spelen met je borsten sexbios gelderland

.

Travestiet zoekt sex sm dominant
spelen met je borsten sexbios gelderland

.


Het duurde niet lang of hij zat alweer met zijn kop onder mijn rok en deze keer liet ik hem zijn gang gaan. Wat een zalig gevoel, ik deed mijn benen zo wijd mogelijk en hield met mijn handen mijn lippen uit elkaar zodat hij mijn kut goed kon likken.

Heerlijk die hondentong over mijn kut, tussen mijn lippen, over mijn kittelaar en af en toe in mijn kutgaatje, dit was veel lekkerder dan de vorige keer met het gelik over mijn broekje. Ik was zo geil en het gelik van de hond was zo lekker dat ik me die avond verschillende keren door de hond klaar heb laten likken. Ik had nog nooit zo’n geile avond gehad en hoopte dat de buren snel weer een oppas nodig hadden.

Vanaf die tijd vingerde ik mezelf regelmatig en dacht daarbij dan aan de hond van de buren en hoe heerlijk geil die tong van hem mijn kut kon likken. De eerst volgende keer dat ik weer bij de buren op moest passen was ik bij de gedachte aan de hond al zo geil geworden dat mijn broekje al nat was toen ik naar de buren ging.

De hond had dat kennelijk geroken want hij was niet bij me weg te slaan en de buurvrouw zei dat als ik last van hem had dat ik hem dan maar in de keuken op moest sluiten. Daar dacht ik anders over en zodra ze weg waren heb ik mijn natte broekje uitgetrokken en liet dat de hond ruiken, hij werd er helemaal gek van en ik werd steeds geiler en mijn kut natter.

Ik trok mijn kleren uit en liet de hond nog steeds aan mijn broekje snuffelen terwijl ik mijzelf vingerde. Mijn kut was zo geil dat mijn vingers er in sopte en ik liet mijn vingers af en toe door de hond schoon likken. Wat was ik geil, ik smeerde mijn geil op mijn borsten en liet mijn borsten en tepels door de hond schoon likken. Wat een heerlijk geil gevoel die hondentong over mijn tepels en ik kwam al vingerend klaar. De hond was nog steeds opdringerig en ik zag dat hij ook opgewonden raakte, want zijn pik kwam naar buiten schuiven spits en mooi rose.

Het was een geil gezicht die hondenpik naar buiten zien te komen en ik werd er nog geiler van. Ik ging op de grond liggen en trok de hond over mij heen zodat hij met zijn kop tussen mijn benen zat en mijn kut kon likken en ik naar zijn pik kon kijken. Mijn benen hield ik zo wijd mogelijk en ik voelde zijn tong over mijn hele kut gaan. Hij likte al het geil op maar ik was zo heet dat het geil maar uit mijn kutgaatje bleef komen. O, wat was dit supergeil en ik begon met zijn pik te spelen en zag tot mijn verbazing dat hij nog langer werd en de hond begon in mijn hand te rijden.

Door geiligheid kon het me allemaal niets meer schelen en ik begon die hondenpik te likken. Op een goed moment nam ik die hondenlul in mijn mond en begon er op te zuigen, de hond werd helemaal gek en begon neukbewegingen te maken in mijn mond. Ik had hierover wel gefantaseerd maar wist niet dat het zo geil zou zijn. Hij bleef mijn geile kut maar likken en ik zoog op zijn pik en op een goed moment voelde ik zijn pik zwellen en hij spoot zijn zaad in mijn mond. Hij spoot het achter in mijn keel en ik moest het wel door slikken maar daar werd ik zo geil van dat ik klaar kwam.

De hond werd wat rustiger en ik kleedde me weer aan maar liet mijn broekje uit. Wat later kwam de hond weer en ik heb me die avond nog verschillende keren klaar laten likken terwijl ik op de bank zat. Een paar dagen later was ik overdag bij de buurvrouw op bezoek.

We zaten op de bank en de hond probeerde zijn kop tussen mijn benen te wringen, ik had gelukkig een spijkerbroek aan zodat hij niet bij mijn kut kon. Ik duwde hem een paar keer weg maar hij kwam aldoor weer terug, de buurvrouw merkte dit en vroeg of ik ook zo’n last had van de hond als ik oppaste. Ze zag dat ik kleurde en begon te lachen en zei dat ze dat wel dacht en dat ik me voor haar niet hoefde te schamen want ze wist precies wat de hond wilde want dat had ze de hond zelf geleerd.

