prive slavin trio hoeren

Een kajira die na 6 dagen van negeren door haar master voor de cam zelfmoord pleegde? Er is niemand die mij wijs maakt dat een vrouw met een normaal werkend vol verstand de hoer speelt uit vrijwilligheid.

De fantasie van de hoer spelen kan immers overal, in parenclubs , in trio verhoudingen en op andere plaatsen. Een verkrachtingsfantasie is ook NIET!!! Toch zijn er vele vrouwen die met deze fantasie rondlopen , en evenveel mannen die deze fantasie ten uitvoer kunnen brengen. Maar altijd een uitvoering met meestal de eigen partner.

Vandaar dat ik de kreet "in een rollenspel met eigen Dom"eigenlijk het meest dicht bij de "normale gang van zaken vindt komen. Mag ik deze dicussie een wending geven?

Ik kan me daar weinig nog bij voorstellen. Bij gewone vanilla sex werkt het -denk ik- zo dat er van het hele cachet dat liefde met zich meebrengt niks overblijft op hem moment dat je het 'koud' doet bij een prostitue. BDSM heeft niet perse met sex te maken, maar wel met heftige gevoelens en in mijn ervaring gaat het beter als er ook liefde is. Hoe is dat voor jou als professionele domina? Is de relatie met een betalende sub anders dan met eentje die je vanuit niet commerciele motieven behandelt?

Is domina zijn in jouw beleving anders dat prostitue zijn? Misschien kunnen we van je antwoorden weer een leuke link terug maken naar de discussie hierboven over sub in de prostitutie. Even twee antwoorden , 1 voor ichi en 1 voor rebis, te beginnen met de eerste. Ik zie mijn studio niet als beroep , maar als roeping , en het idee is geboren met de gedachte dat BDSM betaalbaar en bereikbaar moet zijn voor iedereen.

Kostendekkend is wat anders als dikke winst. Ik heb ook geen"werkneemsters"in dienst , maar een aantal vriendinnen die zich met hart en ziel in BDSM kunnen"uitleven"binnen de grenzen van de gasten, maar zeker binnen hun eigen grenzen.

Wij weten allen dat wij nooit een dikke auto of een villa er aan over zullen houden , maar de gedrevenheid van Mij en Mijn Team is erg aanstekelijk en we genieten met volle teugen van alles wat BDSM ons bied.

Als je op onze site kijkt zul je ook zien dat we in tegenstelling tot vele anderen die op een laagbasistarief werken absoluut GEEN sex hebben en NIET bloot gaan..

Wat je ziet is wat je krijgt , niets meer , niets minder. In de afgelopen jaren is gebleken dat de formule die wij hanteren ook gewoon werkt, speciaal voor"jongere "beginnende SM ers, vrouwen geen kosten en minder validen. In het begin is het heel moeilijk geweest omdat vele grotere studio's ons zagen als bedreiging of concurentievervalsing , mede dankzij de complete studio die we in eigen beheer hebben gebouwd.

Die storm is overgewaaid, en ik denk vanwege het feit dat ieder gewoon zijn of haar ding moet doen. Toch wil ik mezelf , en mijn Dames, absoluut niet vergelijken met prostituees , al zien we , de dingen die we doen , wel als een vorm van dienstverlening eigenlijk. Zolang ik met veel plezier in mijn prive SM en in mijn studio kan blijven doen wat ik doe ben ik een tevreden mens.

Een vrouw die ooit een droom had en die langzaam maar zeker haar droom bewaarheid ziet worden. Daarbij organiseren we meetings , workshops , en info avonden , allen op kleinschalige basis , vanwege het directe contact wat je met de mensen hebt. Ook daarin is gebleken dat er idd behoefte is aan een persoonlijke manier van doen , met een "normale huiskamersfeer"zoals ik het graag noem. Maar zoals altijd zullen de meningen hier sterk over verdeeld blijven en ben je ook als semi commercieel Mrs voor de ene een hoer en voor de andere een zegen.

Ik weet niet meer welk artikel of welke site deze berichtgeving stond. Wel heb ikzelf ervaren dat het Gor verhaal bij sommige vrouwen ontzettend veel losmaakt , en ze er als het ware helemaal internet verslaafd aan kunnen worden. De grootste straf hierbij is altijd de optie negeren. Rijst de vraag , ben je als getrouwde vrouw met twee kinderen , dan niet ontzettend labiel om hier zo in op te gaan dat het geeindigd is zoals bij de nederlandse vrouw in kwestie?

Er zijn verhalen te over over dit soort situaties , te bedenken dat er twee kanten aan elk verhaal kunnen zitten en dat er altijd twee mensen er voor nodig zijn. Voor vele vrouwen en mannen is internet een vlucht uit de ruwe , harde reeele wereld waarin we leven , dat dit bij heel veel mensen heel erg ver kan gaan is wel te begrijpen. Dat er geen controle op kan zijn, zowel sociaal als wettelijk is ook niet vreemd , maar er zijn al landen waar er iets aan gedaan kan worden. In Belgie heeft men een card reader ontwikkeld waar je een id bewijs of electronisch paspoort in moet steken om uberhaupt te kunnen chatten op welke box dan ook, zodat men bij de hoofdserver alle gegevens heeft van hen die chatten.

Een stukje privacy dat je inlevert , en helaas nog niet operationeel, maar wel een vorm om mensen te beschermen tegen anderen , maar vooral tegen zichzelf. Vergeet niet dat internet een machtig medium kan zijn voor die gene die het ge-of misbruikt tenslotte. Maar als het goed is , staat er nog een stukje op een pagina van een Nederlandse Gor Tribe , misschien dat je via de bdsm pagina kunt zien waar je moet zoeken.

Nog even terug naar ichi: Je vroeg naar mijn beleving , maar in mijn gedrevenheid week ik af met het antwoord. Allereerst zie ik je vraag als een normale vraag en absoluut niet als belediging. Daarnaast heb ik in mijn priveleven zoveel met SM , dat dat ook in de com. De relatie die ik heb met mijn "betalende"subs is geen relatie zoals met mijn stalsubs, die ik overigens waardeer en al vele jaren heb. Toch kun je wel spreken van een relatie, ook in een spel van twee of drie uur.

In mijn beleving wil ik de fantasie van de gast e zo dicht mogelijk benadren , ik heb de absolute wil om te laten zien dat BDSM heel erg positief kan zijn , en veel meer is dan zweep,klemmen , enz enz.

Door mijn open instelling heb ik gemerkt dat er mensen zijn die op een regelmatige basis blijven komen , maar ook de vrijheid nemen om aan te komen waaien voor een bak koffie , of , tja, gewoon zo maar even, zonder bijbedoelingen van twee kanten. Ik denk dat een prostituee ook haar favo klanten heeft , en ook mensen die hun hart uitstorten , of waar zij haar verhaal tegen kan doen, wat dat betreft zie ik wel de gemmenschappelijke maatschappelijke faktor.

Maar de overgave waarmee ik kan spelen , alles om me heen vergetend , inclusief de tijd,inclusief wie of wat maakt voor mij het verschil. Mijn enthiousiasme werkt schijnbaar aanstekelijk , want in de laatste 5 jaar heb ik ooit 1 enkele "ontevreden"gast gehad.

Daarbij neem ik uiteraard de vrijheid om tot een weigering over te gaan als er iets mis zou zijn. De regels die ikzelf heb opgesteld , gelden immers niet alleen voor de mensen die als gast komen , maar ook zeker voor mijzelf. Het verschil want daar was je vrag op gericht tussen het verhaal fantasie van de slavin die de hoer speelt, en mijzelf zie ik vervolgens als: Ik doe wat ik doe uit vrije wil en maakte van mijn fnatasie iets tastbaars.

De slavin in het forum doet dit"vrijwillig"voor haar Dom. Het verschil zit m uiteraard in het hebben van sex , en in het feit dat ik het hele verhaal nog steeds afdoe als de fantasie van een wannabe Dominante man. De discussie gaat een interessante kant op. Ik heb wel eens eerder wat botte opmerkingen in discussies gemaakt over het feit dat de meeste commerciele meesteressen het zo'n enorm belangrijk item vinden om met hoofdletters te onderstepen dat ze niet aan sex doen.

Dat ze dus geen hoer zijn. Je hebt me volledig overtuigd van jouw integriteit. Maar iedereen die wel eens het book 'the happy hooker' van Xaviera Hollander heeft gelezen, zal ook overtuigd zijn van haar integriteit.

En iedereen had daar plezier van. Kun je mij mischien uitleggen wat daar mis mee is? By the way, om even op het oorspronkelijke bericht te reageren: Wat valt er te leren voor een slavin van of over andere mannen?

Wat hen geil maakt vind ik niet zo interessant. Ik vind , en dat is zeker een overtuiging die voor mijzelf geld , dat ieder zijn of haar eigen ding moet doen. Mijn uitleg is de meest simpele die er is. Ik ben naast mijn com. Mijn eisen aan mijn partner zijn van hoogstaande aard , dus mag mijn partner dat van mij evengoed eisen. Dat ik de totale vrijheid heb in mijn SM leven is iets wat bij mijn "eisenpakket"hoorde destijds.

Mijn vriend is evenals ik een Dominant , en heeft , ook net als ik , de vrijheid om zijn sm beleving in te vullen naar zijn maatstaven. Dat er sprake is van een gelijkwaardige lijn in onze opvattingen over SM en sex is een stilzwijgende afspraak die tot nu toe , en uiteraard hopelijk in de toekomst blijft werken. Wat ik hierbij niet vergeet is dat SM voor velen, en voor ons ook gepaard kan gaan , of gaat met een flinke dosis erothiek.

Maar in mijn ogen zijn erothiek en sex wel twee totaal verschillende dingen. Omdat de BDSM werled niet gezien wordt door de"maatschappij"zoals de bdsm wereld voor velen is , zal er altijd sprake zijn van de simple connecties die mensen kunnen maken.

Wij lopen allemaal tegen vooroordelen aan , ik in Belgie waarschijnlijk meer als mensen in Nederland. Dat kan ik uit ervaring zeggen.

