zeer jonge sletjes sperma tongen

Heel veel sterkte voor de komende tijd!!! Essiee, Zou fijn zijn als het op deze manier zou kunnen Duim voor je dat het kan ; Kim, De wereld zit heel gemeen in elkaar Maar meid laat je er niet door gek maken!!! Duim voor je dat alles snel aanstaat, je een springend ei hebt!!

Sylvia, Even op je tanden bijten en voor je het weet ga je weer naar huis en zit je werkdag erop!! Meiden die ik vergeten ben, sorry Werkze en tot vanavond!!! Kim dat is echt onwijs oneerlijk Ik had net een miskraam gehad en toen hoorde ik dat de vriendin van mijn neef zwanger is.

Hun krijgen altijd al alles wat ze willen, wonen in grote huizen, rijden in dure autos, kopen de duurste kleren en lopen altijd te pochen. Nooit nooit nooit ben ik jaloers geweest, ik heb ze altijd ales gegund Ik kreeg dat de avond voor mijn verjaardag te horen en heel mijn verjaardag is erdoor verziekt. Dat is het moeilijke aan het zwanger worden. Hield ongeveer een kwartier aan.

Appel gegeten en was weer over. Ga toch stiekem een stille hoop ontwikkelen Nou ben weer weg!! Liefs en fijne dag voor iedereen! Dank je wel Storm voor je lieve woorden! Het leven zit ook oneerlijk in elkaar en nee een zwangerschap kan je niet kopen.

Wat ik wel hoop is dat ons dit gegund is. Ben immers al zwanger geweest, dus hoop dat ik nog een kans krijg. Weet je al wanneer je opnieuw gaat testen? Of wacht je gewoon nog een maand ofzo: Blijf altijd bij jezelf, hoe lastig dat ook is.

Maar jij hebt uiteindelijk veel meer te bieden dan zij en zal veel gelukkiger af zijn, iets dat zij niet kan zeggen. Probeer dit soort dingen naast je neer te leggen, want je hebt er niks mee om je hierover op te winden. Jouw tijd komt echt nog wel meissie, daar ben ik zeker van! Mijn stagedag zit er weer op, was weer een superdag!! Heb t er nu al heel erg naar mn zin, er is zoveel te doen en te ontdekken, ik kan er echt alle kanten op. Heb t idee dat t ook wel klikt tussen mij en mn begeleider.

Ze durft veel dingen aan me uit te besteden. Voel me bijna meer een collega, vraagt ook mijn mening en adviezen, erg gaaf. Voel je je echt gewaardeerd. Veel heftige casussen besproken, moet ik altijd ff verwerken, maar wel leuk om mee aan de slag te gaan. Over ongeveer een maand mag ik ook gesprekken gaan voeren, supergaaf! Nou vanmiddag dus in 1x misselijk, toch wel weer opvallend. Maakte me stiekem wel beetje blij: D Kan niet wachten tot we gaan testen.

Hebben afgesproken zondagochtend te gaan testen Of vinden jullie dat dat nog te vroeg is? Wat superleuk dat je het naar je zin hebt Stuffle: Vaak voel je je toch "een stagiaire"! Enneh, jij bent gewoon zwanger hoor: Hier nog wat "bruin verlies". Ben eigenlijk maar twee dagen ongesteld geweest, ook helemaal niet hevig! Ons ronde kan morgen zo'n beetje weer beginnen. Zal weer een zwikje ovulatie-testen bestellen! Heb er nog wel een stuk of 6.

Het is zulk rotweer, ik ben zo enorm koud Vandaag ff filmpje gekeken met mijn schatje: Wel een grappige film haha: P Vriendlief is nu trainen dus ik ben de hele avond voor jullie: Ik begin langzaamaan een beetje hoop te krijgen, maar ben verder wel gewoon heel rustig.

Ga mezelf niet gek maken, heeft geen zin. Zie het vanzelf wel. Misschien ben ik zondag wel te vroeg met testen. Nouja, dan wacht ik het ook maar gewoon af. Is je ongi alweer beetje voorbij bij jou? En ben je al begonnen met je nieuwe job? Ben ook benieuwd hoe jij het ervaart!! Hoor er veel reacties op, dus ben erg benieuwd! Ik heb het ook regelmatig koud hier. Komt ook door de wind buiten.

Lijkt zo guur meteen! Binnen is het nog lekker 23,5 graad, maar kruip vaak onder de plaid op de bank, lekker hoor, ligt standaard over de bank heen, echt knus om met je ventje onder te kruipen haha: We zullen het zien zondag: D Precies, lekker rustig er onder blijven.

Ik moet ook niet teveel roepen want stel het is niet zo, dan is de teleurstelling alleen maar groter! Ik begin de 14e, dus zal je dan laten weten hoe het was! Voor mijn ongi-uitleg kun je mn vorige bericht lezen hahahaha. Dat niet kunnen concentreren was trouwens bij mij heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg toen ik zwanger was!

En ik was de hele dag moe maar werd 's ochtends heel erg vroeg wakker: P Terwijl ik écht geen ochtendmens ben: Dus die zijn lekker voor hun: P Heb vandeweek al wel met mijn dekbed op de bank gelegen: Ik doe de kachel maar wat omhoog, das al heeeeeeeel wat maanden geleden dat ik dat gedaan heb: Doe jij ook aan foto's "weggeven" die je gemaakt hebt? Wij willen een groot canvas doek bestellen met een sepia kleurige afbeelding van zo'n tarweplantje: P Ik weet niet hoe het heet hahahaha.

We hebben er wel een aantal op google gevonden maar nu zie ik op je fotoneuroot site een aantal hele mooie! Ik vroeg me af of je ook een paar naar me kunt mailen: Als je dat niet wilt, begrijp ik dat ook best hoor!

Ik hoor het wel van je: D hey lunuanoa kun je me laten weten welke foto's je mooi vind? Ik vind het erg vleiend dat je ze zo leuk vind. Als je wilt kan ik ze naar je toesturen, het origineel en bewerkte exemplaren. Moet je wel iedereen vertellen dat ik ze heb gemaakt he, en de site doorgeven haha!

Heb inmiddels nog veel meer fotos, maar die moeten nog op de site. Laat me even weten welke fotos je precies bedoelt Het zijn die foto's van die granen P Ze staan bij Natuur foto's D Als je begrijpt welke ik bedoel dan stuur ik mijn mail wel in een PB. Ik moet even kijken wanneer ik tijd heb ze uit te zoeken en te bewerken. Ik ben tienermoeders aan t kijken.

Ga even een waterijsje erbij pakken. Zit echt van alles door mekaar te eten: Heb je een PB gestuurd! Ladies, waar zijn jullie op deze koude dag?

Dit zijn juist de dagen dat je lekker achter de pc zit hahaha: Jorina jij moest toch werken vanaaf?? Yeahoe, Jorina is er. Hoe gaat het met je? En Struffle nog altijd natuurlijk: P Heb net zitten kijken op marktplaats.

Zie onwijs mooie babykamers maarja, ik ga nu niks bestellen natuurlijk. Ik baal want zag echt zoooooo'n leuke white wash set Oh wat is het toch leuk! Ik zag een hele mooie rode kinderwagen op een babysite. Ik denk dat we toch een rode of een turqoise schrijf ik vast niet goed kiezen.

Wat is het toch allemaal leuk! Grmpff ik wou dat ik geld had! Ik wil die kinderwagen: Ben zo blut als wat Heb deze maand rond moeten komen van mijn weekend baantje: P Dus geen dikke vetpot.

Net een nieuwe dressoir gekocht dus ons buffer is ook weer op haha Eigenlijk moeten we ook wachten Zoiets vind ik ook te gek haha: D Vooral als t in combinatie is met donkerbruin. Had eens een hele mooie gezien maar die was al snel van marktplaats af.

Jorina dat lijkt me idd niet meer dan logisch. Hoe is het met je vent? Kan die het al een plekje geven? En gaat thomas mee naar de begrafenis? Lijkt me lastig voor hem om te begrijpen Kun je daarnaast nog wel een beetje van je zwangerschap genieten of sta je dat jezelf nu even niet toe misschien?

Ik ga het met camel combineren! Het moet camel zijn: Volgens mij is het echt wel camel haha Volgens mij kan mijn schoonmoeder goed naaien, dan kan zij misschien een mooi hemeltje maken voor een wiegje.. Misschien hebben zij zelfs nog wel een wiegje.. Lijkt me onwaarschijnlijk maar je weet het nooit Mijn ouders hebben het wiegje geleend van familieleden omdat ze zelf niet zoveel geld hadden.

Baal ik wel van, lijkt me zo leuk, zo'n wiegje waar generatie na generatie in ligt Nog even niet bijgelezen, doe ik morgenvroeg. We gaan snel slapen want zijn allebei dood op! Ik heb het net mn zus min of meer verteld. Klein beetje gelogen, want ze weet niet dat we echt bezig zijn, meer de gedachte En wees me nog een goed op vanalles en nogwat.. Haha alsof ze het aan mn neus zien ofzo ; Het zal tzt dus niet meer als donderslag bij heldere hemel komen!! Truste meisjes en tot morgen!

Ik ben er, maar zoals vermeld toen ik weer op de site kwam zou ik maar heel af en toe in de avond aanwezig zijn. Nu broertje lief uit huis gaat hebben we zat tijd voor elkaar, al denk ik dat we dan alsnog vaak achter de ps3 zitten en laptop Maar je hebt je privacy weer terug desondanks dat ik me broertje onwijs ga missen!

WTF zeg, hoe komen ze daar ineens bij!! Mn moeder die ineens vertelt over mn babykwaaltjes, de man van mn stagebegeleidster die over zwangere vrouwen begint die ineens overal babys en kinderwagens zien Ik denk jeetje, staat t op mn voorhoofd ofzo??? Is ook zo Jorina! Maar vind deze zó mooi! Had deze kleuren nog niet eerder gezien namelijk.. Zit er al een aantal weken naar te kijken. Maar ik koop niks hoor! Al zou ik dat heel graag willen haha. Kan me voorstellen dat je Thomas niet meeneemt.

Oeii dinsdag de echo. Ik ben zo benieuwd! Maar ik denk dat jij er zelf ook wel een goed gevoel over hebt, of niet? Aangezien je kwalen op en top aanwezig zijn Raar is dat he De stiefvader van mn vriend riep laatst ook al zoiets ongeloooflijk vreemds. Waren bij ons bbquen met de hele familie, komt de oma van mn vriend binnen: Is er hier iets te vieren ofzo? Jaaaa Es is zwanger?? Ja ik heb 1. Heb hem uit de gevangenis gehaald, uit opvanghuizen gehouden, gezorgd dat hij ging werken en leren tegelijk.

En hij is hier met liefde komen wonen. Helaas is ie ze baan en opleiding verloren door zichzelf, maar hij heeft besloten zijn opleiding in Amsterdam af te maken waar we vandaan komen. Zijn vriendin woont in Purmerend en hij gaat nu tijdelijk bij haar ouders wonen. Ze school kan hij vanaf volgende week beginnen en met werken ook.

Dat moest ie eerst regelen voordat ie ging. Ga hem echt heel erg missen, want heb echt voor hem gezorgd. Maar hij is bijna 18, dus ik moet hem wel lostlaten! Kan me voorstellen dat je je broertje enorm gaat missen, maar vind het knap van je dat je hem toch kunt vrijlaten. De privacy lijkt me ook heerlijk, juist nu in deze momenten. Lekker tijd voor jullie tweetjes ja!

Zo het is gelukkig alweer wat drukker! Ik voel me de laatste dagen na het goede nieuws van mn moeder natuurlijk weer op en top.. We gooien alle hoop op deze maand: D Heeft iemand ervaring met Preseed?

Die glijmiddel die het zwemmen van de zaadcellen bevordert of iig niet dood? Als ik een aantal dagen na elkaar klus, krijg ik schimmelinfecties van de irritatie.

Heb niet last van "droogheid", om het zo maar te zeggen. Maar het lijkt me wel een goede werking hebben Dit staat er op de site van Preseed: Ook vrouwen die voor hun vruchtbaarheid behandeld worden met Clomid® clomifeen citraat hebben vaker last van vaginale droogheid. Ik heb daar inderdaad last van sinds ik Clomid slik!! Jeee heftig meid, enorm knap!!! Vond het niet heftig en ook niet knap! Dat doe je nou eenmaal voor je familie en zeker als je moeder is overleden en je vader een grote junk is die ze kinderen liever doodwenst dan in ze leven heeft.

Dat jochie kon nergens terecht, trok veel negatieve aandacht omdat hij geen liefde van ouders had. Kon dat niet meer aanzien, of hij moest in een kartonnen doos onder een brug of wij namen hem in huis. En de keuze was snel gemaakt! Het is een geweldig kind geworden, alleen heeft ie nog een gat in ze hand.

Ben super trots op hem, maar ga hem echt onwijs missen. Mijn broertje en ik zijn altijd al 2 handen op 1 buik geweest! Je kunt volgens mij nog een proefmonster bestellen, heb ik toentertijd wel gedaan maar ik was niet zwanger die maand.

Het is vrij duur kan ik me herinneren maar ik denk er serieus aan om het weer te kopen. Het is niet zo dat het zaad beter gaat bewegen maar als je droogte hebt vanbinnen dan kan het zaad niet goed bewegen, maar omdat het vochtig wordt door het glijmiddel kan het zaad zich bewegen richting de baarmoeder! Me broertje is zo te herkennen hoor ; Is een echte mooiboy: Ik heb het net besteld, want sinds ik Clomid slik moet ik me nat maken met speeksel en zie dat dat heel slecht is! Ga ook even naar ervaringen zoeken: D Wel fijn dat het dan niet zo stroef gaat.

Mar een stomme vraag, als mijn man me nu oraal bevredigd, dan is dat ook slecht voor het zaad, dus dat mag niet meer van tevoren: Hallo meiden, Ik ben er ook weer!

Ons nichtje was jarig 2 , dus daar zijn we vanavond geweest, m´n schoonzus wilde graag kleren voor haar, daar was ik alleen maar blij mee, heb me heerlijk uitgeleefd in de winkel en een mooi setje uitgezocht: D Heb wel alles bijgelezen, maar het is niet echt blijven hangen, zit al de hele dag op de wc, heb zo´n enorme last van m´n darmen: Nou ik neem aan dat hij zijn tong niet in je steekt: P En als dat wel zo is mag dat niet meer hahaha Alsie beft raaktie natuurlijk je vagina wel aan maar vooral je clitores lijkt me..

De zaadlozing is heel diep in je, dus daar zal het speeksel niet komen! De preseed glijmiddel is heel handig, het zit in van die tubetjes met een hele lange hals die je zo in je vagina kan brengen en het dan naar binnen kan spuiten! Kim, zie op je hyves dat je ook een zusje hebt! Je broertje is idd een mooiboy ; Knappe jongen hoor! Mijn man steekt em erin en komt in m´n keel er weer uit: Nee maar neem aan dat dat speeksel emt de penis mee naar binnen gaat: P Daar gaat me orale seks: P Ik kan nergens een proefverpakking Preseed besteld?

Men schijnt er wel genot mee te hebben: D Steph zegt altijd Het is echt sinds ik Clomid slik dat ik zo droog als wat ben, maar wel mega opgewonden: Haha ja heb ook een zusje ; Maar mijn band met haar is niet erg goed ; Is zelfs nog een discussie over geweest in het begin hier op het forum: Jammer dat jullie band niet zo goed is.

Tip voor te weinig vocht: Kim, ik weet het niet, had er nog nooit van gehoord.. Wel vervelend dat je ineens zo droog bent.. Haha ik word niet opgewonden van andere mannen en zeker geen naakte: Wat dat betreft ben ik echt mega trouw! Ik ben getrouwd en hoef geen En lesbische seks vindt ik ook niks Maar het komt door de medicatie echt waar.

Ik ben opgewonden, maar wordt niet nat. En dat is bekend bij Clomid: Wat doe jij ertegen Sylvia? Of stel ik nu weer een vraag die ik niet hoor te stellen? PS mijn zusje wilde zonder werk etc. Rookt als een ketter, is liever lui als moe. Heeft geen MBO oplediing, maar gelukkig heeft haar vriend haar zover dat ze weer aan de pil moet!!

Echt een lang verhaal. D Die van mij kan lassoslingeren, maar niet met zn tong Ik vind porno echt vies, en ga al helemáál tilt als mn vriend daar naar kijkt, uuuuuuuuuhl Kan daar geen redelijkheid voor opbrengen.

Ik ben er idd ook nog, leuk he!! Jaaaa heb het zelf net via de website besteld: D Lees er wel positieve ervaringen over: En het is ook goed als het zaad beter kan zwemmen. Ga het toch just for sure even meenemen naar me gyn, kijken wat hij ervan zegt: Maar wat is dat gel dat hun dan gebruiken tijdens de FM, lijkt me dat als je die avond seks hebt het dan ook zaadodend is? En ja ik was me voor de seks, maar van binnen kom je er echt niet bij En daar zit die shit!

Dat oveirgens jeukt like hell dat spul: Plus je glijdt de rest van de dag als je met je benen beweegt Mijn vriend ook dus dat scheelt: Nouja, misschien in ons sexleven hahahahaha. Was er om het zo maar te zeggen "er erg vroeg bij". Ik vind sex gewoon iets heel belangrijks in een relatie.

