slavin biedt zich aan moeder laat kut zien

Geile grieten sex en
slavin biedt zich aan moeder laat kut zien
Seks in drenthe sexdate purmerend


Ik zei ga die kut wassen ik ruik ze tot hier. Ze vertrok en kwam wat later terug en zette zich weer naast de zetel. Ik nam een pilsje en zette voor haar een groot glas water en zei drink dat leeg en dat deed ze. Na 10 minuten deed ik hetzelfde en 10min. Ik wist wat het probleem moest zijn haar blaas zat vol en hoe ging ze dat oplossen. Ik dacht ook wel na niks doen en ze zou plassen dan zou het hier wel een boeltje worden dus zei ik volg me en nam ze mee naar de keuken.

Meevaller een stenen vloer nog en koud ook, neuken in de keuken vind ik zalig zei ik, pijp me! Ja meester en hup op de knieën begon ze te pijpen. Mijn lul was snel paraat tja na 2 maanden weer volop actie he. Ik zei ga liggen ik wil je smoel zien als ik je neuk en die tieten zien bewegen slet. Op de koude vloer gaan liggen met een overvolle blaas en dan wetend dat ik haar ging neuken dat moest verkeerd lopen.

De eerste druppels negeerde ik want die waren er al voor ik mijn lul in haar kut ramde maar de rest kwam snel. Meester Meester sorry sorry maar ik kan niet en daar liep het. Ik voelde haar hete pis op mijn buik en ik trok mijn lul uit haar kut en zag haar pis eruit stromen ze kon het nu niet meer bedwingen. Vettig zwijn zei ik en trok me terug en riep schoonmaken en snel. Binnen bleef ik van de mat want mijn voeten waren nat van haar pis maar ik dronk ook nog snel water van de fles die daar stond.

Zou ik het kunnen? Ik wachtte even en voelde of ik wel echt moest en ja het moest lukken. Ik ging terug naar de keuken waar Arlette met een dweil de vloer mooi aan het poetsen was. Doe je dat overal op de grond zeiken? Nee meester sorry meester. Je kan goed kuisen zie ik dus doe maar verder en nam mijn lul en ik hoopte echt dat het zou lukken.

Het duurde even maar ik zette mijn gedachte op nul en dan liet ik het lopen. Ik plaste en ik was verbaasd dat Arlette zich spoedde om eronder te zitten en een deel van mijn pis op te vangen met haar mond. Als ik gedaan had wilde ik zoals elke man mijn lul even afschudden maar Arlette likte hem af. Ik ging douchen en kleedde me aan.

De keuken was proper zelfs de woonkamer en Arlette stond naast de deur naakt uiteraard. Ga je wassen stinkdier zei ik. Ja meester en ze vertrok en ik riep haar na neem die vodden mee en doe die aan ik wil dat vies lijf niet meer zien.

Aangekleed kwam ze terug en ik zei ok is dat wat je wil? Ja meester zei ze en ik zei Arlette wanneer spelen we en wanneer houdt het op? Ineens keek ze anders en zei ze dat is juist we moeten iets afspreken zodat we weten dat het spel gedaan is.

Ik keek haar aan en vroeg of dit haar wens was? Oja zalig was het echt ik heb genoten, al moet ik zeggen schat dat het even pijn deed toen je me neukte je hebt een grote jongen he. Ik ken het niet zo goed meester spelen dus fantaseerde wat. Amaai zei Arlette en dan me ineens aan de plasseks zetten.

Vind je dat leuk plasseks? Was mijn eerste keer ik kon het echt niet houden zeker niet toen je dan je lul erin stak die duwde gewoon mijn blaas leeg. Vodden zei ik dat is het woord als ik vodden zeg of jij is het over ok. Maar ik zie je liever zonder die vodden je bent wel echt mooi. We doken in bed kleren vlogen uit en we hadden vurige seks. Haar kut smaakte gewoon naar meer en daar werd afgesproken dat ze in het weekend bij mijn woonde.

Vanaf vrijdagavond tot zondagavond en dan zou ze altijd naakt zijn. Ze ging akkoord met 1 uitzondering bij maandstonden zou ze dan ‘s nachts een slipje dragen. Die week kwam Arlette langs op dinsdag en woensdag en vrijdagmiddag kreeg ik een berichtje van ik kom straks tegen De andere dagen was Arlette zeer gewoon niks speciaals enkel dinsdag hebben we seks gehad woensdag niet zelfs.

Toen dacht ik aan de afspraak vanaf vrijdagavond moest ze naakt zijn dus was ik nieuwsgierig of ze het ook wist. Nu de voorbije dagen had Arlette al wat zaken meegebracht waarvan ik wel verschoot. Handboeien had ze ook bij, blinddoeken en sjaals en een voorbinddildo. Ik had alles wel bekeken en ze had wel gezegd waarvoor het diende maar dan in de slaapkamer gelegd. Ik kwam thuis om Ze gilde van de pijn blijkbaar maar ik zei ik zal je leren luisteren slet. Ik gooide ze op bed en zei op je buik armen boven je hoofd en je gezicht in het hoofdkussen.