Ik keek haar kennelijk verbaasd aan en ze zei geloof je het niet, dan zal ik het je laten zien. Ze stond op trok haar broekje uit en ging met haar rok omhoog op de bank zitten en ik zag tot mijn verbazing dat ze geen schaamhaar op haar kut had.

De hond kwam onmiddellijk aan zetten en de buurvrouw deed haar benen wijd en de hond begon haar kut te likken. Ik wist niet waar ik kijken moest, ik vond het wel raar dat de buurvrouw zich door haar hond liet likken waar ik bij zat, maar lang kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en wilde het wel eens zien.

Het was een opwindend gezicht de buurvrouw die tussen haar benen gelikt werd door haar hond en ik wist hoe lekker dat was. Toen de buurvrouw klaargekomen was vroeg ze of ik ook door de hond gelikt wilde worden, maar dat ging me te ver en zei dat ik weg moest.

Ze zei dat als ik van haar hond gebruik wilde maken ik gerust langs mocht komen Vanaf dat moment moest ik aldoor denken aan mijn buurvrouw met haar hond en de gedachte daaraan werd steeds opwindender.

Op een middag was ik zo geil dat ik de stoute schoenen aantrok en naar de buurvrouw ging. Ze moest het aan mijn gezicht gezien hebben, want ze zei gelijk jij komt zeker voor de hond. Ik knikte en ze zei dat ik maar mee moest gaan en ze nam mij en de hond mee naar de slaapkamer. Ze vroeg of ik me zo kon redden en of ze mocht blijven kijken, ik was door de gedachte aan de hond al zo geil dat het me niets kon schelen en knikte van ja en trok mijn spijkerbroek en mijn broekje uit.

Toen ik op bed lag met mijn benen wijd over de rand kwam de hond gelijk en begon mijn geile kut te likken. Wat was dat lekker en ik lag te kreunen van genot, wat deed de hond het weer lekker.

Op een goed moment zag ik de buurvrouw in een stoel was gaan zitten en haar jurk en slipje uitgetrokken had. Ze was zo gaan zitten dat ze mij en de hond goed kon zien en ze was met haar kut aan het spelen. Ze zag dat ik keek en vroeg of ik het geil vond om zo door de hond gelikt te worden terwijl zij toekeek en zichzelf vingerde. Ik kreunde van ja en ze zei dat ik dan haar kut van dichtbij mocht zien. Ze kwam op haar knieën op het bed zitten en haar kut was vlak boven mijn gezicht.

Ik had nog nooit een kut van zo dichtbij gezien en zeker niet zo’n geile onbehaarde kut. Ze hield met een hand haar schaamlippen uit elkaar en speelde met haar andere hand met haar kittelaar. Wat een geil gezicht zo’n kale kut met rose lippen en een grote kittelaar en het geil dat uit haar kutgaatje droop.

Ik had zoiets nog nooit gezien, alleen mijn eigen kut in de spiegel en dan nog verborgen onder de haren. Nadat ik klaar gekomen was liet de buurvrouw zich klaar likken door de hond en dat was echt een geil gezicht. Toen ik me weer aangekleed had zei de buurvrouw dat ik gerust terug mocht komen als ik weer zin in de hond had en ik zei dat ik dat ook zou doen.

Een paar dagen later was ik weer zo geil dat ik naar de buurvrouw ging en we gingen weer met de hond naar boven. Dit keer trokken we allebei al onze kleren uit en ik ging naakt op de grond liggen met mijn benen wijd.

De hond zat gelijk weer tussen mijn benen en ik hield mijn schaamlippen ver uit elkaar zodat hij elk plekje van mijn kut met zijn tong kon raken. De buurvrouw zat weer met haar kut te spelen en op een goed moment zat ze op haar knieën boven mijn gezicht. Als ik opkeek keek ik recht tegen haar kale geile kut aan en zag hoe ze met haar kut speelde. Ze ging over haar kittelaar en liet af en toe een vinger haar kutgaatje in gaan.

Haar vingers waren nat van het geil en op een goed moment smeerde ze haar geil op mijn mond. Het smaakte net zo lekker als mijn eigen geil en ik begon haar vingers af te likken en zij maakte ze dan weer geil door ze in haar kut te stoppen.