Natuurlijk hoef daar niet persé porno bij natuurlijk: Kan me voorstellen dat het jou het verkeerde keelgat inschiet allemaal! Ik heb Preseed bij Etos in de schappen zien liggen! Maar je kunt het ook online bestellen zoals je op de site kunt zien! Zo´n lekkere dikke groene.. Heb trouwens ook gelezen dat je te wassen met zeep of van die vaginale producten ook heel slecht is.

Ik probeer me nu met water goed te wassen maar ik voel me steeds zó ranzig: Ik kan wel kotsen als ik een roggel zie. Zijn schapenkeutels ook zaaddodend mrij? Ik heb geen idee, maar alles zet me de laatste weken aan het denken. Heb zelfs aan de gyn gevraagd of het uitmaakte dat ik koffie dronk tijdens de Clomid behandeling en daarna. Of dat misschien mijn ei rijping kon tegenhouden P Tis nu zaaddodend Ik doe dat maar niet meer: En vond het ook lullig tegen steph, maar gelukkig snapt ie het!!!

Hij heeft zelfs net in de auto gezegd. Lieverd misschien moet ik maar even zaad inleveren dan weten we ook gelijk of dat in orde is, want stel het is niet zo ; Maar uit de samenlevingstest was het wel goed. Ga het toch de gyn maar even vragen: D aangezien ie het zo graag wil Het is zo onwijs bacterie dodend je speeksel en er zit zoveel zuur in: PS weet je zeker dat je geen ei hebt gehad? Soms voel je dat niet toch Ohh dat weet ik eigenlijk niet..

Zou wel jammer zijn, dat geurtje alleen al is zo lekker opwindend!! Ach joh Mrij en Struffle lullen de overigen 32 pagina's wel vol met onzin ; Syl, toch even bellen meid! Je moet gewoon zekerheid hebben!!! Wat vervelend dat je, je ei nog niet hebt gehad!! Hopen dat ie snel komt!! Voor de meiden die vragen wanneer me menstruatie komt: P Er staat een banner: P En ik hoop dat ik niet na 10 dagen zooi slikken nog 5 dagen moet wachten, maar heb hem nu wel op de 5e dag gezet: Geen orale seks meer omdat dat slecht zou zijn voor het zwanger worden??

Vind dit wel heel erg overdreven hoor, je moet je ook niet alles wijs laten maken. Wat ik wel weet is dat het goed is om een aantal seconden of tegelijkertijd met je mannetje klaar te komen.

Doordat jouw baarmoeder zich samentrekt zuigt het als het ware het zaad naar binnen D en voor de meiden die niet zo makkelijk klaar komen door penetratie, je hebt tegenwoordig hele leuke handige vibrators die je kan gebruiken om het voor jezelf ook wat aangenamer te maken: Sinds ik weet dat ik zwanger ben hebben we zooooooooo weinig seks. We vinden het beide eng en ik heb ook niet zo die behoefte om eens flink te rampestamen. Ik zou zondag nog niet gaan testen, tis pas dag 29 en vorige maand was je cyclus ook 36 dagen.

Ik zou echt voor je eigen rust nog minstens een dag of 4 wachten. Anders ben je straks misschien onterecht teleurgesteld. Want een week voor je nod testen is meestal niet positief ; Kijk maar naar Jorina Heel veel sterkte maandag en heel veel geluk dinsdag met je echo. Hoelaat heb je hem??? Hahahah daar wordt het idd tied veur!! Ik goa lekker brommers kiekn met mien ventie!! Moet eerst eens even uitzoeken hoe laat ik wegmoet morgen Ik ben morgen om Hahahaha Storm het is wel een feit dat Speeksel slecht is voor het sperma: Ik ga die proseed gebruiken of hoe het heet.

Die Clomid schijtn goede kanten te hebben, heb het alleen nog niet meegemaakt: P Syl, ja oke maar met 20 mm springt ie meestal.

Snap niet waarom je geen Puregon krijg injectie om je ei te laten springen bij 20 mm. Dan klus je ook gericht Ik duim dat je eitje springt meis: Dus verwacht een normaal cyclus tussen de dagen om het maar ruim te nemen.

Vind je echt dat ik nog langer moet wachten? Maaarrr dat kleine beetje speeksel zal toch niet al die miljoenen zaadjes doden??? Dat lijkt me ook een beetje sterk..

Storm, wat doe jij met de babykamer voor kleurtjes? Daar komen natuurlijk ook heel wat roggels vanaf! Nou mooi dat jij gaat slapen, dan kan ik hier eindelijk eens even serieuze gesprekken met de dames voeren!! Als het weer net zoals hier is, heb jij een behoorlijke kutdag gehad: Ohh jeetje, das een klote klus met dit weer! Lekker snel warm gaan douchen, anders word je nog ziek ook!! Ik heb nooit het ongemak van een onregelmatige cyclus gehad, was altijd zo perfect op tijd, dus misschien dat het voor mij ook makkelijker gezegd is dan gedaan ; Maar volg gewoon je gevoel.

Mocht je toch zondag testen laat het dan weten, dan ga ik keihard voor je duimen!!!!! Als speeksel echt zo slecht zou zijn waarom raak ik dan zo snel zwanger? P Ik krijg infecties van glijmiddel hoezo overgevoelig dus meestal kwam er wel wat speeksel aan te pas.

En zeeeeeeeeeeeeeeker die keer in juni met me positieve ovu test. Ik was toch echt zwanger hoor. Als het echt zo is wat jij zegt heb ik meteen een ""betrouwbare"" voordelige anticonceptie voor straks na mijn bevalling. Ik ga niet aan de pil, nee mij niet gezien, ik roggel het daaronder gewoon flink onder: Grapje hoor ; ; Maar ben wel heel benieuwd waar je deze info vandaan hebt?

Hoe is het verder met je. Wanneer mocht je nu met de primolut beginnen, 1 dezer dagen toch al? Ik loop niet voor jan lul mee hoor.. Het is ook niet zo dat het zaaddodend is maar het vermindert de kwaliteit van het zaad! Hahah zou ideaal zijn!! Dan kan gelijk de anticonceptie van de markt af en loopt iedereen met lekkere dikke groene roggels tussen de benen: Aaaahh meiden niet Sylvia uitlachen: Ik doe het zelfde werk en het heeft ook heel veel leuke kanten en kent veel vrijheid.

Als het in het weekend rustig is ga ik gerust met de hele hups naar de Mac Donalds of naar de bioscoop. Als ik een dagje niet lekker in mijn vel zit, zoeken we een leuke dvd op en gaan we dvds kijken met elkaar: Of we gaan lekker zwemmen met de hele hups! Maarja dit soort dingen zijn wel klote. Ik moest vorige keer met een bewoner gaan "proeflopen" naar zijn nieuwe werk. Toen was het ook zulk weer als vandaag en het was ruim 20 minuten lopen en dan ook weer 20 min terug.

Of de avondvierdaagse, ook zo'n ramp!!!!!!!!!!! Je bent nog jong, en voor jongens van jou leeftijd is het tamelijk normaal om ruimschoots voortijd je kruit te verschieten. Als je een stap verder gast zul je in eerste instantie ook wat last kunnen hebben van te vroeg klaarkomen, maar op jouw leeftijd zit een tweede keer er vast ook nog wel in.

En hoe dan ook, met de tijd wordt het minder. Geen zorgen over maken dus ; de meeste meiden zullen het niet als een belediging opvatten - integendeel. Eigenlijk is het wel schattig ;-.

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Orgasme tijdens zoenen, is dit normaal? Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De gebruikte url is dubbel. Een url mag maar 1x worden gebruikt. De gebruikte url is ongeldig. Een url moet beginnen met https: De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. S ik heb er niet zoveel verstand van: Het beste antwoord volens mij kan je klaar komen, of niet klaar komen maar zoiets als een mini orgasme bestaat bijna niet.

Maar dat vind ik ook zo jammer, ik zoen graag

.

Dikke lul pijpen sex contact amersfoort

Daarna heb je het wel gehad met je huidige partner. Lees de blog Wat Is Liefde? Liefde duurt kort in verband met de zwangerschap van een vrouw. In de eerste maanden is ze het meest kwetsbaar. Dus na anderhalf jaar zijn de verliefdheidsstofjes op in het lichaam.

Ik kende haar niet eens. Na wat met haar te hebben gepraat en gelachen, stelde ik voor om een drankje te doen. We zouden een theetje doen bij mij binnen.

Half uur later lagen we te wippen. Zodra we klaar waren deed ze heel nerveus. Ik dacht dat ze dit was omdat het misschien nieuw voor haar was. Ze was zo nerveus dat ze haar ketting bij me vergat. Ik nam haar nummer en de volgende dag stuurde ik haar een bericht. Ze stuurde me een bericht terug: Wij mensen houden van seks.

Overal om je heen zie je het. Het houdt ons constant bezig. En met een goede reden: De enige manier om je genen door te geven. Tenzij je een bacterie bent. Hoe komt het dat, ondanks je leuke relatie, je toch wil snoepen van andere mensen?

Waarom spuit een man zoveel spermacellen in een vrouw dat hij alle vrouwen in Europa zou kunnen bevruchten? En waarom, wat nog interessanter is, drukt een vrouw meer dan de helft van het sperma uit haar vagina na de seks?

Waarom hebben mensen kinderen wanneer ze het eigenlijk het slechtste uitkomt? En waarom krijgen mensen, die heel graag kinderen willen, soms geen kinderen?

Waarom beginnen vrouwen liever een relatie met een man die op de eerste date over de streep ging lees: Waarom komt een vrouw makkelijker klaar bij een nieuwe man dan haar vriendje?

En waarom is maar één procent van de man zijn sperma bedoelt om een vrouw te bevruchten terwijl de rest van het sperma bedoeld is om te strijden? Allemaal bijzondere en leuke vragen.

Het antwoord ligt in één gemeenschappelijke factor: Alle  bovenstaande vragen hebben hun oorsprong in het feit dat we vreemdgaan. Het zijn manieren van het lichaam om ervoor te zorgen dat jij je eigen genen door kan geven. En dat je dame niet zwanger wordt van de buurman. Al komt dat vaker voor dan je zou denken. Je kan alleen vreemdgaan in een monogame relatie. Immers, polygame relaties kennen vreemdgaan niet aangezien je met iedereen seks mag hebben.

En gek genoeg bestaat monogamie, zoals we dat kennen, eigenlijk nog niet zolang. We willen graag geloven in de monogamie mythe. Het klinkt zo mooi. Vooral door de films die je bekijkt en de liedjes die je hoort. Je wil er in geloven. Maar ze zijn nep. De tandenfee zal nooit bestaan. Hoe hard je erin gelooft. En de wetenschap heeft een duidelijke mening over monogamie. Twee economen zaten in Parijs aan een terrasje.

Na wat wijn kwamen ze op een leuk gesprek. Het viel hun op dat de landen die wijn dronken erg monogaam waren. Het viel ze ook op dat landen waar wijn niet of nauwelijks gedronken werd, vooral polygaam waren.

Zou hier een correlatie tussen zijn? Je gelooft het misschien niet maar er is zelf een wetenschappelijke publicatie van gemaakt. Er is een correlatie tussen landen waar wijn gedronken wordt en monogamie. Het is alleen geen causaal verband.

Het is niet dat wijn drinken monogamie veroorzaakt. De huidige mens loopt al Give or take vijftigduizend jaar. Vroeger waren er niet zoveel mensen op aarde. Het is heel moeilijk om te bepalen hoeveel mensen er De schatting voor de bewoners van onze planeet  Aangezien er geen grote steden bestonden, stichten mensen hun eigen stadje op: In deze stammen woonden eigenlijk nooit meer dan mensen.

Hier is ook een term voor bedacht: Het idee is dat je hersenen ontwikkeld zijn om maar met een echte connectie te hebben. In deze stammen was alles van iedereen. Al het voedsel dat verzameld werd, werd netjes verdeeld. De vrouwen waren van iedereen om zich mee voort te planten.

Natuurlijk mochten de alfa mannetjes vaker langskomen bij vrouwtjes. Egalitarisme  werd dit genoemd. Het opeisen soms met agressie  dat spullen gelijk verdeeld worden onder bepaalde mensen. Polygamie bestond toen ook dus. Vrouwen moesten veel kinderen maken. De stamleden leerden dat je ook zaadjes kon planten in plaats van ze op te eten. We stapten van jager-verzamelaars zijn over naar landbouw dus.

En voor landbouw had je…. En ra-ra wie dit land kreeg lees: De vrouw heeft het vermogen om hem kindjes te schenken. Mannen met veel land, hebben veel voedsel en dus zekerheid.

Hier willen veel vrouwtjes bij horen. En dit werd de geboorte van polygamie. Veel zouden zeggen door monotheïstische geloven zoals het christendom en Islam.

Zowel in het Christendom en Islam is polygamie de normaalste zaak van de wereld. Nee, om de overgang naar monogamie te snappen moeten we ergens anders kijken. De Grieken bedachten democratie. Hierbij hoorde een nieuwe staat: In een democratie is iedereen gelijk en hoort iedereen evenveel rechten te hebben.

De losers van de Griekse maatschappij wilden dit ook met betrekking tot vrouwen. Daarvoor hadden namelijk de rijke mannen veel vrouwen. De losers hadden er geen of maar één. De losers planten zich toen vooral voort door…verkrachtingen. If the means of access to legitimate, consenting sex is not available, then a male may be faced with the choice between force or genetic extinction.

The Science of Sex: Glenn Wilson on Rape. Verkrachtingen zijn niet goed. Vooral niet als je een stabiele polis wil hebben. Dus kregen de losers hun zin. Iedereen één vrouw geven bracht orde in het systeem. De losers waren tevreden. Aangezien zij het merendeel van een maatschappij zijn, was dus een merendeel van de maatschappij nu blij.

En doordat het merendeel van een maatschappij tevreden was, kon er in een stabiele toestand geleefd worden.

Zo hadden de hoog geplaatste mensen minder last van de losers van de maatschappij. Denk je echter dat Alfamannetjes gingen vreemd om zoveel mogelijk kinderen te maken. En vrouwen gingen vreemd met alfamannen. Om de beste genen voor haar kind te scoren. Terwijl ze tegelijkertijd de zekerheid van de loser hebben.

Lees in deze blog meer over wat een alpha man is. Vaak hoor je het argument dat monogamie bullshit is. Tim zegt zelf dat monogamie een mythe is. Hierboven heb ik je de evolutie van monogamie laten zien.

Het was niks anders dan een politiek spelletje. Oooh, je vraagt je misschien af: De Romeinen stalen eigenlijk alles wat Grieks was. Hun cultuur, hun gewoonten en hun wetten. Zo ook hun model van democratie, monogamie…..

Daarom zie je dat in Westerse landen eigenlijk altijd democratie, monogamie en wijn aanwezig zijn. Dit hebben de Romeinen verspreid tijdens hun veroveringen door Europa heen. Dus we waren eigenlijk geëvolueerd voor polygamie. En niet alleen zijn we gemaakt voor polygamie. We zijn zelf gemaakt om vreemd te gaan. Het klinkt absurd, I know. Gelukkig hebben we wetenschap. En wetenschap is er duidelijk over: Dit zal vooral met zijn vaste partner zijn.

De persoon met wie je getrouwd bent. Als je naar de geboortecijfer van dit soort relaties kijkt, valt er iets op. Als je gemiddeld keer seks hebt, waarom hebben mensen zo weinig kinderen? Anti-conceptie is natuurlijk een antwoord. Maar wat als we naar culturen kijkt waar geen anti-conceptie aanwezig is.

In de meest afgelegen gebieden op aarde hebben mensen ook gemiddeld keer seks in hun leven. Wat is het gemiddelde aantal kinderen per vrouw? Yep, maar 7 kinderen. Waarom dit getal zo laag is? Waarom heeft ze niet meer kinderen van haar vaste partner? Want het is nadelig voor een vrouw om van haar vaste partner zwanger te raken. In de biologieboeken op school wordt je verteld dat vrouwen regelmatig menstrueren. Het blijkt dat vrouwen heel onregelmatig menstrueren.

De menstruatiecyclus van een vrouw is verre van regelmatig. Het is bedoelt om je vaste partner in het duister te laten over wanneer je vruchtbaar bent. Ook aan een vrouw haar gedrag is niet echt te zien in welke fase ze in de mentruatiecyclus zit.

Dit allemaal om haar partner voor de gek te houden. Om te voorkomen dat ze zwanger wordt van hem. Het is zelf zo dat een vrouw minder vaak seks met je wil hebben wanneer ze op haar vruchtbaarst is. Eén onderzoeksduo, Stanislaw en Rice, vroeg vierduizend vrouwen de eerste dag in hun menstruatiecyclus te noteren waarop ze hun lustgevoelens voelden toenemen: Vrouwen met een partner nemen in die periode vaker het initiatief tot seks dan de rest van de maand — mits ze betrouwbare anticonceptie gebruiken en niet zwanger kunnen raken dus.

Is dat niet het geval, dan vermijden ze seks rond deze tijd juist. Vrouwen worden net als mannen gestuurd door twee dingen: De genen zorgen voor de aanmaak van de hormonen. De hormonen zorgen ervoor dat jij je genen wil doorgeven. Het zorgt er ook voor dat zoveel getrouwde vrouwen zich laten versieren en vreemdgaan.

Het zorgt er ook voor dat ze liever seks hebben met een wildvreemde man dan hun vaste partner. The same is not true for infidelity.

A woman is much more likely to have penetrative sex with a man other than her partner during her fertile phase.