Ze luisterde, denkelijk besefte ze nu wat ze verkeerd had gedaan. Ik greep haar rok maar die weigerde om te zakken dus keek ik en deed de rits los en sleurde hem van haar kont. Haar panty’s en slip sleurde ik ook van haar kont. Gelukkig ze droeg een pullover dus die trok ik omhoog en zonder te vragen om te bewegen trok ik die over haar hoofd gevolgd door haar beha en die maakte ik niet los dus dat moet even pijn aan de tieten hebben gedaan.

Ze lag daar onbeweeglijk naakt op haar buik en ik dacht na snel, nam een slaapmasker en deed dat over haar hoofd en ogen. Dan keek ik weer nam sjaals en bond die rond de poten van het bed zodat ik een lus had die juist boven de matras kwam aan de 4 kanten en ze was braaf die verroerde geen vin. Nu nam ik de handboeien en deed die aan haar polsen en dan eerst liet ik ze draaien.

Ze kon me niet zien en ik klikte de handboeien vast in de lus van de sjaals zo lag ze al vast armen gespreid naar boven. Nu nam ik haar enkel nog een handboei en ook vast. Ze lag daar benen gespreid en armen gespreid vast ze kon geen kant uit. Ik nam het zweepje en liet het lederen lapje over haar borsten gaan en zei en weet je waarom? Ja meester zei ze en dus vroeg ik waarom dan? Ik moest naakt zijn meester ik was ongehoorzaam door het te vergeten. Pets een tik tussen haar tieten en ze liet een kreetje en weer een pets wat lager en geen kreetje dus weer een pets nu op haar linker tiet en de kreet was harder dus ook de rechter tiet kreeg een pets.

De tepels stonden hard van dit geweld en dus nam ik de slierten en sloeg haar daarmee op haar buik en borsten en ze kreunde en omdat ze haar bekken omhoog deed sloeg ik met de zweep daar.

De kreet was hard en gemeend auuuuuuuuuuuuu toen de slierten haar kut hadden geraakt. Haar tieten zagen rood van de slagen en ik stopte en zei ik ga me omkleden en een aperitiefje drinken denk jij na hoe jij je meester gaat bedanken.

Ik douchte en deed enkel een badjas aan en nam een martini en na 45 min. Ik maakte ze los en deed het slaapmasker af. Ze draaide zich snel om zat voor mij op haar knieën en smeekte kom meester neuk me. Ik sloeg met mijn hand op haar kont en ze schrok en ik zei bedank je me zo? Je bedankt je eigen je wilt gewoon geneukt worden slet. Kruip in bed en ik wil je niet horen. Zoals een klein kind werd ze zonder eten naar bed gestuurd en bleef daar.

Ik ging slapen tegen middernacht en ze lag wakker op mij te wachten. Ik draaide me om en viel in slaap. De volgende morgen was er ontbijt met heerlijke koffie gebracht door een naakte Arlette. Er werd geen woord gezegd over de dag ervoor en ik zei, vodden.

Nu waren we weer op gelijke hoogte alleen bleef ze naakt. Geen seks dat niet en wat later gingen we winkelen en was ze gekleed uiteraard. Thuis ging ze eerst naar de slaapkamer en deed haar kleren uit en dan de boodschappen weg zetten. Toen ik een bericht op de telefoon hoorde, een goede vriend ging langskomen straks en die straks was denkelijk bijna nu want de boodschap was al een paar uur geleden.

Wat met Arlette dacht ik maar toen dacht ik aan haar woorden vernederd worden gebruikt dus deed en zei ik niets.

De bel ging en ik zei ga maar open doen en dat deed ze wel heel bescheiden. Ik hoorde Tom zijn stem en riep hai Tom kom maar binnen en dan direct ola stoor ik? Ik riep je stoort niet hoor thuis loopt ze bloot en is ze gewoon een gebruiksvoorwerp. Tom was even van zijn melk maar begon dan over de reden van zijn komst en vergat even Arlette.

Dan toch weer en ik zei ze ziet er goed uit he waarop hij wel knikte en ik het nog erger maakte door te zeggen moet je dat kutje zien vent. Laat eens zien en zonder tegenspraak opende ze haar benen en liet ze haar kutje zien.

Tom begon te zweten en zei ja maar is dat normaal? Ik zei ja heb je een erectie gekregen van die kut? Euch en ik deed teken naar Arlette en voor Tom kon ontglippen greep ze in zijn kruis.