Als ik of wij niet veroordeeld willen worden om wat we doen , mag ik ook niet het recht nemen om anderen te veroordelen uiteraard. Echter is het wel zo dat ik in een discussie mijn standpunten verdedig , omdat ik ook mijn eigen overtuiging heb. Ik heb echter niet , en nooit de wijsheid in pacht natuurlijk , en zal voor een gezonde , normale discussie altijd in zijn , mits het op respectvolle wijze gebeurt.

Met vriendelijke SM groet Mrs Angel. Ik bloos een beetje van erik , die ik me heel erg goed voor de geest kan halen, hahahahaha. Maar lanzaam verandert deze discussie in iets wat echt waarde lijkt te hebben voor sommige mensen. Zijdelingse info genoeg om een compleet nieuwe discussie te beginnen zou ik zo zeggen.

Ik doe dit overigens met veel plezier. En ja , het antwoord is reeds door mij gegeven Rebis, hoe labiel kan iemand zijn voor dit soort acties Maar er zijn nou eenmaal mensen, zowel m als v , die er een neus voor hebben om er sociaal zwakkeren uit te halen. Daar mee bedoel ik niet dat ze sociaal niet deugen , maar meestal een heel erg beperkt sociaal leven hebben.

De "huisvrouw"die een hele dag thuis zit met de kids naar school , de jonge vrouwen die in hun leven nog niet precies weten wat hun sexuele gedrevenheid is , enz enz. Het is meer een vorm van overdreven aandacht krijgen , lijkt inderdaad op het loverboy verhaal. Maar het gebeurt gewoon , bij de buuf, bij een nicht , een tante of de lerares van 1 van je kids op school. Neem iemand eerst zijn of haar sociale contacten af, vervolgens de eigen mening , de bron van inkomsten de familie enz enz , en je hebt een stuk klei dat je kan kneden onder dwang naar eigen vorm.

Ik doe hetzelfde in principe , alleen is er sprake van verschil in vrijwilligheid. Zo gauw iemand niet meer de wil of het vermogen heeft om voor zichzelf te beslissen of te denken zit je heftig fout. Maar de andere kant van het verhaal?? Is het niet zo dat de "slavin"haar eigen verantwoordelijkheid niet aan wil of kan? En vervolgens deze verantwoordelijkheid uit handen geeft omdat ze dan zelf nergens de schuld van kan krijgen? Is het niet gewoon lekker makkelijk als iemand voor je denkt?

Zonder opdracht is de was niet gedaan , de rekeningen niet betaald enz enz. Ook dit is een tweezijdige richting uiteraard , en zoalss gezegd: Je hebt er twee mensen voor nodig , de gebruiker en de gebruikte. En voor iedereen die serieus dit forum lees en bijstaat.

Hartelijk dank voor het lezen en schrijven in dit soort interessante discussies, ook ik leer elke dag nog steeds bij. Greetings CarpidoM, Bedoel je dat men hier zoiets zou moeten hebben zoals de "geek" community had begin jaren '90?

De befaamde "geekcode" http: Het leuke aan die codes was dat men het gebruikte in de signature-lijnen van emails, en je dus geen codes naast je naam hoefde te zetten. Het zou niet al te moeilijk zijn om een soort gelijke code af te leiden voor bdsm en zelfs aanverwanten. Het nadeel van een dergelijke code is dat mensen soms anderen zouden kunnen discrimineren omdat hun interessegebieden of expertiseniveau anders ligt Waarom gelooft bijna niemand dat een slavin daadwerkelijk er vrijwillig voor kan kiezen om de hoer te spelen?

Of eigenlijk te zijn? Toevallig ken ik het meisje in kwestie waar de eerste post over ging en ik weet dat zij het volledig vrijwillig gedaan heeft.

En ook ik heb ervaring als hoer in opdracht van mijn meester. Allebei niet achter het raam op de wallen, wat om veiligheidsredenen niet zo snel uitvoerbaar is, maar wel volledig vrijwillig en zonder dwang. Van het geld dat mijn meester er voor krijgt, koopt hij leuke speeltjes voor mij of voor ons samen, die anders misschien te duur zouden zijn. Wat is daar mis mee, als beiden dat willen en kunnen? Daar heb ik in deze discussie nog steeds niet echt een antwoord op gevonden D Deelnemer Ik denk niet dat er veel mensen zijn die denken dat het echt 'onder dwang' gaat amber.

Wat veel meer speelt is iets dat ik in de discussie over "vrijwillge vrouwlijke besnijdenis" ook van Riverland ook al opmerkte. En heeft een Dominant niet de taak om de grenzen te bewaken? Niet alleen zijn grenzen, maar ook de hare. Heeft een Dominant niet ook de taak om te bewaken dat een sub niet "te" ver voor hem gaat? Dat ze niet over grenzen heen gaat die niet goed voor haar zijn, uit ZIJN verlangen.

Haar verlangen hierin is soms slechts een afgeleid verlangen: Het verlangen om zijn verlangens te voldoen. Ichi hierboven geeft zelf al aan dat hij zelf soms? Welliswaar is die behoefte zoals hij schrijft diep weggestopt, maar toch Wat mijzelf betreft is alles toegestaan in liefde en BDSM Maar de argumenten en motieven die Riverland aangeeft om zijn sub als prostitue te werk te zetten zijn wat mij betreft te licht, ik kan alleen maar hopen dat hij weet wat hij doet.

Je hebt gelijk wat betreft zijn argumenten, Balak, maar omdat ik haar persoonlijk ken, weet ik dat zij het niet alleen maar doet, omdat hij dat zo graag wilt, dus kijk ik er iets anders tegenaan en zie ik alleen de opmerkingen daarna dat dat niet kan en dat er mensen zijn die eraan twijfelen of het uberhaupt wel echt zo is.

Zijn argumenten zijn inderdaad wat mager, maar het is niet zo dat zij het alleen maar doet om aan zijn verlangen tegemoet te komen. Dat geldt ook voor mij niet. Maar je hebt volledig gelijk dat een Dom daar de verantwoording voor heeft, om in de gaten te houden wat haar grenzen zijn en wat sommige dingen met haar doen.

Ook al geeft ze aan dat ze het wel wil. Het enige is dat de reactie op het feit op zich, wel erg negatief was, waardoor ik me aangesproken voelde, omdat ook ik me door mijn meester laat verkopen als hoer en daar echt volledig geen enkel probleem mee heb en we er allebei van genieten en er bewust voor kiezen.

Dus vandaar mijn reactie Maar gezien de posts van Riverland kan ik me de reacties daarop erg goed voorstellen. Dat kan natuurlijk, iedereen zijn eigen visie en voorkeuren. Beste Riverland, Je gebruikt een hoop mooie woorden om goed te praten wat jullie doen.

Als die allemaal op waarheid berusten zou je kunnen concluderen dat er niks aan de hand is en jullie je hier goed bij voelen, maar ik zie wel een paar tegenstrijdigheden in je verhaal.

Om de mooie hoogdravende dingen die je zegt of uiteindelijk toch over de centen? Ik krijg hierdoor de indruk dat het het laatste is. Ik zou me helemaal geen pooier wensen.

Greetings Riverland, "Pooier-hoer is een bijzondere verhouding net zo als meester-slavin. Als jij dat vindt, dan is dat jouw vrije keuze. Ikzelf kan me op geen enkele manier vinden in deze vergelijking. Er zijn meer dan genoeg manier om iemand op een uitgebreide manier zich te laten verdiepen in sensualiteit en seksualiteit. En prostitutie hoort daar voor mij niet bij. Ik heb alle respect voor dames die het oudste beroep uitoefenen.

Maar al jouw argumenten ten spijt blijft het me ontgaan welke "meerwaarde" je slavin daaraan overhoudt. Ik hoop alleen dat je slavin op evenveel bescherming en respect kan rekenen als een professionele pooier zijn beschermelinges kan bieden. Anders blijf je zoals het merendeel van de ordinaire pimps een gewone zakkenvuller die niet creatief genoeg is om zelf voor zijn eigen broodwinning in te staan. Maar prostitutie of ahem "professionele hulpverlening" is voor mij geen spel- of scène-element.

Mijn klemtonen liggen daar heel ver van verwijderd. Mijns inziens gaat deze discussie voor een deel over diegeen die vinden te weten hoe het hoort en moet, over diegeen denken te weten hoe het moet en degeen die een vrije beleving kennen zonder over anderen te willen oordelen.

Als een Dominant reden heeft om zijn slavin als hoer te laten werken dan is dat zijn keus, voor een slavin moet het voldoende zijn om te weten dat ze beschermd wordt en dat ze haar Meester op die manier gedienstig is.

En ook de ervaring van amateur hoertje in een club hoorde daar bij. Riverland, je hebt maar een deel van mijn vraag beantwoord. Ik constateerde dat je klaagde over lage verdiensten. Ik leid hieruit af dat het je ook om de centen gaat. Een pooier is geen pooier omdat het 'zijn' hoer ten goede komt, hij is pooier vanwege de voor hem makkelijke verdiensten. Dat is geen bijzondere verhouding, of je moet uitbuiting als iets bijzonders zien!

De parallel tussen een professionele dienstverleenster en een slavin zie ik al helemaal niet. Een professional doet het voor de centen en, zoals bij elke soort werk, is het mooi meegenomen als je daar ook plezier aan kunt beleven.

Maar slavin ben je volgens mij om andere redenen. Riverland, je hebt mijn vraag nog steeds niet beantwoord. Wat is volgens jou de overeenkomst tussen een pooier-hoer verhouding en een meester-slavin verhouding?

En wat is er o bijzonder aan een pooier-hoer verhouding? Of is het te moeilijk daar een antwoord op te geven? Zij had het nodig om te laten zien en voelen dat wat ze van me kreeg niet met geld uit te drukken is.