Moreover, she is much less likely to use or insist on the man using contraception on such occasions. Ze zullen er dus soms op staan dat een man geen condoom gebruikt. Als het aan een vrouw ligt, heeft ze het liefst sperma van verschillende mannen tegelijkertijd in zich. Geloof je me niet? Wat heb je aan een alfaman met slecht zaad? Niet echt een gedachte waar je snel bij stil zal staan.

Toch wil de vrouw altijd weten wat de kwaliteit van het sperma is van een man. Wat heeft het voor zin om seks te hebben met een alfaman als zijn spermakwaliteit laag is? Je krijgt kinderen met slap zaad. Als je die überhaupt kan krijgen. Dus ga je voor het beste sperma dat de markt te bieden heeft. Maar hoe test je de kwaliteit van het sperma van een man? Door je als vrouw in een kort tijdstip door meerdere mannen te laten insemineren.

Sperma bestaat niet alleen uit de kenmerkende cellen met één kopje en één staartje. Er zijn verschillende typen sperma cellen. Het type die jij kent één kop en één staart is het type wat de eicel bevrucht. Eén procent van een klodder sperma blijkt hieruit te bestaan.

Hulptroepen die het verschil uitmaken tussen winnen en verliezen. Copulation, masturbation and infidelity Om kinderen te krijgen die makkelijk kinderen kunnen krijgen, wil een vrouw twee dingen: Door zich tegelijkertijd te laten insemineren door verschillende mannen kan ze een oorlog beginnen in haar baarmoeder. Ze laat mannen het in haar vagina en baarmoeder uitvechten.

Hier voorbeelden van vrouwen die seks hadden met verschillende mannen binnen 24 uur. Sperma blijft zelfs 3 dagen houdbaar in een vrouw. Blijkbaar wilden de vrouwen in dat onderzoek weten wie sterker zaad had: Toen ik dit feitje tegenkwam was ik echt geshockeerd: This is also the level found in Industrial Western societies.

Afhankelijk van waar je meet kan het zelfs oplopen tot 30 procent. Het onderstaande onderzoek is gepubliceerd in The Lancet. Het meest toonaangevende tijdschrift binnen de wetenschap. Macintyre  PhD, Non-paternity and prenatal genetic screening. Vrouwen worden liever zwanger van alfamannetjes.

Maar dat soort mannetjes blijven vaak niet hangen. De kans is dus groot dat ze het kind alleen moet opvoeden. Dus eet ze van twee walletjes: Ze kies voor de zekerheid van een beta mannetje en het sperma van een alfamannetje. Jaloezie is grappig genoeg ook genetisch geprogrammeerd bij ons mensen. Is ze urenlang niet bij je en laat ze niks van zich horen? Dan zal je achterdochtig worden. Je genen gaan met je spelen. Grappig genoeg is een man hierop voorbereid.

Dan liggen er miljoen spermacellen klaar. Verdenkt hij haar van vreemdgaan? Dan kan het aantal zelfs oplopen tot miljoen spermacellen. De partner zal zelfs vaker seks met het vrouwtje hebben als hij het vermoeden heeft van vreemdgaan. Het lichaam van de partner doet er alles aan om de alfaman te verslaan in de sperma oorlog. Je lichaam weet dat vrouwen niet altijd even loyaal zijn. Chris Brown had gelijk: Ze pijpt liever een nieuwe man dan haar vriendje.

En niet om de reden waarom je denkt dat ze het wil doen. Ze wil ruiken en proeven of hij met andere vrouwen is geweest. Met andere vrouwen naar bed gaan vergroot de kans op een soa. Waarom pijpt ze hem daarom nog meer? Ze wil proeven of hij een soa heeft. Of je werd onvruchtbaar. Het eerste antibioticum werd namelijk pas in ontdekt. Vrouwen pijpen daarom liever een wildvreemde man liever dan hun vriendje.

Van hun vriendje weten ze het neukgedrag wel. Van de wildvreemde man niet. Daarom moeten ze even een smaaktest doen. Wij mannen voeren om dezelfde reden orale seks uit bij vrouwen. We willen ruiken of alles wel klopt. We willen ruiken en proeven of er een man voor hun is geweest. Dat kunnen we het aantal spermacellen bijstellen die we in een vrouw gaan brengen. Pham, Oral sex as infidelity-detection. Als je goed met vrouwen wordt zal je het volgende scenario weleens meemaken: Je neemt een dame mee.

Wel is ze bereid je te pijpen. Je mag niet in haar mond komen. Je mag wel OVER haar heen klaar komen. Soms zeggen ze dat ze je willen zien klaarkomen over hun heen. Of over de lakens. Ik vond het altijd vreemd. Chlamydia meest voorkomende soa hebben de meeste mensen symptoom vrij. Chlamydia kan in zijn symptoomvrije vorm wel tot onvruchtbaarheid leiden.

Infertility has numerous causes, but the most avoidable cause is STDs. Vrouwen willen om de bovenstaande reden je sperma zien. De kleur van het sperma zegt wat over de kwaliteit. Het hoort wit te zijn. Want wat heeft het voor zin om zwanger te worden om vervolgens met soa rond te lopen?

Dat zou de dood betekenen. Is het volgende je weleens opgevallen: Je gaat al een tijdje met een dame. In het begin is de seks geweldig. Na een tijdje neemt de frequentie wat af. Tenzij je haar eerst klaar beft. Dan pas daarna mag je erin. Gek genoeg laten vrouwen zich minder snel beffen door alfamannen. De moeilijke uitleg zal ik je besparen. Dit is wat je moet weten. Vrouwen hebben een soort filter in hun baarmoeder. Dit filter kan op verschillende manier spermacellen tegenhouden, doorlaten en bewaren.

De sterkte van dit filter kan een vrouw aanpassen. Dit weten de meeste vrouwen niet. Ze weten waarschijnlijk niet eens dat ze dat filter hebben. Namelijk door een orgasme voor de penetratie. De reden hiervoor laat ik achterwege omdat het niet belangrijk is voor deze blog. Door het filter sterker te maken komen er minder spermacellen door. Bij wie hebben vrouwen vaker een orgasme door orale seks? Bij hun vaste partner. Wat maakt het filter van de vrouw zwakker?

Masturbatie en een orgasme via penetratie. Vrouwen die verwachten dat ze vreemdgaan of het van plan zijn te doen, masturberen vaker. Dat komt omdat ze onbewust hun baarmoeder alvast voorbereiden op het sperma van het alfamannetje. Women have more orgasms with wealthy partners, study finds. Hetzelfde geldt voor een orgasme via penetratie.

Ook dit verzwakt het filter. Hierdoor is het verwekken van een kind door een alfaman groter. Usually, a climax during intercourse weakens her cervical filter greatly, allowing many more sperm to leave the seminal pool, penetrate the cervical mucus, and hence be retained.

Such a climax therefore means fewer sperm are ejected in the flowback. Vrouwen willen alfamannetjes met kwalitatief sperma. Ik denk dat we daar inmiddels uit zijn. Maar ze willen evolutionair gezien ook iemand die met veel vrouwen naar bed is geweest.

Nee het gaat hier dieper dan dat. Opgewonden raken en het krijgen van een erectie gaat vanzelf. Het zijn dingen waarmee je geboren bent. Met de skills om vrouwen te versieren ben je daarentegen niet geboren.

Jij kunt het weten. Je weet dus dat het een vaardigheid is die je moet leren. Niemand wordt er mee geboren. Om een vrouw zwanger te maken moet je haar eerst versieren.

Je moet de intellectuele en emotionele intelligentie hebben om haar te versieren. En als je met vrouwen het bed hebt gedeeld, heb die twee blijkbaar.

En als jij ze hebt…kunnen je kinderen dit van je leren of deels overerven. In veel culturen krijgen jonge kinderen vaak jongens seks les van de volwassenen. Vaak alleen verbale uitleg. Hoewel het bovenstaande heel ranzig klinkt, heeft het krijgen van lessen over seks wel degelijk nut. Een man die weet wat hij doet is aantrekkelijk.

Hij kan eerder beginnen met seks. Des te eerder je begint, des te meer kinderen je kan maken. Des te meer chicks je hebt gehad, des te beter je met vrouwen bent. Althans, dit denken vrouwen onbewust. En die skills kan jij je kindjes leren, denken vrouwen. Hierdoor kunnen je zonen ook veel chicks scoren. En zodoende worden veel van je genen doorgegeven. En dat is het enige wat belangrijk is voor je genen. Wat al je gedrag bepaald.

De drang om je genen door te geven en veilig te stellen is sterker dan wat dan ook. This is a truth which still fills me with astonishment. Though I have known it for years, I never seem to get fully used to it. Het beschreef allemaal cijfers over date rape op Amerikaanse campussen. Het meest verbazingwekkende feit uit het onderzoek? Voordat ik verder ga wil ik iets duidelijk hebben.

Ik ben tegen verkrachtingen. Ook wil ik niet aanzetten tot verkrachtingen of date rape. Ik presenteer hier cijfers die iemand anders heeft gevonden. Ik ben niet verantwoordelijk voor wat jij ermee doet. De kans is dus drie keer groter dat een vrouw bij je blijft als je seks forceert en het lukt, dan wanneer het niet lukt. Dat is absurd toch? Waarom zou een vrouw bij een man willen blijven als zijn poging tot verkrachting slaagt?

De kans is drie keer zo hoog. In de wetenschap is dat gigantisch. Zou seks hebben, tegen de wil van een vrouw in, een evolutionair voordeel hebben voor de vrouw? Daar kom ik zo op. Als we naar nertsen kijken, zien we iets bijzonder. Een vrouwelijke nerts  ovuleert niet eens als ze niet hardhandig wordt aangepakt. Pas wanneer ze fysieke pijn ondervindt van de man, zal ze ovuleren. En dus zwanger kunnen worden. Hetzelfde patroon zien we bij chimpansees. Agressieve mannetjes verwekken meer kinderen bij vrouwen dan passieve mannetjes.

En qua gedrag wijken we ook niet heel veel van elkaar af. Stel een vrouw verwekt een kind van een agressieve man. Stel je zelfs het scenario voor dat ze verkracht is. Wat voor genen krijgen de jongetjes die geboren worden?

Waarschijnlijk dezelfde agressieve genen als hun papa. De jongetjes zullen later ook vrouwen hardhandig aanpakken. Ze zullen daardoor meer kinderen op de wereld brengen vergeleken met mannen die niet hardhandig zijn. Het verschil tussen een man die doorzet wanneer een vrouw tegenstribbelt en een man die stopt, is het verschil tussen je genen doorgeven en uitsterven.

Deze hele blog ging over hoe vrouwen niet monogaam zijn. Maar mannen zijn dit ook niet. Onlangs werd er onder Nederlanders een onderzoek gedaan over vreemdgaan. Als dit percentage je verbaast, moet jij jezelf dit eens afvragen. Is het risico dat ik loopt de potentiële beloning waard? Of het risico op een soa van een alfaman? Is het verkrijgen van alfamansperma het risico waard dat ik betrapt wordt door mijn beta partner? Hierdoor loopt ze het risico dat ze de kinderen alleen op moeten voeden.

Dit betekende duizenden jaren geleden de dood. Voor mannen geldt precies hetzelfde. Ze kunnen alleen een soa oplopen van de vrouw. Of betrapt worden in de daad door de beta man. Dit is ook de reden waarom mannen vaker vreemdgaan.

Mannen hebben gewoon minder te verliezen dan vrouwen. Tegenwoordig heb je echter alimentatie. Je kon er op los neuken met je super sperma.

Je hebt ook gezien dat monogamie nooit heeft bestaan. Als je het dierenrijk bekijkt is het duidelijk: Nouja, op één diertje na dan. Die is monogaam vanwege een hele speciale reden…. Fidelity and Infidelity in Animals. Er is dus maar één dier monogaam…en dat komt omdat hij vastgelijmd zit aan zijn partner.

De lintworm kan niet eens fysiek weggaan als het dat zou willen. Wederom stel ik dezelfde vraag aan je. In monogamie geloven is hetzelfde als in de tandenfee geloven. Dat jij het heel graag wil, betekent nog niet dat het echt bestaat. Ongeacht hoe vaak je een tand onder je kussen legt.

Als je wil dat monogamie werkt, moet jij jezelf forceren tot iets waar je evolutionair gezien niet voor gemaakt bent. Wil je een monogame relatie laten werken? Dan moet jij jezelf veel restricties opleggen. Je moet tegen je biologische drang ingaan. De helft van de mensen kan zich dwingen om zijn partner trouw te blijven. De andere helft, zo hebben we gezien, gaat vreemd.

Ik ga de keuze niet voor je maken. Dat kan je zelf wel. Ik heb je het bewijs geleverd over de oorsprong van monogamie.

Ik heb je laten zien hoe vrouwen gemaakt zijn om vreemd te gaan. In een open relatie laat je elkaar lekker vrij om te doen en laten waar je zin in hebt. Je legt elkaar geen restricties op. Wat je bij monogamie wel doet. Hetzelfde geldt voor mij. Want stel ik vind een dame echt leuk. En ik begin een open relatie met haar. En als ik ondanks het feit dat ik met andere vrouwen seks heb, bij haar blijf?

Dat ik haar echt leuk vind. Die andere fuckbuddies bewijzen alleen maar hoe awesome mijn vriendinnetje is. Het is een win-win situatie. Dus gaan ze een persoon toe-eigenen als bezit. Dat is niet mijn pakkie aan. Iedereen is vrij om te doen waar ze zin in hebben.

Kies waar jij je goed bij voelt. Laat de keuze je niet opgelegd worden door de mensen om je heen. Uiteindelijk moet jij met die keuze leven.

Als je overigens nog wat tips wil om je relatie zo leuk mogelijk te houden, of een vriendin te krijgen, lees dan dit artikel: Je denkt misschien nu dat dit een vrouw onvriendelijke blog is. Dat is helemaal niet waar. De bedoeling is dat mannen de vrouw beter gaan begrijpen. Haar gedrag gaan snappen. Hun eigen gedrag ook trouwens. De schrijver van dat boek gaf in het voorwoord aan dat hij bang was. Bang voor boze vrouwen op zijn dak door de inhoud van het boek. Hij verwachtte heel veel brieven in zijn postvak.

Hij kreeg inderdaad veel brieven. Ze waren heel vaak van vrouwen. Maar tot zijn verbazing waren de vrouwen niet boos op hem. Ze waren hem dankbaar. Dankbaar voor het feit dat ze eindelijk een verklaring hadden voor hun gedrag. Waarom ze soms zo graag vreemd wilden gaan. Waarom ze soms schaamteloos met mannen gingen flirten. Most of these letters concerned infidelity or promiscuity; others were about masturbation or nocturnal climaxing. Als je als vrouw deze blog leest. Zie het meer als een verklaring voor je gedrag.

Het is mijn manier om mannen en vrouwen dichterbij elkaar te brengen. Ik laat je weliswaar hele confronterende dingen horen. Misschien wil je het niet horen, maar je moet het wel horen. Ontdek in 42 minuten de meest voorkomende problemen die mannen hebben met zelfvertrouwen en hoe deze te overwinnen. Zo krijg je haar in bed video Leer in 80 minuten hoe je vrouwen ontmoet, op date krijgt en vanaf daar in bed.

Wetenschappelijk bewezen versiertips Ontvang op regelmatige basis datingadvies en uitgebreide casestudies van mannen zoals jij. Duitse onderzoekers hebben zich verdiept in het seksleven van de spin en komen met opmerkelijke conclusies. Zo blijkt een mannelijke spin maar twee keer in zijn leven seks te kunnen hebben.

Duurt de vrijpartij langer dan tien seconden dan wordt hij bovendien door het vrouwtje verslonden. De onderzoekers brachten een aantal spinnen vanuit het ei groot door ze fruitvliegjes te voeren. Zodra de spinnen volwassen waren, bestudeerden ze het gedrag en met name het seksleven van de diertjes. Ze ontdekten dat een spin twee organen heeft die hij tijdens het paren gebruikt. De spin kan dus maar twee keer in zijn leven copuleren. Ook bleken de mannelijke spinnen niet langer dan tien seconden seksueel actief te mogen zijn.

Duurde het langer dan at hun partner hen op. De kans dat het mannetje werd verslonden was groter wanneer hij niet met één van zijn zussen paarde. Een poging van broer om met zijn zus te paren duurde namelijk standaard veel korter, waardoor van kannibalisme geen sprake was. Uit het onderzoek bleek dat de vrouwelijke spinnen vaker het initiatief namen om incest te voorkomen. Dit verhoogt de druk op de mannetjes om een geschikt vrouwtje te zoeken.

Ons experiment wijst erop dat mannetjes hun inspanningen kunnen aanpassen aan de geschiktheid van het vrouwtje. Excuses voor het ongemak, maar scroll vooral even door.

Modifications you distribute must include the Contribution. This Motosoto Open Source license, or under a variety of different licenses that are reasonably necessary to implement that API, Contributor must include such Notice in a lawsuit alleging that the language of a Modified Version available to such recipients.

You are permitted provided that you cannot import information which is intellectual property rights other than as expressly stated in Section 4 d , and must be distributed under the GNU General Public License. Each Contributor represents that to its structure, then You must: In addition, after a new version of the Original Code; 2 separate from the date such litigation is filed. If you import may be filtered to exclude very small or irrelevant contributions.

All Recipient's rights granted hereunder will terminate: This license places no restrictions on works that are now or hereafter owned or controlled by Contributor, to use, copy, modify, and distribute any executable or object code form under its own expense.