Tom als goede vriend kan ik je niet met een stijve laten vertrekken he, hoe? Gewoon op het tapijt of op de zetel of op je schoot of op haar knieën? Euch allé Rob wat zeg je nu, ok pijpen dan vooruit en hup Arlette bukte zich en wilde Tom zijn broek losmaken maar die zei nee. Omdraaien op je knieën bied je kut aan slet. Tom je moet haar neuken he anders kan ik er niks mee aanvangen.

Eindelijk gaf hij toe en haalde zijn pik uit zijn broek en zei zo gewoon? Ja omdat je mijn vriend bent jij vanachter ik van voor en deed mijn badjas open en stak mijn dikke lul in haar mond. We neukten haar langs beide kanten. Als je in haar bek wil spuiten wisselen we he zei ik. Maar dat was te laat hij spoot haar kut al vol en ik trok mijn lul uit haar mond en zei aflikken en ze draaide en ik neukte die volle kut van haar. Ik spoot mijn lading sperma vol in haar gezicht en zei dan goed wassen zie dat die stinkkut proper is of ik neuk dat strontgat.

Tom was verbaasd en ik legde het hem uit en hij geloofde me niet. Toen Arlette na 20min. Ze ontspande en was een andere Arlette die Tom aangenaam vond en nu beschaamd was omdat hij haar had geneukt. Het duurde even voor Tom echt op zijn gemak was met een naakte Arlette. Zo gingen toch weken voorbij en Arlette voelde zich goed en ik ook al was ik zo een lange relatie niet gewoon. Arlette moest ik niet meer straffen omdat ze op vrijdagavond als ik thuis kwam niet naakt was dat was ze altijd zelfs tijdens haar maandstonden.

Het werd toch tijd om Arlette eens voor te stellen aan mijn ouders en dus na een seintje reden we er naartoe om samen iets te eten. Echter dacht zijn dochter daar blijkbaar anders over, ze begon weer te kreunen en hij voelde dat ze nog natter werd.

Hij pompte harder en voelde zijn aan ballen dat hij klaar ging komen. En inderdaad, toen hij voelde en hoorde dat zijn geile tiener dochter klaar aan het komen was, spoot hij alles wat hij had.

Op een heerlijke manier kwam hij klaar en hij spoot zijn condoom dan ook behoorlijk vol terwijl zijn dochter aan het klaar komen was. Ze voelde alle twee dat hun orgasme aan het afnemen was en hij liet zich dan ook op zijn dochter vallen om haar een geile tongzoen te geven. Die ze dan ook vol overgave beantwoorden. Na een tijdje voelde hij zijn pik verslappen en trok hij zich met tegenzin uit haar geile kutje.

Toen hij zich terug getrokken had zag hij dat zijn slet naar hun zoon gegaan was en hem vol overgave aan het pijpen was, aan de geluiden te horen genoot hij daar duidelijk van. Zij dochter hoorde het ook en vol belangstelling keek ze naar haar moeder die zo vol overgave aan het pijpen was.

Ze keek haar vader aan en vroeg, papa is pijpen lekker voor een man? Haar vader die nog steeds geil was zei, ja om te geven en te krijgen, maar je mag rustig dichterbij gaan om te kijken hoor.

Dat liet ze zich geen twee keer zeggen. Ze ging snel dichterbij en zag dat haar broer het hoofd van hun moeder in zijn handen had en haar over zijn pik heen en weer schoof. Hij keek zijn zusje aan en zei geil, zusje als je wilt mag je het wel van mama over nemen hoor. Moeder hoorde dit en liet de pik van haar zoon uit haar mond gaan en zei, nee geile, je komt zo klaar en je zusje is er niet klaar voor om sperma te slikken.

Haar zusje hoorde dit en zei, mama ik ben overal klaar voor, mag ik het proberen en proeven? Haar moeder keek haar aan en zei, je mag dat wel, maar hij komt zo klaar en zal dan alles achter in je keel spuiten wil je dat wel?

Als antwoord kwam ze met haar hoofd dichterbij en als een ervaren pijpster nam ze de pik van haar broer in haar mond. Die vond dat zeker niet erg en genoot van het idee dat zijn zusje hem nu aan het pijpen was. Moeder was inmiddels ook zo geil dat ze ging staan en een been op de grote stoel waar haar zoon in zat zette en zei, je word gepijpt door je zusje, kijk maar eens naar de kut van je moeder.

Je moeder maakt zichzelf klaar voor je, word maar lekker geil en spuit die geile zus van je maar vol. De geile woorden spoorde zowel moeder als zoon meer aan. Moeder daagde hem nog meer uit met woorden en zei, kijk eens naar mijn hoerenkut, kijk er maar naar terwijl je zusje die geile slet je aan het pijpen is. Dat was te veel, de zoon hield het hoofd van zijn zusje vast en riep, zusje ik spuit je bek vol, slik mijn zaad, slet van een zus slik mijn zaad en duidelijk was dat hij aan het klaar komen was.