Op een goed moment trok ze de hond tussen mijn benen weg en hield zijn pik boven mijn gezicht terwijl ze langzaam aan zijn pik begon te trekken. Het roze geval kwam al gauw naar buiten schuiven en zij bewoog zijn roze pik over mijn mond en ik begon daaraan te likken en te zuigen. Ik nam het spelen met die hondenlul van haar over en voelde dat de buurvrouw met mijn kut begon te spelen. Heerlijk haar vingers tussen mijn lippen over mijn kittelaar en in mijn kutgaatje, maar nog heerlijker was het toen ze me begon te likken en ik kwam al gauw klaar.

De buurvrouw was nog steeds vreselijk geil en de hond was ook nog opgewonden. Kijk zei de buurvrouw ik zal je iets laten zien dat je nog nooit gezien hebt en ze ging op handen en knieën op de grond. Haar benen waren wat gespreid zodat ik haar kale natte kut tussen haar benen zag. De hond had het ook in de gaten en likte een paar maal aan haar kut en kont en hij klom boven op de buurvrouw.

Hij begon neukbewegingen te maken en ik zag hoe de buurvrouw zijn pik haar kut in hielp. Ik kon het niet geloven, de buurvrouw liet zich door de hond neuken terwijl ik toekeek. Het was best een geil gezicht, die hond die boven op de buurvrouw tekeer ging en van geilheid begon ik weer met mijn kut te spelen. Ik zag aan de bewegingen van de hond dat hij klaar kwam evenals de buurvrouw. De hond kroop van de buurvrouw af maar zijn pik bleef in kut van de buurvrouw zitten en het duurde even voor ze los kwamen.

De buurvrouw vertelde dat vlak voordat de hond begint te spuiten zijn pik opzwelt en dat dat een heerlijk gevoel is, je moet alleen wachten tot hij weer geslonken is voordat hij er uit kan. Dat opzwellen had ik inderdaad gemerkt toen de hond een keer in mijn mond klaar gekomen was. Nadat we ons gewassen en aangekleed hadden beloofde ik de buurvrouw dat ik gauw weer terug zou komen om weer te kunnen genieten. Een paar dagen later stond ik alweer bij de buurvrouw op de stoep en ik zag aan de buurvrouw dat zij er ook weer zin in had.

In de gang zat ze al met haar hand onder mijn rok en zei even kijken of je wel nat genoeg bent. Ze trok mijn broekje uit en begon mijn kut te vingeren en te likken, ik werd er helemaal opgewonden van. Ze deed de kamerdeur open en riep de hond en we gingen naar boven. We stonden op de slaapkamer en ze trok mijn rok uit en begon mijn bloes los te knopen toen ik de snuit van de hond tussen mijn benen voelde.

De buurvrouw had inmiddels mijn bloes en bh uitgetrokken en ik stond daar geheel naakt met een hond die tussen mijn benen likte en de buurvrouw die met mijn borsten speelde. Maar wees trouwens voorzichtig dat het sperma niet in je ogen komt, want dat is niet te geloven zo pijnlijk! Behalve wanneer je het eruit schopt Het is voor een man ook gewoon smerig om een vrouw telikken die zich niet ffffff goed gewassen heeft.

Tiener met kleine borsten. Ze zat erbij als een slet en toen ik klaarkwam spoot ik mijn warme zaad over haar heerlijke borsten. Wat ik altijd zo geil aan haar vond was haar kleding. Een paar weken later kwamen mijn vriendin en ik bij haar en haar vriend een eettafel ophalen. Geile kut kietelende slet 5. Sowieso is ze altijd lekker gekleed. In het begin van vorig jaar werd onze Duits leraar ernstig ziek en hij werd vervangen door een vrouw van rond de 28 jaar.

De bi meiden genieten eerst van lesbische sex en neuken met een voorbinddildo. Ik aaide een beetje langs mijn borsten en streek eens langs mijn kutje.. Cute naakt meisje spelen op videocamera 03m: Vrouw met grote tieten rommelt met dick en ontvangt sperma 4m: Copyright - © This site is owned and operated by: Zoek meer berichten van spawn again. Schuchter sletje krijgt lading mannenpap.

Zijn neef schoot nu te hulp en drukte mijn tiet samen en Carl bleef mijn tiet aan mijn tepel door de ring trekken.