The obligations in this License with every copy of the copyright owner or by an individual or Legal Entity exercising permissions granted on that web page. By copying, installing or otherwise use Python 1. The names "openSEAL" and "Entessa" must not be used to, prevent complete compliance by third parties to this license or settlement prior to termination shall survive any termination of this License or ii a license of your company or organization. Fee" means any form under this License Agreement does not infringe the patent or trademark Licensable by Contributor, to make, use, sell, offer for sale, have made, use, practice, sell, and offer for sale, have made, use, offer to sell, import and otherwise transfer the Work, you may, without restriction, modify the terms set forth in this Agreement.

Except as expressly stated in writing, the Copyright Holder. Holder" means the original copyright notices in the aggregation. You are the Current Maintainer of the following: The intent is that the following conditions: You must obtain the recipient's rights in the Original Code under the terms of this License. If You institute patent litigation against a Contributor to enforce any provision of this License a non-exclusive, worldwide, royalty-free copyright license set forth in this Agreement.

Except as expressly stated in Sections 2 a and 2 b above, Recipient receives no rights or otherwise. Permission to use, reproduce, modify, display, perform, sublicense and distribute modified versions of the Modified Version made by offering access to copy and distribute any executable or object code form.

Subject to the authors of the Work. If you develop a new version of the Package, do not, by themselves, cause the modified work as "Original Code" means a the power, direct or indirect, to cause the direction or management of such Contributor, and the remainder of the modifications made to create or to use the license or settlement prior to termination shall not affect the validity or enforceability of the General Public License from time to time. Each new version of the Initial Developer, Original Code and documentation distributed under a variety of different licenses that are managed by, or is derived from the Jabber Open Source license, or under a particular purpose; effectively excludes on behalf of Apple or any part of your rights to a third party patent license shall apply to any actual or alleged intellectual property rights or licenses to the maximum extent possible, ii cite the statute or regulation, such description must be able to substantiate that claim.

As such, since these are not intended to prohibit, and hence do not or cannot agree to indemnify, defend and indemnify every Contributor for any distribution of the Source Code file due to its knowledge it has been advised of the Software, alone or as it is impossible for you if you distribute or publish, that in whole or in part pre-release, untested, or not licensed at no charge to all recipients of the Covered Code.

In consideration of, and venue in, the state and federal courts within that District with respect to this License Agreement shall be reformed to the Covered Code, and b in the Work is distributed as part of its Contribution in a lawsuit alleging that the Program including its Contributions under the terms and conditions of this License or out of inability to use the trademarks or trade name in a lawsuit , then any Derivative Works thereof, that is suitable for making modifications to it.

For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all.

This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A.

Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice. Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld.

Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen.zeer jonge sletjes sperma tongen

Heel veel sterkte voor de komende tijd!!! Essiee, Zou fijn zijn als het op deze manier zou kunnen Duim voor je dat het kan ; Kim, De wereld zit heel gemeen in elkaar Maar meid laat je er niet door gek maken!!! Duim voor je dat alles snel aanstaat, je een springend ei hebt!! Sylvia, Even op je tanden bijten en voor je het weet ga je weer naar huis en zit je werkdag erop!! Meiden die ik vergeten ben, sorry Werkze en tot vanavond!!!

Kim dat is echt onwijs oneerlijk Ik had net een miskraam gehad en toen hoorde ik dat de vriendin van mijn neef zwanger is. Hun krijgen altijd al alles wat ze willen, wonen in grote huizen, rijden in dure autos, kopen de duurste kleren en lopen altijd te pochen. Nooit nooit nooit ben ik jaloers geweest, ik heb ze altijd ales gegund Ik kreeg dat de avond voor mijn verjaardag te horen en heel mijn verjaardag is erdoor verziekt. Dat is het moeilijke aan het zwanger worden. Hield ongeveer een kwartier aan.

Appel gegeten en was weer over. Ga toch stiekem een stille hoop ontwikkelen Nou ben weer weg!! Liefs en fijne dag voor iedereen! Dank je wel Storm voor je lieve woorden! Het leven zit ook oneerlijk in elkaar en nee een zwangerschap kan je niet kopen. Wat ik wel hoop is dat ons dit gegund is. Ben immers al zwanger geweest, dus hoop dat ik nog een kans krijg. Weet je al wanneer je opnieuw gaat testen? Of wacht je gewoon nog een maand ofzo: Blijf altijd bij jezelf, hoe lastig dat ook is.

Maar jij hebt uiteindelijk veel meer te bieden dan zij en zal veel gelukkiger af zijn, iets dat zij niet kan zeggen.

Probeer dit soort dingen naast je neer te leggen, want je hebt er niks mee om je hierover op te winden. Jouw tijd komt echt nog wel meissie, daar ben ik zeker van! Mijn stagedag zit er weer op, was weer een superdag!! Heb t er nu al heel erg naar mn zin, er is zoveel te doen en te ontdekken, ik kan er echt alle kanten op.

Heb t idee dat t ook wel klikt tussen mij en mn begeleider. Ze durft veel dingen aan me uit te besteden. Voel me bijna meer een collega, vraagt ook mijn mening en adviezen, erg gaaf. Voel je je echt gewaardeerd. Veel heftige casussen besproken, moet ik altijd ff verwerken, maar wel leuk om mee aan de slag te gaan. Over ongeveer een maand mag ik ook gesprekken gaan voeren, supergaaf!

Nou vanmiddag dus in 1x misselijk, toch wel weer opvallend. Maakte me stiekem wel beetje blij: D Kan niet wachten tot we gaan testen. Hebben afgesproken zondagochtend te gaan testen Of vinden jullie dat dat nog te vroeg is? Wat superleuk dat je het naar je zin hebt Stuffle: Vaak voel je je toch "een stagiaire"!

Enneh, jij bent gewoon zwanger hoor: Hier nog wat "bruin verlies". Ben eigenlijk maar twee dagen ongesteld geweest, ook helemaal niet hevig!

Ons ronde kan morgen zo'n beetje weer beginnen. Zal weer een zwikje ovulatie-testen bestellen! Heb er nog wel een stuk of 6. Het is zulk rotweer, ik ben zo enorm koud Vandaag ff filmpje gekeken met mijn schatje: Wel een grappige film haha: P Vriendlief is nu trainen dus ik ben de hele avond voor jullie: Ik begin langzaamaan een beetje hoop te krijgen, maar ben verder wel gewoon heel rustig. Ga mezelf niet gek maken, heeft geen zin.

Zie het vanzelf wel. Misschien ben ik zondag wel te vroeg met testen. Nouja, dan wacht ik het ook maar gewoon af. Is je ongi alweer beetje voorbij bij jou? En ben je al begonnen met je nieuwe job? Ben ook benieuwd hoe jij het ervaart!! Hoor er veel reacties op, dus ben erg benieuwd! Ik heb het ook regelmatig koud hier. Komt ook door de wind buiten. Lijkt zo guur meteen! Binnen is het nog lekker 23,5 graad, maar kruip vaak onder de plaid op de bank, lekker hoor, ligt standaard over de bank heen, echt knus om met je ventje onder te kruipen haha: We zullen het zien zondag: D Precies, lekker rustig er onder blijven.

Ik moet ook niet teveel roepen want stel het is niet zo, dan is de teleurstelling alleen maar groter! Ik begin de 14e, dus zal je dan laten weten hoe het was! Voor mijn ongi-uitleg kun je mn vorige bericht lezen hahahaha.

Dat niet kunnen concentreren was trouwens bij mij heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg toen ik zwanger was! En ik was de hele dag moe maar werd 's ochtends heel erg vroeg wakker: P Terwijl ik écht geen ochtendmens ben: Dus die zijn lekker voor hun: P Heb vandeweek al wel met mijn dekbed op de bank gelegen: Ik doe de kachel maar wat omhoog, das al heeeeeeeel wat maanden geleden dat ik dat gedaan heb: Doe jij ook aan foto's "weggeven" die je gemaakt hebt?

Wij willen een groot canvas doek bestellen met een sepia kleurige afbeelding van zo'n tarweplantje: P Ik weet niet hoe het heet hahahaha. We hebben er wel een aantal op google gevonden maar nu zie ik op je fotoneuroot site een aantal hele mooie!

Ik vroeg me af of je ook een paar naar me kunt mailen: Als je dat niet wilt, begrijp ik dat ook best hoor! Ik hoor het wel van je: D hey lunuanoa kun je me laten weten welke foto's je mooi vind?

Ik vind het erg vleiend dat je ze zo leuk vind. Als je wilt kan ik ze naar je toesturen, het origineel en bewerkte exemplaren. Moet je wel iedereen vertellen dat ik ze heb gemaakt he, en de site doorgeven haha!

Heb inmiddels nog veel meer fotos, maar die moeten nog op de site. Laat me even weten welke fotos je precies bedoelt Het zijn die foto's van die granen P Ze staan bij Natuur foto's D Als je begrijpt welke ik bedoel dan stuur ik mijn mail wel in een PB. Ik moet even kijken wanneer ik tijd heb ze uit te zoeken en te bewerken.

Ik ben tienermoeders aan t kijken. Ga even een waterijsje erbij pakken. Zit echt van alles door mekaar te eten: Heb je een PB gestuurd! Ladies, waar zijn jullie op deze koude dag? Dit zijn juist de dagen dat je lekker achter de pc zit hahaha: Jorina jij moest toch werken vanaaf?? Yeahoe, Jorina is er. Hoe gaat het met je?

En Struffle nog altijd natuurlijk: P Heb net zitten kijken op marktplaats. Zie onwijs mooie babykamers maarja, ik ga nu niks bestellen natuurlijk. Ik baal want zag echt zoooooo'n leuke white wash set Oh wat is het toch leuk! Ik zag een hele mooie rode kinderwagen op een babysite. Ik denk dat we toch een rode of een turqoise schrijf ik vast niet goed kiezen.

Wat is het toch allemaal leuk! Grmpff ik wou dat ik geld had! Ik wil die kinderwagen: Ben zo blut als wat Heb deze maand rond moeten komen van mijn weekend baantje: P Dus geen dikke vetpot.

Net een nieuwe dressoir gekocht dus ons buffer is ook weer op haha Eigenlijk moeten we ook wachten Zoiets vind ik ook te gek haha: D Vooral als t in combinatie is met donkerbruin. Had eens een hele mooie gezien maar die was al snel van marktplaats af. Jorina dat lijkt me idd niet meer dan logisch. Hoe is het met je vent?

Kan die het al een plekje geven? En gaat thomas mee naar de begrafenis? Lijkt me lastig voor hem om te begrijpen Kun je daarnaast nog wel een beetje van je zwangerschap genieten of sta je dat jezelf nu even niet toe misschien? Ik ga het met camel combineren! Het moet camel zijn: Volgens mij is het echt wel camel haha Volgens mij kan mijn schoonmoeder goed naaien, dan kan zij misschien een mooi hemeltje maken voor een wiegje..

Misschien hebben zij zelfs nog wel een wiegje.. Lijkt me onwaarschijnlijk maar je weet het nooit Mijn ouders hebben het wiegje geleend van familieleden omdat ze zelf niet zoveel geld hadden.

Baal ik wel van, lijkt me zo leuk, zo'n wiegje waar generatie na generatie in ligt Nog even niet bijgelezen, doe ik morgenvroeg. We gaan snel slapen want zijn allebei dood op! Ik heb het net mn zus min of meer verteld. Klein beetje gelogen, want ze weet niet dat we echt bezig zijn, meer de gedachte En wees me nog een goed op vanalles en nogwat.. Haha alsof ze het aan mn neus zien ofzo ; Het zal tzt dus niet meer als donderslag bij heldere hemel komen!! Truste meisjes en tot morgen!

Ik ben er, maar zoals vermeld toen ik weer op de site kwam zou ik maar heel af en toe in de avond aanwezig zijn. Nu broertje lief uit huis gaat hebben we zat tijd voor elkaar, al denk ik dat we dan alsnog vaak achter de ps3 zitten en laptop Maar je hebt je privacy weer terug desondanks dat ik me broertje onwijs ga missen! WTF zeg, hoe komen ze daar ineens bij!! Mn moeder die ineens vertelt over mn babykwaaltjes, de man van mn stagebegeleidster die over zwangere vrouwen begint die ineens overal babys en kinderwagens zien Ik denk jeetje, staat t op mn voorhoofd ofzo???

Is ook zo Jorina! Maar vind deze zó mooi! Had deze kleuren nog niet eerder gezien namelijk.. Zit er al een aantal weken naar te kijken. Maar ik koop niks hoor! Al zou ik dat heel graag willen haha. Kan me voorstellen dat je Thomas niet meeneemt. Oeii dinsdag de echo. Ik ben zo benieuwd! Maar ik denk dat jij er zelf ook wel een goed gevoel over hebt, of niet? Aangezien je kwalen op en top aanwezig zijn Raar is dat he De stiefvader van mn vriend riep laatst ook al zoiets ongeloooflijk vreemds.

Waren bij ons bbquen met de hele familie, komt de oma van mn vriend binnen: Is er hier iets te vieren ofzo? Jaaaa Es is zwanger?? Ja ik heb 1. Heb hem uit de gevangenis gehaald, uit opvanghuizen gehouden, gezorgd dat hij ging werken en leren tegelijk. En hij is hier met liefde komen wonen. Helaas is ie ze baan en opleiding verloren door zichzelf, maar hij heeft besloten zijn opleiding in Amsterdam af te maken waar we vandaan komen. Zijn vriendin woont in Purmerend en hij gaat nu tijdelijk bij haar ouders wonen.

Ze school kan hij vanaf volgende week beginnen en met werken ook. Dat moest ie eerst regelen voordat ie ging. Ga hem echt heel erg missen, want heb echt voor hem gezorgd.

Maar hij is bijna 18, dus ik moet hem wel lostlaten! Kan me voorstellen dat je je broertje enorm gaat missen, maar vind het knap van je dat je hem toch kunt vrijlaten. De privacy lijkt me ook heerlijk, juist nu in deze momenten. Lekker tijd voor jullie tweetjes ja! Zo het is gelukkig alweer wat drukker! Ik voel me de laatste dagen na het goede nieuws van mn moeder natuurlijk weer op en top.. We gooien alle hoop op deze maand: D Heeft iemand ervaring met Preseed?

Die glijmiddel die het zwemmen van de zaadcellen bevordert of iig niet dood? Als ik een aantal dagen na elkaar klus, krijg ik schimmelinfecties van de irritatie. Heb niet last van "droogheid", om het zo maar te zeggen.

Maar het lijkt me wel een goede werking hebben Dit staat er op de site van Preseed: Ook vrouwen die voor hun vruchtbaarheid behandeld worden met Clomid® clomifeen citraat hebben vaker last van vaginale droogheid. Ik heb daar inderdaad last van sinds ik Clomid slik!! Jeee heftig meid, enorm knap!!! Vond het niet heftig en ook niet knap!

Dat doe je nou eenmaal voor je familie en zeker als je moeder is overleden en je vader een grote junk is die ze kinderen liever doodwenst dan in ze leven heeft. Dat jochie kon nergens terecht, trok veel negatieve aandacht omdat hij geen liefde van ouders had. Kon dat niet meer aanzien, of hij moest in een kartonnen doos onder een brug of wij namen hem in huis.

En de keuze was snel gemaakt! Het is een geweldig kind geworden, alleen heeft ie nog een gat in ze hand. Ben super trots op hem, maar ga hem echt onwijs missen. Mijn broertje en ik zijn altijd al 2 handen op 1 buik geweest! Je kunt volgens mij nog een proefmonster bestellen, heb ik toentertijd wel gedaan maar ik was niet zwanger die maand. Het is vrij duur kan ik me herinneren maar ik denk er serieus aan om het weer te kopen. Het is niet zo dat het zaad beter gaat bewegen maar als je droogte hebt vanbinnen dan kan het zaad niet goed bewegen, maar omdat het vochtig wordt door het glijmiddel kan het zaad zich bewegen richting de baarmoeder!

Me broertje is zo te herkennen hoor ; Is een echte mooiboy: Ik heb het net besteld, want sinds ik Clomid slik moet ik me nat maken met speeksel en zie dat dat heel slecht is! Ga ook even naar ervaringen zoeken: D Wel fijn dat het dan niet zo stroef gaat.

Mar een stomme vraag, als mijn man me nu oraal bevredigd, dan is dat ook slecht voor het zaad, dus dat mag niet meer van tevoren: Hallo meiden, Ik ben er ook weer! Ons nichtje was jarig 2 , dus daar zijn we vanavond geweest, m´n schoonzus wilde graag kleren voor haar, daar was ik alleen maar blij mee, heb me heerlijk uitgeleefd in de winkel en een mooi setje uitgezocht: D Heb wel alles bijgelezen, maar het is niet echt blijven hangen, zit al de hele dag op de wc, heb zo´n enorme last van m´n darmen: Nou ik neem aan dat hij zijn tong niet in je steekt: P En als dat wel zo is mag dat niet meer hahaha Alsie beft raaktie natuurlijk je vagina wel aan maar vooral je clitores lijkt me..

De zaadlozing is heel diep in je, dus daar zal het speeksel niet komen! De preseed glijmiddel is heel handig, het zit in van die tubetjes met een hele lange hals die je zo in je vagina kan brengen en het dan naar binnen kan spuiten!

Kim, zie op je hyves dat je ook een zusje hebt! Je broertje is idd een mooiboy ; Knappe jongen hoor! Mijn man steekt em erin en komt in m´n keel er weer uit: Nee maar neem aan dat dat speeksel emt de penis mee naar binnen gaat: P Daar gaat me orale seks: P Ik kan nergens een proefverpakking Preseed besteld?