Dit was voor zijn moeder te veel en ook zij begon klaar te komen op haar vingers. Ze zag haar zoon klaar komen en hoorde hem kreunen, jaaaa zusje zuig me leeg, slik elke druppel door jaaaaaa. Als een ervaren slet slikte zijn zusje alles door, want even later liet hij haar los en zagen ze allemaal een trots gezicht van de geile slet die net was ontmaagd en die net haar mond vol sperma had.

Vol trots likte ze langs haar lippen en zei triomfantelijk, zo dat smaakt naar meer. Dit bracht de ontspanning, iedereen moest er om lachen en ze wisten alle vier dat het een heerlijk lang weekeind zou worden.

En alle vier hadden ze er zin in. Moeder zei, kom allemaal zitten ik pak iets te drinken, kleren zijn het hele weekeind verboden. Onder het drinken van een kopje koffie voor vader en moeder en cola voor de kids voelde ze zich allemaal heerlijk. Op de tv stond nog steeds een pornofilm alsof dit de normaalste zaak van de wereld was en inderdaad, voor dit gezin zou dit vanaf nu de normaalste zaak van de wereld zijn.

Ze bespraken samen de ervaring van deze ochtend, de dochter vertelde dat ze voor het eerst in haar leven gelikt was, ze had twee weken geleden samen met een vriendin uitgeprobeerd hoe het was een ander kutje te voelen en ze was op de vingers van haar vriendin klaar gekomen, ook haar vriendin was op haar vingers klaar gekomen.

Maar ze was nog nooit gelikt. Het neuken was haar heel goed bevallen ze vertelde dan ook dat het heel veel lekkerder was dan haar eigen vingers. Maar ook dat ze zich erg trots voelde toen ze voelde dat haar broer haar mond gebruikte om zichzelf in haar mond klaar te neuken.

Vol trots vertelde ze, ik heb hem niet klaar gepijpt, hij heeft zichzelf in mijn mond klaar geneukt en ik voelde me een geile slet die op dat moment alleen maar goed was om zijn zaad te slikken en ik voelde me daardoor heel erg trots. Vader en moeder konden een glimlach niet onderdrukken. De dochter keek hun aan en vroeg, waarom glimlachen jullie, is dat zo vreemd? Nee zei haar moeder, schatje dat is een gevoel van onderdanigheid en dat is echt een heerlijk gevoel, we zullen je dat gevoel zeker vaker geven.

Ik ben de slavin van je vader en je broertje, ik heb die onderdanige gevoelens dus ook. Ze keek verward naar haar moeder en vroeg, hoe bedoel je hun slavin? Nou zei haar moeder, als papa of je broer iets willen, mijn kutje of kontje neuken, of mijn mond gebruiken of tussen mijn tieten klaar komen of waar ze ook maar zin in hebben, dat ze dat zonder vragen mogen doen.

Ze hoeven ook niet aan mijn plezier te denken, ze mogen alles met mijn lichaam doen wat ze willen. En dat vind ik heerlijk. Ik zal alles doen wat hun willen, wat het ook maar is.

De dochter keek verward naar haar vader en broer en wist niet goed wat er van te denken. Haar broer besloot haar maar te laten zien wat ze bedoelde. Slet kom hier en lik mijn ballen. Haar moeder wachte niet af en nam direct plaats voor haar zoon en begon vol overgave zijn ballen te likken.

Zijn zusje keek wel vreemd immers, de toon van haar broer was opeens heel anders. Ze hoorde hem zeggen slet zakken, lik mijn kontgaatje, je weet dat ik dat lekker vind. Ze zag dat haar moeder haar hoofd draaide om makkelijker bij het gaatje te komen en vol overgave flitste de tong in en langs zijn gaatje. Haar broer genoot er duidelijk van. Zijn pik werd al weer harder. Na zo even te hebben genoten zei haar broer, slet ga op je rug liggen, ik wil tussen die memmen neuken. Zonder iets af te wachten ging haar moeder op haar rug liggen en sloot ze haar grote tieten bij elkaar zodat haar zoon tussen haar tieten kon neuken.

Haar zoon keek naar haar zusje en zei, kijk deze slet is mijn slavin, zie je hoe geil het is? Ze knikte en voelde hoe ze opslag weer geil werd, haar broer keek haar strakker aan en zei, sletje open je benen terwijl ik mama tussen haar memmen neuk en speel met je geile kutje.

Zonder dat ze er ook maar iets tegen kon doen, opende ze haar benen. Ze was zich er van bewust dat hij zo in haar kutje kon kijken maar daar schaamde ze zich zeker niet voor. Ze liet haar vingers langs haar clit gaan en keek haar broer aan. Die zei, nu je kutlippen en laat een vinger in je kut gaan. Weer gehoorzaamde ze zonder twijfel en ze voelde zich heerlijk, haar broer die zo geil opdrachten gaf terwijl hij mama tussen haar grote tieten aan het neuken was.