Voor haar heeft dit echt gewerkt en is 1 van de beste subs die ik heb mogen opleiden. Maar om je sub nou hoer te laten spelen, Maar zo heeft iedereen zijn ding natuurlijk: Persoonlijk zet ik haar dan liever achter een cam, is ook betaald waarmee je dan weer attributen kan kopen: Het was de bedoeling dat ik me daar klanten op zou pikken en tegen betaling mij seksueel zou laten gebruiken. Ik had van te voren aangegeven dat ik niet wist hoe ik hier achteraf op zou reageren.

Al met al betekende deze avond het begin van het einde van de relatie. Het geld wat ik die avond verdiend heb, heb ik bij het beeindigen van die relatie gekregen van hem. Het was op zich niet die avond die het begin van het einde was, maar de nazorg die ontbrak, waardoor ik door een moeilijke periode ben gegaan. Terugkijkend leg ik de schuld niet bij die dom neer, ook ik heb mijn aandeel in het gebeuren. Op die avond zelf kijk ik met gemengde gevoelens terug. De avond wordt gekleurd door de zeer slechte nazorg achteraf van de desbetreffende dominant.

De macht die ik op dat moment had, door te bepalen welke man ik mee naar boven wilde nemen, vond ik echt opwindend. Het was een ervaring waar ik van geleerd heb, waar ik gevoelens in mij heb ontdekt waarvan ik niet wist dat ik die had. Een eenmalige ervaring, niet voor herhaling vatbaar. Ik vind het knap dat deze vrouw het wil en kan. Wat ik er uit begrijp is dat het met beider goedkeuring gebeurd. Ik begrijp dan ook niet de consternatie die er over is ontstaan, maar dat kan aan mijn blonde koppie liggen.

En zo de berichten te lezen kan ik me voorstellen dat Riverland of zijn slavin niet meer reageert. Eerlijk gezegd heb ik nooit kunnen begrijpen wat er voor mannen nou zo fascinerend en opwindend is aan sex tegen betaling en degenen die dat leveren.

Laat staan dat ik snap hoe dat bevredigend kan zijn. Dat zal waarschijnlijk ook altijd een raadsel voor me blijven. Net als het altijd een raadsel zal blijven hoe een man degene om wie hij geeft daartoe aan kan zetten. Betaalde sex komt op mij toch vooral als een soort surrogaat over. Ik kan me wel voorstellen dat er als er vraag is het aanbod vanzelf volgt. Maar weer niet hoe iemand dat aanbod dan met plezier kan doen. Maar goed, ieder zijn meug natuurlijk ;- Wat me in de berichten van Riverland vooral opvalt en irriteert is dat hij zichzelf tegenspreekt.

Hij zegt dat hij en zijn slavin hiermee een 'hoger' doel willen bereiken. Gezien mijn visie op betaalde sex kan ik me daar al niks bij voorstellen. Maar dat is hun zaak. Ondanks al zijn mooie woorden klaagt hij echter wel over de geringe verdiensten.

Daarom denk ik dat al die mooie woorden nep zijn. Het lijkt mij dat deze Riverland niet meer reageert, omdat het niet waar is. In zijn profiel geeft hij aan geen vaste bdsm-partner te hebben en bij de contactadvertenteies staat een advertetie van hem waarin hij een slavin zoekt. Op zich is de discussie die hierdoor is aangezwengeld wel erg interessant.

Een van mijn eerdere Meesters wilde mij prostitueren en heeft dat, zonder mijn medeweten, ook gedaan. I meende slechts uitgeleend te worden voor zijn plezier. Toe ik er achter kwam hoe de vork echt in de steel zat, voelde ik mij vies en misbruikt. Hoi Pien, Of Riverland wel of niet liegt weet ik ook niet.

Maar ik heb wel ernstige twijfels aan het waarheidsgehalte van zijn verhaal. Ook zijn oorverdovende stilte naar aanleiding van mijn vragen spreekt in mijn ogen boekdelen. Ik sluit me aan bij wat je verder zegt. Overgave is een kwestie van vertrouwen en dat komt mijns inziens pas als je iemand goed kent. Uitgeleend worden of je moeten prostitueren brengt dan ook nogal wat risico's met zich mee. De discussie over of het wel of niet waar is kan ik direct kortsluiten.

Het subje in kwestie is een vriendin van me en ja, het is waar. Ik ken Riverland niet zo goed alleen via mail en kan zijn beweegredenen om zijn subje als hoer te laten werken niet verklaren. Maar ik weet wel dat zijn subje de keren dat ze als hoer heeft gewerkt, er volledig achter stond en hier absoluut geen spijt van heeft. Meer persoonlijk kan ik zeggen dat ik mijn eigen subje amber ook een aantal keer als hoer heb verkocht.

Iets andere situatie dan bij Riverland, want ik was er altijd bij aanwezig en heb klanten persoonlijk geregeld. Dus geen bordeel of achter het raam. Ik kick er op om mijn subje gebruikt te zien worden en er zelf niet bij zijn heeft voor mij dus geen waarde. Mijn subje vind het opwindend om gebruikt te worden en haalt haar kick uit het feit dat ze weet dat ik het zo opwindend vind en dat ze mij op die manier dient.

Ik doe soms trouwens ook gewoon mee. Kortom we vinden het beiden geil en halen er beiden op onze eigen manier een kick uit. Hoi mannen ik zoek een geile kinky d Mijn Teef bied ik dinsdag 12 juni aan, ze moet dienen aan mij, haar kut en bekkie zijn voor pik, har Mijn Teef bied ik dinsdag 12 juni aan, z De Meester uit Deventer. Hii, Ik ben Lisa, een jongen van 27 met meisjesdromen, meisjesverlangens en vooral meisjesoutfitj Hii, Ik ben Lisa, een jongen van 27 m Lisa cd uit Rijswijk.

Hallo ik ben alex 24 jaar. Ik zoek een vrouw waar ik de befslaaf van mag zijn het liefst voor vast Mooi, slim, verleidelijk en beschikbaar voor jouw genot! Gewillig en met plezier onderwerp ik mij aa Mooi, slim, verleidelijk en beschikbaar Mijne heren, Maandag bied ik mijn chique bloedmooie Hollandse slet ex fotomodel Mirthe, 39jr. Mijne heren, Maandag bied ik mijn chi Ik zoek via deze weg een Meesteres die van anal play houd en dat wil doen met een afgetrainde jongem Ik zoek via deze weg een Meesteres die v In opdracht van mijn meester bied ik mij aan als slavin en gebruiksvoorwerp.

Ik ben te huur voor In opdracht van mijn meester bied ik mij Hans uit Nieuw Vennep. Zo nu en dan is erg opwindend om voor mij onderdanig te zijn. Dit natuurlijk wel op een veilige en r Zo nu en dan is erg opwindend om voor mi Hi ladies, ik ben luc en 23 jaar en ik z Hee leuk dat je op mijn advertentie kijkt. Nu heb ik je aandacht. Ik ben een jonge van 22 die graa Hee leuk dat je op mijn advertentie kijk Leather slet uit Oost- West- en Hoi lekkere kerels en geile dames, Dit geile jonge sletje is stout geweest.

En daarom is het hoog Hoi lekkere kerels en geile dames, Di Tv Tanya uit Etten-Leur. Hallo dames, Jullie zullen vast wel denken.. Hallo dames, Jullie zullen vast wel d Ik ben Tim uit Apeldoorn en op zoek naar een vaste meesteres om bijna vaak te dienen en daar ook tij Ik ben Tim uit Apeldoorn en op zoek naar Hallo, Ik ben Raymond een onderdanige slet van 39 jaar.

Ik hou veel van anaalspel bij mezelf. Hallo, Ik ben Raymond een onderdanig Heb je zin in een slaaf om te gebruiken voor elke geile wens die je altijd al een keer hebt willen u

Neuken in zwijndrecht swingers

Gratis Telefoonnummers Vrouwen Zoeken Sex, bi hoeren. Telefoon nummers hoeren man gezocht voor seks Goede sexdating gratis films kijken sex Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud. Leuke single vrouw van 49 jaar Ik ben Yvonne Ik ben single en mis de lekkere sexkom jij mij hiermee helpen?

Deze 33 jarige, Nederlandse chick staat voor jou klaar om samen met jou te genieten van een spannende date, of een langdurige, heerlijke private wap party! Zin in een hete date? Hey stouterd ; Mooie mooie wijven b2b massage eindhoven slanke da Maar dat niet alleen. Oorspronkelijk geplaatst door Bladiblabla Bo van der Werff verdient ook wel een keer een topic. Daarom zijn veel mensen kittelaar in dit gebied. En het betekent ook niet dat je het hem per se moeilijk moet maken.

Geile duitse meiden; Naaktstrand lauwersmeer; Geile meiden porn; Sex dikke kont; Amateurhoertjes limburg. Tippel sex gezocht klaar telefoonnummers credits sexdates hoeren sexdate Gorinchem - nashsad. Het verschil want daar was je vrag op gericht tussen het verhaal fantasie van de slavin die de hoer speelt, en mijzelf zie ik vervolgens als: Ik doe wat ik doe uit vrije wil en maakte van mijn fnatasie iets tastbaars.

De slavin in het forum doet dit"vrijwillig"voor haar Dom. Het verschil zit m uiteraard in het hebben van sex , en in het feit dat ik het hele verhaal nog steeds afdoe als de fantasie van een wannabe Dominante man.

De discussie gaat een interessante kant op. Ik heb wel eens eerder wat botte opmerkingen in discussies gemaakt over het feit dat de meeste commerciele meesteressen het zo'n enorm belangrijk item vinden om met hoofdletters te onderstepen dat ze niet aan sex doen. Dat ze dus geen hoer zijn. Je hebt me volledig overtuigd van jouw integriteit. Maar iedereen die wel eens het book 'the happy hooker' van Xaviera Hollander heeft gelezen, zal ook overtuigd zijn van haar integriteit.

En iedereen had daar plezier van. Kun je mij mischien uitleggen wat daar mis mee is? By the way, om even op het oorspronkelijke bericht te reageren: Wat valt er te leren voor een slavin van of over andere mannen? Wat hen geil maakt vind ik niet zo interessant.

