schijnbaar fake ben, wordt dit platform zeker niet fake zuiverder.

Wel heel vaak online dat geeft mij ook weer te denken. Avondje uit Mijn vriend J nam mij mee naar een feestje. Hij hoeft mijn nooit te zeggen hoe ik me moet kleden want dat weet ik inmiddels hoe. Mijn lange rode haren ogestoken beetje wild. Ik had deze keer mooie naad kousen zwart jarreteles ook zwart geen slipje natuurlijk en een zwart torseletje eentje Fantasie Fantaseren over een rollenspel.

 Graag zou ik eens gekidnapt willen worden door een dominant koppel.   Ik wordt uitgenodigd door een mooie dame bij haar thuis.  Ze verleidt mij en vraagt of ik het wat kinky wil.  Uiteraard zeg ik Ze trekt voor mij neus een sexy hoerig pakje a Volgend weekend de 13de Welke dame heft zin om met me me mee te gaan naar een hotelletje Ik betaal de kamer Zoals afgesproken kleed je je in de keuken uit en zorg dat je piemel stijf is.

Daarna kom je als een hondje de kamer binnen. Ik hoor de deur zachtjes open en dicht gaan, even is het stil, en zie ik je als een hond naar binnen komen lopen. Schamper lach ik, wat zielig, een vent die lo Een heerlijke geile massage gehad waarin ik 2x heftig klaar kwam. Was ontzettend geil heb me geheel over gegeven in zijn handen. Heb hem erna uit dankbaarheid afgetrokken. Hou van mijn Meestrr Vandaag mijn gekregen.

Ben trots dat ik van mijn Meester ben. Morgen pis over mijn hoofd en opdrinken. Gedachtegang van slaafjes die ik niet snap Subjes, tja, met een gedachtegang die ik niet snap, werkelijk niet.

Op de chat zijn ze zo lief en aardig, alleen een beetje jammer dat ze zoveel over zichzelf praten, over hoe graag ze willen dienen??! Zorgzaam vervolg fantasie Hij hielp haar in haar jas en hield de deur voor haar open. Hij liep naar de auto en hielp haar instappen. Zelf ging hij op de bestuurdersstoel zitten. Steels keek hij af en toe naar haar terwijl de cd speler haar lievelingsmuziek speelde.

Hij zag dat zij al helemaal in een r Zorgzaam fantasie Hij had haar kleding voor haar klaargelegd zoals hij dat altijd deed als zij stond te douchen. Ze zouden die avond weg gaan en hij wilde dat ze er perfect uit zou zien. Hij wist hoe dat hij er voor kon zorgen dat ze er optimaal geil uit kon zien.

Hij zag haar perfectie en wilde dit benadru Geen Cyber Meer voormij Vandaag heb ik me zelf weer iets ergs aangedaan. Daarom heb ik besloten geen Cyber S. Ik heb in mijn ogen vreselijke dingen gedaan en dat heb ik dan ook zelf gedaan. Ik hoop dat mensen mij kunnen helpen waardoor ik, Juist dit niet meer ga doen! Ja, M ik kan tegen pijn heel veel En dat komt er op neer dat het geen zin heeft om achter je pc te blijven zitten.

Maar is dat niet onze maatschappij! Alles in de cyber? Ja, dat is spelen met je zelf! Ik heb de tip gekregen ga eens naar een bijeenkomst. Heb direct wat u Heb ik mijn opdracht kunnen uitvoeren. Ja ik ben ook mezelf tegen gekomen. Daardoor heb ik geprobeerd met andere in contact te komen. Jammer dat ik mijn ervaring niet kon delen met de mensen waar ik toenadering heb proberen te Even tussendoor Mijn ervaring van gisteren.

Pff Gisteren Is denk ik de spanning eraf gegaan. Mijn Mrs M leek wel boos. Na een paar korte opdrachten en hop klaar. Maar wat was dat lekker. En Ja Mrs M ik heb de dingen gehaald, Om mee te spelen! Ik hoop je vanavond weer te spreken! Doordat ik te snel wilde zijn kwam het effect nietRaarIk hoop dat mensen mij kunnen zeggen waarom dit was. Het klopte gewoon even niet.