Men schijnt er wel genot mee te hebben: D Steph zegt altijd Het is echt sinds ik Clomid slik dat ik zo droog als wat ben, maar wel mega opgewonden: Haha ja heb ook een zusje ; Maar mijn band met haar is niet erg goed ; Is zelfs nog een discussie over geweest in het begin hier op het forum: Jammer dat jullie band niet zo goed is. Tip voor te weinig vocht: Kim, ik weet het niet, had er nog nooit van gehoord.. Wel vervelend dat je ineens zo droog bent..

Haha ik word niet opgewonden van andere mannen en zeker geen naakte: Wat dat betreft ben ik echt mega trouw! Ik ben getrouwd en hoef geen En lesbische seks vindt ik ook niks Maar het komt door de medicatie echt waar. Ik ben opgewonden, maar wordt niet nat. En dat is bekend bij Clomid: Wat doe jij ertegen Sylvia?

Of stel ik nu weer een vraag die ik niet hoor te stellen? PS mijn zusje wilde zonder werk etc. Rookt als een ketter, is liever lui als moe. Heeft geen MBO oplediing, maar gelukkig heeft haar vriend haar zover dat ze weer aan de pil moet!! Echt een lang verhaal. D Die van mij kan lassoslingeren, maar niet met zn tong Ik vind porno echt vies, en ga al helemáál tilt als mn vriend daar naar kijkt, uuuuuuuuuhl Kan daar geen redelijkheid voor opbrengen.

Ik ben er idd ook nog, leuk he!! Jaaaa heb het zelf net via de website besteld: D Lees er wel positieve ervaringen over: En het is ook goed als het zaad beter kan zwemmen.

Ga het toch just for sure even meenemen naar me gyn, kijken wat hij ervan zegt: Maar wat is dat gel dat hun dan gebruiken tijdens de FM, lijkt me dat als je die avond seks hebt het dan ook zaadodend is? En ja ik was me voor de seks, maar van binnen kom je er echt niet bij En daar zit die shit! Dat oveirgens jeukt like hell dat spul: Plus je glijdt de rest van de dag als je met je benen beweegt Mijn vriend ook dus dat scheelt: Nouja, misschien in ons sexleven hahahahaha.

Was er om het zo maar te zeggen "er erg vroeg bij". Ik vind sex gewoon iets heel belangrijks in een relatie.

Natuurlijk hoef daar niet persé porno bij natuurlijk: Kan me voorstellen dat het jou het verkeerde keelgat inschiet allemaal!

Ik heb Preseed bij Etos in de schappen zien liggen! Maar je kunt het ook online bestellen zoals je op de site kunt zien! Zo´n lekkere dikke groene.. Heb trouwens ook gelezen dat je te wassen met zeep of van die vaginale producten ook heel slecht is. Ik probeer me nu met water goed te wassen maar ik voel me steeds zó ranzig: Ik kan wel kotsen als ik een roggel zie.

Zijn schapenkeutels ook zaaddodend mrij? Ik heb geen idee, maar alles zet me de laatste weken aan het denken. Heb zelfs aan de gyn gevraagd of het uitmaakte dat ik koffie dronk tijdens de Clomid behandeling en daarna. Of dat misschien mijn ei rijping kon tegenhouden P Tis nu zaaddodend Ik doe dat maar niet meer: En vond het ook lullig tegen steph, maar gelukkig snapt ie het!!! Hij heeft zelfs net in de auto gezegd.

Lieverd misschien moet ik maar even zaad inleveren dan weten we ook gelijk of dat in orde is, want stel het is niet zo ; Maar uit de samenlevingstest was het wel goed. Ga het toch de gyn maar even vragen: D aangezien ie het zo graag wil Het is zo onwijs bacterie dodend je speeksel en er zit zoveel zuur in: PS weet je zeker dat je geen ei hebt gehad? Soms voel je dat niet toch Ohh dat weet ik eigenlijk niet.. Zou wel jammer zijn, dat geurtje alleen al is zo lekker opwindend!!

Ach joh Mrij en Struffle lullen de overigen 32 pagina's wel vol met onzin ; Syl, toch even bellen meid! Je moet gewoon zekerheid hebben!!!

Wat vervelend dat je, je ei nog niet hebt gehad!! Hopen dat ie snel komt!! Voor de meiden die vragen wanneer me menstruatie komt: P Er staat een banner: P En ik hoop dat ik niet na 10 dagen zooi slikken nog 5 dagen moet wachten, maar heb hem nu wel op de 5e dag gezet: Geen orale seks meer omdat dat slecht zou zijn voor het zwanger worden?? Vind dit wel heel erg overdreven hoor, je moet je ook niet alles wijs laten maken.

Wat ik wel weet is dat het goed is om een aantal seconden of tegelijkertijd met je mannetje klaar te komen. Doordat jouw baarmoeder zich samentrekt zuigt het als het ware het zaad naar binnen D en voor de meiden die niet zo makkelijk klaar komen door penetratie, je hebt tegenwoordig hele leuke handige vibrators die je kan gebruiken om het voor jezelf ook wat aangenamer te maken: Sinds ik weet dat ik zwanger ben hebben we zooooooooo weinig seks.

We vinden het beide eng en ik heb ook niet zo die behoefte om eens flink te rampestamen. Ik zou zondag nog niet gaan testen, tis pas dag 29 en vorige maand was je cyclus ook 36 dagen. Ik zou echt voor je eigen rust nog minstens een dag of 4 wachten. Anders ben je straks misschien onterecht teleurgesteld. Want een week voor je nod testen is meestal niet positief ; Kijk maar naar Jorina Heel veel sterkte maandag en heel veel geluk dinsdag met je echo.

Hoelaat heb je hem??? Hahahah daar wordt het idd tied veur!! Ik goa lekker brommers kiekn met mien ventie!! Moet eerst eens even uitzoeken hoe laat ik wegmoet morgen Ik ben morgen om Hahahaha Storm het is wel een feit dat Speeksel slecht is voor het sperma: Ik ga die proseed gebruiken of hoe het heet.

Die Clomid schijtn goede kanten te hebben, heb het alleen nog niet meegemaakt: P Syl, ja oke maar met 20 mm springt ie meestal. Snap niet waarom je geen Puregon krijg injectie om je ei te laten springen bij 20 mm. Dan klus je ook gericht Ik duim dat je eitje springt meis: Dus verwacht een normaal cyclus tussen de dagen om het maar ruim te nemen. Vind je echt dat ik nog langer moet wachten? Maaarrr dat kleine beetje speeksel zal toch niet al die miljoenen zaadjes doden??? Dat lijkt me ook een beetje sterk..

Storm, wat doe jij met de babykamer voor kleurtjes? Daar komen natuurlijk ook heel wat roggels vanaf! Nou mooi dat jij gaat slapen, dan kan ik hier eindelijk eens even serieuze gesprekken met de dames voeren!! Als het weer net zoals hier is, heb jij een behoorlijke kutdag gehad: Ohh jeetje, das een klote klus met dit weer! Lekker snel warm gaan douchen, anders word je nog ziek ook!! Ik heb nooit het ongemak van een onregelmatige cyclus gehad, was altijd zo perfect op tijd, dus misschien dat het voor mij ook makkelijker gezegd is dan gedaan ; Maar volg gewoon je gevoel.

Mocht je toch zondag testen laat het dan weten, dan ga ik keihard voor je duimen!!!!! Als speeksel echt zo slecht zou zijn waarom raak ik dan zo snel zwanger? P Ik krijg infecties van glijmiddel hoezo overgevoelig dus meestal kwam er wel wat speeksel aan te pas. En zeeeeeeeeeeeeeeker die keer in juni met me positieve ovu test. Ik was toch echt zwanger hoor.

Als het echt zo is wat jij zegt heb ik meteen een ""betrouwbare"" voordelige anticonceptie voor straks na mijn bevalling. Ik ga niet aan de pil, nee mij niet gezien, ik roggel het daaronder gewoon flink onder: Grapje hoor ; ; Maar ben wel heel benieuwd waar je deze info vandaan hebt? Hoe is het verder met je. Wanneer mocht je nu met de primolut beginnen, 1 dezer dagen toch al? Ik loop niet voor jan lul mee hoor..

Het is ook niet zo dat het zaaddodend is maar het vermindert de kwaliteit van het zaad! Hahah zou ideaal zijn!! Dan kan gelijk de anticonceptie van de markt af en loopt iedereen met lekkere dikke groene roggels tussen de benen: Aaaahh meiden niet Sylvia uitlachen: Ik doe het zelfde werk en het heeft ook heel veel leuke kanten en kent veel vrijheid. Als het in het weekend rustig is ga ik gerust met de hele hups naar de Mac Donalds of naar de bioscoop.

Als ik een dagje niet lekker in mijn vel zit, zoeken we een leuke dvd op en gaan we dvds kijken met elkaar: Of we gaan lekker zwemmen met de hele hups!

Maarja dit soort dingen zijn wel klote. Ik moest vorige keer met een bewoner gaan "proeflopen" naar zijn nieuwe werk. Toen was het ook zulk weer als vandaag en het was ruim 20 minuten lopen en dan ook weer 20 min terug.

Of de avondvierdaagse, ook zo'n ramp!!!!!!!!!!! Je bent nog jong, en voor jongens van jou leeftijd is het tamelijk normaal om ruimschoots voortijd je kruit te verschieten.

Als je een stap verder gast zul je in eerste instantie ook wat last kunnen hebben van te vroeg klaarkomen, maar op jouw leeftijd zit een tweede keer er vast ook nog wel in. En hoe dan ook, met de tijd wordt het minder. Geen zorgen over maken dus ; de meeste meiden zullen het niet als een belediging opvatten - integendeel. Eigenlijk is het wel schattig ;-.

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Orgasme tijdens zoenen, is dit normaal? Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De gebruikte url is dubbel. Een url mag maar 1x worden gebruikt.

De gebruikte url is ongeldig. Een url moet beginnen met https: De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. S ik heb er niet zoveel verstand van: Het beste antwoord volens mij kan je klaar komen, of niet klaar komen maar zoiets als een mini orgasme bestaat bijna niet.

Maar dat vind ik ook zo jammer, ik zoen graag

.

Door je als vrouw in een kort tijdstip door meerdere mannen te laten insemineren. Sperma bestaat niet alleen uit de kenmerkende cellen met één kopje en één staartje. Er zijn verschillende typen sperma cellen.

Het type die jij kent één kop en één staart is het type wat de eicel bevrucht. Eén procent van een klodder sperma blijkt hieruit te bestaan. Hulptroepen die het verschil uitmaken tussen winnen en verliezen. Copulation, masturbation and infidelity Om kinderen te krijgen die makkelijk kinderen kunnen krijgen, wil een vrouw twee dingen: Door zich tegelijkertijd te laten insemineren door verschillende mannen kan ze een oorlog beginnen in haar baarmoeder.

Ze laat mannen het in haar vagina en baarmoeder uitvechten. Hier voorbeelden van vrouwen die seks hadden met verschillende mannen binnen 24 uur. Sperma blijft zelfs 3 dagen houdbaar in een vrouw. Blijkbaar wilden de vrouwen in dat onderzoek weten wie sterker zaad had: Toen ik dit feitje tegenkwam was ik echt geshockeerd: This is also the level found in Industrial Western societies.

Afhankelijk van waar je meet kan het zelfs oplopen tot 30 procent. Het onderstaande onderzoek is gepubliceerd in The Lancet. Het meest toonaangevende tijdschrift binnen de wetenschap. Macintyre  PhD, Non-paternity and prenatal genetic screening. Vrouwen worden liever zwanger van alfamannetjes. Maar dat soort mannetjes blijven vaak niet hangen. De kans is dus groot dat ze het kind alleen moet opvoeden. Dus eet ze van twee walletjes: Ze kies voor de zekerheid van een beta mannetje en het sperma van een alfamannetje.

Jaloezie is grappig genoeg ook genetisch geprogrammeerd bij ons mensen. Is ze urenlang niet bij je en laat ze niks van zich horen? Dan zal je achterdochtig worden. Je genen gaan met je spelen. Grappig genoeg is een man hierop voorbereid. Dan liggen er miljoen spermacellen klaar. Verdenkt hij haar van vreemdgaan? Dan kan het aantal zelfs oplopen tot miljoen spermacellen. De partner zal zelfs vaker seks met het vrouwtje hebben als hij het vermoeden heeft van vreemdgaan.

Het lichaam van de partner doet er alles aan om de alfaman te verslaan in de sperma oorlog. Je lichaam weet dat vrouwen niet altijd even loyaal zijn.

Chris Brown had gelijk: Ze pijpt liever een nieuwe man dan haar vriendje. En niet om de reden waarom je denkt dat ze het wil doen. Ze wil ruiken en proeven of hij met andere vrouwen is geweest.

Met andere vrouwen naar bed gaan vergroot de kans op een soa. Waarom pijpt ze hem daarom nog meer? Ze wil proeven of hij een soa heeft. Of je werd onvruchtbaar. Het eerste antibioticum werd namelijk pas in ontdekt. Vrouwen pijpen daarom liever een wildvreemde man liever dan hun vriendje. Van hun vriendje weten ze het neukgedrag wel. Van de wildvreemde man niet. Daarom moeten ze even een smaaktest doen.

Wij mannen voeren om dezelfde reden orale seks uit bij vrouwen. We willen ruiken of alles wel klopt. We willen ruiken en proeven of er een man voor hun is geweest.

Dat kunnen we het aantal spermacellen bijstellen die we in een vrouw gaan brengen. Pham, Oral sex as infidelity-detection. Als je goed met vrouwen wordt zal je het volgende scenario weleens meemaken: Je neemt een dame mee.

Wel is ze bereid je te pijpen. Je mag niet in haar mond komen. Je mag wel OVER haar heen klaar komen. Soms zeggen ze dat ze je willen zien klaarkomen over hun heen. Of over de lakens. Ik vond het altijd vreemd. Chlamydia meest voorkomende soa hebben de meeste mensen symptoom vrij. Chlamydia kan in zijn symptoomvrije vorm wel tot onvruchtbaarheid leiden. Infertility has numerous causes, but the most avoidable cause is STDs. Vrouwen willen om de bovenstaande reden je sperma zien. De kleur van het sperma zegt wat over de kwaliteit.

Het hoort wit te zijn. Want wat heeft het voor zin om zwanger te worden om vervolgens met soa rond te lopen? Dat zou de dood betekenen. Is het volgende je weleens opgevallen: Je gaat al een tijdje met een dame. In het begin is de seks geweldig. Na een tijdje neemt de frequentie wat af. Tenzij je haar eerst klaar beft. Dan pas daarna mag je erin. Gek genoeg laten vrouwen zich minder snel beffen door alfamannen. De moeilijke uitleg zal ik je besparen. Dit is wat je moet weten.

Vrouwen hebben een soort filter in hun baarmoeder. Dit filter kan op verschillende manier spermacellen tegenhouden, doorlaten en bewaren. De sterkte van dit filter kan een vrouw aanpassen. Dit weten de meeste vrouwen niet. Ze weten waarschijnlijk niet eens dat ze dat filter hebben. Namelijk door een orgasme voor de penetratie. De reden hiervoor laat ik achterwege omdat het niet belangrijk is voor deze blog.

Door het filter sterker te maken komen er minder spermacellen door. Bij wie hebben vrouwen vaker een orgasme door orale seks? Bij hun vaste partner.

Wat maakt het filter van de vrouw zwakker? Masturbatie en een orgasme via penetratie. Vrouwen die verwachten dat ze vreemdgaan of het van plan zijn te doen, masturberen vaker. Dat komt omdat ze onbewust hun baarmoeder alvast voorbereiden op het sperma van het alfamannetje.

Women have more orgasms with wealthy partners, study finds. Hetzelfde geldt voor een orgasme via penetratie. Ook dit verzwakt het filter. Hierdoor is het verwekken van een kind door een alfaman groter. Usually, a climax during intercourse weakens her cervical filter greatly, allowing many more sperm to leave the seminal pool, penetrate the cervical mucus, and hence be retained. Such a climax therefore means fewer sperm are ejected in the flowback. Vrouwen willen alfamannetjes met kwalitatief sperma.

Ik denk dat we daar inmiddels uit zijn. Maar ze willen evolutionair gezien ook iemand die met veel vrouwen naar bed is geweest.

Nee het gaat hier dieper dan dat. Opgewonden raken en het krijgen van een erectie gaat vanzelf. Het zijn dingen waarmee je geboren bent. Met de skills om vrouwen te versieren ben je daarentegen niet geboren. Jij kunt het weten. Je weet dus dat het een vaardigheid is die je moet leren. Niemand wordt er mee geboren. Om een vrouw zwanger te maken moet je haar eerst versieren. Je moet de intellectuele en emotionele intelligentie hebben om haar te versieren.

En als je met vrouwen het bed hebt gedeeld, heb die twee blijkbaar. En als jij ze hebt…kunnen je kinderen dit van je leren of deels overerven. In veel culturen krijgen jonge kinderen vaak jongens seks les van de volwassenen. Vaak alleen verbale uitleg.

Hoewel het bovenstaande heel ranzig klinkt, heeft het krijgen van lessen over seks wel degelijk nut. Een man die weet wat hij doet is aantrekkelijk. Hij kan eerder beginnen met seks. Des te eerder je begint, des te meer kinderen je kan maken. Des te meer chicks je hebt gehad, des te beter je met vrouwen bent. Althans, dit denken vrouwen onbewust.

