vakantie sex lekker jong kutje

.

Vrouw vingert man negerin zuigt


vakantie sex lekker jong kutje

.Sexplekken nederland negerin met grote borsten

  • Ik had haar een tijdje niet meer gezien.
  • Vakantie sex lekker jong kutje
  • Haar spleet was zoet en ziltig, met een vage geur van muskus.
  • Vakantie sex lekker jong kutje
  • 186

Sadistischer sex seksfilm kijken


Ik ben haar tegen gekomen tijdens een avondje stappen en was direct boter geil toen ik haar zag. Een slanke, blonde meid met een heel kort strak jurkje die niet te beroerd was je een lekkere geile kijk op haar tieten te gunnen. Ik ben er dan ook direct helemaal voor gegaan en op een afgelegen parkeerplaats een heerlijke pijp beurt gekregen.

Toen ik een week later bij haar thuis kwam, deed een mooie tiener met blond haar de deur voor mij open en zei me dat ze Kim hete. Ik roep mamma wel. En huppelde weer de gang in. Eenmaal in het huisje, direct de slaapkamers bekeken en was de kamer van ons niet direct naast de kamer van Kim. Dus konden we lekker veel geluid maken. De badkamer met bubbelbad was ook zeer gezellig en Kim liet dan ook gelijk het bad vol lopen. Na een lange rit in de warme auto wilde zij zich wel even lekker verfrissen.

Vanuit haar eigen slaapkamer liep ze met een handdoek om haar heen geslagen door de kamer. Toen het bad eindelijk vol zat liep ze heupwiegend naar de badkamer en deed de deur dicht. De volgende dag natuurlijk naar het zwembad. Samen met mijn vriendin in het zelfde kleedhokje gestapt en ons uitgekleed. Net dat ik mijn zwembroek aan wilde trekken voelde ik een paar warme lippen om mijn lul. Karin zat op het bankje en hapte naar mijn pik. Daar stond ik dan al gauw met een enorme paal en kon ik mijn zwembroek wel even vergeten.

Gelukkig wist zij daar wel een goede remedie tegen en zij dat ik op het bankje moest gaan zitten. Karin ging voor mij staan en gleed met haar vingers door haar kale kutje en stak er daarna een paar vingers in.

Langzaam zat ze zichzelf diep te vingeren en druipte het al snel uit haar kutje. Toen draaide ze zich om en liet zich langzaam over mijn lul heen zakken zodat hij diep in haar geile kutje zat. In een no time neukte ze mij en haar zelf tot een heerlijk hoogte punt. Nu nog maar eens dat broekje proberen. Eenmaal in het zwembad stond daar ook Kim op ons te wachten. He, wat duurde dat lang? Dat komt er van als je met zijn tweetjes in een hokje kruipt, fluisterde ze in mijn oor.

Kim had een rode bikini aan die niet veel te raden over liet. Jee, wat was dat een geil grietje geworden zeg. Met haar lange blonde haren en haar bijna tenger lichaam leken haar tieten enorm. Als stief vader kan ik er niet te lang naar staren, maar Kim had mijn bewonderende ogen al gezien.

Toen we in het water lagen zwom ze op mij af en al spetterend vroeg ze zacht of ze net zo mooi waren als die van Karin. Toen gingen we van de wild waterbaan.

Glijdend naar beneden had ik geen enkele controle over waar ik heen glee. Halverwege wordt je in een soort bubbelbad gekwakt waar de stroming zo sterk is dat je boven op elkaar wordt gedrukt. Daarna ging de glijbaan verder naar een grot waar je even kon uitrusten. Ik en Kim vonden het geweldig maar Karin hield het voor gezien en ging aan de bar lekker wat drinken.

Samen met Kim dus van de glijbaan af en in het bubbelbadje werden we dicht op elkaar geduwd. Aangezien er een hoop mensen waren was het een gekrioel van lichamen. Kim lachte en zei jij kan het zien als ik bezig ben met een ander. Ik lachte en zei, het is puur sex toch. Kim keek me aan en zei, ja echt wel puur sex.

Wie weet gebeurt het hier dan wel een keer. Kim lachte en zei je bent echt een lekker ding. Er gingen twee dagen voorbij en we bespraken dit nu elke dag.

Kim wist het zeker die wilde het echt wel doen en ik was klaar om te kijken hoe mijn stuk zich liet gaan als een slet. Maar ja hoe doe je zo iets, je gaat niet naar de eerste de beste en zegt wil jij mijn vriendin neuken film ik alles. We zaten weer op een terras en dronken een baco. Kim droeg een jurkje en had daar een verassing onder. Ze spreidde haar benen wat en ik zag dat ze geen slip aan had. Ik lachte en ze zei, ik ben zo geil als een stier.

We stapte een leuke tent binnen en dronken weer wat en danste op de muziek. Ik ging even aan de bar zitten en zag haar dansen. Er stond een meid op de bar die Kim riep of ze ook op de bar kwam dansen. Kim ging omhoog en was even vergeten dat ze geen string droeg. Ze danste daar met die dame behoorlijk sexy.

Ik keek van een kleine afstand en werd best wel opgewonden van die twee. Er stonden nu genoeg jongens aan de bar en ik zag dat ze hun best deden om bij de dames onder hun jurkje te kijken. Ik zag ze lachen en wijzen naar Kim.

Ik lachte en bedacht me dus nu, tj a geen slip aan dat kunnen zij nu dus ook zien. Ze gaven elkaar een zoen op hun mond en Kim zakte door haar knieën om van de bar te gaan.