Ik vind , en dat is zeker een overtuiging die voor mijzelf geld , dat ieder zijn of haar eigen ding moet doen. Mijn uitleg is de meest simpele die er is. Ik ben naast mijn com. Mijn eisen aan mijn partner zijn van hoogstaande aard , dus mag mijn partner dat van mij evengoed eisen.

Dat ik de totale vrijheid heb in mijn SM leven is iets wat bij mijn "eisenpakket"hoorde destijds. Mijn vriend is evenals ik een Dominant , en heeft , ook net als ik , de vrijheid om zijn sm beleving in te vullen naar zijn maatstaven. Dat er sprake is van een gelijkwaardige lijn in onze opvattingen over SM en sex is een stilzwijgende afspraak die tot nu toe , en uiteraard hopelijk in de toekomst blijft werken. Wat ik hierbij niet vergeet is dat SM voor velen, en voor ons ook gepaard kan gaan , of gaat met een flinke dosis erothiek.

Maar in mijn ogen zijn erothiek en sex wel twee totaal verschillende dingen. Omdat de BDSM werled niet gezien wordt door de"maatschappij"zoals de bdsm wereld voor velen is , zal er altijd sprake zijn van de simple connecties die mensen kunnen maken. Wij lopen allemaal tegen vooroordelen aan , ik in Belgie waarschijnlijk meer als mensen in Nederland. Dat kan ik uit ervaring zeggen. Als ik of wij niet veroordeeld willen worden om wat we doen , mag ik ook niet het recht nemen om anderen te veroordelen uiteraard.

Echter is het wel zo dat ik in een discussie mijn standpunten verdedig , omdat ik ook mijn eigen overtuiging heb. Ik heb echter niet , en nooit de wijsheid in pacht natuurlijk , en zal voor een gezonde , normale discussie altijd in zijn , mits het op respectvolle wijze gebeurt. Met vriendelijke SM groet Mrs Angel.

Ik bloos een beetje van erik , die ik me heel erg goed voor de geest kan halen, hahahahaha. Maar lanzaam verandert deze discussie in iets wat echt waarde lijkt te hebben voor sommige mensen. Zijdelingse info genoeg om een compleet nieuwe discussie te beginnen zou ik zo zeggen. Ik doe dit overigens met veel plezier. En ja , het antwoord is reeds door mij gegeven Rebis, hoe labiel kan iemand zijn voor dit soort acties Maar er zijn nou eenmaal mensen, zowel m als v , die er een neus voor hebben om er sociaal zwakkeren uit te halen.

Daar mee bedoel ik niet dat ze sociaal niet deugen , maar meestal een heel erg beperkt sociaal leven hebben. De "huisvrouw"die een hele dag thuis zit met de kids naar school , de jonge vrouwen die in hun leven nog niet precies weten wat hun sexuele gedrevenheid is , enz enz.

Het is meer een vorm van overdreven aandacht krijgen , lijkt inderdaad op het loverboy verhaal. Maar het gebeurt gewoon , bij de buuf, bij een nicht , een tante of de lerares van 1 van je kids op school.

Neem iemand eerst zijn of haar sociale contacten af, vervolgens de eigen mening , de bron van inkomsten de familie enz enz , en je hebt een stuk klei dat je kan kneden onder dwang naar eigen vorm.

Ik doe hetzelfde in principe , alleen is er sprake van verschil in vrijwilligheid. Zo gauw iemand niet meer de wil of het vermogen heeft om voor zichzelf te beslissen of te denken zit je heftig fout. Maar de andere kant van het verhaal?? Is het niet zo dat de "slavin"haar eigen verantwoordelijkheid niet aan wil of kan? En vervolgens deze verantwoordelijkheid uit handen geeft omdat ze dan zelf nergens de schuld van kan krijgen?

Is het niet gewoon lekker makkelijk als iemand voor je denkt? Zonder opdracht is de was niet gedaan , de rekeningen niet betaald enz enz. Ook dit is een tweezijdige richting uiteraard , en zoalss gezegd: Je hebt er twee mensen voor nodig , de gebruiker en de gebruikte.

En voor iedereen die serieus dit forum lees en bijstaat. Hartelijk dank voor het lezen en schrijven in dit soort interessante discussies, ook ik leer elke dag nog steeds bij. Greetings CarpidoM, Bedoel je dat men hier zoiets zou moeten hebben zoals de "geek" community had begin jaren '90? De befaamde "geekcode" http: Het leuke aan die codes was dat men het gebruikte in de signature-lijnen van emails, en je dus geen codes naast je naam hoefde te zetten.

Het zou niet al te moeilijk zijn om een soort gelijke code af te leiden voor bdsm en zelfs aanverwanten. Het nadeel van een dergelijke code is dat mensen soms anderen zouden kunnen discrimineren omdat hun interessegebieden of expertiseniveau anders ligt Waarom gelooft bijna niemand dat een slavin daadwerkelijk er vrijwillig voor kan kiezen om de hoer te spelen? Of eigenlijk te zijn?

Toevallig ken ik het meisje in kwestie waar de eerste post over ging en ik weet dat zij het volledig vrijwillig gedaan heeft. En ook ik heb ervaring als hoer in opdracht van mijn meester. Allebei niet achter het raam op de wallen, wat om veiligheidsredenen niet zo snel uitvoerbaar is, maar wel volledig vrijwillig en zonder dwang.

Van het geld dat mijn meester er voor krijgt, koopt hij leuke speeltjes voor mij of voor ons samen, die anders misschien te duur zouden zijn. Wat is daar mis mee, als beiden dat willen en kunnen? Daar heb ik in deze discussie nog steeds niet echt een antwoord op gevonden D Deelnemer Ik denk niet dat er veel mensen zijn die denken dat het echt 'onder dwang' gaat amber.

Wat veel meer speelt is iets dat ik in de discussie over "vrijwillge vrouwlijke besnijdenis" ook van Riverland ook al opmerkte. En heeft een Dominant niet de taak om de grenzen te bewaken? Niet alleen zijn grenzen, maar ook de hare. Heeft een Dominant niet ook de taak om te bewaken dat een sub niet "te" ver voor hem gaat? Dat ze niet over grenzen heen gaat die niet goed voor haar zijn, uit ZIJN verlangen. Haar verlangen hierin is soms slechts een afgeleid verlangen: Het verlangen om zijn verlangens te voldoen.

Ichi hierboven geeft zelf al aan dat hij zelf soms? Welliswaar is die behoefte zoals hij schrijft diep weggestopt, maar toch Wat mijzelf betreft is alles toegestaan in liefde en BDSM Maar de argumenten en motieven die Riverland aangeeft om zijn sub als prostitue te werk te zetten zijn wat mij betreft te licht, ik kan alleen maar hopen dat hij weet wat hij doet. Je hebt gelijk wat betreft zijn argumenten, Balak, maar omdat ik haar persoonlijk ken, weet ik dat zij het niet alleen maar doet, omdat hij dat zo graag wilt, dus kijk ik er iets anders tegenaan en zie ik alleen de opmerkingen daarna dat dat niet kan en dat er mensen zijn die eraan twijfelen of het uberhaupt wel echt zo is.

Zijn argumenten zijn inderdaad wat mager, maar het is niet zo dat zij het alleen maar doet om aan zijn verlangen tegemoet te komen.

Dat geldt ook voor mij niet. Maar je hebt volledig gelijk dat een Dom daar de verantwoording voor heeft, om in de gaten te houden wat haar grenzen zijn en wat sommige dingen met haar doen. Ook al geeft ze aan dat ze het wel wil. Het enige is dat de reactie op het feit op zich, wel erg negatief was, waardoor ik me aangesproken voelde, omdat ook ik me door mijn meester laat verkopen als hoer en daar echt volledig geen enkel probleem mee heb en we er allebei van genieten en er bewust voor kiezen.

Dus vandaar mijn reactie Maar gezien de posts van Riverland kan ik me de reacties daarop erg goed voorstellen. Dat kan natuurlijk, iedereen zijn eigen visie en voorkeuren. Beste Riverland, Je gebruikt een hoop mooie woorden om goed te praten wat jullie doen.

Als die allemaal op waarheid berusten zou je kunnen concluderen dat er niks aan de hand is en jullie je hier goed bij voelen, maar ik zie wel een paar tegenstrijdigheden in je verhaal.

Om de mooie hoogdravende dingen die je zegt of uiteindelijk toch over de centen? Ik krijg hierdoor de indruk dat het het laatste is. Ik zou me helemaal geen pooier wensen. Greetings Riverland, "Pooier-hoer is een bijzondere verhouding net zo als meester-slavin. Als jij dat vindt, dan is dat jouw vrije keuze.

Ikzelf kan me op geen enkele manier vinden in deze vergelijking. Er zijn meer dan genoeg manier om iemand op een uitgebreide manier zich te laten verdiepen in sensualiteit en seksualiteit. En prostitutie hoort daar voor mij niet bij. Ik heb alle respect voor dames die het oudste beroep uitoefenen.

Maar al jouw argumenten ten spijt blijft het me ontgaan welke "meerwaarde" je slavin daaraan overhoudt. Ik hoop alleen dat je slavin op evenveel bescherming en respect kan rekenen als een professionele pooier zijn beschermelinges kan bieden. Anders blijf je zoals het merendeel van de ordinaire pimps een gewone zakkenvuller die niet creatief genoeg is om zelf voor zijn eigen broodwinning in te staan.

Maar prostitutie of ahem "professionele hulpverlening" is voor mij geen spel- of scène-element. Mijn klemtonen liggen daar heel ver van verwijderd. Mijns inziens gaat deze discussie voor een deel over diegeen die vinden te weten hoe het hoort en moet, over diegeen denken te weten hoe het moet en degeen die een vrije beleving kennen zonder over anderen te willen oordelen.