Ik wil het nog wel eens proberen meer Eerst een moet ik het gevoel hebbenAls iemand di Ik weet dat ik niet realtime is. Maar ik moet alles eens gedaan hebben anders kan ik er niet over mee praten. Ben hier Mrs M. Zij heeft me even laten voelen wat mijn onderdanige kant is Jammer maar we laten het niet hangen! Hij maakte me los Zeker als er weer een dag aanbreekt dat ik geil wakker word en verlang naar een meester, een echte dominant die mij echt aan kan.

Vandaag is weer zo'n dag. Kan het avontuur nu echt gaan beginnen. We zullen het wel zien! Hoe het begon Mijn vriendin vond dat ik weer eens een leuke man moest daten en had een date geregeld met haar baas, gerard.

Hij past bij je had zei ze heeft je al eens gezien en heeft interesse. Zo gezegd zo gedaan we hadden inmiddels verschillende dates gehad waar hij enorm uitpakte met etentjes en zo, H Contact       Adverteren       Disclaimer. Het wind me op maar tegelijk voel ik me schuldig.

Ook voel ik me dan zo onderdanig dat ik het liefst op mijn knieën ga en een pik zou willen pakken. En wie weet nog wel verder gaan. Ik woon inmiddels op mezelf en heb een paar slipjes gekocht via internet. Als ik die draag word ik al snel geil en trek me dan af, fantaseer dat ik genomen wordt in een kutje, maar ja die heb ik niet.

Na de tijd voelde ik me weer schuldig, het klopt niet. Zo zit ik in de trein wat te mijmeren over travestiet en zijn en zo als een strenge mannenstem me naar mijn vervoersbewijs vraagt. De man kijkt me streng aan omdat ik niet gelijk reageer.

Sssorry meneer, ik was in gedachten. Ja,ja, pak nou maar je kaartje. Hou houdt het kaartje tegen zijn scanner en kijkt me schuin aan.

Ik krimp ineen onder die blik. Ik voel me klein worden, kijk naar de vloer. Heb je niet ingecheckt jongen? Ik schrik, het zal toch niet Niet liegen tegen mij he, ik krijg een rode kop en zie andere reizigers naar me kijken. Misschien is uw scanner niet goed. Hij lacht, denk je dat ik achterlijk ben jongen, dat ding is prima, net nog bij anderen gebruikt. Maar meneer echt ik heb wel ingecheckt, alstublieft u moet me geloven.

Ik voel me nu zo nederig en klein. Dan zie ik zijn blik veranderen, loop jij maar even mee. Hij pakt mijn hand en wacht niet af tot ik ben opgestaan maar sleept me gewoon mee.

Een andere man zegt, ja gooi die zwartrijders maar eruit hoor. Hij neemt me mee naar zijn hokje. Alstublieft, geen boete ik heb daar geen geld voor, ik zal er gelijk uitgaan, doe gelijk wat u zegt hoor. Dat zal je zeker jongetje. Je hebt geluk want ik ben in een goede bui. Waar moet je eruit. Over twee haltes meneer. Hij knikt, je hebt geluk dat is het einde van mijn dienst en ga ik er ook uit. Hoe heet je jongen. Dan drukt hij me naar beneden.

Kniel voor me jongen, ik heb allang je onderdanigheid gezien. Ik kniel braaf en kijk naar de vloer, hoe kan hij dat zien vraag ik me af, ja ik voel me nu echt onderdanig en krijg ook vreemde kriebels in mijn buik. Voel mijn kleine piemel hard worden zelfs.

Onrustig schuifel ik op de knieën. Wat is er jongen. Niets is geen goed antwoord, hij pakt mijn kin en trekt mijn gezicht omhoog, kijkt me dan streng in de ogen. Wat is er jongen, wees eerlijk tegen een meester anders krijg je straf he.