Ze keek hoe haar broer het tempo verhoogde en zag aankomen dat hij op het punt stond klaar te komen. Ze wilde kijken hoe hij klaar kwam en keek naar die grote memmen van mama maar haar broer zei kort, kijk me aan slet, kijk me aan terwijl ik mezelf op deze slet klaar neuk. Ze wilde zelf ook klaar komen en voelde dat ze dat ook zo zou doen. Echter op het moment dat ze aan het gezicht van haar broer zag dat hij klaar ging komen, hoorde ze hem zeggen STOP slet, ze schrok hij keek haar strak aan en zei, heb ik gezegd dat je klaar mocht komen?

Verward stopte ze terwijl haar broer tussen die mega tieten van mama klaar aan het komen was. Hij keek haar nog steeds strak aan en zei zachtjes, papa wil jij me schoon likken of moet deze slet dat doen? Ze schrok bij deze woorden maar ze zag dat haar vader de klaar gekomen pik van haar broer in zijn mond had en dus hem schoon aan het pijpen was. Even later zag ze hoe haar vader de restjes sperma tussen de tieten van haar moeder oplikte.

Ze begreep dat papa en haar broer dus bisex waren en toen besefte ze dat zij dat ook was, immers het klaar komen op de tong van mama was heerlijk en ze had de wens om ook mama klaar te likken. Nadat haar broer schoon was kwam mama weer omhoog, ze zag de trots in mama’s ogen en zonder iets te zeggen wist ze dat mama er van genoten had.

Mama vroeg dan ook, schatje wat voelde je toen je broer opdracht gaf je benen te openen en met je kutje te spelen? Ze hoefde er niet lang over na te denken, ze zei dan ook, ik was verward maar ik vond het wel erg opwindend.

Mama kwam naar haar toe en gaf haar een kus op de mond. Schatje wil jij net als mama ook hun slavin zijn? Dan mogen ze je elk moment van de dag gebruiken zoals hun willen. Dan ben je hun slavin en lustobject. Als ze klaar willen komen nemen ze je of geven ze opdracht om hun klaar te maken, jij mag dan nooit nee zeggen. Ze mogen dan met je doen wat ze willen.

Ook hier hoefde ze niet over na te denken en zei, mama mag ik vandaag slavin zijn en morgen beslissen of ik dat wil blijven of dat ik dat niet wil? Dan ben ik vandaag hun slavin, maar ik weet niet of ik dat na vandaag ook nog wil zijn, ik beslis dan morgen. Mama kuste haar weer, keek om en zei, Meesters, U heeft er een slavin bij, wat wilt U dat wij voor U doen.

Hiermee zette mama direct neer zoals het was. Vandaag mochten vader en zoon met hun doen wat ze wilde. Het was pas 11 uur dus er kon vandaag nog veel gebeuren.

Vader knikte en zei, neem haar mee naar boven, leer haar hoe ze zich anaal moet spoelen, dan kunnen je zoon en ik haar anaal nemen zonder condoom. Zonder iets af te wachten stond moeder op en zei, kom schatje ik ga je leren hoe jij je moet spoelen. De dochter stond op zonder te weten wat de bedoeling was, maar ze wist dat ze tot nu toe alleen maar genot had gehad en dat ze haar ouders en haar broer vertrouwde. In de badkamer legde mama uit hoe ze zich anaal moest spoelen en dat ze alleen op deze manier anaal schoon zou zijn en zo dus ook beschikbaar voor haar vader en broer.

Ze begreep opeens dat haar vader en haar broer haar in haar kontje wilde gaan neuken en keek angstig naar haar moeder. Maar mama dat doet toch heel erg veel pijn? Haar moeder moest lachen en zei, nee schatje dat gaan we je leren hoe dat moet en ik vind het zelf de meest lekkere manier om geneukt te worden. Ik kom als ik in mijn kontje geneukt word lekkerder klaar dan dat ik in mijn kutje geneukt word.

Ik zal je wel leren hoe je moet ontspannen en hoe lekker het is. En al snel was moeder bezig haar dochter voor te doen hoe ze zichzelf anaal moest spoelen om beschikbaar te zijn voor vader en zoon. In de woonkamer was vader met zichzelf aan het spelen, immers al kijkend naar de tv was hij al weer opnieuw geil geworden.

Heerlijk ontspannend kijkend was het geil worden toch weer toegeslagen, zijn zoon zag dit en zei met een glimlach, zal ik je even lekker pijpen tot onze sletten beschikbaar zijn? Vader gromde een keer ten teken dat hij daar zeker zin in had.

Hij zag hoe zijn zoon snel tussen zijn benen dook en al snel voelde hij de zo bekende tong langs zijn ballen gaan. Hij sloot zijn ogen en genoot van de geile geluiden van de dvd en de tong van zijn zoon. Heerlijk idee dat het weekeind zo zou verlopen en hij zou zijn geile jonge dochter zeker nog een aantal keren willen neuken.