Als een Dominant reden heeft om zijn slavin als hoer te laten werken dan is dat zijn keus, voor een slavin moet het voldoende zijn om te weten dat ze beschermd wordt en dat ze haar Meester op die manier gedienstig is. En ook de ervaring van amateur hoertje in een club hoorde daar bij. Riverland, je hebt maar een deel van mijn vraag beantwoord.

Ik constateerde dat je klaagde over lage verdiensten. Ik leid hieruit af dat het je ook om de centen gaat. Een pooier is geen pooier omdat het 'zijn' hoer ten goede komt, hij is pooier vanwege de voor hem makkelijke verdiensten.

Dat is geen bijzondere verhouding, of je moet uitbuiting als iets bijzonders zien! De parallel tussen een professionele dienstverleenster en een slavin zie ik al helemaal niet. Een professional doet het voor de centen en, zoals bij elke soort werk, is het mooi meegenomen als je daar ook plezier aan kunt beleven.

Maar slavin ben je volgens mij om andere redenen. Riverland, je hebt mijn vraag nog steeds niet beantwoord. Wat is volgens jou de overeenkomst tussen een pooier-hoer verhouding en een meester-slavin verhouding? En wat is er o bijzonder aan een pooier-hoer verhouding? Of is het te moeilijk daar een antwoord op te geven? Zij had het nodig om te laten zien en voelen dat wat ze van me kreeg niet met geld uit te drukken is. Voor haar heeft dit echt gewerkt en is 1 van de beste subs die ik heb mogen opleiden.

Maar om je sub nou hoer te laten spelen, Maar zo heeft iedereen zijn ding natuurlijk: Persoonlijk zet ik haar dan liever achter een cam, is ook betaald waarmee je dan weer attributen kan kopen: Het was de bedoeling dat ik me daar klanten op zou pikken en tegen betaling mij seksueel zou laten gebruiken. Ik had van te voren aangegeven dat ik niet wist hoe ik hier achteraf op zou reageren. Al met al betekende deze avond het begin van het einde van de relatie.

Het geld wat ik die avond verdiend heb, heb ik bij het beeindigen van die relatie gekregen van hem. Het was op zich niet die avond die het begin van het einde was, maar de nazorg die ontbrak, waardoor ik door een moeilijke periode ben gegaan. Terugkijkend leg ik de schuld niet bij die dom neer, ook ik heb mijn aandeel in het gebeuren. Op die avond zelf kijk ik met gemengde gevoelens terug. De avond wordt gekleurd door de zeer slechte nazorg achteraf van de desbetreffende dominant.

De macht die ik op dat moment had, door te bepalen welke man ik mee naar boven wilde nemen, vond ik echt opwindend. Het was een ervaring waar ik van geleerd heb, waar ik gevoelens in mij heb ontdekt waarvan ik niet wist dat ik die had. Een eenmalige ervaring, niet voor herhaling vatbaar. Ik vind het knap dat deze vrouw het wil en kan. Wat ik er uit begrijp is dat het met beider goedkeuring gebeurd. Ik begrijp dan ook niet de consternatie die er over is ontstaan, maar dat kan aan mijn blonde koppie liggen.

En zo de berichten te lezen kan ik me voorstellen dat Riverland of zijn slavin niet meer reageert. Eerlijk gezegd heb ik nooit kunnen begrijpen wat er voor mannen nou zo fascinerend en opwindend is aan sex tegen betaling en degenen die dat leveren.

Laat staan dat ik snap hoe dat bevredigend kan zijn. Dat zal waarschijnlijk ook altijd een raadsel voor me blijven. Net als het altijd een raadsel zal blijven hoe een man degene om wie hij geeft daartoe aan kan zetten. Betaalde sex komt op mij toch vooral als een soort surrogaat over.

Ik kan me wel voorstellen dat er als er vraag is het aanbod vanzelf volgt. Maar weer niet hoe iemand dat aanbod dan met plezier kan doen. Maar goed, ieder zijn meug natuurlijk ;- Wat me in de berichten van Riverland vooral opvalt en irriteert is dat hij zichzelf tegenspreekt. Hij zegt dat hij en zijn slavin hiermee een 'hoger' doel willen bereiken.

Gezien mijn visie op betaalde sex kan ik me daar al niks bij voorstellen. Maar dat is hun zaak. Ondanks al zijn mooie woorden klaagt hij echter wel over de geringe verdiensten. Daarom denk ik dat al die mooie woorden nep zijn. Het lijkt mij dat deze Riverland niet meer reageert, omdat het niet waar is. In zijn profiel geeft hij aan geen vaste bdsm-partner te hebben en bij de contactadvertenteies staat een advertetie van hem waarin hij een slavin zoekt.

Op zich is de discussie die hierdoor is aangezwengeld wel erg interessant. Een van mijn eerdere Meesters wilde mij prostitueren en heeft dat, zonder mijn medeweten, ook gedaan.

I meende slechts uitgeleend te worden voor zijn plezier. Toe ik er achter kwam hoe de vork echt in de steel zat, voelde ik mij vies en misbruikt. Hoi Pien, Of Riverland wel of niet liegt weet ik ook niet.

Maar ik heb wel ernstige twijfels aan het waarheidsgehalte van zijn verhaal. Ook zijn oorverdovende stilte naar aanleiding van mijn vragen spreekt in mijn ogen boekdelen. Ik sluit me aan bij wat je verder zegt. Overgave is een kwestie van vertrouwen en dat komt mijns inziens pas als je iemand goed kent.

Uitgeleend worden of je moeten prostitueren brengt dan ook nogal wat risico's met zich mee. De discussie over of het wel of niet waar is kan ik direct kortsluiten. Het subje in kwestie is een vriendin van me en ja, het is waar. Ik ken Riverland niet zo goed alleen via mail en kan zijn beweegredenen om zijn subje als hoer te laten werken niet verklaren.

Maar ik weet wel dat zijn subje de keren dat ze als hoer heeft gewerkt, er volledig achter stond en hier absoluut geen spijt van heeft. Meer persoonlijk kan ik zeggen dat ik mijn eigen subje amber ook een aantal keer als hoer heb verkocht.

Iets andere situatie dan bij Riverland, want ik was er altijd bij aanwezig en heb klanten persoonlijk geregeld. Dus geen bordeel of achter het raam. Ik kick er op om mijn subje gebruikt te zien worden en er zelf niet bij zijn heeft voor mij dus geen waarde. Mijn subje vind het opwindend om gebruikt te worden en haalt haar kick uit het feit dat ze weet dat ik het zo opwindend vind en dat ze mij op die manier dient.

Ik doe soms trouwens ook gewoon mee. Kortom we vinden het beiden geil en halen er beiden op onze eigen manier een kick uit. Het is zeker niet iets wat we vaak doen. Paar keer per jaar hooguit, want het is wel bijzonder en speciaal en dat moet het vooral blijven. Ik hou trouwens het geld en besteed dit aan speeltjes en kleding voor haar.

Ik kan me voorstellen dat je als dominant erop kickt je sub door anderen gebruikt te zien worden. Dat valt natuurlijk te regelen. Geen probleem, want financiële aspecten spelen immers geen rol, het gaat om het gebruikt worden.

Ook kan ik me voorstellen dat je als dominant je sub de vernedering van het als hoer moeten werken dus betaald voor seks wilt laten voelen. Mijn doel was immers niet om geld te verdienen met haar seksuele escapades, maar om haar duidelijk te maken hoe het voelt een hoer te zijn.

Ik heb er daarom destijds voor gekozen het door haar verdiende geld aan liefdadigheid te geven, en dat heb ik haar ook verteld. Wat ons betreft heeft dat de ervaring zuiver gehouden, en niet vertroebeld door de financiële consequenties daarvan.

Afgezien van hoe ik verder over het prostitueren van je sub denk vind ik in elk geval dat, mocht er geld betaald voor de geleverde diensten dit aan degene toekomt die uiteindelijk het werk doet: Als mensen de slavin in kwestie kennen, dan geef ik acuut mijn ongelijk toe voor wat betreft de stelling dat het niet waar zou zijn. Blijft natuurlijk wel de vraag waarom hij dan op zoek is naar een nieuwe slavin Toen mijn Meester mij verkocht als slavin, heeft hij mij niet verteld dat er geld aan te pas kwam, ik screef al eerder dat ik meende uitgeleend te worden en dat vond ik ook heel geil.

Wij hadden de afspraak dat hij erbij zou blijven, voor mijn gevoel van veiligheid. Toen ik er achter kwam dat hij voor mij betaald werd, was ik razend. Het is wel inteessant om te lezen dat anderen dit positief ervaren, maar het grootste verschil zit hem in het 'weten wat er gebeurt' in plaats van voorgelogen worden.

Ach Pien, het feit dat iemand hier beweert de dame in kwestie te kennen is voor mij nog geen garantie dat het verhaal wel waar is. Ik heb overigens vaker mijn twijfels over het waarheidsgehalte van hier aangedragen onderwerpen.

En die worden alleen maar sterker als er door de oorspronkelijke poster enkel en alleen nog met een oorverdovende stilte wordt gereageerd zodra de reacties wat al te kritisch worden. Ik heb Riverland immers een aantal duidelijke vragen gesteld waarop hij tot nu toe nog steeds niet ingegaan is.

Beste eau, jij schrijft "De herhaalde suggestie dat het Riverland om het geld te doen was wil ik hier ook ontkrachten, het geld dat ik verdiende is - net zoals bij Master Dirk - besteed aan een gezamenlijk doel: Een toepasselijkere bestemming kan ik me niet voorstellen. Dat kan ik niet rijmen met wat jij schrijft. En Riverland is hier zélf nog steeds niet op ingegaan.

Dus wat betreft is voor mij de vraag nog niet beantwoord. En twijfelen blijf ik toch wel doen. Waarom stel je dan toch nog vragen? Het is voor mij ook absoluut een kick om als lustobject te worden gebruikt, maar commercieel maakt het in mijn ogen toch weer heel anders heb ik eerder al beschreven Waarom is een hoer geiler dan een slet? Het blijven hameren op het krijgen van antwoorden en er uiting aan blijven geven dat je twijfelt of nog niet overtuigd bent, vind ik behoorlijk respectloos worden.