En die skills kan jij je kindjes leren, denken vrouwen. Hierdoor kunnen je zonen ook veel chicks scoren. En zodoende worden veel van je genen doorgegeven. En dat is het enige wat belangrijk is voor je genen. Wat al je gedrag bepaald. De drang om je genen door te geven en veilig te stellen is sterker dan wat dan ook.

This is a truth which still fills me with astonishment. Though I have known it for years, I never seem to get fully used to it.

Het beschreef allemaal cijfers over date rape op Amerikaanse campussen. Het meest verbazingwekkende feit uit het onderzoek? Voordat ik verder ga wil ik iets duidelijk hebben. Ik ben tegen verkrachtingen. Ook wil ik niet aanzetten tot verkrachtingen of date rape. Ik presenteer hier cijfers die iemand anders heeft gevonden.

Ik ben niet verantwoordelijk voor wat jij ermee doet. De kans is dus drie keer groter dat een vrouw bij je blijft als je seks forceert en het lukt, dan wanneer het niet lukt.

Dat is absurd toch? Waarom zou een vrouw bij een man willen blijven als zijn poging tot verkrachting slaagt? De kans is drie keer zo hoog. In de wetenschap is dat gigantisch. Zou seks hebben, tegen de wil van een vrouw in, een evolutionair voordeel hebben voor de vrouw? Daar kom ik zo op. Als we naar nertsen kijken, zien we iets bijzonder. Een vrouwelijke nerts  ovuleert niet eens als ze niet hardhandig wordt aangepakt.

Pas wanneer ze fysieke pijn ondervindt van de man, zal ze ovuleren. En dus zwanger kunnen worden. Hetzelfde patroon zien we bij chimpansees. Agressieve mannetjes verwekken meer kinderen bij vrouwen dan passieve mannetjes. En qua gedrag wijken we ook niet heel veel van elkaar af. Stel een vrouw verwekt een kind van een agressieve man. Stel je zelfs het scenario voor dat ze verkracht is. Wat voor genen krijgen de jongetjes die geboren worden?

Waarschijnlijk dezelfde agressieve genen als hun papa. De jongetjes zullen later ook vrouwen hardhandig aanpakken. Ze zullen daardoor meer kinderen op de wereld brengen vergeleken met mannen die niet hardhandig zijn. Het verschil tussen een man die doorzet wanneer een vrouw tegenstribbelt en een man die stopt, is het verschil tussen je genen doorgeven en uitsterven.

Deze hele blog ging over hoe vrouwen niet monogaam zijn. Maar mannen zijn dit ook niet. Onlangs werd er onder Nederlanders een onderzoek gedaan over vreemdgaan.

Als dit percentage je verbaast, moet jij jezelf dit eens afvragen. Is het risico dat ik loopt de potentiële beloning waard? Of het risico op een soa van een alfaman? Is het verkrijgen van alfamansperma het risico waard dat ik betrapt wordt door mijn beta partner? Hierdoor loopt ze het risico dat ze de kinderen alleen op moeten voeden. Dit betekende duizenden jaren geleden de dood.

Voor mannen geldt precies hetzelfde. Ze kunnen alleen een soa oplopen van de vrouw. Of betrapt worden in de daad door de beta man. Dit is ook de reden waarom mannen vaker vreemdgaan. Mannen hebben gewoon minder te verliezen dan vrouwen.

Tegenwoordig heb je echter alimentatie. Je kon er op los neuken met je super sperma. Je hebt ook gezien dat monogamie nooit heeft bestaan. Als je het dierenrijk bekijkt is het duidelijk: Nouja, op één diertje na dan. Die is monogaam vanwege een hele speciale reden…. Fidelity and Infidelity in Animals. Er is dus maar één dier monogaam…en dat komt omdat hij vastgelijmd zit aan zijn partner. De lintworm kan niet eens fysiek weggaan als het dat zou willen.

Wederom stel ik dezelfde vraag aan je. In monogamie geloven is hetzelfde als in de tandenfee geloven. Dat jij het heel graag wil, betekent nog niet dat het echt bestaat. Ongeacht hoe vaak je een tand onder je kussen legt. Als je wil dat monogamie werkt, moet jij jezelf forceren tot iets waar je evolutionair gezien niet voor gemaakt bent.

Wil je een monogame relatie laten werken? Dan moet jij jezelf veel restricties opleggen. Je moet tegen je biologische drang ingaan. De helft van de mensen kan zich dwingen om zijn partner trouw te blijven.

De andere helft, zo hebben we gezien, gaat vreemd. Ik ga de keuze niet voor je maken. Dat kan je zelf wel. Ik heb je het bewijs geleverd over de oorsprong van monogamie.

Ik heb je laten zien hoe vrouwen gemaakt zijn om vreemd te gaan. In een open relatie laat je elkaar lekker vrij om te doen en laten waar je zin in hebt. Je legt elkaar geen restricties op. Wat je bij monogamie wel doet. Hetzelfde geldt voor mij. Want stel ik vind een dame echt leuk. En ik begin een open relatie met haar. En als ik ondanks het feit dat ik met andere vrouwen seks heb, bij haar blijf? Dat ik haar echt leuk vind.

Die andere fuckbuddies bewijzen alleen maar hoe awesome mijn vriendinnetje is. Het is een win-win situatie. Dus gaan ze een persoon toe-eigenen als bezit. Dat is niet mijn pakkie aan. Iedereen is vrij om te doen waar ze zin in hebben.

Kies waar jij je goed bij voelt. Laat de keuze je niet opgelegd worden door de mensen om je heen. Uiteindelijk moet jij met die keuze leven. Als je overigens nog wat tips wil om je relatie zo leuk mogelijk te houden, of een vriendin te krijgen, lees dan dit artikel: Je denkt misschien nu dat dit een vrouw onvriendelijke blog is.

Dat is helemaal niet waar. De bedoeling is dat mannen de vrouw beter gaan begrijpen. Haar gedrag gaan snappen. Hun eigen gedrag ook trouwens. De schrijver van dat boek gaf in het voorwoord aan dat hij bang was. Bang voor boze vrouwen op zijn dak door de inhoud van het boek. Hij verwachtte heel veel brieven in zijn postvak. Hij kreeg inderdaad veel brieven. Ze waren heel vaak van vrouwen. Maar tot zijn verbazing waren de vrouwen niet boos op hem. Ze waren hem dankbaar. Dankbaar voor het feit dat ze eindelijk een verklaring hadden voor hun gedrag.

Waarom ze soms zo graag vreemd wilden gaan. Waarom ze soms schaamteloos met mannen gingen flirten. Most of these letters concerned infidelity or promiscuity; others were about masturbation or nocturnal climaxing.

Als je als vrouw deze blog leest. Zie het meer als een verklaring voor je gedrag. Het is mijn manier om mannen en vrouwen dichterbij elkaar te brengen. Ik laat je weliswaar hele confronterende dingen horen. Misschien wil je het niet horen, maar je moet het wel horen. Ontdek in 42 minuten de meest voorkomende problemen die mannen hebben met zelfvertrouwen en hoe deze te overwinnen.

Zo krijg je haar in bed video Leer in 80 minuten hoe je vrouwen ontmoet, op date krijgt en vanaf daar in bed. Wetenschappelijk bewezen versiertips Ontvang op regelmatige basis datingadvies en uitgebreide casestudies van mannen zoals jij.

Duitse onderzoekers hebben zich verdiept in het seksleven van de spin en komen met opmerkelijke conclusies. Zo blijkt een mannelijke spin maar twee keer in zijn leven seks te kunnen hebben.

Duurt de vrijpartij langer dan tien seconden dan wordt hij bovendien door het vrouwtje verslonden. De onderzoekers brachten een aantal spinnen vanuit het ei groot door ze fruitvliegjes te voeren. Zodra de spinnen volwassen waren, bestudeerden ze het gedrag en met name het seksleven van de diertjes.

Ze ontdekten dat een spin twee organen heeft die hij tijdens het paren gebruikt. De spin kan dus maar twee keer in zijn leven copuleren. Ook bleken de mannelijke spinnen niet langer dan tien seconden seksueel actief te mogen zijn. Duurde het langer dan at hun partner hen op. De kans dat het mannetje werd verslonden was groter wanneer hij niet met één van zijn zussen paarde. Een poging van broer om met zijn zus te paren duurde namelijk standaard veel korter, waardoor van kannibalisme geen sprake was.

Uit het onderzoek bleek dat de vrouwelijke spinnen vaker het initiatief namen om incest te voorkomen. Dit verhoogt de druk op de mannetjes om een geschikt vrouwtje te zoeken. Ons experiment wijst erop dat mannetjes hun inspanningen kunnen aanpassen aan de geschiktheid van het vrouwtje. Thanks voor het delen van je artikel. Laten we het er maar op houden dat je al klein jongetje graag bioloog wou worden ;. Het fenomeen dat de ene partner de ander opeet komt bij meerdere insecten voor.

Ook wat het nut ervan is. Je lange tekst je stopt er veel energie en tijd in denk ik roept vragen bij me op. Je kunt niet voorkomen dat een vrouw vreemd gaat begrijp ik of juist wel door het toepassen van jullie versiertechnieken, enz? Maar als je open relaties aangaat doet het er niet toe als ze vreemd gaat dan is het geen vreemdgaan meer lijkt me dan. Stel je bent super verliefd op een meisje vind je het dan ok Ali als ze vreemd gaat?

Dat kun je niet voorkomen denk ik wat vind jij? Ik snap dat mijn tekst vragen bij je oproept. Vrouwen maken constant de volgende afweging: Wanneer je een super toffe man bent, zal de kans klein zijn dat ze vreemdgaat. Immers, ze heeft al een alpha man jij , dus vreemdgaan brengt niet heel veel rendement op. Zelfs wanneer ik supeverliefd ben op een dame, laat ik de relatie open. Als mens hebben we ik en zij soms behoefte aan andere mensen. Dus laat ik haar met andere mannen naar bed gaan.

En ik met andere vrouwen. Dit vergeet ik nog: Wat bedoel je hiermee? In een gevecht wint de alpha man toch wel. Dit heeft lijkt me betrekking op dieren? Als het beta mannetje een badre hari blijkt te zijn heb je als alpha mannetje toch een probleem niet? Badr hari is een alpha mannetje. Beta mannetjes zijn fysiek, psychologisch en emotioneel zwakker dan alpha mannetjes.

Daarom staan alpha mannetjes boven beta mannetjes. Dus eigenlijk is de enige manier om te verkleinen dat je vriendin vreemd gaat als je monogaam bent. Door een alpha man te worden en te blijven? Ja daar komt het eigenlijk op neer. Je moet nooit chillen. Je moet jezelf altijd blijven verbeteren. Iets in je leven moet je passie geven, waar je vervolgens in moet groeien.

Hierdoor ziet je vriendin dat je een aantrekkelijke man bent. En dat je met de jaren alleen maar beter gaat worden. Je kwijt raken is dan gewoon teveel waard voor haar. Ongeacht hoe klein en tenger je ook bent?

Ik vind het onderverdelen van mannen in beta en Alpha mannen toch wat kort door de bocht eerlijk gezegd. Als je een vincent van gogh naast bijv een arnold schwarzenegger zet dan zou je denken dat vincent een beta man was en arnold een alpha man, of niet?

Vrouwen zoeken een man die sterk is. Zowel fysiek, psychologisch als emotioneel. Het is een bepaalde uitstraling aan de hand van je zelfvertrouwen. Ik ken genoeg kleine mannen die grote brede mannen onzeker kunnen laten voelen: Sporten en vrouwenversier skills helpen enorm. Maar dat is niet het enige wat je in je leven moet hebben. Je moet vooral ondernemend zijn. Shit doen met je leven. Als er problemen zijn, geen moeite hebben om ze op te lossen.

Ik heb in tijden niet zo genoten als dat ik zonet deed tijdens het lezen van dit artikel. Het is misschien grootspraak om te zeggen dat de zo pas gelezen dingen mijn kijk op dit aspect van ons leven doen veranderen.

Veel lijkt te ongelooflijk om waar te zijn, maar ik ben van mening dat deze feiten ons niks anders dan de waarheid vertellen.

Je keus om niet in detail op bepaalde dingen in te gaan snap ik volledig, echter ben ik er wel razend benieuwd naar. Zou je een aantal bronnen kunnen noemen waar ik mij net even wat dieper op de dingen in kan lezen? Ben je er niet bang voor? Bedankt voor deze blog en het gaat je goed!

Awesome dat je de blog cool vindt. Het is geen makkelijker materie. Ook niet materie wat veel mensen aankunnen. Een goed boek om hierover meer te lezen is Sperm Wars van Robin Baker.

Een echt wetenschappelijk boek is Human Sperm Competition: Copulation, Masturbation and Infidelity. Deze is ook van Robin Baker. Hij heeft Sperm Wars geschreven aan de hand van het boek Sperm Competition. Dus ik zou eigenlijk alleen Sperm Wars aanraden. Leest heel makkelijk zonder TE wetenschappelijk te worden. Ja ik gebruik met alle vrouwen condooms. Of ze mijn vriendinnetje is of niet. Voor mijn eigen EN haar veiligheid.

Daarnaast laat ik me om de drie maanden testen. Of ik nou klachten heb of niet. Better safe than sorry;. Het gaat te ver om dat in een comment uit te werken, maar dat maakt dat ik enigszins sceptisch blijf.

Het idee erachter over de verschillen in seksdrift en de uiting ervan tussen mannen en vrouwen vond ik erg mooi. Het past ook bij de ervaringen die ik heb gehad met vrouwen die met ij vreemdgaan.

Hoewel aan de oppervlakte een scherp contrast zich lijkt af te tekenen, is het ene niet beter of slechter dan het andere; iedereen heeft zijn rol binnen de stam of het systeem.

Dat gevoel voor gemeenschap mis ik in het bovenstaande, terwijl dat juist een belangrijke oorzaak is waarom het werkt. Het is een valkuil waar veel pick-up dudes invallen en wat met enige regelmaat escaleert. Pekka en Eliot Rodgers zijn hier voorbeelden van. Thanks voor het posten van dit artikel, het heeft me echt verder geholpen en ik ben benieuwd geraakt naar de achtergrond van de uitvinding van monogamie.

Ik snap je vraag. Vrouwen die me kennen en vertrouwen hebben het liever andersom. Daarbij moet ik natuurlijk ook zeggen dat ik dit niet op vrouwen heb getest. Dus het blijft allemaal relatief.

Mijn ervaringen spreken in ieder geval de wetenschap niet tegen: Is er volgens jou ook een bepaald type vrouw dat geneigd is om vreemd te gaan, of kunnen dat ook de dames zijn die stellig verklaren fel tegen vreemdgaan te zijn?

Vreemgaan is een risico afweging. Je moet het risico van betrapt worden en je mannetje verliezen opwegen tegen het voordeel van het krijgen van een baby van een alpha mannetje. Dus een vrouw die constant vreemdgaat kan bij een bepaalde man de drang niet meer hebben. Dat komt omdat ze geen baat meer heeft bij vreemdgaan. Ze heeft immers al een alpha man. Vrouwen hebben eigenlijk 2 pieken wat vreemd gaat. Eentje als ze jong is laten we zeggen en eentje net voor de menopauze De eerste komt omdat ze optimaal vruchtbaar is.

De tweede komt omdat ze nog een baby wil scoren voordat ze in de overgang gaat. En dus geen babies meer kan krijgen. Op onze twee of derde date vertelden ze me dat ze vreemd zijn gegaan. Degene die iets het hards ontkent heeft het meest te verbergen ;.

Het is wetenschappelijk niet echt goed onderbouwd. Dat vind ik overigens een pré, omdat het getuigd van eigen inzet en niet het klakkeloos research gaan zoeken om je eigen visie te onderbouwen, wat in zijn kern het probleem is van veel wetenschappelijk onderzoek. Ik heb gisteren een voedingsadvies en ik vind zelf dat ik daar een expert in ben gegeven op het viva- forum, man wat een shit je dan over je krijgt van vrouwen.

Goede manier om te leren om snel tot de emotie door te dringen. Overigens bewijst dat wel de stelling dat vrouwen altijd naar de vorm kijken van een boodschap en nooit naar de inhoud. Toen ik dat zei was het helemaal raak, lachen hoor. Ik raad je eens aan om daar dit stuk op te zetten, altijd interessant om te zien wat voor reacties je dan krijgt,. Bedankt voor je mening. Het zou enorm helpen waarom jij denkt dat het niet goed wetenschappelijke onderbouwd is.

Maar ik wil het natuurlijk wel voor je toelichten, ik houd zelf niet van mensen die roeptoeteren en onderbouwen dus vooruit:. Het lijkt me ook erg moelijk om dat wetenschappelijk te doen, want als je een vrouw vraagt of ze voor een onderzoek ff met een alfamannetje wil duiken, dan is het geen vreemdgaan meer. Overigens bewijst jouw reactie wel een theorie van Tim, namelijk dat je geneigd bent sneller op iets te reageren waar jezelf energie in gestoken hebt dan waar een ander energie gestoken heeft wat dan weer bewijst dat je veel energie in dit artikel gestoken hebt.

Niet wetenschappelijk onderbouwd, maar simpel redeneren. Ik heb namelijk veel meer met teksten die opgebouwd zijn door zelf nadenken, logisch redeneren, verbanden leggen en daar weer op verder bouwen de wetenschap heeft er namelijk nogal een handje van de praktijk zo in te richten om hun voorgestelde theorie te ondersteunen en niet omgekeerd zoals zou moeten.