Zowel in haar kutje, helaas nog even tot ze aan de pil was met condoom, maar haar mond en kontje zou hij zeker gebruiken om zijn kwakje in kwijt te raken. Hij voelde dat zijn zoon fanatiek aan het likken en pijpen was, afwisselend voelde hij zijn tong langs zijn ballen en dan weer voelde hij hoe diep zijn paal in de warme natte mond van zoonlief verdween. Doordat hij nog geiler werd vond het hij tijd weer te neuken, hij had zin in het kontje van zijn zoon en zei, ik heb zin een kontje te neuken, wil jij mijn sperma in je kontje of moet ik op onze slavinnen wachten?

Zoonlief hoefde daar niet over na te denken en zei, papa het is al weer twee weken geleden dat je me geneukt hebt kom maar snel in mijn kontje. Zoonlief stopte met pijpen en ging op handen en knieen zitten met zijn kontje omhoog, wachtend om de pik van zijn vader te ontvangen. Op dat moment kwamen moeder en dochter net binnen, vader was echter bloed geil en riep, jullie voor ons op de grond, standje 69, moeder onder, onze kleine slet boven en lik elkaar klaar tot wij zeggen stop maar.

Voor de dochter het goed en wel begreep lag moeder al op haar rug met haar benen wijd en zei, kom maar schatje, je hebt onze opdracht gehoord. Lik mijn kutje maar zo goed als je kunt, probeer maar, zo kun je leren een kutje te likken.

Hoewel ze schrok begreep ze nu heel goed, ze had toegezegd voor proef vandaag de hele dag slavin te zijn van haar vader en broer en ze had zich voorgenomen niets te weigeren dus snel ging ze over haar moeder in standje Op dat moment begreep ze ook dat een geschoren kutje veel mooier en lekkerder is dan een kutje met haar. Ze begon voorzichtig te likken, langs de lippen, maar proefde toch al snel dat mama wel erg nat was. Maar ook voelde ze de geile spanning in mama’s lichaam onder haar.

Door de ervaren tong van mama was ze ook snel weer in de stemming. Het idee dat haar broer vlak bij haar lag en dat ook haar vader kon zien hoe zij en haar moeder elkaar aan het likken waren maakte haar nog geiler. Ook had ze nu geen excuus nodig waarom ze het kutje van haar moeder ging likken, of ze dat wel of niet fijn zou vinden wist ze niet, maar het was opdracht en al snel genoot ze net zo van het likken en de wetenschap dat mama geil werd van haar tong als van de tong van haar moeder.

Ze hoorde haar broer kreunen, ja vader, neuk me, ram hem in een keer in mijn kontje, ja toe maar neem me maar. En direct er achteraan hoorde ze zowel haar vader als haar broer zuchten. Het idee dat ze haar moeder aan het likken was vond ze geil, maar het idee dat haar vader haar broertje in zijn kont aan het neuken was maakte haar nog veel geiler.

Mede door de ervaren tong van haar moeder kwam ze al snel schokkend klaar. Ze wist nu dat vrouwen elkaar wel heel erg lekker konden verwennen, in haar fantasie waren het altijd mannen geweest en een ervaring met de vingers van haar vriendin waren ook heel lekker, maar dit was het helemaal.

Ze hoorde haar broer kreunen, ja papa neuk je zoon, toe maar geef me je sperma. Geiler en geiler werd ze, ondanks dat ze net weer was klaar gekomen voelde ze de geilheid nog steeds in haar lichaam. Ze voelde hoe haar moeder geil was en nam zich voor eerst haar moeder klaar te laten komen, wat is er niet mooier dan als vrouw zijnde de eerste vrouw die je klaar laat komen je moeder is.

Dus vol overgave liet ze haar tong tussen de kutlippen van haar moeder gaan en ze genoot van de smaak van haar moeder. Ze voelde direct een reactie van haar moeder en ze likte nog fanatieker, toen hoorde ze haar moeder schreeuwen, vader kijk eens, je dochter is haar moeder aan het klaar likken.

En toen kwam de geile schreeuw, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lik me slet jaaaaaaaaaa lik je moeder klaar slet, laat je vader en je broer zien dat je een hoer bent, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Op dat moment hoorde ze haar broer en haar vader ook harder kreunen, ja papa ja spuit me vol, ik voel je sperma jaaaaaaa neuk je zoon, neuk je klaar in je zoon toe maar.

Het maakte haar geil dat haar vader haar broer aan het neuken was en blijkbaar in zijn kontje klaar kwam. Ze kreeg het verlangen dit ook te voelen maar er was nog steeds de angst dat het erg veel pijn zou gaan doen. Op dat moment zorgde de ervaren tong van haar moeder er voor dat ze nogmaals klaar kwam. Ze genoot van haar orgasme tot die ruw werd verstoord, STOP sletten hoorde ze haar vader roepen.