Ohh jee wat overkomt me. Ik, ik, stotter ik, ik heb een stijve meneer en die zit niet goed. Hij knikt, goed zo, je mag opgewonden worden van deze situatie, dat is een goed teken hoor. Hij bukt en voelt in mijn kruis, friemelt wat en voordat ik het door heb is mijn rits open en hangt mijn piemel uit de broek.

Noem je dat een stijve, hahaha, een meisjes klit is nog groter. Je zou beter Bertina kunnen heten, lacht hij. Dan doet hij zijn rits open en haalt zijn grote pik eruit, kijk dat is een pik. Pak hem maar vast dan weet je hoe een echte lul voelt. Voorzichtig pak ik de pik beet alsof hij zo kan bijten. Ik haal mijn hand wat op een neer en trek hem af zonder bij na te denken.

Ik voel hem hard worden in mijn hand en besef dat ik dat doe. Het geeft me een geil gevoel. Vol overgave kijk ik naar de harde paal in mijn hand. Ik blijf hemaftrekken en hij kreun tevreden. Ik schaam me diep. De trein vermindert vaart en ik weet dat ik er hier uit moet en de meester ook dus. Staan en stop je zaakje weg, commandeert de meester. Heb je tijd vanmiddag. Ik knik ja meneer. Dan ga je met me mee, je hebt mijn interesse. Ik zoek nog een slaafje en als je wil loop je achter me aan, zo niet vergeet je dit en wil ik je niet meer zien.

Ik kleed me weer netjes en als hij uitstapt loopt hij zonder te wachten gelijk naar de uitgang. Ik loop achter hem aan. Bij het poortje check ik automatisch uit. Er staat u bent uitgecheckt. Even kijk ik stom naar het apparaat, ik was niet ingecheckt zij hij toch, hij heeft me erin geluisd.

Toch vind ik het niet erg. Met kriebels in de buik loop ik achter hem aan. Met grote passen loopt hij voor me aan zonder om te kijken. Ik moet een beetje snel doorstappen om hem bij te houden. Hij stapt in een auto en snel stap ik aan de andere kant in. Hij kijkt me aan, goh ben je er nog, mooi zo. Hij buigt naar me toe en opent het dashboardkastje, pakt een paar boeien en een kledingstuk. Omdoen en aantrekken, als je dat doet ben je van mij en spreek je me aan met meester.

Ik knik, ja meneer en met een glimlach ja meester. De boeien gaan om en gelijk voel ik me nog meer onderdanig. Dan pak ik het kledingstuk, het blijkt een zwart kanten damesslipje te zijn. Ik glimlach en kijk hem aan, hoe weet u dit meester. Hij glimlacht, ik zag het aan je, ik heb daar een oog voor meisje. Snel doe ik mijn broek uit en wissel mijn boxer voor het kantje slipje.

Mijn piemeltje is nu keihart en het liefst zou ik me nu aftrekken. Zijn hand wrijft over het broekje, daar wordt je geil van he. Ja meester echt wel. Hij start de auto en ik voel me wel wat opgelaten als we door het drukke verkeer rijden, hoop maar dat niemand in de auto kijkt.

Toch blijf ik opgewonden, rij nu met een vreemde meester mee, zit in een slipje naast hem en draag zijn boeien. Ik voel me fijn ondanks dit alles. Buiten de stad komen we al snel bij een landhuis, hij gaat de oprijlaan op en ik verbaas me dat een conducteur in zo'n groot huis kan wonen. Is dit uw huis meester? Ja meisje, zeg maar een leuke erfenis van een rijke oom. Eigenlijk hoef ik niet te werken, maar als je de hele dag thuis zit ontmoet je geen leuke femboys zoals jij he.

Ik moet erom grinniken en geef hem gelijk. Hij zet de auto voor de garage en ik besef dat ik nu in het slipje naar buiten moet. Mag ik even mijn broek aandoen meester?