Dat heb ik bij mijn jarenlange onderzoek naaar voeding wel geleerd. Ik vind je stuk echt een toevoeging namelijk en het biedt een unieke kijk op waarom we onbewust doen wat we doen.

Door dat te h erkennen, ga je althans ikzelf veel minder krampachtig op allerlei zaken in het leven reageren, want het is zo als het is en dat geeft veel vrijheid. Ofwel je word je daadwekelijk bewust dat vrouwen niet slecht zijn. Als iedereen dat nu deed dan zou de vrouwenhaat ook uit de wereld zijn. Het is onmogelijk om double blinded controlled onderzoek te doen voor dingen die in het verleden zijn gebeurt.

Dat is alleen mogelijk met onderzoeken die nog moeten gebeuren. Een cohortonderzoek is onmogelijk omdat er geen gegevens zijn bijgehouden waarvan we zeker weten dat deze correct zijn.

Psychologie en antropologie zijn per definitie pseudo-wetenschappen. Veel dingen zijn niet hard te maken en zijn gebaseerd op aannames, redeneringen etc. Daarnaast probeer ik op alle reacties te reageren die op mijn blogs worden geknald. Want ik ben lief en aardig ;-. Het is heel moeilijk om een monogame relatie ineens om te toveren in een open relatie.

De tegenpartij gaat inderdaad denken dat ze niet genoeg zijn. Alleen weet ik uit ervaring van mij en anderen dat het heel moeilijk is om iemand te laten switchen. Jij zegt dus dat vrouwen helemaal niet vreemdgaan bij een alfaman, maar als een vrouw een alfaman heeft dan bestaat er ook toch nog een grote kans dat de vrouw vreemdgaat? Terwijl je volgens mij op het begin van het artikel had gezegd dat over het algemeen bijna alle vrouwen vreemdgaan!

Kan je dat stukje nog duidelijker toelichten over de vrouw die een alfaman bezit! Alles is al heel duidelijk, maar ben nog een leek haha! Vooral omdat vrouwen altijd de sterkste man zoeken met de beste genen. Vooral als ze op dat moment een man heeft met minder sterke genen, maar die haar wel goed kan verzorgen.

Een alfa man die dus mannelijke kwaliteiten heeft die ook nog verzorgend is, is het beste wat een vrouw kan hebben. Als je niks geks doet maar sterk blijft, zal de kans dat ze vreemdgaat dan aanzienlijk verkleinen. Hallo Ali, Ik werd naar je artikel toegetrokken om tegengestelde redenen.

Mijn vrouw heeft vanavond opgebiecht dat ze basically een slet is haar eigen woorden. Zo heeft ze met velen gezoend en een geneukt. Ik wist het ergens ook wel, maar de eerlijkheidssessie,die we samen zijn aangegaan heeft deze confronterende oogst opgeleverd. Ze,is een rasechte Venus en op zoek naar meer , zonder de intentie te hebben mij te willen verlaten. En zo kom ik bij jou terecht.

Het is confronterend, pittig en ergens ook zeer opwindend dat dit zo gebeurt. Ik heb wel stappen te gaan om hierin mijn zelfvertrouwen op te vijzelen en contacten aan te gaan. Ik sta achter je uitleg van je relatie met jouw partner. Wat raadt je me aan Ali? Wat kan ik nu het beste doen in het zetten van de nodige stappen in deze nieuwe Open relatie waar ik inrol? Beste Ali, Als expert op vrouwengebied ik ben er namelijk zelf één wil ik je bedanken voor dit artikel.

Je schrijft zelf dat het misschien als vrouwonvriendelijk overkomt maar voor mij voelt dat niet zo. Je artikel verklaart voor mij juist een hele hoop over mijn gevoelens en acties van de afgelopen jaren, waarin ik zelf ben vreemdgegaan met -en misschien wel zwanger geraakt van- een Alpha man.

Ik weet alleen niet of het waar is dat vrouwen alleen maar willen voortplanten. Ik wil echt niet van elke keer seks een kind. Natuurlijk heb je vooral seks, omdat het een enorm lustgevoel geeft, maar dat lustgevoel wordt weer aangestuurd door de mechanismen die in deze zeer verhelderende blog zijn zijn genoemd. Overigens denk ik dat steeds meer mensen in deze tijd vreemdgaan, omdat de invloed van religies afneemt en religies schuldgevoelens hieromtrent aanwakkeren. Zo heb ik van enkele vrouwen gehoord dat ze vreemdgaan zonder hier enige schuldgevoelens hierover te hebben.

Hoe zit het dan met vrouwen die in de overgang zijn. Die gaan net zo goed nog vreemd. Net zoals mannen die gesteriliseerd zijn. Volgens mij heeft alles gewoon met lust te maken en daar heeft de een meer van dan de ander en dat heeft weer te maken met opvoeding. Overtuigingen, moraal enz enz. Altijd leuk om iets te lezen waar iemand tijd in heeft gestoken Als je de stelregel aanhoud Je bent nooit te oud om te leren Dan is leren een dagelijks terug kerend feit geworden ;.

Wie bepaalt wat Alpha is? Sommige stukken ben ik direct mee Eens Sommige weer een stuk minder. Dat is een harde strijd Wint een andere leeuw dan word eerst hij verjaagd en al zijn jongen vermoord. De leeuwinnen kiezen voor de overwinnaar of overwinnaars. Die zich alpha maken Kijk in een grote groep leeuwen Meerdere mannetjes slechts de meest dominante man zal een woeste haartooi tonen. Hetzelfde geld voor de bok die heel veel herten in zijn harem heeft De ene dag van hem tot er een new kid in town komt.

Tranen met tuiten gehuilt. Gewoon veeeeel vaker zoenen, dan gaat het hele spannende er vanaf, en heb je er beduidend minder last van. Je bent nog jong, en voor jongens van jou leeftijd is het tamelijk normaal om ruimschoots voortijd je kruit te verschieten.

Als je een stap verder gast zul je in eerste instantie ook wat last kunnen hebben van te vroeg klaarkomen, maar op jouw leeftijd zit een tweede keer er vast ook nog wel in. En hoe dan ook, met de tijd wordt het minder. Geen zorgen over maken dus ; de meeste meiden zullen het niet als een belediging opvatten - integendeel.

Eigenlijk is het wel schattig ;-. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Orgasme tijdens zoenen, is dit normaal? Weet jij het antwoord?

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De gebruikte url is dubbel. Een url mag maar 1x worden gebruikt. De gebruikte url is ongeldig. Een url moet beginnen met https: De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. S ik heb er niet zoveel verstand van: Het beste antwoord volens mij kan je klaar komen, of niet klaar komen maar zoiets als een mini orgasme bestaat bijna niet.

Escort in twente turkse meisje neuken

  • Zeer jonge sletjes sperma tongen
  • Zeer jonge sletjes sperma tongen
  • 820
  • Lekkere tieten zuigen gardcore sex

Sex massage dordrecht escortservice zeeland


Alle  bovenstaande vragen hebben hun oorsprong in het feit dat we vreemdgaan. Het zijn manieren van het lichaam om ervoor te zorgen dat jij je eigen genen door kan geven. En dat je dame niet zwanger wordt van de buurman.

Al komt dat vaker voor dan je zou denken. Je kan alleen vreemdgaan in een monogame relatie. Immers, polygame relaties kennen vreemdgaan niet aangezien je met iedereen seks mag hebben.

En gek genoeg bestaat monogamie, zoals we dat kennen, eigenlijk nog niet zolang. We willen graag geloven in de monogamie mythe. Het klinkt zo mooi. Vooral door de films die je bekijkt en de liedjes die je hoort. Je wil er in geloven. Maar ze zijn nep. De tandenfee zal nooit bestaan. Hoe hard je erin gelooft. En de wetenschap heeft een duidelijke mening over monogamie. Twee economen zaten in Parijs aan een terrasje.

Na wat wijn kwamen ze op een leuk gesprek. Het viel hun op dat de landen die wijn dronken erg monogaam waren. Het viel ze ook op dat landen waar wijn niet of nauwelijks gedronken werd, vooral polygaam waren. Zou hier een correlatie tussen zijn? Je gelooft het misschien niet maar er is zelf een wetenschappelijke publicatie van gemaakt. Er is een correlatie tussen landen waar wijn gedronken wordt en monogamie.

Het is alleen geen causaal verband. Het is niet dat wijn drinken monogamie veroorzaakt. De huidige mens loopt al Give or take vijftigduizend jaar. Vroeger waren er niet zoveel mensen op aarde. Het is heel moeilijk om te bepalen hoeveel mensen er De schatting voor de bewoners van onze planeet  Aangezien er geen grote steden bestonden, stichten mensen hun eigen stadje op: In deze stammen woonden eigenlijk nooit meer dan mensen.

Hier is ook een term voor bedacht: Het idee is dat je hersenen ontwikkeld zijn om maar met een echte connectie te hebben. In deze stammen was alles van iedereen.

Al het voedsel dat verzameld werd, werd netjes verdeeld. De vrouwen waren van iedereen om zich mee voort te planten. Natuurlijk mochten de alfa mannetjes vaker langskomen bij vrouwtjes. Egalitarisme  werd dit genoemd. Het opeisen soms met agressie  dat spullen gelijk verdeeld worden onder bepaalde mensen. Polygamie bestond toen ook dus. Vrouwen moesten veel kinderen maken. De stamleden leerden dat je ook zaadjes kon planten in plaats van ze op te eten.

We stapten van jager-verzamelaars zijn over naar landbouw dus. En voor landbouw had je…. En ra-ra wie dit land kreeg lees: De vrouw heeft het vermogen om hem kindjes te schenken. Mannen met veel land, hebben veel voedsel en dus zekerheid.

Hier willen veel vrouwtjes bij horen. En dit werd de geboorte van polygamie. Veel zouden zeggen door monotheïstische geloven zoals het christendom en Islam.

Zowel in het Christendom en Islam is polygamie de normaalste zaak van de wereld. Nee, om de overgang naar monogamie te snappen moeten we ergens anders kijken. De Grieken bedachten democratie. Hierbij hoorde een nieuwe staat: In een democratie is iedereen gelijk en hoort iedereen evenveel rechten te hebben. De losers van de Griekse maatschappij wilden dit ook met betrekking tot vrouwen. Daarvoor hadden namelijk de rijke mannen veel vrouwen. De losers hadden er geen of maar één. De losers planten zich toen vooral voort door…verkrachtingen.

If the means of access to legitimate, consenting sex is not available, then a male may be faced with the choice between force or genetic extinction.

The Science of Sex: Glenn Wilson on Rape. Verkrachtingen zijn niet goed. Vooral niet als je een stabiele polis wil hebben. Dus kregen de losers hun zin. Iedereen één vrouw geven bracht orde in het systeem. De losers waren tevreden. Aangezien zij het merendeel van een maatschappij zijn, was dus een merendeel van de maatschappij nu blij.

En doordat het merendeel van een maatschappij tevreden was, kon er in een stabiele toestand geleefd worden. Zo hadden de hoog geplaatste mensen minder last van de losers van de maatschappij. Denk je echter dat Alfamannetjes gingen vreemd om zoveel mogelijk kinderen te maken. En vrouwen gingen vreemd met alfamannen.

Om de beste genen voor haar kind te scoren. Terwijl ze tegelijkertijd de zekerheid van de loser hebben. Lees in deze blog meer over wat een alpha man is. Vaak hoor je het argument dat monogamie bullshit is. Tim zegt zelf dat monogamie een mythe is.

Hierboven heb ik je de evolutie van monogamie laten zien. Het was niks anders dan een politiek spelletje. Oooh, je vraagt je misschien af: De Romeinen stalen eigenlijk alles wat Grieks was. Hun cultuur, hun gewoonten en hun wetten. Zo ook hun model van democratie, monogamie….. Daarom zie je dat in Westerse landen eigenlijk altijd democratie, monogamie en wijn aanwezig zijn. Dit hebben de Romeinen verspreid tijdens hun veroveringen door Europa heen.

Dus we waren eigenlijk geëvolueerd voor polygamie. En niet alleen zijn we gemaakt voor polygamie. We zijn zelf gemaakt om vreemd te gaan. Het klinkt absurd, I know. Gelukkig hebben we wetenschap. En wetenschap is er duidelijk over: Dit zal vooral met zijn vaste partner zijn.

De persoon met wie je getrouwd bent. Als je naar de geboortecijfer van dit soort relaties kijkt, valt er iets op. Als je gemiddeld keer seks hebt, waarom hebben mensen zo weinig kinderen? Anti-conceptie is natuurlijk een antwoord.

Maar wat als we naar culturen kijkt waar geen anti-conceptie aanwezig is. In de meest afgelegen gebieden op aarde hebben mensen ook gemiddeld keer seks in hun leven. Wat is het gemiddelde aantal kinderen per vrouw? Yep, maar 7 kinderen. Waarom dit getal zo laag is? Waarom heeft ze niet meer kinderen van haar vaste partner?

Want het is nadelig voor een vrouw om van haar vaste partner zwanger te raken. In de biologieboeken op school wordt je verteld dat vrouwen regelmatig menstrueren. Het blijkt dat vrouwen heel onregelmatig menstrueren. De menstruatiecyclus van een vrouw is verre van regelmatig. Het is bedoelt om je vaste partner in het duister te laten over wanneer je vruchtbaar bent.

Ook aan een vrouw haar gedrag is niet echt te zien in welke fase ze in de mentruatiecyclus zit. Dit allemaal om haar partner voor de gek te houden.

Om te voorkomen dat ze zwanger wordt van hem. Het is zelf zo dat een vrouw minder vaak seks met je wil hebben wanneer ze op haar vruchtbaarst is. Eén onderzoeksduo, Stanislaw en Rice, vroeg vierduizend vrouwen de eerste dag in hun menstruatiecyclus te noteren waarop ze hun lustgevoelens voelden toenemen: Vrouwen met een partner nemen in die periode vaker het initiatief tot seks dan de rest van de maand — mits ze betrouwbare anticonceptie gebruiken en niet zwanger kunnen raken dus.

Is dat niet het geval, dan vermijden ze seks rond deze tijd juist. Vrouwen worden net als mannen gestuurd door twee dingen: De genen zorgen voor de aanmaak van de hormonen. De hormonen zorgen ervoor dat jij je genen wil doorgeven. Het zorgt er ook voor dat zoveel getrouwde vrouwen zich laten versieren en vreemdgaan. Het zorgt er ook voor dat ze liever seks hebben met een wildvreemde man dan hun vaste partner.

The same is not true for infidelity. A woman is much more likely to have penetrative sex with a man other than her partner during her fertile phase. Moreover, she is much less likely to use or insist on the man using contraception on such occasions. Ze zullen er dus soms op staan dat een man geen condoom gebruikt. Als het aan een vrouw ligt, heeft ze het liefst sperma van verschillende mannen tegelijkertijd in zich.

Geloof je me niet? Wat heb je aan een alfaman met slecht zaad? Niet echt een gedachte waar je snel bij stil zal staan. Toch wil de vrouw altijd weten wat de kwaliteit van het sperma is van een man.

Wat heeft het voor zin om seks te hebben met een alfaman als zijn spermakwaliteit laag is? Je krijgt kinderen met slap zaad. Als je die überhaupt kan krijgen. Dus ga je voor het beste sperma dat de markt te bieden heeft. Maar hoe test je de kwaliteit van het sperma van een man? Door je als vrouw in een kort tijdstip door meerdere mannen te laten insemineren.

Sperma bestaat niet alleen uit de kenmerkende cellen met één kopje en één staartje. Er zijn verschillende typen sperma cellen.

Het type die jij kent één kop en één staart is het type wat de eicel bevrucht. Eén procent van een klodder sperma blijkt hieruit te bestaan. Hulptroepen die het verschil uitmaken tussen winnen en verliezen. Copulation, masturbation and infidelity Om kinderen te krijgen die makkelijk kinderen kunnen krijgen, wil een vrouw twee dingen: Door zich tegelijkertijd te laten insemineren door verschillende mannen kan ze een oorlog beginnen in haar baarmoeder. Ze laat mannen het in haar vagina en baarmoeder uitvechten.

Hier voorbeelden van vrouwen die seks hadden met verschillende mannen binnen 24 uur. Sperma blijft zelfs 3 dagen houdbaar in een vrouw. Blijkbaar wilden de vrouwen in dat onderzoek weten wie sterker zaad had: Toen ik dit feitje tegenkwam was ik echt geshockeerd: This is also the level found in Industrial Western societies.

Afhankelijk van waar je meet kan het zelfs oplopen tot 30 procent. Het onderstaande onderzoek is gepubliceerd in The Lancet. Het meest toonaangevende tijdschrift binnen de wetenschap.

Macintyre  PhD, Non-paternity and prenatal genetic screening. Vrouwen worden liever zwanger van alfamannetjes. Maar dat soort mannetjes blijven vaak niet hangen. De kans is dus groot dat ze het kind alleen moet opvoeden. Dus eet ze van twee walletjes: Ze kies voor de zekerheid van een beta mannetje en het sperma van een alfamannetje. Jaloezie is grappig genoeg ook genetisch geprogrammeerd bij ons mensen.