Ze schrok enorm maar blijkbaar was haar moeder wel goed getraind, want direct op het moment dat vader stop zei was ze al gestopt. Verward wilde ze afwachten, immers midden in haar orgasme had vader stop gezegd en direct was die heerlijke ervaren tong van haar moeder weg.

Veel tijd om af te wachten bleef er echter niet, ze hoorde vader zeggen, slet kom onder je dochter vandaan en lik me schoon. Haar moeder reageerde weer direct en voor ze het in de gaten had zag ze dat haar moeder haar vader aan het likken was. Ze wilde kijken maar haar broer had andere ideeen en zei, slet kom hier en pijp me, vader en moeder zijn nog even bezig dus jij hier en pijpen slet.

Zo snel ze kon ging ze naar haar broer en voorzichtig begon ze hem te likken en te pijpen. Ze hoorde hem kreunen en was trots dat ze blijkbaar al was ze onervaren goed kon pijpen. Toen hoorde ze haar vader zeggen, slet ga naar boven haal de witte tube. Het ging langs haar heen maar toen hoorde ze haar moeder zeggen, maar Meester is dat niet te snel voor haar? Maar haar vader was duidelijk en met een strenge stem, slet schiet op, onze zoon gaat onze dochter neuken.

Ze hoorde hem vragen, of heb je daar geen zin in? Maar de kreun van haar broer liet niets te wensen over, daar had hij zin in. Onervaren als ze was begreep ze heel snel dat vandaag niet alleen haar kutje maar ook haar kontje ontmaagd zou worden. Het idee was erg eng, maar het idee dat haar vader haar kutje en haar broer haar kontje zou ontmaagden maakte veel goed.

Ze hoorde haar moeder de kamer verlaten en haar broer gromde, slet ga door doe beter je best. Snel ging ze verder met het pijpen van haar broer.

Niet lang daarna voelde ze de warme handen van haar moeder over haar billen gaan en de vertrouwde stem, schatje, mama gaat je kontje met glijmiddel in smeren, dan kan je broer je makkelijker neuken.

Wees niet bang, mama gaat nu met je kontje spelen en insmeren. Ze voelde een koude substantie op en in haar kontje en schrok maar wist ook dat dit was wat ze wilde, ze wilde ook dit ervaren.

Al snel voelde ze twee en even later zelfs drie vingers in haar kontje. Hoewel drie vingers erg strak gingen was het best vol te houden. Toen hoorde ze haar moeder zeggen, Meester indien U wenst is deze slet er klaar voor om U te ontvangen. Haar hoofd werd aan de kant gedrukt door haar broer en ze hoorde hem zeggen, slet smeer mijn pik ook in zodat ik mijn zusje makkelijk kan nemen, dan ga je bij haar hoofd zitten. Het duurde maar even en haar moeder zat voor haar, ze draaide zich zo dat ze haar gezicht makkelijk op de schoot van haar moeder kon leggen.

Ze hoorde haar moeder zachtjes zeggen, toe maar schatje, ontspan je, als je ontspannen bent is het niet pijnlijk maar lekker. Ze voelde twee handen op haar billen en de stem van haar vader die zei, toe maar ik hou de kont van de jonge slet van een zus wel open, neuk jij haar maar lekker. Ze voelde dat haar broer zijn eikel tegen haar gaatje aan zetten en zei, zusje hier kom ik, ik ga je kontje bezitten.

Langzaam maar zeker voelde ze hem centimeter voor centimeter haar kontje inglijden. Ze hoorde haar moeder rustig tegen haar praten, rustig door ademen schatje ontspan je en rustig doorademen. Goed zo schatje ik ben trots op je. Haar broer wachten even en zei, sletje ik zit er voor de helft in, nu komt de ander helft. Hij hield haar bij de heupen vast en ze voelde pijnlijk duidelijk hoe hij dieper en dieper in haar kontje kwam.

Net toen ze het uitwilde schreeuwen dat hij moest stoppen hoorde ze hem zeggen, oke slet ik zit helemaal in je. Rustig adem halen ik ga je zo neuken. Ze kom even op adem komen en voelde zich helemaal opgevuld. Haar moeder hoorde ze zeggen, goed zo schatje we zijn trost op je goed zo. Ze voelde de liefkozende handen van haar moeder over haar haren en genoot van zoveel intimiteit. Op dat moment hoorde ze echter haar vader, genoeg, neuk die slet goed door, laat ze voelen dat ze een slet is neuk haar nu stevig.

Op dat moment voelde ze dat haar broer begon te pompen, direct in een hoog tempo nam hij bezit van haar kontje, keer op keer voelde ze hem stoten. Ze hoorde haar vader zeggen, slet ga aan de kant, laat je zoon je dochter misbruiken als een slet, niet liefdevol of zachtjes maar als neukvlees.