Dan lijkt het mij beter je buiten de gedachtenwisseling te houden. Dat in de eerste plaats. En in de tweede plaats: Ik zie inderdaad een tegenstelling tussen wat hij zo mooi presenteert en zijn opmerking over de tegenvallende verdiensten.

Ik zie in mijn twijfels geen reden om mij buiten de gedachtenwisseling te houden. En waarom zou het respectloos zijn als je niet met de wolven in het bos meehuilt? Ik vind de bdsm-wereld voor een heel groot deel vergeven van hoogdravend gezwets, hokjesgeest en regeltjesmentaliteit en probeer daar een tegenwicht aan te geven. En ik heb een bloedhekel aan al die typetjes die hun fantasietjes als werkelijkheid proberen te brengen. Iets wat negen van de tien keer niet eens haalbaar is.

Beste Riverland en eau, Om te beginnen een woord: Ik wil jullie dan ook feliciteren met deze mooi en grote stap in jullie relatie. Zelf zou ik dolgraag een vrouwelijke sub zich laten prostitueren. Het lijkt me net een stapje verder gaan dan de slet. En een vrouwelijke slet hebben vind ik al zo leuk;- Natuurlijk is het geld van belang. Dat is het bewijs van de hoerstatus. Goede verdiensten betekent voor mij veel klanten.

Veel klanten is echte hoer. Geringen verdiensten is dus onwenselijk. Dat mijn slavinnetje na afloop niet het geld mag houden lijkt me ook evident: We kunnen er spelletjes mee kopen, condooms, maar voor mij part geven we het aan de eerste de beste zwerver: Al is dat op zich is wel zonde;- Het liefst zou ik zoiets doen met iemand die aan de ene kant er veel trots uithaalt vrouwelijkheid, seksuele macht etc en aan de andere kant tegelijk schaamte en vernedering taboe.

Dat zou het ultieme zijn. Wat mijn motivatie is: Het lijkt mij kicken;- Met een man lijkt het me daarentegen weer helemaal niks. Het idee alleen al.
prive slavin trio hoeren

Een kajira die na 6 dagen van negeren door haar master voor de cam zelfmoord pleegde? Er is niemand die mij wijs maakt dat een vrouw met een normaal werkend vol verstand de hoer speelt uit vrijwilligheid.

De fantasie van de hoer spelen kan immers overal, in parenclubs , in trio verhoudingen en op andere plaatsen. Een verkrachtingsfantasie is ook NIET!!! Toch zijn er vele vrouwen die met deze fantasie rondlopen , en evenveel mannen die deze fantasie ten uitvoer kunnen brengen. Maar altijd een uitvoering met meestal de eigen partner.

Vandaar dat ik de kreet "in een rollenspel met eigen Dom"eigenlijk het meest dicht bij de "normale gang van zaken vindt komen. Mag ik deze dicussie een wending geven? Ik kan me daar weinig nog bij voorstellen. Bij gewone vanilla sex werkt het -denk ik- zo dat er van het hele cachet dat liefde met zich meebrengt niks overblijft op hem moment dat je het 'koud' doet bij een prostitue. BDSM heeft niet perse met sex te maken, maar wel met heftige gevoelens en in mijn ervaring gaat het beter als er ook liefde is.

Hoe is dat voor jou als professionele domina? Is de relatie met een betalende sub anders dan met eentje die je vanuit niet commerciele motieven behandelt? Is domina zijn in jouw beleving anders dat prostitue zijn? Misschien kunnen we van je antwoorden weer een leuke link terug maken naar de discussie hierboven over sub in de prostitutie. Even twee antwoorden , 1 voor ichi en 1 voor rebis, te beginnen met de eerste. Ik zie mijn studio niet als beroep , maar als roeping , en het idee is geboren met de gedachte dat BDSM betaalbaar en bereikbaar moet zijn voor iedereen.

Kostendekkend is wat anders als dikke winst. Ik heb ook geen"werkneemsters"in dienst , maar een aantal vriendinnen die zich met hart en ziel in BDSM kunnen"uitleven"binnen de grenzen van de gasten, maar zeker binnen hun eigen grenzen. Wij weten allen dat wij nooit een dikke auto of een villa er aan over zullen houden , maar de gedrevenheid van Mij en Mijn Team is erg aanstekelijk en we genieten met volle teugen van alles wat BDSM ons bied. Als je op onze site kijkt zul je ook zien dat we in tegenstelling tot vele anderen die op een laagbasistarief werken absoluut GEEN sex hebben en NIET bloot gaan..

Wat je ziet is wat je krijgt , niets meer , niets minder. In de afgelopen jaren is gebleken dat de formule die wij hanteren ook gewoon werkt, speciaal voor"jongere "beginnende SM ers, vrouwen geen kosten en minder validen.

In het begin is het heel moeilijk geweest omdat vele grotere studio's ons zagen als bedreiging of concurentievervalsing , mede dankzij de complete studio die we in eigen beheer hebben gebouwd. Die storm is overgewaaid, en ik denk vanwege het feit dat ieder gewoon zijn of haar ding moet doen.

Toch wil ik mezelf , en mijn Dames, absoluut niet vergelijken met prostituees , al zien we , de dingen die we doen , wel als een vorm van dienstverlening eigenlijk. Zolang ik met veel plezier in mijn prive SM en in mijn studio kan blijven doen wat ik doe ben ik een tevreden mens. Een vrouw die ooit een droom had en die langzaam maar zeker haar droom bewaarheid ziet worden. Daarbij organiseren we meetings , workshops , en info avonden , allen op kleinschalige basis , vanwege het directe contact wat je met de mensen hebt.

Ook daarin is gebleken dat er idd behoefte is aan een persoonlijke manier van doen , met een "normale huiskamersfeer"zoals ik het graag noem. Maar zoals altijd zullen de meningen hier sterk over verdeeld blijven en ben je ook als semi commercieel Mrs voor de ene een hoer en voor de andere een zegen.

Ik weet niet meer welk artikel of welke site deze berichtgeving stond. Wel heb ikzelf ervaren dat het Gor verhaal bij sommige vrouwen ontzettend veel losmaakt , en ze er als het ware helemaal internet verslaafd aan kunnen worden. De grootste straf hierbij is altijd de optie negeren. Rijst de vraag , ben je als getrouwde vrouw met twee kinderen , dan niet ontzettend labiel om hier zo in op te gaan dat het geeindigd is zoals bij de nederlandse vrouw in kwestie?

Er zijn verhalen te over over dit soort situaties , te bedenken dat er twee kanten aan elk verhaal kunnen zitten en dat er altijd twee mensen er voor nodig zijn. Voor vele vrouwen en mannen is internet een vlucht uit de ruwe , harde reeele wereld waarin we leven , dat dit bij heel veel mensen heel erg ver kan gaan is wel te begrijpen.

Dat er geen controle op kan zijn, zowel sociaal als wettelijk is ook niet vreemd , maar er zijn al landen waar er iets aan gedaan kan worden. In Belgie heeft men een card reader ontwikkeld waar je een id bewijs of electronisch paspoort in moet steken om uberhaupt te kunnen chatten op welke box dan ook, zodat men bij de hoofdserver alle gegevens heeft van hen die chatten. Een stukje privacy dat je inlevert , en helaas nog niet operationeel, maar wel een vorm om mensen te beschermen tegen anderen , maar vooral tegen zichzelf.

Vergeet niet dat internet een machtig medium kan zijn voor die gene die het ge-of misbruikt tenslotte. Maar als het goed is , staat er nog een stukje op een pagina van een Nederlandse Gor Tribe , misschien dat je via de bdsm pagina kunt zien waar je moet zoeken. Nog even terug naar ichi: Je vroeg naar mijn beleving , maar in mijn gedrevenheid week ik af met het antwoord.

Allereerst zie ik je vraag als een normale vraag en absoluut niet als belediging. Daarnaast heb ik in mijn priveleven zoveel met SM , dat dat ook in de com. De relatie die ik heb met mijn "betalende"subs is geen relatie zoals met mijn stalsubs, die ik overigens waardeer en al vele jaren heb. Toch kun je wel spreken van een relatie, ook in een spel van twee of drie uur. In mijn beleving wil ik de fantasie van de gast e zo dicht mogelijk benadren , ik heb de absolute wil om te laten zien dat BDSM heel erg positief kan zijn , en veel meer is dan zweep,klemmen , enz enz.

Door mijn open instelling heb ik gemerkt dat er mensen zijn die op een regelmatige basis blijven komen , maar ook de vrijheid nemen om aan te komen waaien voor een bak koffie , of , tja, gewoon zo maar even, zonder bijbedoelingen van twee kanten. Ik denk dat een prostituee ook haar favo klanten heeft , en ook mensen die hun hart uitstorten , of waar zij haar verhaal tegen kan doen, wat dat betreft zie ik wel de gemmenschappelijke maatschappelijke faktor.

Maar de overgave waarmee ik kan spelen , alles om me heen vergetend , inclusief de tijd,inclusief wie of wat maakt voor mij het verschil. Mijn enthiousiasme werkt schijnbaar aanstekelijk , want in de laatste 5 jaar heb ik ooit 1 enkele "ontevreden"gast gehad. Daarbij neem ik uiteraard de vrijheid om tot een weigering over te gaan als er iets mis zou zijn. De regels die ikzelf heb opgesteld , gelden immers niet alleen voor de mensen die als gast komen , maar ook zeker voor mijzelf.

Het verschil want daar was je vrag op gericht tussen het verhaal fantasie van de slavin die de hoer speelt, en mijzelf zie ik vervolgens als: Ik doe wat ik doe uit vrije wil en maakte van mijn fnatasie iets tastbaars.

De slavin in het forum doet dit"vrijwillig"voor haar Dom. Het verschil zit m uiteraard in het hebben van sex , en in het feit dat ik het hele verhaal nog steeds afdoe als de fantasie van een wannabe Dominante man.