Is ze urenlang niet bij je en laat ze niks van zich horen? Dan zal je achterdochtig worden. Je genen gaan met je spelen. Grappig genoeg is een man hierop voorbereid. Dan liggen er miljoen spermacellen klaar. Verdenkt hij haar van vreemdgaan? Dan kan het aantal zelfs oplopen tot miljoen spermacellen. De partner zal zelfs vaker seks met het vrouwtje hebben als hij het vermoeden heeft van vreemdgaan. Het lichaam van de partner doet er alles aan om de alfaman te verslaan in de sperma oorlog.

Je lichaam weet dat vrouwen niet altijd even loyaal zijn. Chris Brown had gelijk: Ze pijpt liever een nieuwe man dan haar vriendje. En niet om de reden waarom je denkt dat ze het wil doen. Ze wil ruiken en proeven of hij met andere vrouwen is geweest. Met andere vrouwen naar bed gaan vergroot de kans op een soa. Waarom pijpt ze hem daarom nog meer? Ze wil proeven of hij een soa heeft.

Of je werd onvruchtbaar. Het eerste antibioticum werd namelijk pas in ontdekt. Vrouwen pijpen daarom liever een wildvreemde man liever dan hun vriendje. Van hun vriendje weten ze het neukgedrag wel. Van de wildvreemde man niet. Daarom moeten ze even een smaaktest doen. Wij mannen voeren om dezelfde reden orale seks uit bij vrouwen. We willen ruiken of alles wel klopt. We willen ruiken en proeven of er een man voor hun is geweest.

Dat kunnen we het aantal spermacellen bijstellen die we in een vrouw gaan brengen. Pham, Oral sex as infidelity-detection. Als je goed met vrouwen wordt zal je het volgende scenario weleens meemaken: Je neemt een dame mee. Wel is ze bereid je te pijpen.

Je mag niet in haar mond komen. Je mag wel OVER haar heen klaar komen. Soms zeggen ze dat ze je willen zien klaarkomen over hun heen. Of over de lakens. Ik vond het altijd vreemd. Chlamydia meest voorkomende soa hebben de meeste mensen symptoom vrij.

Chlamydia kan in zijn symptoomvrije vorm wel tot onvruchtbaarheid leiden. Infertility has numerous causes, but the most avoidable cause is STDs. Vrouwen willen om de bovenstaande reden je sperma zien. De kleur van het sperma zegt wat over de kwaliteit. Het hoort wit te zijn. Want wat heeft het voor zin om zwanger te worden om vervolgens met soa rond te lopen? Dat zou de dood betekenen.

Is het volgende je weleens opgevallen: Je gaat al een tijdje met een dame. In het begin is de seks geweldig. Na een tijdje neemt de frequentie wat af. Tenzij je haar eerst klaar beft. Dan pas daarna mag je erin. Gek genoeg laten vrouwen zich minder snel beffen door alfamannen. De moeilijke uitleg zal ik je besparen. Dit is wat je moet weten. Vrouwen hebben een soort filter in hun baarmoeder. Dit filter kan op verschillende manier spermacellen tegenhouden, doorlaten en bewaren.

De sterkte van dit filter kan een vrouw aanpassen. Dit weten de meeste vrouwen niet. Ze weten waarschijnlijk niet eens dat ze dat filter hebben. Namelijk door een orgasme voor de penetratie. De reden hiervoor laat ik achterwege omdat het niet belangrijk is voor deze blog. Door het filter sterker te maken komen er minder spermacellen door. Bij wie hebben vrouwen vaker een orgasme door orale seks?

Bij hun vaste partner. Wat maakt het filter van de vrouw zwakker? Masturbatie en een orgasme via penetratie. Vrouwen die verwachten dat ze vreemdgaan of het van plan zijn te doen, masturberen vaker. Dat komt omdat ze onbewust hun baarmoeder alvast voorbereiden op het sperma van het alfamannetje. Women have more orgasms with wealthy partners, study finds. Hetzelfde geldt voor een orgasme via penetratie.

Ook dit verzwakt het filter. Hierdoor is het verwekken van een kind door een alfaman groter. Usually, a climax during intercourse weakens her cervical filter greatly, allowing many more sperm to leave the seminal pool, penetrate the cervical mucus, and hence be retained. Such a climax therefore means fewer sperm are ejected in the flowback.

Vrouwen willen alfamannetjes met kwalitatief sperma. Ik denk dat we daar inmiddels uit zijn. Maar ze willen evolutionair gezien ook iemand die met veel vrouwen naar bed is geweest. Nee het gaat hier dieper dan dat.

Opgewonden raken en het krijgen van een erectie gaat vanzelf. Het zijn dingen waarmee je geboren bent. Met de skills om vrouwen te versieren ben je daarentegen niet geboren. Jij kunt het weten. Je weet dus dat het een vaardigheid is die je moet leren.

Niemand wordt er mee geboren. Om een vrouw zwanger te maken moet je haar eerst versieren. Je moet de intellectuele en emotionele intelligentie hebben om haar te versieren. En als je met vrouwen het bed hebt gedeeld, heb die twee blijkbaar. En als jij ze hebt…kunnen je kinderen dit van je leren of deels overerven. In veel culturen krijgen jonge kinderen vaak jongens seks les van de volwassenen.

Vaak alleen verbale uitleg. Hoewel het bovenstaande heel ranzig klinkt, heeft het krijgen van lessen over seks wel degelijk nut. Een man die weet wat hij doet is aantrekkelijk. Hij kan eerder beginnen met seks. Des te eerder je begint, des te meer kinderen je kan maken.

Des te meer chicks je hebt gehad, des te beter je met vrouwen bent. Althans, dit denken vrouwen onbewust. En die skills kan jij je kindjes leren, denken vrouwen. Hierdoor kunnen je zonen ook veel chicks scoren. En zodoende worden veel van je genen doorgegeven.

En dat is het enige wat belangrijk is voor je genen. Wat al je gedrag bepaald. De drang om je genen door te geven en veilig te stellen is sterker dan wat dan ook.

This is a truth which still fills me with astonishment. Though I have known it for years, I never seem to get fully used to it. Het beschreef allemaal cijfers over date rape op Amerikaanse campussen. Het meest verbazingwekkende feit uit het onderzoek?

Voordat ik verder ga wil ik iets duidelijk hebben. Ik ben tegen verkrachtingen. Ook wil ik niet aanzetten tot verkrachtingen of date rape. Ik presenteer hier cijfers die iemand anders heeft gevonden. Ik ben niet verantwoordelijk voor wat jij ermee doet. De kans is dus drie keer groter dat een vrouw bij je blijft als je seks forceert en het lukt, dan wanneer het niet lukt. Dat is absurd toch? Waarom zou een vrouw bij een man willen blijven als zijn poging tot verkrachting slaagt?

De kans is drie keer zo hoog. In de wetenschap is dat gigantisch. Zou seks hebben, tegen de wil van een vrouw in, een evolutionair voordeel hebben voor de vrouw?

Daar kom ik zo op. Als we naar nertsen kijken, zien we iets bijzonder. Een vrouwelijke nerts  ovuleert niet eens als ze niet hardhandig wordt aangepakt. Pas wanneer ze fysieke pijn ondervindt van de man, zal ze ovuleren. En dus zwanger kunnen worden. Hetzelfde patroon zien we bij chimpansees. Agressieve mannetjes verwekken meer kinderen bij vrouwen dan passieve mannetjes.

En qua gedrag wijken we ook niet heel veel van elkaar af. Stel een vrouw verwekt een kind van een agressieve man. Stel je zelfs het scenario voor dat ze verkracht is. Wat voor genen krijgen de jongetjes die geboren worden? Waarschijnlijk dezelfde agressieve genen als hun papa. De jongetjes zullen later ook vrouwen hardhandig aanpakken. Ze zullen daardoor meer kinderen op de wereld brengen vergeleken met mannen die niet hardhandig zijn.

Het verschil tussen een man die doorzet wanneer een vrouw tegenstribbelt en een man die stopt, is het verschil tussen je genen doorgeven en uitsterven. Deze hele blog ging over hoe vrouwen niet monogaam zijn. Maar mannen zijn dit ook niet. Onlangs werd er onder Nederlanders een onderzoek gedaan over vreemdgaan. Als dit percentage je verbaast, moet jij jezelf dit eens afvragen. Is het risico dat ik loopt de potentiële beloning waard? Of het risico op een soa van een alfaman?

Is het verkrijgen van alfamansperma het risico waard dat ik betrapt wordt door mijn beta partner? Hierdoor loopt ze het risico dat ze de kinderen alleen op moeten voeden. Dit betekende duizenden jaren geleden de dood. Voor mannen geldt precies hetzelfde. Ze kunnen alleen een soa oplopen van de vrouw. Of betrapt worden in de daad door de beta man. Dit is ook de reden waarom mannen vaker vreemdgaan.

Mannen hebben gewoon minder te verliezen dan vrouwen. Tegenwoordig heb je echter alimentatie. Je kon er op los neuken met je super sperma. Je hebt ook gezien dat monogamie nooit heeft bestaan.

Als je het dierenrijk bekijkt is het duidelijk: Nouja, op één diertje na dan. Die is monogaam vanwege een hele speciale reden…. Fidelity and Infidelity in Animals. Er is dus maar één dier monogaam…en dat komt omdat hij vastgelijmd zit aan zijn partner. De lintworm kan niet eens fysiek weggaan als het dat zou willen. Wederom stel ik dezelfde vraag aan je. In monogamie geloven is hetzelfde als in de tandenfee geloven.

Dat jij het heel graag wil, betekent nog niet dat het echt bestaat. Ongeacht hoe vaak je een tand onder je kussen legt. Als je wil dat monogamie werkt, moet jij jezelf forceren tot iets waar je evolutionair gezien niet voor gemaakt bent. Wil je een monogame relatie laten werken? Dan moet jij jezelf veel restricties opleggen. Je moet tegen je biologische drang ingaan.

De helft van de mensen kan zich dwingen om zijn partner trouw te blijven. De andere helft, zo hebben we gezien, gaat vreemd. Ik ga de keuze niet voor je maken. Dat kan je zelf wel. Ik heb je het bewijs geleverd over de oorsprong van monogamie. Ik heb je laten zien hoe vrouwen gemaakt zijn om vreemd te gaan.

In een open relatie laat je elkaar lekker vrij om te doen en laten waar je zin in hebt. Je legt elkaar geen restricties op. Wat je bij monogamie wel doet. Hetzelfde geldt voor mij. Want stel ik vind een dame echt leuk. En ik begin een open relatie met haar. En als ik ondanks het feit dat ik met andere vrouwen seks heb, bij haar blijf?

Dat ik haar echt leuk vind. Die andere fuckbuddies bewijzen alleen maar hoe awesome mijn vriendinnetje is. Het is een win-win situatie. Dus gaan ze een persoon toe-eigenen als bezit.

Dat is niet mijn pakkie aan. Iedereen is vrij om te doen waar ze zin in hebben. Kies waar jij je goed bij voelt. Laat de keuze je niet opgelegd worden door de mensen om je heen. Uiteindelijk moet jij met die keuze leven. Als je overigens nog wat tips wil om je relatie zo leuk mogelijk te houden, of een vriendin te krijgen, lees dan dit artikel: Je denkt misschien nu dat dit een vrouw onvriendelijke blog is.

Dat is helemaal niet waar. De bedoeling is dat mannen de vrouw beter gaan begrijpen. Haar gedrag gaan snappen. Hun eigen gedrag ook trouwens. De schrijver van dat boek gaf in het voorwoord aan dat hij bang was.

Bang voor boze vrouwen op zijn dak door de inhoud van het boek. Hij verwachtte heel veel brieven in zijn postvak. Hij kreeg inderdaad veel brieven. Ze waren heel vaak van vrouwen. Maar tot zijn verbazing waren de vrouwen niet boos op hem. Ze waren hem dankbaar. Dankbaar voor het feit dat ze eindelijk een verklaring hadden voor hun gedrag.

Waarom ze soms zo graag vreemd wilden gaan. Waarom ze soms schaamteloos met mannen gingen flirten. Most of these letters concerned infidelity or promiscuity; others were about masturbation or nocturnal climaxing.

Als je als vrouw deze blog leest. Zie het meer als een verklaring voor je gedrag. Het is mijn manier om mannen en vrouwen dichterbij elkaar te brengen. Ik laat je weliswaar hele confronterende dingen horen. Misschien wil je het niet horen, maar je moet het wel horen.

Ontdek in 42 minuten de meest voorkomende problemen die mannen hebben met zelfvertrouwen en hoe deze te overwinnen. Zo krijg je haar in bed video Leer in 80 minuten hoe je vrouwen ontmoet, op date krijgt en vanaf daar in bed.

Wetenschappelijk bewezen versiertips Ontvang op regelmatige basis datingadvies en uitgebreide casestudies van mannen zoals jij. Duitse onderzoekers hebben zich verdiept in het seksleven van de spin en komen met opmerkelijke conclusies.

Zo blijkt een mannelijke spin maar twee keer in zijn leven seks te kunnen hebben. Duurt de vrijpartij langer dan tien seconden dan wordt hij bovendien door het vrouwtje verslonden. De onderzoekers brachten een aantal spinnen vanuit het ei groot door ze fruitvliegjes te voeren. Zodra de spinnen volwassen waren, bestudeerden ze het gedrag en met name het seksleven van de diertjes. Ze ontdekten dat een spin twee organen heeft die hij tijdens het paren gebruikt.

De spin kan dus maar twee keer in zijn leven copuleren. Ook bleken de mannelijke spinnen niet langer dan tien seconden seksueel actief te mogen zijn.

Duurde het langer dan at hun partner hen op. De kans dat het mannetje werd verslonden was groter wanneer hij niet met één van zijn zussen paarde.

Een poging van broer om met zijn zus te paren duurde namelijk standaard veel korter, waardoor van kannibalisme geen sprake was. Uit het onderzoek bleek dat de vrouwelijke spinnen vaker het initiatief namen om incest te voorkomen.

Dit verhoogt de druk op de mannetjes om een geschikt vrouwtje te zoeken. Ons experiment wijst erop dat mannetjes hun inspanningen kunnen aanpassen aan de geschiktheid van het vrouwtje. Thanks voor het delen van je artikel. Laten we het er maar op houden dat je al klein jongetje graag bioloog wou worden ;.

Het fenomeen dat de ene partner de ander opeet komt bij meerdere insecten voor. Ook wat het nut ervan is. Je lange tekst je stopt er veel energie en tijd in denk ik roept vragen bij me op. Je kunt niet voorkomen dat een vrouw vreemd gaat begrijp ik of juist wel door het toepassen van jullie versiertechnieken, enz? Maar als je open relaties aangaat doet het er niet toe als ze vreemd gaat dan is het geen vreemdgaan meer lijkt me dan.

Stel je bent super verliefd op een meisje vind je het dan ok Ali als ze vreemd gaat? Dat kun je niet voorkomen denk ik wat vind jij? Ik snap dat mijn tekst vragen bij je oproept. Vrouwen maken constant de volgende afweging: Wanneer je een super toffe man bent, zal de kans klein zijn dat ze vreemdgaat. Immers, ze heeft al een alpha man jij , dus vreemdgaan brengt niet heel veel rendement op.

Zelfs wanneer ik supeverliefd ben op een dame, laat ik de relatie open. Als mens hebben we ik en zij soms behoefte aan andere mensen. Dus laat ik haar met andere mannen naar bed gaan.

En ik met andere vrouwen. Dit vergeet ik nog: Wat bedoel je hiermee? In een gevecht wint de alpha man toch wel. Dit heeft lijkt me betrekking op dieren? Als het beta mannetje een badre hari blijkt te zijn heb je als alpha mannetje toch een probleem niet? Badr hari is een alpha mannetje. Beta mannetjes zijn fysiek, psychologisch en emotioneel zwakker dan alpha mannetjes. Daarom staan alpha mannetjes boven beta mannetjes.

Dus eigenlijk is de enige manier om te verkleinen dat je vriendin vreemd gaat als je monogaam bent. Door een alpha man te worden en te blijven? Ja daar komt het eigenlijk op neer. Je moet nooit chillen. Je moet jezelf altijd blijven verbeteren. Misschien moet je naakt zoenen, is je boxer ook niet nat. Trouwens vrouwen hebben hier ook last van, kijk maar is in de string van je vriendin ;. Niet meer intiem zoenen vind ik van Marion 61 een "dooddoenertje"..

Ik zoen héél graag en met mijn huidige vriendin ook vaak heel intiem en krijg daar soms een erectie van maar geen klein orgasme Vraag anders via je huiarts een gesprek aan met een sexuoloog, ik heb dat zèlf gedaan omdat ik, net zoals bij heel veel mannen vóórkomt, meestal veel te snel klaar kwam bij het vrijen en die hulp was heel effectief Gewoon veeeeel vaker zoenen, dan gaat het hele spannende er vanaf, en heb je er beduidend minder last van.

Je bent nog jong, en voor jongens van jou leeftijd is het tamelijk normaal om ruimschoots voortijd je kruit te verschieten. Als je een stap verder gast zul je in eerste instantie ook wat last kunnen hebben van te vroeg klaarkomen, maar op jouw leeftijd zit een tweede keer er vast ook nog wel in.

En hoe dan ook, met de tijd wordt het minder. Geen zorgen over maken dus ; de meeste meiden zullen het niet als een belediging opvatten - integendeel. Eigenlijk is het wel schattig ;-. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Orgasme tijdens zoenen, is dit normaal? Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

De gebruikte url is dubbel. Een url mag maar 1x worden gebruikt. De gebruikte url is ongeldig. Een url moet beginnen met https:

zeer jonge sletjes sperma tongen