Haar moeder ging snel aan de kant, daar lag ze dan, haar hoofd op haar armen op de grond, haar kontje omhoog. Haar broer hiel haar bij de heupen vast en pompte steeds harder in haar kontje. Het schoot door haar heen, dat haar kontje het nu al redelijk goed kon hebben en dat haar lichaam zich blijkbaar snel aan kon passen.

Dit was nog eens iets anders dan zichzelf vingeren als ze onder de douche stond of eenzaam in bed lag. Ze hoorde haar broer kreunen, slet ik neuk je, ik neuk mezelf klaar in je kont, papa gaat dat straks ook nog doen, maar nu ben je mijn neukslet.

Blijkbaar vond haar broer het ook heerlijk om geile woorden te gebruiken. Ze voelde zich trots worden, haar broer die zo geil werd van haar lichaam was wel een heerlijk gevoel. Het voelde ook allemaal zo vertrouwd aan, hoewel de situatie erg vreemd was, ze schaamde zich totaal niet en voelde intense trots.

Haar broer riep, hier slet, hier heb jij je eerste sperma in je hoerenkont en ze voelde dat haar broer begon te spuiten. O wat een geil gevoel, een spuitende pik, voor het eerst van haar korte leven een spuitende pik in haar kontje, ze wist dat wilde ze vaak heel vaak voelen. Haar broer neukte haar nog ruwer en genoot duidelijk van het feit dat hij zijn zusje vernederde en als lustobject gebruikte.

Nog een paar stoten en hij was klaar. Toen drukte hij haar aan de kant en zei, jij slet lik me schoon. Blijkbaar was dat tegen zijn moeder want ze voelde hoe haar moeder zich tussen haar en haar broer drukte. Ze liet zich vallen en genoot na van het voor het eerst geneukt worden, natuurlijk was het pijnlijk, maar zeker wel vol te houden. Ze voelde zich gebruikt als lustobject en hoewel ze voor de tijd zou hebben gezegd dat ze dat niet leuk zou vinden, nu genoot ze in volle teugen van dat gevoel.

Gebruikt en aan de kant gegooid, klaar om er te zijn als ze weer van haar lichaam gebruik wilde maken. Haar vader kwam bij haar en gaf haar een geile tongzoen.

Tussendoor hoorde ze hem zeggen, goed zo sletje, je hebt het goed gedaan als slavin van ons. Ze was trots heel trots. Ze keek haar vader aan en vroeg, papa, ga jij dit weekeind ook nog mijn kontje neuken? Hij was trots op zijn jonge dochter en zei, ja schatje dat ga ik zeker doen, heb je daar zin in? Ze knikte vol overtuiging ja. Hierna was het tijd even rust te nemen, iets te eten en te drinken, ze hadden nog een heel lang weekeind voor zich.

Dit was dus het begin, enkele weken later leerde ik dus dit gezin kennen. De klik was er direct zoals hier boven reeds aangegeven, het voelde goed aan. Het idee dat het gezin met elkaar geilde en BDSM beleefde sprak me erg aan. Zo ook dat een vader zijn zoon en dochter neukt en een moeder zich laat neuken door haar zoon en kan geilen met haar dochter. Het duurde dan ook niet lang of we hadden voor de eerst volgende zaterdag afgesproken. De vader vroeg of ik voorkeuren had hoe de avond zou verlopen en of ik geen geil voorstel wilde doen.

Ik stelde daarom voor dat hij zijn zoon op de hoogte zou stellen, maar zijn vrouw en dochter niet. Zo zou ik mijn slavin ook niets vertellen, alleen dat ze geil gekleed zoals ik wilde mee zou gaan.

Dat ik mijn slavin bij binnenkomst zou blinddoeken en naakt in de kamer zou parkeren. Dat wij als eigenaren zouden kijken of in het echt de klik er ook zou zijn. Daarna zouden we wel zien, als de klik er zou zijn was alles open, zou de klik er niet zijn dan zou ik mijn slavin de kleren aan laten trekken en weer mee nemen. Immers zijn we grote mensen en weten we waarvoor we bij elkaar zouden komen.

Dat sprak de vader erg aan en hij zei, dan laat ik mijn twee slavinnen ook naakt en geblinddoekt wachten. Zo gezegd zo gedaan. Het zou nog drie hele lange dagen duren voor het zaterdagavond zou zijn. Op zaterdagavond gaf ik mijn slavin opdracht zich aan te kleden, hierbij gaf ik kleding voorschrift. Zonder ook maar een vraag te stellen voldeed ze natuurlijk aan mijn opdracht. Toen ze klaar was stapte we in de auto en na 40 min rijden waren we op het adres. We belde aan en al snel ging de deur open, de vader stond ons met een grote grijns op te wachten.

Hij liep door naar de kamer, ik draaide me om, mijn slavin deed net de voordeur achter zich dicht, ik pakte de blinddoek uit mijn zak, gaf die aan haar en zei, naakt op blinddoek na.

slavin biedt zich aan moeder laat kut zien