De discussie gaat een interessante kant op. Ik heb wel eens eerder wat botte opmerkingen in discussies gemaakt over het feit dat de meeste commerciele meesteressen het zo'n enorm belangrijk item vinden om met hoofdletters te onderstepen dat ze niet aan sex doen. Dat ze dus geen hoer zijn. Je hebt me volledig overtuigd van jouw integriteit.

Maar iedereen die wel eens het book 'the happy hooker' van Xaviera Hollander heeft gelezen, zal ook overtuigd zijn van haar integriteit. En iedereen had daar plezier van. Kun je mij mischien uitleggen wat daar mis mee is? By the way, om even op het oorspronkelijke bericht te reageren: Wat valt er te leren voor een slavin van of over andere mannen? Wat hen geil maakt vind ik niet zo interessant. Ik vind , en dat is zeker een overtuiging die voor mijzelf geld , dat ieder zijn of haar eigen ding moet doen.

Mijn uitleg is de meest simpele die er is. Ik ben naast mijn com. Mijn eisen aan mijn partner zijn van hoogstaande aard , dus mag mijn partner dat van mij evengoed eisen. Dat ik de totale vrijheid heb in mijn SM leven is iets wat bij mijn "eisenpakket"hoorde destijds.

Mijn vriend is evenals ik een Dominant , en heeft , ook net als ik , de vrijheid om zijn sm beleving in te vullen naar zijn maatstaven. Dat er sprake is van een gelijkwaardige lijn in onze opvattingen over SM en sex is een stilzwijgende afspraak die tot nu toe , en uiteraard hopelijk in de toekomst blijft werken.

Wat ik hierbij niet vergeet is dat SM voor velen, en voor ons ook gepaard kan gaan , of gaat met een flinke dosis erothiek. Maar in mijn ogen zijn erothiek en sex wel twee totaal verschillende dingen. Omdat de BDSM werled niet gezien wordt door de"maatschappij"zoals de bdsm wereld voor velen is , zal er altijd sprake zijn van de simple connecties die mensen kunnen maken.

Wij lopen allemaal tegen vooroordelen aan , ik in Belgie waarschijnlijk meer als mensen in Nederland. Dat kan ik uit ervaring zeggen. Als ik of wij niet veroordeeld willen worden om wat we doen , mag ik ook niet het recht nemen om anderen te veroordelen uiteraard. Echter is het wel zo dat ik in een discussie mijn standpunten verdedig , omdat ik ook mijn eigen overtuiging heb.

Ik heb echter niet , en nooit de wijsheid in pacht natuurlijk , en zal voor een gezonde , normale discussie altijd in zijn , mits het op respectvolle wijze gebeurt. Met vriendelijke SM groet Mrs Angel. Ik bloos een beetje van erik , die ik me heel erg goed voor de geest kan halen, hahahahaha. Maar lanzaam verandert deze discussie in iets wat echt waarde lijkt te hebben voor sommige mensen. Zijdelingse info genoeg om een compleet nieuwe discussie te beginnen zou ik zo zeggen. Ik doe dit overigens met veel plezier.

En ja , het antwoord is reeds door mij gegeven Rebis, hoe labiel kan iemand zijn voor dit soort acties Maar er zijn nou eenmaal mensen, zowel m als v , die er een neus voor hebben om er sociaal zwakkeren uit te halen. Daar mee bedoel ik niet dat ze sociaal niet deugen , maar meestal een heel erg beperkt sociaal leven hebben.

De "huisvrouw"die een hele dag thuis zit met de kids naar school , de jonge vrouwen die in hun leven nog niet precies weten wat hun sexuele gedrevenheid is , enz enz. Het is meer een vorm van overdreven aandacht krijgen , lijkt inderdaad op het loverboy verhaal. Maar het gebeurt gewoon , bij de buuf, bij een nicht , een tante of de lerares van 1 van je kids op school.

Neem iemand eerst zijn of haar sociale contacten af, vervolgens de eigen mening , de bron van inkomsten de familie enz enz , en je hebt een stuk klei dat je kan kneden onder dwang naar eigen vorm.

Ik doe hetzelfde in principe , alleen is er sprake van verschil in vrijwilligheid. Zo gauw iemand niet meer de wil of het vermogen heeft om voor zichzelf te beslissen of te denken zit je heftig fout. Maar de andere kant van het verhaal?? Is het niet zo dat de "slavin"haar eigen verantwoordelijkheid niet aan wil of kan? En vervolgens deze verantwoordelijkheid uit handen geeft omdat ze dan zelf nergens de schuld van kan krijgen? Is het niet gewoon lekker makkelijk als iemand voor je denkt?

Zonder opdracht is de was niet gedaan , de rekeningen niet betaald enz enz. Ook dit is een tweezijdige richting uiteraard , en zoalss gezegd: Je hebt er twee mensen voor nodig , de gebruiker en de gebruikte. En voor iedereen die serieus dit forum lees en bijstaat. Hartelijk dank voor het lezen en schrijven in dit soort interessante discussies, ook ik leer elke dag nog steeds bij. Greetings CarpidoM, Bedoel je dat men hier zoiets zou moeten hebben zoals de "geek" community had begin jaren '90?

De befaamde "geekcode" http: Het leuke aan die codes was dat men het gebruikte in de signature-lijnen van emails, en je dus geen codes naast je naam hoefde te zetten.

Het zou niet al te moeilijk zijn om een soort gelijke code af te leiden voor bdsm en zelfs aanverwanten. Het nadeel van een dergelijke code is dat mensen soms anderen zouden kunnen discrimineren omdat hun interessegebieden of expertiseniveau anders ligt Waarom gelooft bijna niemand dat een slavin daadwerkelijk er vrijwillig voor kan kiezen om de hoer te spelen?

Of eigenlijk te zijn? Toevallig ken ik het meisje in kwestie waar de eerste post over ging en ik weet dat zij het volledig vrijwillig gedaan heeft. En ook ik heb ervaring als hoer in opdracht van mijn meester. Allebei niet achter het raam op de wallen, wat om veiligheidsredenen niet zo snel uitvoerbaar is, maar wel volledig vrijwillig en zonder dwang.

Van het geld dat mijn meester er voor krijgt, koopt hij leuke speeltjes voor mij of voor ons samen, die anders misschien te duur zouden zijn. Wat is daar mis mee, als beiden dat willen en kunnen? Daar heb ik in deze discussie nog steeds niet echt een antwoord op gevonden D Deelnemer Ik denk niet dat er veel mensen zijn die denken dat het echt 'onder dwang' gaat amber.

Wat veel meer speelt is iets dat ik in de discussie over "vrijwillge vrouwlijke besnijdenis" ook van Riverland ook al opmerkte. En heeft een Dominant niet de taak om de grenzen te bewaken? Niet alleen zijn grenzen, maar ook de hare. Heeft een Dominant niet ook de taak om te bewaken dat een sub niet "te" ver voor hem gaat? Dat ze niet over grenzen heen gaat die niet goed voor haar zijn, uit ZIJN verlangen. Haar verlangen hierin is soms slechts een afgeleid verlangen: Het verlangen om zijn verlangens te voldoen.

Ichi hierboven geeft zelf al aan dat hij zelf soms? Welliswaar is die behoefte zoals hij schrijft diep weggestopt, maar toch Wat mijzelf betreft is alles toegestaan in liefde en BDSM Maar de argumenten en motieven die Riverland aangeeft om zijn sub als prostitue te werk te zetten zijn wat mij betreft te licht, ik kan alleen maar hopen dat hij weet wat hij doet. Je hebt gelijk wat betreft zijn argumenten, Balak, maar omdat ik haar persoonlijk ken, weet ik dat zij het niet alleen maar doet, omdat hij dat zo graag wilt, dus kijk ik er iets anders tegenaan en zie ik alleen de opmerkingen daarna dat dat niet kan en dat er mensen zijn die eraan twijfelen of het uberhaupt wel echt zo is.

Zijn argumenten zijn inderdaad wat mager, maar het is niet zo dat zij het alleen maar doet om aan zijn verlangen tegemoet te komen. Dat geldt ook voor mij niet. Maar je hebt volledig gelijk dat een Dom daar de verantwoording voor heeft, om in de gaten te houden wat haar grenzen zijn en wat sommige dingen met haar doen.

Ook al geeft ze aan dat ze het wel wil. Het enige is dat de reactie op het feit op zich, wel erg negatief was, waardoor ik me aangesproken voelde, omdat ook ik me door mijn meester laat verkopen als hoer en daar echt volledig geen enkel probleem mee heb en we er allebei van genieten en er bewust voor kiezen.

Dus vandaar mijn reactie Maar gezien de posts van Riverland kan ik me de reacties daarop erg goed voorstellen. Dat kan natuurlijk, iedereen zijn eigen visie en voorkeuren. Beste Riverland, Je gebruikt een hoop mooie woorden om goed te praten wat jullie doen.

Als die allemaal op waarheid berusten zou je kunnen concluderen dat er niks aan de hand is en jullie je hier goed bij voelen, maar ik zie wel een paar tegenstrijdigheden in je verhaal. Om de mooie hoogdravende dingen die je zegt of uiteindelijk toch over de centen?

Ik krijg hierdoor de indruk dat het het laatste is. Ik zou me helemaal geen pooier wensen. Greetings Riverland, "Pooier-hoer is een bijzondere verhouding net zo als meester-slavin.

Als jij dat vindt, dan is dat jouw vrije keuze. Ikzelf kan me op geen enkele manier vinden in deze vergelijking. Er zijn meer dan genoeg manier om iemand op een uitgebreide manier zich te laten verdiepen in sensualiteit en seksualiteit.

En prostitutie hoort daar voor mij niet bij. Ik heb alle respect voor dames die het oudste beroep uitoefenen. Maar al jouw argumenten ten spijt blijft het me ontgaan welke "meerwaarde" je slavin daaraan overhoudt.

Ik hoop alleen dat je slavin op evenveel bescherming en respect kan rekenen als een professionele pooier zijn beschermelinges kan bieden. Anders blijf je zoals het merendeel van de ordinaire pimps een gewone zakkenvuller die niet creatief genoeg is om zelf voor zijn eigen broodwinning in te staan.