Voor haar stond een jongen die eerst onder haar jurkje keek en toen haar hielp. Kim kwam naar me toe met een rood hoofd en zei was even vergeten dat ik geen string droeg. Ik lachte en zei ja de meeste weten dat nu ook. Het meisje kwam naar kim toe en stelde zich voor.

Hoi ik ben Tessa. Kim lachte en gaf haar een hand. Ben je alleen vroeg Kim. Tessa lachte en zei ja mijn ouders liggen al op bed en ik was dit jaar met hun mee.

Tessa was een leuke meid en de twee hadden lol omdat Kim geen slip droeg. Tessa liep mee richting ons appartement en daar gaf ze Kim een dikke tong zoen. Ze keek me aan en zei sorry hoor maar je vriend is een lekker geil ding en ik val op dames. Kim lachte en zei, nou dan mag je eerst mij met een dame filmen. Tessa lachte en greep de billen van Kim en zei lekker geil.

De dames liepen voor me en we liepen naar boven. Binnen moest ik snel mijn camera pakken want de dames waren al druk aan het tongen. Kleding vloog uit en ik zag twee geile lichamen. Tessa had een aar flinken grote borsten en was net als Kim lekker kaal beneden. Tessa likte de tepels van Kim en streelde haar kutje. Ik filmde dit van dichtbij en Kim lag op haar rug en Tessa liet haar tong piercing door de kut van Kim glijden.

Ze vingerde en likte Kim zo te horen heel lekker. Ze wisselde en de kut van Tessa stond open en was mega nat en Kim likte met haar tong piercing erdoor heen.

Tessa lag zwaar te hijgen en kwam klaar op de tong en vingers van Kim. Ze kropen over elkaar heen en likte en vingerde elkaar weer.

Mijn lul barstte uit mijn broek wat een geil gezicht die twee. Ik ging op bed liggen en Kim nam mijn lul in haar mond en Tessa zat naast me en liet mij haar geil kutje zien die ik van heel dichtbij filmde. Ze speelde met haar kutje en vingerde haar zelf.

Kim pakte de camera en duwde mijn hoofd tegen haar kut. Tessa lachte en zei oké jij bent de baas dat vind ik wel leuk. Mijn mond werd tegen haar kut aan gewreven. Tessa duwde me op bed en ging met haar kut op mijn mond zitten en pakte mijn lul vast. Ik likte haar kutje en zei nam mijn lul in haar mond en zoog deze stevig. Kim lachte en zei tegen Tessa, neuk die geile gozer.

Ze keek Kim aan en zei, ach ja moet het toch een keer proberen. Ze zakte over mijn lul terwijl ze mijn keel vast had. Ik werd min of meer verkracht, niet dat ik het erg vond. Ze pompte behoorlijk door op mijn pik en dat was te veel voor mij en ik kwam met een kreun klaar. De dames maakte nog even lol met mijn klaar gekomen pik en ik viel als een blok in slaap. De volgende dag vertelde Kim dat ze een super nacht had gehad. Ik vroeg haar waar tessa was. Die is terug naar haar hotel.

Hoe oud was ze eigenlijk vroeg ik. Kim lachte en zei 19 jaar. Damm wat een geil ding zei ik. Kim lachte en zei vanavond is het mijn beurt. Ik lachte en zei is goed hoor.

Daar gingen toch twee dagen over heen. Het was een zaterdag avond en Kim had de hele dag al een paar borrels op en was al aardig aangeschoten. Tessa was er ook en die was op zoek naar nieuw vrouwelijk vlees. Kim droeg een strakke stoffen driekwart broek met een topje en Tessa droeg een rokje behoorlijk kort. De twee danste binnen in een leuke tent. Tessa had haar oog laten vallen op een dame en liep weg en ik zag dat Kim aangesproken werd door een man. Ze lachte en danste wat en hadden lol.

Af en toe keek ze me aan en gaf ze me een knipoog. Die gozer liet zijn handen over haar lichaam glijden en streelde haar billen. Ik had het in het begin wel moeilijk mee maar zag hoe kim genoot begon ik ook te genieten. Die gozer zoende haar nek en likte haar oorlel. Damm wat si ze toch een geile slet dacht ik. Ze lachte en zei wat tegen die gozer en die schrok en keek mijn kant op.

Ik lachte en stak mijn duim op. Ze kwamen naar mij toe en die gozer zei wel vier keer sorry wist niet dat dit jouw vriendin was. Ik lachte en zei, maakt niet uit ze is een geil ding.

Hij lachte en zei echt wel. Hij draaide zich om en liep weg. Kim keek me aan en zei sukkel. We liepen verder en werden aangesproken door 3 Grieken. Nouja Kim werd aangesproken door drie Grieken. Ze hadden haar een paar avonden daarvoor gezien zonder string op de bar. Daar wilde ze haar nog voor bedanken, ze had een mooi kutje riepen ze. Ik lachte en zei en geil ook. Ja dat weten wij niet, maar wil het graag weten. Ik lachte en zei oke alleen als ik het dan mag filmen.

Twee van die jongen liepen weg en 1 zei, geen probleem en liep mee. Kim lachten zei jij bent ook gek, ik lachte terug en zei ja en ook geil en ik wil jouw wel even bezig zien.

We liepen naar ons appartement. Binnen stond Kim naast George.

vakantie sex lekker jong kutje