Maar prostitutie of ahem "professionele hulpverlening" is voor mij geen spel- of scène-element. Mijn klemtonen liggen daar heel ver van verwijderd. Mijns inziens gaat deze discussie voor een deel over diegeen die vinden te weten hoe het hoort en moet, over diegeen denken te weten hoe het moet en degeen die een vrije beleving kennen zonder over anderen te willen oordelen.

Als een Dominant reden heeft om zijn slavin als hoer te laten werken dan is dat zijn keus, voor een slavin moet het voldoende zijn om te weten dat ze beschermd wordt en dat ze haar Meester op die manier gedienstig is.

En ook de ervaring van amateur hoertje in een club hoorde daar bij. Riverland, je hebt maar een deel van mijn vraag beantwoord. Ik constateerde dat je klaagde over lage verdiensten. Ik leid hieruit af dat het je ook om de centen gaat. Een pooier is geen pooier omdat het 'zijn' hoer ten goede komt, hij is pooier vanwege de voor hem makkelijke verdiensten.

Dat is geen bijzondere verhouding, of je moet uitbuiting als iets bijzonders zien! De parallel tussen een professionele dienstverleenster en een slavin zie ik al helemaal niet. Een professional doet het voor de centen en, zoals bij elke soort werk, is het mooi meegenomen als je daar ook plezier aan kunt beleven.

Maar slavin ben je volgens mij om andere redenen. Riverland, je hebt mijn vraag nog steeds niet beantwoord. Wat is volgens jou de overeenkomst tussen een pooier-hoer verhouding en een meester-slavin verhouding? En wat is er o bijzonder aan een pooier-hoer verhouding? Of is het te moeilijk daar een antwoord op te geven? Zij had het nodig om te laten zien en voelen dat wat ze van me kreeg niet met geld uit te drukken is.

Voor haar heeft dit echt gewerkt en is 1 van de beste subs die ik heb mogen opleiden. Maar om je sub nou hoer te laten spelen, Maar zo heeft iedereen zijn ding natuurlijk: Persoonlijk zet ik haar dan liever achter een cam, is ook betaald waarmee je dan weer attributen kan kopen: Het was de bedoeling dat ik me daar klanten op zou pikken en tegen betaling mij seksueel zou laten gebruiken.

Ik had van te voren aangegeven dat ik niet wist hoe ik hier achteraf op zou reageren. Al met al betekende deze avond het begin van het einde van de relatie.

Het geld wat ik die avond verdiend heb, heb ik bij het beeindigen van die relatie gekregen van hem. Het was op zich niet die avond die het begin van het einde was, maar de nazorg die ontbrak, waardoor ik door een moeilijke periode ben gegaan. Terugkijkend leg ik de schuld niet bij die dom neer, ook ik heb mijn aandeel in het gebeuren. Op die avond zelf kijk ik met gemengde gevoelens terug. De avond wordt gekleurd door de zeer slechte nazorg achteraf van de desbetreffende dominant.

De macht die ik op dat moment had, door te bepalen welke man ik mee naar boven wilde nemen, vond ik echt opwindend. Het was een ervaring waar ik van geleerd heb, waar ik gevoelens in mij heb ontdekt waarvan ik niet wist dat ik die had.

Een eenmalige ervaring, niet voor herhaling vatbaar. Ik vind het knap dat deze vrouw het wil en kan. Wat ik er uit begrijp is dat het met beider goedkeuring gebeurd.

Ik begrijp dan ook niet de consternatie die er over is ontstaan, maar dat kan aan mijn blonde koppie liggen. En zo de berichten te lezen kan ik me voorstellen dat Riverland of zijn slavin niet meer reageert. Eerlijk gezegd heb ik nooit kunnen begrijpen wat er voor mannen nou zo fascinerend en opwindend is aan sex tegen betaling en degenen die dat leveren.

Laat staan dat ik snap hoe dat bevredigend kan zijn. Dat zal waarschijnlijk ook altijd een raadsel voor me blijven. Net als het altijd een raadsel zal blijven hoe een man degene om wie hij geeft daartoe aan kan zetten. Betaalde sex komt op mij toch vooral als een soort surrogaat over. Ik kan me wel voorstellen dat er als er vraag is het aanbod vanzelf volgt. Maar weer niet hoe iemand dat aanbod dan met plezier kan doen. Maar goed, ieder zijn meug natuurlijk ;- Wat me in de berichten van Riverland vooral opvalt en irriteert is dat hij zichzelf tegenspreekt.

Hij zegt dat hij en zijn slavin hiermee een 'hoger' doel willen bereiken. Gezien mijn visie op betaalde sex kan ik me daar al niks bij voorstellen. Maar dat is hun zaak. Ondanks al zijn mooie woorden klaagt hij echter wel over de geringe verdiensten.

Daarom denk ik dat al die mooie woorden nep zijn. Het lijkt mij dat deze Riverland niet meer reageert, omdat het niet waar is. In zijn profiel geeft hij aan geen vaste bdsm-partner te hebben en bij de contactadvertenteies staat een advertetie van hem waarin hij een slavin zoekt.

Op zich is de discussie die hierdoor is aangezwengeld wel erg interessant. Een van mijn eerdere Meesters wilde mij prostitueren en heeft dat, zonder mijn medeweten, ook gedaan. I meende slechts uitgeleend te worden voor zijn plezier. Toe ik er achter kwam hoe de vork echt in de steel zat, voelde ik mij vies en misbruikt. Hoi Pien, Of Riverland wel of niet liegt weet ik ook niet. Maar ik heb wel ernstige twijfels aan het waarheidsgehalte van zijn verhaal.

Ook zijn oorverdovende stilte naar aanleiding van mijn vragen spreekt in mijn ogen boekdelen. Ik sluit me aan bij wat je verder zegt. Overgave is een kwestie van vertrouwen en dat komt mijns inziens pas als je iemand goed kent. Uitgeleend worden of je moeten prostitueren brengt dan ook nogal wat risico's met zich mee.

De discussie over of het wel of niet waar is kan ik direct kortsluiten. Het subje in kwestie is een vriendin van me en ja, het is waar. Ik ken Riverland niet zo goed alleen via mail en kan zijn beweegredenen om zijn subje als hoer te laten werken niet verklaren. Maar ik weet wel dat zijn subje de keren dat ze als hoer heeft gewerkt, er volledig achter stond en hier absoluut geen spijt van heeft.

Meer persoonlijk kan ik zeggen dat ik mijn eigen subje amber ook een aantal keer als hoer heb verkocht. Iets andere situatie dan bij Riverland, want ik was er altijd bij aanwezig en heb klanten persoonlijk geregeld.

Dus geen bordeel of achter het raam. Ik kick er op om mijn subje gebruikt te zien worden en er zelf niet bij zijn heeft voor mij dus geen waarde. Mijn subje vind het opwindend om gebruikt te worden en haalt haar kick uit het feit dat ze weet dat ik het zo opwindend vind en dat ze mij op die manier dient. Ik doe soms trouwens ook gewoon mee. Kortom we vinden het beiden geil en halen er beiden op onze eigen manier een kick uit.

Hoi mannen ik zoek een geile kinky d Mijn Teef bied ik dinsdag 12 juni aan, ze moet dienen aan mij, haar kut en bekkie zijn voor pik, har Mijn Teef bied ik dinsdag 12 juni aan, z De Meester uit Deventer. Hii, Ik ben Lisa, een jongen van 27 met meisjesdromen, meisjesverlangens en vooral meisjesoutfitj Hii, Ik ben Lisa, een jongen van 27 m Lisa cd uit Rijswijk.

Hallo ik ben alex 24 jaar. Ik zoek een vrouw waar ik de befslaaf van mag zijn het liefst voor vast Mooi, slim, verleidelijk en beschikbaar voor jouw genot! Gewillig en met plezier onderwerp ik mij aa Mooi, slim, verleidelijk en beschikbaar Mijne heren, Maandag bied ik mijn chique bloedmooie Hollandse slet ex fotomodel Mirthe, 39jr.

Mijne heren, Maandag bied ik mijn chi Ik zoek via deze weg een Meesteres die van anal play houd en dat wil doen met een afgetrainde jongem Ik zoek via deze weg een Meesteres die v In opdracht van mijn meester bied ik mij aan als slavin en gebruiksvoorwerp. Ik ben te huur voor In opdracht van mijn meester bied ik mij Hans uit Nieuw Vennep. Zo nu en dan is erg opwindend om voor mij onderdanig te zijn.

Dit natuurlijk wel op een veilige en r Zo nu en dan is erg opwindend om voor mi Hi ladies, ik ben luc en 23 jaar en ik z Hee leuk dat je op mijn advertentie kijkt. Nu heb ik je aandacht. Ik ben een jonge van 22 die graa Hee leuk dat je op mijn advertentie kijk Leather slet uit Oost- West- en Hoi lekkere kerels en geile dames, Dit geile jonge sletje is stout geweest.

En daarom is het hoog Hoi lekkere kerels en geile dames, Di Tv Tanya uit Etten-Leur. Hallo dames, Jullie zullen vast wel denken..

Hallo dames, Jullie zullen vast wel d Ik ben Tim uit Apeldoorn en op zoek naar een vaste meesteres om bijna vaak te dienen en daar ook tij Ik ben Tim uit Apeldoorn en op zoek naar Hallo, Ik ben Raymond een onderdanige slet van 39 jaar.

Ik hou veel van anaalspel bij mezelf. Hallo, Ik ben Raymond een onderdanig Heb je zin in een slaaf om te gebruiken voor elke geile wens die je altijd al een keer hebt willen u

Dikke negerinnen sex wijd opengesperde kut

  • Verboden sex gangbang gelderland
  • SEX CONTACT MARKT POEDELNAAKTE MEISJES
  • Prive slavin trio hoeren

Dikke lul in kont hete lesbiennes


prive slavin trio hoeren